Dodaj do ulubionych

Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''ki

IP: *.*.*.* 17.09.01, 14:18
Stuknęła mi 30''ka i podobno ciągle wyglądam jak młodziak studenciak
ale babki które spotykam i twierdzą że są w podobnym wieku,
lub nawet dużo młodsze, wyglądają najczęsciej jak zmęczone
życiem starowinki - na oko wydają się miec 5,10 lat więcej.

CO SIĘ DZIEJE!?! Gdzie są kobiety które siebie szanują
i również po trzydziestce starają się młodo wyglądać!!!
Czy tak wiele kobiet nie zdaje sobie sprawy z tego że każdy
papieros, piwko i pieprz dla sportu pozostawiają na ich twarzy
kolejną zmarszczkę??.
Obserwuj wątek
    • swidera Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''ki 17.09.01, 14:26
      jak to gdzie, caly czas tutaj sa i wcale nie wygladaja na okolo 30 lat, bo sie
      szanuja:)
      • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''ki IP: *.*.*.* 17.09.01, 14:57
        swidera napisał(a):

> jak to gdzie, caly czas tutaj sa i wcale nie wygladaja na okolo 30 lat, bo sie
        > szanuja:)

Thanks God!!
        Chociaż jedna.
        Przywracasz mi wiarę w ludzi!

• Gość: swidera Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''''''''''ki IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 15:13
          Czyzbys ja stracil?
          Gdzie mieszkasz, skoro nie widzisz tylu "pieknych" kobiet kolo 30 wokol siebie,
          chyba na bezludnej wyspie;)
          • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''''''''''''''''''''''''''ki IP: *.*.*.* 17.09.01, 17:01
            Gość portalu: swidera napisał(a):

> Czyzbys ja stracil?
            > Gdzie mieszkasz, skoro nie widzisz tylu "pieknych" kobiet kolo 30 wokol siebie,
            > chyba na bezludnej wyspie;)

Nie, dokładnie po przeciwległej stronie Polski, pełno
            tu zakompleksionych małolat na żelazkach, smętnych
            panienienek w nieokreslonym wieku i bułgarek prxy autostradzie:)

• anka1 Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''''''''''ki 17.09.01, 15:13
          he, he a od kiedy to panowie uważają kobiety za ludzi hę?:))))))
          • Gość: samanta1 Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''''''''''''''''''''''''''ki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 17:22
            zapomniales dodac ze obowiazkowo czarne ,farbowane wlosy ,b.mocny makijaz i
            ubranka z jednego sklepu!:)) Wygladaja jak klony! Ale nie wszystkie,widuje tez
            ladne dziewczyny ,nie przesadzaj!:)
            • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' IP: *.*.*.* 18.09.01, 09:14
              Gość portalu: samanta1 napisał(a):
              > zapomniales dodac ze obowiazkowo czarne ,farbowane wlosy ,b.mocny makijaz i
              > ubranka z jednego sklepu!:)) Wygladaja jak klony! Ale nie wszystkie,widuje tez
              > ladne dziewczyny ,nie przesadzaj!:)

Hmmm
              W gruncie rzeczy tak chyba wygląda przeciętna szczecińska małolata
              w wieku nieokreslonym. Ale taka moda to dobre zjawisko
              ... od razu ujawnia osobowosc panienek i nie traci się na nie czasu.

• Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''''''''''''''''''''''''''ki IP: *.*.*.* 18.09.01, 09:15
            anka1 napisał(a):

> he, he a od kiedy to panowie uważają kobiety za ludzi hę?:))))))

Sorry przejęzyczyłem się:)
    • swidera Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''ki 17.09.01, 21:30
      U tej czesci Polski takich eksponatow troche mniej, za to wielu "panow z
      brzuszkami" kolo 30-tki.
      cos za cos:)
      • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''ki IP: *.*.*.* 18.09.01, 09:04
        swidera napisał(a):

> U tej czesci Polski takich eksponatow troche mniej, za to wielu "panow z
        > brzuszkami" kolo 30-tki.
        > cos za cos:)

Ja swój regularnie gubię podróżując, gdyby nie to
        byłoby ze mnie niezłe biurowe sadełko:)

• mag_nolia Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''''''''''ki 18.09.01, 09:18
          30-ki zadbane nie wyglądają na 30-ki, dlatego ich nie widzisz
        • Gość: m. Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''''''''''ki IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 09:32
          mag_nolia ma racje. poza tym sam piszesz, ze wygladasz jak studenciak
          (wyciagniety sweter, przydlugie wlosy, bociani chod, nieodlaczny plecaczek na
          ramieniu???), co nie koniecznie musi podobac sie tym atrakcyjnym kobietom k.30-
          tki.
          • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''''''''''''''''''''''''''ki IP: *.*.*.* 18.09.01, 10:07
            Gość portalu: m. napisał(a):
            > mag_nolia ma racje. poza tym sam piszesz, ze wygladasz jak studenciak
            > (wyciagniety sweter, przydlugie wlosy, bociani chod, nieodlaczny plecaczek na
            > ramieniu???), co nie koniecznie musi podobac sie tym atrakcyjnym kobietom k.30-
            > tki.

Jesli chodzi o zwykłe dni to był to z twojej zdecydowanie
            nietrafiony atak czyli PODŁO -nic się nie zgadza.
            Jedynie w podróży - plecak, polar, terenowe obuwie, nieograniczony
            zarost. Czyli typowy wygląd i specyficzny zapach spoconego z wysiłku
            niezależnego turysty i z własnego doswiadczenia wiem że to się własnie
            podoba, całkiem sensownym kobietom, oczywiscie w odpowiednich
            okolicznosciach przyrody -sprawdzone na kilku kontynentach:).

• Gość: m. Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 10:27
              Gość portalu: guest napisał(a):

> Jesli chodzi o zwykłe dni to był to z twojej zdecydowanie
              > nietrafiony atak czyli PODŁO -nic się nie zgadza.
              > Jedynie w podróży - plecak, polar, terenowe obuwie, nieograniczony
              > zarost. Czyli typowy wygląd i specyficzny zapach spoconego z wysiłku
              > niezależnego turysty i z własnego doswiadczenia wiem że to się własnie
              > podoba, całkiem sensownym kobietom, oczywiscie w odpowiednich
              > okolicznosciach przyrody -sprawdzone na kilku kontynentach:).

czy te sensowne kobiety spotkane na miedzynarodowych (sic!) turystycznych
              szlakach gdy opuszcza piekne okolicznosci przyrody zmnieniaja sie w zaniedbane 30-
              tki??? sprawdzales?

• Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30 IP: *.*.*.* 18.09.01, 12:05
                Gość portalu: m. napisał(a):

> czy te sensowne kobiety spotkane na miedzynarodowych (sic!) turystycznych
                > szlakach gdy opuszcza piekne okolicznosci przyrody zmnieniaja sie w zaniedbane
                > 30-
                > tki??? sprawdzales?

Może nie zauważamy ich w tłumie?
                Może wpadają w rytm praca-dom-praca lub praca-sen-praca i znikają?
                Może w czasie urlopu również zmieniają image, a po powrocie
                wracają do przeciętnosci?

• swidera Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''ki 18.09.01, 09:28
      Sluszne stwierdzenie, potwierdzam!!!
      • Gość: berenika Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''ki IP: 195.216.121.* 18.09.01, 10:08
        A to ciekawe... bo ja znam wiele atrakcyjnych kobiet ok. 30-ki, za to ich
        rówieśnicy... Trudno znaleźć coś na czym możnaby zawiesić oko...
        • kropka! Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''''''''''ki 18.09.01, 10:16
          Może szukasz w niewłaściwym miejscu, bardzo często szukamy kogoś gdzieś daleko
          od nas, nie zauważając tych wokół nas.Może czas zmienić kierunek i miejsce
          poszukiwań?
          babka około 30"""ki.
        • Gość: zizi Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''''''''''ki IP: *.sap-ag.de 18.09.01, 10:53
          Gość portalu: berenika napisał(a):

> A to ciekawe... bo ja znam wiele atrakcyjnych kobiet ok. 30-ki, za to ich
          > rówieśnicy... Trudno znaleźć coś na czym możnaby zawiesić oko...

zalezy czego szukasz...
          jesli tylko kochanka, to moze i masz racje
          ale jeszcze sa faceci i przyjaciele, ktorzy potrafia byc rowniez kochankami

• Gość: berenika Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''''''''''''''''''''''''''''''''ki IP: 195.216.121.* 18.09.01, 11:17
            kochanka juz mam i nic mu nie brakuje, ale przyjaciel, na którego miło by było
            popatrzeć to byłoby coś!
            • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' IP: *.*.*.* 18.09.01, 12:09

> kochanka juz mam i nic mu nie brakuje, ale przyjaciel, na którego miło by było
              > popatrzeć to byłoby coś!

Popatrzeć????
              A jak miałby wyglądać optymalny zawodnik dla 30''ki?

PS
              Chyba zaraz odpadnę.
              • Gość: berenika Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' IP: 195.216.121.* 18.09.01, 12:21
                > Popatrzeć????
                > A jak miałby wyglądać optymalny zawodnik dla 30''''ki?
                >
                > PS
                > Chyba zaraz odpadnę.

Cóż za samokrytyka...
                zadbany facet (tzn. brak brzuszka, obcięte paznokcie i konkretna fryzura a poza
                inteligencja - to naprawdę widać!!! Mógłby jeszcze być dowcipny a nawet
                błyskotliwy a może jeszcze czarujący. Wtedy można wybaczyć pewne niedociągnięcia
                w zakresie wyglądu...

• Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' IP: *.*.*.* 18.09.01, 12:40

> > Chyba zaraz odpadnę.
                  >
                  > Cóż za samokrytyka...
                  > zadbany facet (tzn. brak brzuszka, obcięte paznokcie i konkretna fryzura a poza
                  > inteligencja - to naprawdę widać!!! Mógłby jeszcze być dowcipny a nawet
                  > błyskotliwy a może jeszcze czarujący. Wtedy można wybaczyć pewne niedociągnięci
                  > a w zakresie wyglądu...

Uff, chyba się załapałem
                  Bez brzuszka, fryzura jak na mój wiek chyba jeszcze ponadprzeciętna
                  choć z roku na rok tego ubyyyyyyywa. Może czasem dowcipny
                  ale nigdy nie zajmowałem się czarami i czarowaniem:), ooops

PS
                  Takiego niedresiarskiego i niekrawaciarskiego luda jest przecież sporo.

• Gość: berenika Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' IP: 195.216.121.* 18.09.01, 12:46
                    ależ ja nie mam nic przeciwko krawatom! Tylko czy ci fajni faceci - skoro
                    twierdzisz, ze tacy są - nie istnieją wyłącznie w rzeczywistości wirtualnej...?
                    • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' IP: *.*.*.* 18.09.01, 13:34
                      ...i vice versa.

Czy istnieje jakis sposób na to aby skutecznie zasugerować
                      takiej dojrzałej 30pannie lekką zmianę stylu z matczyno-staropanieńskiego
                      na cos bardziej zwracającego uwagę i podkreslającego jej urodę?
                      - bo przecież mogłaby być całkiem, całkiem tylko po co to ukrywa.
                      • Gość: berenika Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' IP: 195.216.121.* 18.09.01, 13:45
                        No, no, no, to było ostre. czyżby słodki brutal....?
                        Dobrze, ze "matczyno-staropanieńskie" jest w moim przypadku abstrakcyjne (a tak
                        wogóle cóż to za małomiasteczkowa mentalność), bo w przeciwnym razie mogłoby
                        być mi przykro. I ty uważasz się za miłego faceta? czy może tylko atrakcyjnego?
                        • krzysztof.r.m Re: Autorowi 18.09.01, 13:55
                          A gdziez Ty mieszkasz?
                          Gdzie Ty zyjesz? Do czeo Tobie wogole potrzebne to zagladanie w metryke Pan?
                          Przeciez na dobra sprawe kobiet ktorych szukasz jest bardzo wiele. Znakomicie
                          wygladajace, i diabli wiedza po ile maja lat.A czy to jest trzydziesci czy
                          dwadziescia czy nawet czterdziesci, ...
                          Czlowieku otworz oczy i przestan sie zastanawiac jak narcyz, jedynie nad tym
                          zes Ty wlasnie tak wspanialy i mlodziutko wygladajacy.
                          Jesli szukasz takiej Pani naprawde to znajdziesz, ale jeslis tylko chcial sie
                          zaprezentowac zes tak znakomity a one Ciebie nie dostrzegaja, to problem lezy
                          chyba w innym miejscu.
                          Pozdrawiam i bez urazy ale oczy trzeba miec otwarte
                          krm
                          • Gość: m. Re: Autorowi IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 18.09.01, 14:02
                            nic tylko przyklasnac krm.
                            pozdr.
                            m.
                            • Gość: guest Re: Autorowi IP: *.*.*.* 18.09.01, 14:10
                              Tak, tylko że gosc zgubił wątek.
                        • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''' IP: *.*.*.* 18.09.01, 14:03
                          To taka prowincjonalno-małomiasteczkowa szczecińska mentalnosc:)
                          Pojęcie "matczyno-staropanieńskie" to oczywiscie zgredzia abstrakcja
                          ale jak mam wyrazić to co widzę. Może to podswiadome sygnały wysyłane
                          dla nas że np. chciałyby w o końcu stać się gorącymi mamusiami.
                          Błędne koło bo przecież jak ktoś wygląda na mężatkę to nic mi po niej.

Miły/atrakcyjny ... przecież to nie do mnie należy ocena!
                          Czy jest na to jakas jednostka miary?
                          • krzysztof.r.m Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''' 18.09.01, 14:09
                            Jesli o jednostki miary pytasz to od dzis jest. Atrakcyjnosc mezczyzn bedziemy
                            mierzyc w "guestach". Wzorzec odleje sie z irydoplatyny i zawiezie do Sevres
                            pod Paryz.
                            A certyfikaty wydawac beda te niedostrzegane przez Ciebie TRZYDZIESTKI
                            krm
                            • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''' IP: *.*.*.* 18.09.01, 14:49
                              Niezła koncepja.

Proponuję aby ważność wątku oceniać w cristopherach - jako proporcjonalną
                              do ilości słów o pieprzeniu, zaliczaniu i przechwałek dotyczących długości.
                              Tu tego nie było więc wątek rzeczywiście jest wyjątkowo słaby
                          • Gość: berenika Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''' IP: 195.216.121.* 18.09.01, 14:12
                            Szczecińska...? A więc rozejrzyj się dobrze. szczecin to miasto pięknych
                            kobiet. W końcu sama sie tam urodziłam...
                            • Gość: aniela Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''' IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 14:35
                              atrakcyjne kobiety zwykle w nieokreślonym są wieku :) stąd nei widać ich w
                              gronie 30-tek
                              • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' IP: *.*.*.* 18.09.01, 14:54
                                Gość portalu: aniela napisał(a):

> atrakcyjne kobiety zwykle w nieokreślonym są wieku :) stąd nei widać ich w
                                > gronie 30-tek

Czy czasem nie strzelasz sobie samobójczego gola?
                                • Gość: aniela Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:17
                                  a czy widać po mnie ile mam lat ? z twarzy czy widać albo z szyi ? ;)
                                  • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' IP: *.*.*.* 18.09.01, 16:54

> a czy widać po mnie ile mam lat ? z twarzy czy widać albo z szyi ? ;)

Hmmm, uwzględniając to że "atrakcyjne kobiety zwykle w nieokreślonym są wieku"
                                    i twoją wszech-aktywnosc na forum wygląda na to że albo jestes veryvery,
                                    albo nudzimy się w pracy, a może masz dużą brodę:)eeee.

• krzysztof.r.m Re: Guest 19.09.01, 08:18
                                      Mam wrazenie , Szanowny rozmowco, zes mnie jednak z kims pomylil.
                                      Nie czuje sie jakos dotkniety czy urazony, jednak dosc dziwnie nosic etykiete
                                      prawdopodobnie nie swoja.Nie przypominam sobie , abym jakos szczegolnie aktywny
                                      byl w rozmowach podejmujacych wskazane przez Ciebie tematy. Byc moze faktycznie
                                      kiedys z jakas ironia slow pare wtracilem, ale zeby to wywolac mialo taki efekt?
                                      A co do jednostek, to christophe juz jest jednostka i wprowadzanie kolejnej
                                      mogloby powodowac zamieszanie.
                                      Pozdrawiam i zycze dobrego dnia
                                      krm
                                      • Gość: aniela Re: krm IP: *.mst.gov.pl 19.09.01, 11:34
                                        patrz uważnie w czyim kierunku mówi interlokutor :)) zaoszczedzisz sobie
                                        nerwów :))) i oddychaj gleboko, przeponą :))
                                        ps. do guesta: dużą siwą brodę ;)
                                        • Gość: guest Re: krm IP: *.*.*.* 19.09.01, 17:06

> ps. do guesta: dużą siwą brodę ;)
                                          No to jak z tą brodą- true or false ;)

• Gość: Anna26 Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''ki IP: *.215.158.55.Dial1.Washington1.Level3.net 19.09.01, 16:02
      Guest-cie!!!
      1. Dziewczyny, ktore masz na mysli powychodzily za maz juz...
      2. Ale...jest nadzieja w wojewodztwie krakowskim. Ta nadzieja ma 32 lata,
      dyplom inzyniera i urode pacholecia. W dodatku spokrewniona ze mna.
      3. Co Ty wygadujesz na SZczecin? Jak tam ostatnio bylam, to wszystkie
      dziewczyny byly wysokie i szczuple. Az mi bylo zazdrosc....
      • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''ki IP: *.*.*.* 19.09.01, 17:10
        Gość portalu: Anna26 napisał(a):
        > 2. Ale...jest nadzieja w wojewodztwie krakowskim. Ta nadzieja ma 32 lata,
        > dyplom inzyniera i urode pacholecia. W dodatku spokrewniona ze mna.
        To prawie jak ja:)

> 3. Co Ty wygadujesz na SZczecin? Jak tam ostatnio bylam, to wszystkie
        > dziewczyny byly wysokie i szczuple. Az mi bylo zazdrosc....
        Chwila, niech no wyjrzę za okno,
        zgadza się ale one w większosci są na żelazkach.
        • Gość: Anna26 Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''ki IP: *.244.228.162.Dial1.Washington1.Level3.net 19.09.01, 20:15
          Czy zelazka to wysokie obsasiory?
          Bo ja wyszlam troche z obiegu jesli chodzi o polszczyzne slangowa?
          • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''ki IP: *.*.*.* 20.09.01, 13:47
            Gość portalu: Anna26 napisał(a):

> Czy zelazka to wysokie obsasiory?
            > Bo ja wyszlam troche z obiegu jesli chodzi o polszczyzne slangowa?

Fakt ******Dial1.Washington1****** to brzmi okrutnie
            Obciasiory to chyba nie są, przypomina to raczej wielkie
            cegły przymocowane do stopy (pokręcone chłopy też zaczynają to nosić).

Patrzysz takiej babce w oczy, potem niżej, niżej i o cholera
            stoi pół metra nad chodnikiem:)

• marika Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''ki 19.09.01, 21:26
      Co oznacza pojęcie atrakcyjna babka około 30tki?
      • Gość: guest Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''ki IP: *.*.*.* 20.09.01, 13:52
        marika napisał(a):

> Co oznacza pojęcie atrakcyjna babka około 30tki?

Jak już zauważyli poprzednicy pewnie
        a. przejęzyczyłem się i miało być "atrakcyjna panna"
        b. szukam 30'kobiety będącej już babcią
        c. szukam babci takiej z duszą 30'latki
        d. sprawdzam czy atrakcyjne 30'ki marnują czas życie komputerem
        itd.
    • femme Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''ki do autora 19.09.01, 23:20
      Witaj Guest!!!

Sluchaj, a moze Ty jako Guest jestes w tym drugim wymiarze?? :-))) Jesli tak to
      najprawdapodobnniej Panie, ktore Cie otaczaja maja jednak cos okolo 70 80 lat.
      Tyle zazwyczaj zyja w ziemmskim wymiarze :-))). Co oznaczaloby, ze te 5 10 lat
      wiecej to tak naprawde 40 lat wiecej, czyli jednak dobrze zakonsertwowane :-
      ))).

Milych snow o atrakcyjnych BABKACH :-)))), tylko czy one maja wnuczki? :-)))

Pozdrawiam

Femme
    • mala1 Re: Gdzie się podziały atrakcyjne babki około 30''ki 20.09.01, 15:23
      Jak sama piszesz podobno wyglądasz młodo. Skąd to wiesz - bo inni mowią - może
      są po są prostu mili. Wszyscy się starzejemy czy tego chcemy czy nie i to bez
      względu na to jak nas inni widzą, bo sami siebie staramy zaoszczędzić i
      stwierdzamy, że nasz koleżanka tak się zmieniła (oczywiście zbrzydła i
      postarzała sie) my chyba wyglądamy dużo lepiej. Myślę, ze kobieta może być
      atrakcyjna zarówno gdy ma 30 i 40. Najbardzie jednak bolesne jest gdy te 30 czy
      40 za wszelką cene chcą się odmlodzić i "noszą sie" coraz krócej. Jest to widok
      często niezbyt przyjemny. Albo na plaży gdy za wszelką cenę chcą wyglądać jak
      modelki reklamujace ostatni krzyk mody strojow kąpielowych. A co do kobiet,
      ktore mają już dziedzi, czy to inna kategoria ludzi?? Czy ty masz już dzieci?
      kobieta jest atrakcyjna pod wieloma wzgledami jeśli jej atrakcyjność polega na
      tylko na wyglądzie to jest to bardzo smutne - przemija uroda w nas czy tego
      chcemy czy nie. Oczywiście nie popadajmy w skrajność lecz starajmy się być
      atrakcyjne przede wszystkim dla siebie i dla tych na ktorych nam zależy,
      atrakcyjne w pelnym znaczeniu tego slowa. Atrakcyjne dla siebie bo zawsze w
      pobliżu znajdzie się ktoś kto zaliczy nas do tej drugiej grupy. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka