randia 14.08.02, 11:34 .........cielęce bieganie po łące :))) Chyba świadomość, że idą dni wolne wpływa na Mnie...............hmmmmm, no właśnie nie mogę nawet tego określić :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norma_jean Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 11:36 Randia, lecę z Tobą :-)) W odzieniu czy bez? Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 11:39 A jak myślisz ????:)))) BEZ !!!! Jak cielęce to cielęce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 11:42 Ciuszki sfrunęły, łąke mam za oknem, to nic że leje, nawet lepiej :-))) Biegniemy?? Daj łapkę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: to raczej ochota.......... 14.08.02, 11:48 Ciekawe, my za byczkiem czy byczek nas goni? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: to raczej ochota.......... 14.08.02, 11:48 Only Mnie się wszystko z "byczkami" nie kojarzy :))) Czyżby głodnemy chleb na myśli ???? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: to raczej ochota.......... 14.08.02, 11:56 nie wiem z czym ci wszystko kojarzy sie, no ale ta laka..... a mnie to sie wszystko kojarzy.....to takie.....naturalne u mnie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 11:56 <nagle pojawił sie mężczyzna niepewnie rozglądający sie wkoło> -Przepraszam Panie!:) Eee gdzie ja trafiłem , bo ja na Grunwald..eee to już po bitwie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 12:01 Bitwy nie będzie, Krzyżacy nawaleni po krzakach leżą :))) Ale za to możesz pobiegać z nami :))) Norma widziałaś kiedyś, że by zwierzyna polowała na myśliwego ???? Dziś mam ochotę być upolowana a nie polowac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 12:14 Uciekamy szybko czy powoli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: Mam ochotę na.......... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 12:24 wilki lubią wyzwania więc dajmy mu radoche i w nogi!!!!! i tak nas w końcu złapie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 12:25 Niezależnie jak będziemy uciekac, jak będzie chciał złapać, złapie :)))) A widzisz to śliczne słonko wstające nad łąką.................rosa na trawie i wiaterek lekki wieje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 12:36 Tyle uroczych kobiet?:))...hmmm....wilk ma co prawda cztery łapy ale was czterech naraz nie złapie:)))))))) Iwa jesteś najbliżej.....hehe...a uciekaj uciekaj mnie nie ujdziesz...norma gapo ales sie zagapiła ...pozmianie kierunku biegu mam Cię!!!!:)))) i kto Cię uratuje? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 12:56 Nie martw sie Szary ide z pomocą. czery na jednego to za duzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 13:00 Ratunek już jest. Jakem gajowy i mego kapturka uratuję z paszczy wilka. Norma trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:09 Pięknie, to My z Normą na bieganie nago po łące się umawiamy, a tu niezłe stadko się czai...............:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:14 Czarny to Ty łap jakąs bidule a ja dziabne tego kapiszona....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:15 Zaraz bede jedna miał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:20 Achtung Achtung panie Wolfie. Kapri z kapiszona wypali i futro ci się na czarno osmali. I od Normy proszę z dala, no chyba że pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:29 Wilkom nie straszny jakiś kapiszonek weżmie co chce i wypije jeden kielonek szkockiej, wódki czy teqilli a ty patrz jak ona kwili... WOLF McGREY Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:38 To fakt, wilk szary to zwierz chroniony więc pewny swego niech sobie swawoli a gdy nawalony i zziajany padnie do ZOO się go odstawi zgrabnie by mogły go dzieci podziwiać jak siedzi w klatce. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:14 Wystarczy ze sie któras z was troche oddali i juz przepadnie w krzakach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:17 kapiszon porcięta i flinte zgubił jak zwiewał... łap tę randyjkową...zagnaj ją na mnie a ja chyce..:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:31 Łap Randie, i tak przy Tobie nie mam u niej szans. Ja biorę Normę:))), Kapriszon slubu nie braliscie a to i tak sie nie wymydli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:45 Ty mnie tu nie czarujadamie. A czasu masz nie wielu bo jutro ślub z Normą bierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:50 Ślub wezcie w piatek. W czwartek bedzie wieczór panienski:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:55 To i kawalerski urządzić by trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:00 A jakże, kawalerski tez musi byc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:47 Oooooooo widzę, że panowie łupami się podzielili :))) No i co teraz ??? Za włosy i do lasu ??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:52 Ja tam wstydliwy nie jestem na polance to zrobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:52 Nie gadaj kobieto tylko albo uciekaj albo dawaj te piekne włsoy...w kły chwyce i do lasu zaciągne klnę sie na przodka wilkołaka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:59 Ooo, jak tu miło był a ja wyjść musiałam :-((( Gonić mnie proszę :-))) Aaaadaaaaś tu jestem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:01 Za chwile Cie dopadne i wezme bez pytania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:05 Tylko chodź za to drzewko że by Kapri nie widział :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:07 Ja go odciągnę a on bez porcięt będzie biegał wokół drzewa jak kłami będę mu kłapac koło pięt:)))A wy bawcie się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:11 Hi hi hi, dzięki Wilczku! Małpeczke masz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:10 Z Kapri umowiłem sie ze slób bierzecie w piatek a w czwartek wieczór panienski:)). Za drzewko sie schowamy i ze dwie godzinki podziałamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:14 Wiem wiem, bardzo to dobrze wymyśliłeś. W ogóle to przecież śluby bierze się w sobotę, więc mamy dwa wieczory dla siebie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:24 :)))) co mam wiecej powiedziec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:29 Ale Kapri zniknął....chyba się obraził.... Kochanie bo slubie to już tylko z Tobą!!! (oficjalnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:06 No a niby jak mam uciekać, skoro moje biedne włosięta już w wilczej paszczy leżą ???? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:09 Randia, ratować cy zostawić na chwileczkę?? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:12 khe, khe, trochę sie zakrztusiłem gęstwiną twych włosów...no ale tera to jesteś moja....wrrr...rozerwało Ci sie ramionko bluzeczki podczas pościgu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:20 Ramiączko to nic w porównaniu z tym co się stało z resztą. Pogubiłam wszystko co miałam na sobie.............i jak ja teraz wyglądam ???? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:05 A to ja Kochanie i już Cię doganiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Mam ochotę na dymanie IP: *.arcor-ip.net 14.08.02, 14:17 Jakie to piękne...To cielęce bieganie po łączce bagiennej,ten cielęcy zachwyt w oczkach błękitnych jak niezabudki i kurwa jeszcze do tegopiekło w majtkach.A pastuszki uciekli właśnie z łączki.I co teraz?Teraz hurtowe komentarze nastąpią. Aldi_Jean wybiera się do tego na łączkie na golasa,za to z pokaźną zgrzewką browara,to wszystko chyba w poszukiwaniu naiwnego byczka,który by sie skusił na...ehm...no na dymanie,co tu ukrywać.A mądre byczki w krzaczkach siedzą,tam się popatrzą,tu się wytrzepią i pieniążków wydawać na cielaczki nie trzeba,a zadowolenie za darmo. Teraz jeszcze kawał na deser: „Goni kogut kurę i myśli: -Jak dogonię,to sobie porucham. A kura myżli sobie: -Pouciekam jeszcze trochę,bo pomyśli,żem kurwa...” Kaprikorn jakby wiedział,jakie są Kapturki to też by się nie narażał.Biedny wilk,niech tam nawet szary. A pozwolenie wy na kapiszony mata?To pomijając,na polance fajna orgietka się szykuje,ze zwierzakami,ciekawe co na to TOPR./Towarzystwo Ochrony Pięknego Ruchania/.Chyba nie pomyliłem skrótu... Ech,jakby kto pytał,czy ja normalny...No normalny.A ziemia i tak się kręci,choć płaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia a ja cierpliwie IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 14:21 sobie siedze na kamieniu i przygladam sie jak wszyscy się ganiaja z wywalonymi jezorami. A moze zamiast sie ganiac moze ktoś coś konkretnego zaproponuje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: a ja cierpliwie 14.08.02, 14:24 A Ty ku.wa co tak siedzisz ??? Rusz dupę i poganiaj się z nami :)))) Milutko czasami inaczej, niż tylko podano do stołu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: a ja cierpliwie IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 14:38 Randyjko nie czekam na gotowe kochanie ale takie ganianie na dłuzszą mete mnie wykańcza wole spalać kalorie w inny sposób, a na stole czemu nie? moze być na...opoarta o.....przerzucona przez.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a ja cierpliwie IP: *.arcor-ip.net 14.08.02, 14:26 Ja tam proponuję browarek naturalnie oraz słone paluszki/tylko mi kurwa bez podtekstów!/do browarka,a co potem,zobaczymy,może mrówencje łapać będziemy jakie,albo urządzimy na Randię polowanko konkretne i sobie zabradziażymy do następnego weekendu,ech kolęda,kolęda! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Leziu........... 14.08.02, 14:33 ..........cholero nagła !!!!! polowanko już jezd, teraz trzeba tylko złapać i...........:)))))) A browarka to i Ja bym się napiła i słonych paluszków pojadła :)))))/oczywiście bez podtekstów proszę / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprikorn Re: a ja cierpliwie IP: green.d* / 10.9.16.* 14.08.02, 14:26 To my może się przejdziemy na inną polankę? mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a ja cierpliwie IP: *.arcor-ip.net 14.08.02, 14:30 Jaka inna polanka,nie ma inna polanka,zbiorówkie robimy waszmoście,a nie inną polankie.Tak co nie ma ucieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Kapri!! 14.08.02, 14:33 Z Iwusią???? Z Iwusią zdrajco?????? Bo jak Ci w zęby przp...lę to zobaczysz!!! Co mnie wolno to mnie a nie Tobie!!!! O!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Kapri!! 14.08.02, 14:36 Mówisz ze z Iwa. To masz pecha może nie wrócic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Kapri!! 14.08.02, 14:36 Kotku, ja, ja, ja tylko porozmawiać z iwusią chciałem. Siedziała sobie na to pomyślałem że co będzie tak tam sama siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: Kapri!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 14:42 Kapri dobrze pracujesz językiem podczas ekhm ...rozmowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Kapri!! 14.08.02, 14:44 Kapri. Zapomnij o ślubie. Koniec z nami!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Kapri!! 14.08.02, 14:57 Nie chće narzucać ale ku**** kto co z kim? i czemu ja do k**** nędzy sam tak ziaję , hę:)? Wilk ma w d*** to ganianie , siedli se państwo i gadaja może by sie wzieli do roboty, hę:)??? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Wilczku!! 14.08.02, 15:00 Nazycony mie rzucił w pi..du, jestem cała Twoja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Wilczku!! 14.08.02, 15:03 Biorę Cie całą!!!:) A nazycony niech idzie w ch.j:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Wilczku!! 14.08.02, 15:06 cała Ci się oddaję!!!!!!! zawsze chciałam....ten.....ze zwierzetamni spróbować :-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Wilczku!! 14.08.02, 15:08 Wilki sa ten tego nieco dynamiczne....czasem się czają...bywaja ostre...więc jak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean A iwusia 14.08.02, 14:46 Jako kobieta pozostaje nadal moją drogą przyjaciółką pomimo łajdaczenia się z moim osobistym nazyconym :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: A iwusia do Normy:) IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 15:07 kurka no a kto sie łajdaczy z moim osobistym wilkiem co? a w końcu to Ty rzuciłaś Kapri, a tak w ogóle to przyjaciółki co? i kurna mać o facetów będziemy sie kłocić, Norma buzial:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Nie będziemy się kłócić :-)))) 14.08.02, 15:10 Buuuuuziiiii**************************** :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: A iwusia do Normy:) 14.08.02, 15:13 Ja tam siem mogem sobom podzielić , nie bedzie wtedy kłótni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: a ja cierpliwie 14.08.02, 14:33 Tak jest. Zamykamy drzwi a klucz przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: A Noremka............. 14.08.02, 14:37 ............to pies ogrodnika, sama nie zeżre, a drugiemu nie da !!!!! :) Oj, nie ładnie, nie ładnie !!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Randia, słonko :-)) 14.08.02, 14:41 Trza se chłopa przed ślubem wychować :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 14:47 Przed innymi to i owszem, ale przed koleżanką ???? Przecież jak się znudzisz, kto jak nie Ona Ci swojego podrzuci :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 14:58 Randia, głowka Ci bez zarzutu pracuje :-)) Ale widziałaś jak się łatwo po starcie mnie pocieszył?? To kanalia niewierna!!!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:02 Tak jest Randia. Chodz lepiej do mnie. Slubu nie bedzie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:08 Jaka qrna Randia?????????????????????? Przecież to mnie porzucono!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:12 Norma jak jestes wolna chodz do mnie, ja przynajmniej wierny jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:14 Hahahahahahah :))) Adaś wierny :)))) A Ja jestem dziewicą !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:20 No właśnie jestem, tylko dopiero po wyznaniu Adasia mogłam się do tego przyznać !!!!!!!!! Wcześniej siem bałam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:24 Bałaś się ?:) Strach ma duże oczy...niebieskie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:30 Duuuuużżżżżżżżeeeeeeeee :))))) I nie koniecznie niebieskie, mogą być oliwkowe z lekko brązową plamką ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Norma 14.08.02, 15:20 Norma nie wierz jej ja naprawde jestem wierny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Noremka 14.08.02, 15:14 Masz qrna dziwny sposób okazywania miłości.... Buuuu....niech mnie ktoś pocieszy........ Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Noremka 14.08.02, 15:18 Przecież wiesz że tylko Ciebie Kocham, a to na polance to tylko... No skarbie. Uśmiechnij się. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Noremka 14.08.02, 15:27 Nawet jakbyś mnie na kolanach z kwiatami i brylantami przepraszał to Ci nie pomoże!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: a ja cierpliwie IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 14:35 zbiorówa? no w końcu konkretnie:) Leziu daj łyczka:) może zaczne od powolnego zdejmowania tej obcisłej sukienki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Ja też mam ochotę na.......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.02, 14:35 ..a siedze zapracowany..;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia Re: Ja też mam ochotę na.......... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 14:40 Wacusiu weź głeboki oddech pieprznij robote na bok......zobaczysz lepiej sie poczujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Ja też mam ochotę na.......... 14.08.02, 15:01 ja pieprznął i siedze i tak nic nie robie więc sie wezmę do roboty znów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Mam ochotę na.......... IP: *.gp.pl 14.08.02, 15:06 A masz może ochotę na długie pieszczoty intymne? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Przepraszam, bo chyba............. 14.08.02, 15:12 ...............siem zgubiłam. To kto z kim lub za kim teraz gania ??? :)))) Norma, bo tacy są fececi, długo sami nie zostają, ale dobrze My też sobie jakoś poradzimy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Przepraszam, bo chyba............. 14.08.02, 15:25 Jasne Słonko, co se mamy nie poradzić! Już nie bedem ryczeć, tylko się zacznę rozglądać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk CZAS SIE KOŃCZY.... 14.08.02, 15:28 gdzie u diaska te żetony? , a tak pienknie mi sie z Wami grało na automatach w sex:))))))Lece ale pozdrawiam całuje i grabke podaje- LAS wzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: CZAS SIE KOŃCZY.... 14.08.02, 15:32 Słodki buziak dla Ciebie (w dowolnie wybrane miejsce), taki ciepły i wilgotny !!!!!!! :)))********** Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: CZAS SIE KOŃCZY.... 14.08.02, 16:03 no własni Szary przestań grać i przyłax do tego lasu bom sie niecierpliwie:) buźka:) Odpowiedz Link Zgłoś