Dodaj do ulubionych

Mam ochotę na..........

14.08.02, 11:34
.........cielęce bieganie po łące :)))
Chyba świadomość, że idą dni wolne wpływa na Mnie...............hmmmmm, no
właśnie nie mogę nawet tego określić :))))))
Obserwuj wątek
    • norma_jean Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 11:36
      Randia, lecę z Tobą :-)) W odzieniu czy bez?
      Buzi
      • randia Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 11:39
        A jak myślisz ????:))))
        BEZ !!!! Jak cielęce to cielęce :)))
        • norma_jean Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 11:42
          Ciuszki sfrunęły, łąke mam za oknem, to nic że leje, nawet lepiej :-)))
          Biegniemy?? Daj łapkę :-)))
    • 0nly Re: to raczej ochota.......... 14.08.02, 11:43
      na byczka chyba, :)))
      • norma_jean Re: to raczej ochota.......... 14.08.02, 11:48
        Ciekawe, my za byczkiem czy byczek nas goni?
        :-)))
      • randia Re: to raczej ochota.......... 14.08.02, 11:48
        Only Mnie się wszystko z "byczkami" nie kojarzy :)))
        Czyżby głodnemy chleb na myśli ???? :))))
        • 0nly Re: to raczej ochota.......... 14.08.02, 11:56
          nie wiem z czym ci wszystko kojarzy sie, no ale ta laka.....
          a mnie to sie wszystko kojarzy.....to takie.....naturalne u mnie...:))))

• szarywilk Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 11:56
      <nagle pojawił sie mężczyzna niepewnie rozglądający sie wkoło>
      -Przepraszam Panie!:)
      Eee gdzie ja trafiłem , bo ja na Grunwald..eee to już po bitwie?:)
      • randia Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 12:01
        Bitwy nie będzie, Krzyżacy nawaleni po krzakach leżą :)))
        Ale za to możesz pobiegać z nami :)))

Norma widziałaś kiedyś, że by zwierzyna polowała na myśliwego ????
        Dziś mam ochotę być upolowana a nie polowac :))))
        • norma_jean Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 12:14
          Uciekamy szybko czy powoli?
          • Gość: iwusia Re: Mam ochotę na.......... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 12:24
            wilki lubią wyzwania więc dajmy mu radoche i w nogi!!!!! i tak nas w końcu
            złapie:))))))
          • randia Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 12:25
            Niezależnie jak będziemy uciekac, jak będzie chciał złapać, złapie :))))

A widzisz to śliczne słonko wstające nad łąką.................rosa na trawie i
            wiaterek lekki wieje :))))
            • szarywilk Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 12:36
              Tyle uroczych kobiet?:))...hmmm....wilk ma co prawda cztery łapy ale was
              czterech naraz nie złapie:))))))))
              Iwa jesteś najbliżej.....hehe...a uciekaj uciekaj mnie nie ujdziesz...norma
              gapo ales sie zagapiła ...pozmianie kierunku biegu mam Cię!!!!:)))) i kto Cię
              uratuje?
              • czarnyadam Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 12:56
                Nie martw sie Szary ide z pomocą. czery na jednego to za duzo:)
              • kaprikorn Re: Mam ochotę na.......... 14.08.02, 13:00
                Ratunek już jest. Jakem gajowy i mego kapturka uratuję z paszczy wilka.
                Norma trzymaj się.
                • randia Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:09
                  Pięknie, to My z Normą na bieganie nago po łące się umawiamy, a tu niezłe
                  stadko się czai...............:)))))
                  • szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:14
                    Czarny to Ty łap jakąs bidule a ja dziabne tego kapiszona....:))
                    • czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:15
                      Zaraz bede jedna miał:))
                    • kaprikorn Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:20
                      Achtung Achtung panie Wolfie. Kapri z kapiszona wypali i futro ci się na czarno
                      osmali. I od Normy proszę z dala, no chyba że pozwala.
                      • szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:29
                        Wilkom nie straszny jakiś kapiszonek
                        weżmie co chce i wypije jeden kielonek
                        szkockiej, wódki czy teqilli
                        a ty patrz jak ona kwili...
                        WOLF McGREY
                        • kaprikorn Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:38
                          To fakt, wilk szary to zwierz chroniony
                          więc pewny swego niech sobie swawoli
                          a gdy nawalony i zziajany padnie
                          do ZOO się go odstawi zgrabnie
                          by mogły go dzieci podziwiać jak siedzi w klatce.
                  • czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:14
                    Wystarczy ze sie któras z was troche oddali i juz
                    przepadnie w krzakach:))
                    • szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:17
                      kapiszon porcięta i flinte zgubił jak zwiewał... łap tę randyjkową...zagnaj ją
                      na mnie a ja chyce..:)
                      • czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:31
                        Łap Randie, i tak przy Tobie nie mam u niej szans.
                        Ja biorę Normę:))), Kapriszon slubu nie braliscie
                        a to i tak sie nie wymydli:)))
                        • kaprikorn Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:45
                          Ty mnie tu nie czarujadamie. A czasu masz nie wielu bo jutro ślub z Normą
                          bierzemy.
                          • czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:50
                            Ślub wezcie w piatek. W czwartek bedzie wieczór panienski:))))
                            • kaprikorn Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:55
                              To i kawalerski urządzić by trzeba.
                              • czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:00
                                A jakże, kawalerski tez musi byc :))
                        • randia Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:47
                          Oooooooo widzę, że panowie łupami się podzielili :)))
                          No i co teraz ??? Za włosy i do lasu ??? :))))
                          • czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:52
                            Ja tam wstydliwy nie jestem na polance to zrobie :)))
                          • szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:52
                            Nie gadaj kobieto tylko albo uciekaj albo dawaj te piekne włsoy...w kły chwyce
                            i do lasu zaciągne klnę sie na przodka wilkołaka:))))
                            • norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 13:59
                              Ooo, jak tu miło był a ja wyjść musiałam :-(((
                              Gonić mnie proszę :-))) Aaaadaaaaś tu jestem!!!!
                              • czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:01
                                Za chwile Cie dopadne i wezme bez pytania:)))
                                • norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:05
                                  Tylko chodź za to drzewko że by Kapri nie widział :-)))
                                  • szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:07
                                    Ja go odciągnę a on bez porcięt będzie biegał wokół drzewa jak kłami będę mu
                                    kłapac koło pięt:)))A wy bawcie się:)))
                                    • norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:11
                                      Hi hi hi, dzięki Wilczku!
                                      Małpeczke masz :-)))
                                  • czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:10
                                    Z Kapri umowiłem sie ze slób bierzecie w
                                    piatek a w czwartek wieczór panienski:)).
                                    Za drzewko sie schowamy i ze dwie godzinki
                                    podziałamy :)))
                                    • norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:14
                                      Wiem wiem, bardzo to dobrze wymyśliłeś. W ogóle to przecież śluby bierze się w
                                      sobotę, więc mamy dwa wieczory dla siebie :-)))
                                      • czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:24
                                        :)))) co mam wiecej powiedziec :)))
                                        • norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:29
                                          Ale Kapri zniknął....chyba się obraził....
                                          Kochanie bo slubie to już tylko z Tobą!!! (oficjalnie :-)))
                                          • czarnyadam Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:32
                                            Przejdzie mu.
                                • randia Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:06
                                  No a niby jak mam uciekać, skoro moje biedne włosięta już w wilczej paszczy
                                  leżą ????
                                  • norma_jean Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:09
                                    Randia, ratować cy zostawić na chwileczkę??
                                    :-)))
                                  • szarywilk Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:12
                                    khe, khe, trochę sie zakrztusiłem gęstwiną twych włosów...no ale tera to jesteś
                                    moja....wrrr...rozerwało Ci sie ramionko bluzeczki podczas pościgu...:)
                                    • randia Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:20
                                      Ramiączko to nic w porównaniu z tym co się stało z resztą. Pogubiłam wszystko
                                      co miałam na sobie.............i jak ja teraz wyglądam ???? :))))
                              • kaprikorn Re: Mam ochotę na..........polowanie 14.08.02, 14:05
                                A to ja Kochanie i już Cię doganiam.
                                • Gość: leziox Re: Mam ochotę na dymanie IP: *.arcor-ip.net 14.08.02, 14:17
                                  Jakie to piękne...To cielęce bieganie po łączce bagiennej,ten cielęcy zachwyt w
                                  oczkach błękitnych jak niezabudki i kurwa jeszcze do tegopiekło w majtkach.A
                                  pastuszki uciekli właśnie z łączki.I co teraz?Teraz hurtowe komentarze nastąpią.
                                  Aldi_Jean wybiera się do tego na łączkie na golasa,za to z pokaźną zgrzewką
                                  browara,to wszystko chyba w poszukiwaniu naiwnego byczka,który by sie skusił
                                  na...ehm...no na dymanie,co tu ukrywać.A mądre byczki w krzaczkach siedzą,tam
                                  się popatrzą,tu się wytrzepią i pieniążków wydawać na cielaczki nie trzeba,a
                                  zadowolenie za darmo.
                                  Teraz jeszcze kawał na deser:
                                  „Goni kogut kurę i myśli:
                                  -Jak dogonię,to sobie porucham.
                                  A kura myżli sobie:
                                  -Pouciekam jeszcze trochę,bo pomyśli,żem kurwa...”
                                  Kaprikorn jakby wiedział,jakie są Kapturki to też by się nie narażał.Biedny
                                  wilk,niech tam nawet szary.
                                  A pozwolenie wy na kapiszony mata?To pomijając,na polance fajna orgietka się
                                  szykuje,ze zwierzakami,ciekawe co na to TOPR./Towarzystwo Ochrony Pięknego
                                  Ruchania/.Chyba nie pomyliłem skrótu...
                                  Ech,jakby kto pytał,czy ja normalny...No normalny.A ziemia i tak się kręci,choć
                                  płaska.
                                  • Gość: iwusia a ja cierpliwie IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 14:21
                                    sobie siedze na kamieniu i przygladam sie jak wszyscy się ganiaja z wywalonymi
                                    jezorami. A moze zamiast sie ganiac moze ktoś coś konkretnego zaproponuje?:)
                                    • randia Re: a ja cierpliwie 14.08.02, 14:24
                                      A Ty ku.wa co tak siedzisz ??? Rusz dupę i poganiaj się z nami :)))) Milutko
                                      czasami inaczej, niż tylko podano do stołu :))))
                                      • Gość: iwusia Re: a ja cierpliwie IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 14:38
                                        Randyjko nie czekam na gotowe kochanie ale takie ganianie na dłuzszą mete mnie
                                        wykańcza wole spalać kalorie w inny sposób, a na stole czemu nie? moze być
                                        na...opoarta o.....przerzucona przez.......:)
                                    • Gość: leziox Re: a ja cierpliwie IP: *.arcor-ip.net 14.08.02, 14:26
                                      Ja tam proponuję browarek naturalnie oraz słone paluszki/tylko mi kurwa bez
                                      podtekstów!/do browarka,a co potem,zobaczymy,może mrówencje łapać będziemy
                                      jakie,albo urządzimy na Randię polowanko konkretne i sobie zabradziażymy do
                                      następnego weekendu,ech kolęda,kolęda!
                                      • randia Re: Leziu........... 14.08.02, 14:33
                                        ..........cholero nagła !!!!!
                                        polowanko już jezd, teraz trzeba tylko złapać i...........:))))))
                                        A browarka to i Ja bym się napiła i słonych paluszków pojadła :)))))/oczywiście
                                        bez podtekstów proszę /
                                    • Gość: kaprikorn Re: a ja cierpliwie IP: green.d* / 10.9.16.* 14.08.02, 14:26
                                      To my może się przejdziemy na inną polankę?

mm
                                      • Gość: leziox Re: a ja cierpliwie IP: *.arcor-ip.net 14.08.02, 14:30
                                        Jaka inna polanka,nie ma inna polanka,zbiorówkie robimy waszmoście,a nie inną
                                        polankie.Tak co nie ma ucieczki.
                                        • norma_jean Kapri!! 14.08.02, 14:33
                                          Z Iwusią???? Z Iwusią zdrajco?????? Bo jak Ci w zęby przp...lę to zobaczysz!!!
                                          Co mnie wolno to mnie a nie Tobie!!!! O!!!!!!
                                          • czarnyadam Re: Kapri!! 14.08.02, 14:36
                                            Mówisz ze z Iwa. To masz pecha może nie wrócic:)))
                                          • kaprikorn Re: Kapri!! 14.08.02, 14:36
                                            Kotku, ja, ja, ja tylko porozmawiać z iwusią chciałem. Siedziała sobie na to
                                            pomyślałem że co będzie tak tam sama siedzieć.
                                            • Gość: iwusia Re: Kapri!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 14:42
                                              Kapri dobrze pracujesz językiem podczas ekhm ...rozmowy:)
                                              • norma_jean Re: Kapri!! 14.08.02, 14:44
                                                Kapri. Zapomnij o ślubie.
                                                Koniec z nami!!!!!!!!!!
                                                • kaprikorn Re: Kapri!! 14.08.02, 14:52
                                                  Dziewczyny. Nie ma ślubu. Jestem wasz.
                                                • szarywilk Re: Kapri!! 14.08.02, 14:57
                                                  Nie chće narzucać ale ku**** kto co z kim? i czemu ja do k**** nędzy sam tak
                                                  ziaję , hę:)?
                                                  Wilk ma w d*** to ganianie , siedli se państwo i gadaja może by sie wzieli do
                                                  roboty, hę:)???
                                                  • norma_jean Wilczku!! 14.08.02, 15:00
                                                    Nazycony mie rzucił w pi..du, jestem cała Twoja!!!!
                                                  • szarywilk Re: Wilczku!! 14.08.02, 15:03
                                                    Biorę Cie całą!!!:)
                                                    A nazycony niech idzie w ch.j:)
                                                  • norma_jean Re: Wilczku!! 14.08.02, 15:06
                                                    cała Ci się oddaję!!!!!!!
                                                    zawsze chciałam....ten.....ze zwierzetamni spróbować :-)))))))))))))))))))
                                                  • szarywilk Re: Wilczku!! 14.08.02, 15:08
                                                    Wilki sa ten tego nieco dynamiczne....czasem się czają...bywaja ostre...więc
                                                    jak?:)
                                              • kaprikorn Re: Iwusia 14.08.02, 14:45
                                                To specjalność zakładu.
                                              • norma_jean A iwusia 14.08.02, 14:46
                                                Jako kobieta pozostaje nadal moją drogą przyjaciółką pomimo łajdaczenia się z
                                                moim osobistym nazyconym :-))))
                                                • Gość: iwusia Re: A iwusia do Normy:) IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 15:07
                                                  kurka no a kto sie łajdaczy z moim osobistym wilkiem co? a w końcu to Ty
                                                  rzuciłaś Kapri, a tak w ogóle to przyjaciółki co? i kurna mać o facetów
                                                  będziemy sie kłocić, Norma buzial:)))
                                                  • norma_jean Nie będziemy się kłócić :-)))) 14.08.02, 15:10
                                                    Buuuuuziiiii****************************
                                                    :-)))))))))
                                                  • szarywilk Re: A iwusia do Normy:) 14.08.02, 15:13
                                                    Ja tam siem mogem sobom podzielić , nie bedzie wtedy kłótni:))))
                                        • czarnyadam Re: a ja cierpliwie 14.08.02, 14:33
                                          Tak jest. Zamykamy drzwi a klucz przez okno.
                                          • randia Re: A Noremka............. 14.08.02, 14:37
                                            ............to pies ogrodnika, sama nie zeżre, a drugiemu nie da !!!!! :)
                                            Oj, nie ładnie, nie ładnie !!!!!! :))
                                            • norma_jean Randia, słonko :-)) 14.08.02, 14:41
                                              Trza se chłopa przed ślubem wychować :-))))))))
                                              • randia Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 14:47
                                                Przed innymi to i owszem, ale przed koleżanką ???? Przecież jak się znudzisz,
                                                kto jak nie Ona Ci swojego podrzuci :)))))
                                                • norma_jean Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 14:58
                                                  Randia, głowka Ci bez zarzutu pracuje :-))
                                                  Ale widziałaś jak się łatwo po starcie mnie pocieszył?? To kanalia niewierna!!!!
                                                  :-))))
                                                  • czarnyadam Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:02
                                                    Tak jest Randia. Chodz lepiej do mnie. Slubu nie bedzie:))))
                                                  • norma_jean Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:08
                                                    Jaka qrna Randia?????????????????????? Przecież to mnie porzucono!!!!!!!!!!!
                                                  • czarnyadam Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:12
                                                    Norma jak jestes wolna chodz do mnie,
                                                    ja przynajmniej wierny jestem:)))
                                                  • randia Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:14
                                                    Hahahahahahah :)))
                                                    Adaś wierny :))))

A Ja jestem dziewicą !!!!!
                                                  • szarywilk Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:16
                                                    A nie jesteś!!!!!!!!!??????:)
                                                  • randia Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:20
                                                    No właśnie jestem, tylko dopiero po wyznaniu Adasia mogłam się do tego
                                                    przyznać !!!!!!!!!
                                                    Wcześniej siem bałam :))))
                                                  • szarywilk Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:24
                                                    Bałaś się ?:)
                                                    Strach ma duże oczy...niebieskie:))))
                                                  • randia Re: Randia, słonko :-)) 14.08.02, 15:30
                                                    Duuuuużżżżżżżżeeeeeeeee :)))))
                                                    I nie koniecznie niebieskie, mogą być oliwkowe z lekko brązową plamką ??? :)))
                                                  • czarnyadam Norma 14.08.02, 15:20
                                                    Norma nie wierz jej ja naprawde jestem wierny:)))
                                                  • kaprikorn Re: Noremka 14.08.02, 15:04
                                                    Kanalia. Ale jak ja Cię Kocham.
                                                  • norma_jean Re: Noremka 14.08.02, 15:14
                                                    Masz qrna dziwny sposób okazywania miłości....
                                                    Buuuu....niech mnie ktoś pocieszy........
                                                  • kaprikorn Re: Noremka 14.08.02, 15:18
                                                    Przecież wiesz że tylko Ciebie Kocham, a to na polance to tylko...
                                                    No skarbie. Uśmiechnij się.
                                                  • norma_jean Re: Noremka 14.08.02, 15:27
                                                    Nawet jakbyś mnie na kolanach z kwiatami i brylantami przepraszał to Ci nie
                                                    pomoże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • Gość: iwusia Re: a ja cierpliwie IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 14:35
                                          zbiorówa? no w końcu konkretnie:) Leziu daj łyczka:) może zaczne od powolnego
                                          zdejmowania tej obcisłej sukienki?:)
    • Gość: Wacuś Ja też mam ochotę na.......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.02, 14:35
      ..a siedze zapracowany..;((
      • Gość: iwusia Re: Ja też mam ochotę na.......... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 14.08.02, 14:40
        Wacusiu weź głeboki oddech pieprznij robote na bok......zobaczysz lepiej sie
        poczujesz:)
        • szarywilk Re: Ja też mam ochotę na.......... 14.08.02, 15:01
          ja pieprznął i siedze i tak nic nie robie więc sie wezmę do roboty znów...
    • Gość: Patryk Re: Mam ochotę na.......... IP: *.gp.pl 14.08.02, 15:06
      A masz może ochotę na długie pieszczoty intymne?
      • randia Re: Przepraszam, bo chyba............. 14.08.02, 15:12
        ...............siem zgubiłam. To kto z kim lub za kim teraz gania ??? :))))

Norma, bo tacy są fececi, długo sami nie zostają, ale dobrze My też sobie jakoś
        poradzimy :))))
        • norma_jean Re: Przepraszam, bo chyba............. 14.08.02, 15:25
          Jasne Słonko, co se mamy nie poradzić! Już nie bedem ryczeć, tylko się zacznę
          rozglądać :-)))
    • szarywilk CZAS SIE KOŃCZY.... 14.08.02, 15:28
      gdzie u diaska te żetony? , a tak pienknie mi sie z Wami grało na automatach w
      sex:))))))Lece ale pozdrawiam całuje i grabke podaje- LAS wzywa...
      • randia Re: CZAS SIE KOŃCZY.... 14.08.02, 15:32
        Słodki buziak dla Ciebie (w dowolnie wybrane miejsce), taki ciepły i
        wilgotny !!!!!!!
        :)))**********
      • norma_jean Re: CZAS SIE KOŃCZY.... 14.08.02, 15:43
        Buuuzi!!!!
        • iwusia Re: CZAS SIE KOŃCZY.... 14.08.02, 16:03
          no własni Szary przestań grać i przyłax do tego lasu bom sie niecierpliwie:)
          buźka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka