krolik-ok 29.07.05, 11:39 Witam Was w naszej 3 czesci watku +-50, zycze kolejnych odslon, a przede wszystkim milych znajomosci i przyjemnie spedzonego czasu w forumowym towarzystwie, zarowno *na orbicie*, jak i *w realu* !!! Wasz Krolik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia7799 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 11:48 Witam :) jestem tu nowa i nie wiem o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 12:00 > Wasz Krolik Ale mam ochotke na pasztecik :-)****** Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 12:04 no i pędzimy dalej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Do Basi 29.07.05, 13:06 To jest trzecia odsłona wątku "+- 50 może byśmy się poznali" założonego niegdyś przez Królika. Początki giną w pomroce dziejów, tłumy uczestników też, jesteśmy tu, bo lubimy tu być i chętnie witamy Wszystkich Nowych +-50latków. Hej, Królikarnia, co tacy dziś nieruchawi? Proszę pomyśleć o listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 O!!! To już trzecia część??? 29.07.05, 13:18 Też się dopiero zorientowałam, ale ze mnie gapa, to wszystko przez ten upał!!! Flo - Twój mężczyzna jest naprawdę boski!!! A jakie oczy!!! Nieswietymikolaju - gratuluję wyboru imienia dla wnuka! Mój syn też ma na imię Adam i jest z listopada! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re:W listopadzie 29.07.05, 13:18 będzie miły chłodek i deszczyk zamiast tego upiornego upału! Aby do listopada! No ale w dobrym momencie wpadłam akurat na koniec 2 i początek 3 części! Niech nam żyje Królik i wątek nasz ulubiony!!! Sławuś miłego urlopu, a pozdrów Jeziorak i ode mnie, też się bywało, nie na jachcie (chociaż też ale nie tam) tylko pod namiocikiem, ale nad Jeziorakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Jeziorak 29.07.05, 13:26 dzięki. A jesli krolikowo przetrwa do przyszlego roku to moze gdzies zeglarsko - wypoczynkowy zjazd wymyslimy? :))) Liczę na ciebie, Dorota :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Jeziorak 29.07.05, 13:56 Sławuś Królikowo przetrwa! Już się rozmarzyłam!!!! Aaaaaach, jacht, jezioro, słoneczko, szum wiatru w trzcinach...... Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Jeziorak 29.07.05, 14:07 jak przetrwa to i marzenia jeziorno-jachtowo-leniwe zrealizujemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tancz_glupia_tancz Re: Jeziorak 29.07.05, 14:45 Oczywiscie, ze przetrwa! pozdrow Siemiany ode mnie jak tam tez zawitasz. Ja z a_ska1 juz na wycieczke rowerowa do Czerska jestesmy umowione na niedziele. 12 sierpnia Kazimierz . Wszystko w dobrym kierunku zmierza a Ty Slawku jakies watpliwosci masz?? Chciec to moc!! A my chcemy! zegnam sie na jakis czas z Wami ale pamietajcie o mnie i przysylajcie @. Wnuki przesliczne . papa Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Jeziorak 29.07.05, 14:51 Witam Basie i Szkodnika ! To pod wplywem Twojego zabawnego , zmienilam swoj nick Szkodniku! Bardzo lubie Maryle Rodowicz i jej piosenki! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Melduję 29.07.05, 15:30 sie w trzeciej odslonie. witajcie w ten upalny dzionek, uuff Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Upal. upal... 29.07.05, 17:21 A nad nami wisi wielka, czarna chmura, ciekawe , co bedzie dalej ? Wczoraj z takiej chmury na Mokotowie wysypal sie grad, no prosze, do czegoz to jeszcze dojdzie!! Niestety, nie wiem ile jest stopni, bo mi rozsadzilo termometr, ale, ze jest UPAŁ, to wiem ponad wszelka watpliwosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re:W listopadzie 20.09.05, 07:54 Dorotko, dziękuję za ten adres.Nie wiem, jak tu się poruszać, ale może się nauczę!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
an52 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:06 " a przede wszystkim milych znajomosci i przyjemnie spedzonego czasu w forumowym towarzystwie" a ja mam juz dosyć siedzenia przy kompie, wirtualnych pogaduszek, przepisów, porad, gadania o niczym, itp. wole spacer, kino, pub itp. ale z kim???? napiszcie prosze czy Wy to lubicie, czy daje to Wam satysfakcje?? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:21 an52 - forum to platforma za pomocą której się poznajemy, potem spotykamy w realu, a nastepnie pomga podtrzymywać kontakt do następnego spotkania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:25 hmmm, a czy my sie czasem juz nie spotykalismy, czy moze mnie nick zmyla??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:29 mówisz o mnie? mam wrażenie ze się spotykaliśmy parę razy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:34 no mnie te zeglowanie tak sie skojarzylo i ten nick.... no i tak sie pytam, czy wy zeglarzu zeglujecie tak w srodku sierpnia tez?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:36 strasznie skompliowane pytanie - prosze jasniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:40 no czy zeglujecie zeglarzu(zeglarze) w polowie sierpnia, bo ja tak...:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:43 owszem zegluję w połowie sierpnia, a własciwie konczę 15 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:47 ja tez zegluje, ale koncze 16 wlasciwie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:53 a gdzież to Menryla żegluje? Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:00 zachod-wschod i wschod-zachod....:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:03 to prawie jak tramwaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:10 no prawie tak, tyle ze troche wyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:12 z aniołami :) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:14 eee, troche nizej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:17 spotkałas jakiś wspólnych znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:20 znaczy sie jakich wspolnych znajomych???? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:22 nie było pytania :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:25 bylo, alez bylo...:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=27088720&a=27108920 Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:29 to virtualny świat, wszystko jest ułudą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:33 znaczy mozna cie usunac uzywajac delejta??? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:35 a sprawi ci to przyjemność? no to wal :) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:40 jak to wal?? jedenaste przykazanie mowi, zeby szanowac klawiature swoja, jak siebie samego, bo dwie pozostale (w szafie) nie dzialaja jak nalezy... co najwyzej mozna ladnie kliknac na deleta Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:43 no cóż, jesli w tym przypadku forma mam znaczenie, możesz to załtwic w elegancki sposób - odpowiedni strój, nastrój i pora Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Szkodniku! 29.07.05, 19:23 Twoja coreczka jest sliczna i slodka. Ogladajac zdjecia przypominalam sobie moja corcie z tego okresu. Tez mam pelno jej zdjec i slajdow z kapieli.Teraz to juz studentka. pozdrawiam i niech Wam sie zdrowo chowa Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:50 Zgubilo sie KTCT, napisalo do mnie rozpaczliwa malpe, ze nie moze nas znalezc, a chce opowiedziec o balu, na ktory wychodzi. Wiedzialam, ze tak bedzie, wyslalam instrukcje i zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:48 Hura huraTrzeci wątek to jest to KtCt nie załamój nas buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:49 Króliku rano pisałas o pasztecie Kanibalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:51 KTCT jest na balu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:54 Tak późno wchodzę że tylko klamke wącham? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:55 nieee, tu całe popłudnie pustka , jakis taki ponury dzień :( Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:59 Myślałem że sie ugotuje Przejrzałem pare różnych watków Zenujące jakie bzdurne i zeby chociarz dowcipne Ten watek jest naprawde najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:59 chyba tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 23:00 W częstochowie bylo 38 i ani kropli deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 23:01 tu juz 3 burze Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Burza 29.07.05, 23:24 U nas była jedna ale porządna! Spędziłam ją w bramie, czekając na spóźniający się autokar wiozący z obozu moje dziecko! Mokro i ostro było - latały głęzie i blacha z daszka, ale przeżyłam (trochę mokra)i doczekałam się! A pranie wysuszyło mi się na balkonie w mokro-czarne kropki i z powrotem do pralki trafiło.Przed burzą na termometrze było 52 stopnie - okno na południe mam! Teraz coś tam chodzi dookoła i grzmi, pewni jeszcze jakaś burza wpadnie. Przyda się trochę wody, bo zamiast trawników pustynia dookoła. Na działkę i na huśtawkę chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Burza 30.07.05, 00:08 Swiatla niec pogaszone a nikogo niema No to ja gaszę zamykam okno a radio niech cichutko sobie gra Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Radio grało 30.07.05, 07:40 Nad ranem wróciłam. Swiatła pogaszone [ i dobrze = i tak już jasno było ] - ale radyjko , wesoło grało. Na balu byłam. Było dużo kwiatów [ bo to urodziny jednej z firm ], jedzonka i muzyki i tańców. I panie w pięknych sukniach i panowie w normalnych garniturach [ a potem to już w koszulach [ bo upał ]. Moja sukienka się cieszyła = bo się przewietrzyła. Sukienkę miałam w nie moim stylu = sama się zdziwiłam, że jednak w niej poszłam. Chce ktoś zobaczyć moją dziwaczną sukienkę [ dla chętnych na @ ]? A teraz: do roboty. Dzisiaj: - ktoś wyjeżdża [ pakowanie, odprowadzanie itp. ] - dziecko [ z żabojadem ] przyjeżdża [ gotowanie, podawanie itp. ]. - na działkę trzeba wyskoczyć [ trawę skosić ]. Może, do wieczora, przeżyję. A wieczorem pójdę spać !!! Miłego i wesołego dnia [ dzisiejszego i jutrzejszego i dalszych też]. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Witam nowych: 30.07.05, 07:48 " Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjaciółmi" - na tej zasadzie, z dziką rozkoszą, witamy nowe twarze = przyjaciół Florentynki i Sławka . Pozostałych, nowych = też z dziką rozkoszą witamy = na zasadzie kredytu zaufania i szansy przetrwania a nawet rozwoju na królikowym forum. Powitalne papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Witam nowych: 30.07.05, 08:45 Witam wszystkich. Nie odzywam się na forum przez neostradę. Ciągle mnie wykopuje. Jak się uda połączyć to nim napiszę jestem rozłączona i nie mogę wysłać i tak w kółko. Straciłam do niej cierpliwość i wczoraj w telepunkcie złożyłam wypowiedzenie. Muszę pomyśleć o innej formie podłączenia do internetu. Jeżeli do 12 sierpnia nie dam znaku życia to znaczy że nie mam już internetu i spotkamy się w Kazimierzu. Mam nr telefonu do KTCT i Sławka. Będę w kontakcie telefonicznym. O znowu mnie wykopało i nie wiem czy będę miała ponowne połacznie i uda mi sie wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Witam nowych: 30.07.05, 08:50 Udało się. Flo i Parmesan dzięki serdeczne za zdjęcia. Na takich mężczyzn patrzę z przyjemnością. KTCT nie pytaj tylko @ roześlij. Ucieszę się. I nie ukrywam,że ciekwa również jestem. Zyczę miłego dnia i ślę papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Witam nowych: 20.09.05, 08:16 Moja córka wypisała się z neostrady, to jej odłączyli też telefon! Najlepiej jest przez kablówkę, ja mam UPC, ale ASTER daje pakiet kablówki, internetu i telefonu po bardzo dobrej cenie. Córka na to przeszła. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Witam nowych: 30.07.05, 08:46 Ja też witam Was wszystkich w kolejnej odsłonie: starych bywalców i nowych, i tych ze zmienionymi nickami. Te zmienione trochę mi w głowie namieszały .. bo nie wiem kto to jest Szkodnik? Wczoraj miałam bardzo pracowity dzień (goście na diecie contra elegancka kolacja) poł dnia spędziłam w kuchni na gotowaniu, pieczeniu itp. Nie zauważyłam nawet że na zewnątrz jest upał! Ale najważniejsze, że dzięki Waszej pomocy wszystko świetnie się udało :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Bale 30.07.05, 08:51 KtCt; Ale Ty masz fajnie z tymi balami! Jak ja lubię tańczyć! Ale nikt na bal nie chce mnie zaprosić :( Poproszę o fotkę w sukience:) A @ ode mnie dotarła do Ciebie? Nie mam wnuków własnych, to cudze wysłałam! Słiczne i rezolutne. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: Bale 30.07.05, 09:00 mandy, a-ska1: sukienkę Wam posyłam [ z przodu, z tyłu i w pełni ]. Tylko proszę na sukienkę patrzeć [ a nie na nogi ]. Nogi ogląda się 99b2 a nie mnie! Ten pan na zdjęciu to nie mój pan . To człowiek, który każdą panią, między kwiatami, w takt muzyki, na parkiet wprowadzał. Późno tam poszłam - to pan już bez marynarki był i myślał o zostaniu w podkoszulku . Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Bale 30.07.05, 09:09 sukienka jeszcze nie doszła... ale poczekam jeszcze chwilkę. A moje dzieciaki dotarły do Ciebie, KtCt? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: Bale 30.07.05, 09:25 a-ska1: z wysłaniem sukienki kłopot miałam, bo: ona jest taka falbaniasto-szczypankowa, że: nie wiedziałam jak ją spakować - by do Ciebie i mandy dotarła niepognieciona. Już wyleciała, ale nie wiem [ jak zwykle ] czy doleci. Papatki P.S. Muszę komputer wyłączyć by cokolwiek , na przyjęcie gości, przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Bale 30.07.05, 09:46 KtCt, Sukienka doleciała! Nie pognieciona! Fajna sukienka, w sam raz na bal! I do tego w najmodniejszym w tym sezonie kolorze ;) Ślicznie w niej wyglądasz :) Znowu goście mi sie dziś szykują... Zadzwonili, zaprosiłam! Ale żadnego stresu dziś nie mam, bo to bardzo dobrzy starzy znajomi goście :) :) Pędzę do sklepu po kiełbaski, kaszanki, karkówki = grillowanie będzie. Miłego dnia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Witam nowych: 20.09.05, 07:57 Jak się w tym połapać, na razie nie kumam!Może się nauczę.Pierwszy raz! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Witam nowych: 20.09.05, 08:13 Dzięki za powitanie, ja dziś po raz pierwszy, ale myślę, że nie ostatni.Na imię mam Hania, mieszkam w Warszawie.Mój blog to hanula1950.blox.pl Strona w sieci hanula1950.w.interia.pl Na stronie piszę o sobie, to można mnie poznać! Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 23:25 Zawirusował mi sie musieliśmy go wyczyścić i mnie nie było Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 23:27 Pojawiła sie nowa Basia ale chyba jej nie ma śpi? A hoj Basia Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 09:59 Zaraz obejrze sukienke KTCT, ale opisz nam poetycko, jak sie zgubilas, to moze byc poemat, plizzzzzz........!!!!!!!!!!!!!!!A z Zabojadem, jak sobie gawedzisz, tzn. po jakiemu? Ja mam dzis pozegnanie, dziecko, ktore wrocilo z Londynu, znow wyjezdza. Zapraszam gosci, zeby u mnie odetchneli, ale nawet przyjechac juz nie maja sily. Zycze wszystkim milego dnia i nikomu tych 52 st., ktore byly u Doroty, u mnie tez tak bylo, tylko nie widze tego, bo , jak wspominalam, termometr rozszdzilo, na szczescie!! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Witam 30.07.05, 10:33 z rana :)))) i uciekam, musze troche po sklepach połazić :( Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Witam 30.07.05, 10:38 Nareszcie mam wolne KtCt Ja tez chce@ oczywiście jako zdrowy samiec zajrze pod spód Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Czestochowa 30.07.05, 10:46 To nie tylko pielgrzymki Nie śmiem konkurować z kwaterami w kazimierku Nie mam wprawy ale "nie ważne gdzie śpisz wazne jak sobie pościelesz Z kuchnia nie mam Problemów tym bardziej że "nie wazne co jesz wazne w jakim towarzystwie Pracy mam narazie huk Ale" Wrzesień to młoda jesień i tak piękna jak my Jestem nowicjuszem na watku ale może czasem warto zaryzykowac? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Obiad 30.07.05, 10:47 mam ugotować Ale kto będzie jadł w taki upał Zrobie pierogi z jagodami Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Faceci; 30.07.05, 11:05 Sławek po smalec [ lub margarynę ] poszedł. A chciałam go zapytać czy: są jeszcze miejsca na jachcie [ sierpień 2006 ]? Pewnie jest tak: Sławek zaproponował i wszyscy się zgłosili [ a działo się to w czasie, gdy ja tańczyłam = przebalowałam = straciłam = taką szanso-okazję ]. Nieświętymikołaj: @ jutro wyślę [ bo cyrko - zamieszanie mi się , teraz, w domu robi ]. Na zdjęciu: wolno podglądać, bo: pod spodem miałam ładniejsze niż na wierzchu. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Faceci; 30.07.05, 11:11 Czas spedzony na zabawie nie jest czasem straconym Co przebalowałaś to sie pisze w pozytywy Czas stracony to przemarudzony Motto na dzis "Na spalonej trawie łace opalają sie zające a Króliki że nie lenie wolą popływać w basenie Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Szkodniku! 30.07.05, 12:53 Dziekuję. Jest słodka, cudowna, choć już dawno nie robilismy jej żadnych zdjęć. :-( Czekamy aż postawi pierwsze kroki, tego momentu to tatuś za żadne skarby nie przepuści :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Szkodniku! 30.07.05, 13:35 Posikałem się ze śmiechu i mały Mikolajek patrzy zdziwiony że można taką wielka kałuze zrobic Masz więcej w d....niż przeciętna kobieta w torebce hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Heeeej po nawałanicy 30.07.05, 14:14 Matko jedyna, 5 godzin po nawałnicy nie miałam internetu, i już nie wiem, kto jest kto, i nie nadążam z czytaniem. Już jest prawie 100 postów!!! Jechałam przez Warszawę, wzdłuż ulic pełno połamanych gałęzi, powyrywanych drzew. Do An52 wysyłałam zaproszenie do wyjścia wspólnego, bo się skarżyła, że nie ma z kim, ale post utonął w nawałnicy. An52 odezwij się na forum lub przyślij @. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Wy to się mozecie spotykać 30.07.05, 14:16 Tylko ja mieszkam w podklasztornej dziurze Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Heeeej po nawałanicy 30.07.05, 14:17 U Was nawałnica a u nas mini piekiełko Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Heeeej po nawałanicy 30.07.05, 14:34 wczoraj była, dzis znowu Tunezja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Re: Heeeej po nawałanicy 30.07.05, 14:41 Ktoś mi powie na skróty, czy "Rodowicz" to ktoś nowy? Gaja zmieniała nick, czy ktoś inny? Czy jest ktoś nowy oprócz An52? Nie mogę się połapać, ten upał działa na mnie ogłupiająco. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Nowi 30.07.05, 14:43 to Szkodnik i Menryla. Szkodnik moze będzie od czasu do czasu zaglądał choć ma duzy minus do 50, menryla raczej nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Re: Nowi 30.07.05, 14:48 A Menryla nie będzie zaglądać, czy nie ma daleko do +-50? Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Do Doroty 30.07.05, 14:55 Nie wiem, skąd jest An52, może się odezwie. Ja siedzę w Warszawie cały sierpień i chętnie polatam. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Dorotko 30.07.05, 15:00 otrzymalam powidomienie o rozach, a roze gdzie ?! pozdrawiam, w Sz-nie ciagle pali !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: ZBRODNIA TO NIESŁYCHANA 30.07.05, 15:14 Pani zabiła pana -- W moim ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: ZBRODNIA TO NIESŁYCHANA 30.07.05, 15:58 Anusiu, jesteś genialna, ja też bym tak chciała, zaniast pocztą wszystko wysyłać!!! Można prosić o kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: ZBRODNIA TO NIESŁYCHANA 30.07.05, 16:23 Dorotko, witaj! mam zapasowy rower, górski, a jakże :) tylko że ma męską ramę.. jak umiesz na takim jeździć, to nie ma sprawy, w każdej chwili do usług! mam nadzieję, że upał jutro już choć trochę odpuści Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Rower! 30.07.05, 16:32 Dzięki A_ska! Męska rama to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej, ale i tak chcąc jeżdzić w Wawie muszę pożyczać rower od dziecka, więc na jedno wyjdzie, a nie musiałabym targać go przez całe miasto, więc chętnie skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Rower! 30.07.05, 16:44 No to super! Pojedziemy do lasu! Ale sie cieszę! A kiedy mogłabyś? bo wiem, że u Ciebie teraz działka :) Może jeszcze Florentynka da się namówić? Doro, zdjęcie wśród róż - piękne, jak ilustracja do wierszy Mickiewicza (..a przed nią baranek, a nad nią motylek..) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Rower! 30.07.05, 17:01 No ja to pewnie dopiero od września będę bardziej dostępna, im później tym lepiej, mam nadzieję, że zima nie zacznie się już od października! Też się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re:Róże 30.07.05, 16:48 witam tych co sa Dzięki za róże A ten psiak to twój? dzisaj rower to katorga w każdym razie u nas Wybieram sie na piwo ale na zewnątrz jest okrutnie Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re:Róże 30.07.05, 17:09 Psiak mój, a jakże, mój obrońca i towaszysz samotnych chwil! W zasadzie na działce przeważnie jestem sama, niewielka różnica czy dziecko jest czy go nie ma, bo i tak idzie i nieraz cały dzień go nie widzę, nawet czasem na posiłek zapomni przyjść, trzeba go długo wołać! O rety jak gorąco! Ja dziś cały dzień piorę i zanim się pralka wypierze, to rzeczy z poprzedniej są już suche! Niesamowite! Temperatura w słońcu pewnie taka jak wczoraj, bo w cieniu jest ok 40! Ja chcę na Alaskę! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Dorotko 30.07.05, 15:55 Anusiu, róże były oporne, chyba przez te kolce, ale chyba wreszcie pooooszły! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Heeeej po nawałanicy 30.07.05, 20:28 To masz teraz kupe roboty jak sadzę A zniszczenia masz poważne? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Ja to mam pecha 30.07.05, 20:35 Jak nie pracuje i mogę klikać to nikogo nie ma BBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Ja to mam pecha 30.07.05, 20:48 Anusia nie gaś mi światełkka w tunelu Jestem sam z Mikolajkiem i nie od razu czasem odpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Ja to mam pecha 30.07.05, 21:02 Ja jestem? Dziecko jakieś paskudztwo w tv ogląda i klawiaturę dopadłam! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Ja to mam pecha 30.07.05, 21:04 Mój wnuk wykąpał myszke Teraz używam starego rupiecia pasujemy do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Ja to mam pecha 30.07.05, 21:05 oj. wreszcie ktos sie pojawił Dziięki za róże :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: RE 30.07.05, 21:13 Ale przecież Dorota TO JEST TO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: RE 30.07.05, 21:16 Nie chciałem Fo Pa W ogołe nie to miałem na myśli i już sype głowe popiołem Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: RE 30.07.05, 21:18 Byle nie gorącym, bo się poparzysz! No dobra, OK, wybaczam, przyjmuję, że to z zachwytu! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: RE Ulżyło mi 30.07.05, 21:20 Wnioskuje z róznych postów ze Slawek jest na jachcie czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: RE 30.07.05, 21:17 A tak się starałam nie wystawać za bardzo zza tych róż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: RE 30.07.05, 21:18 Wole nie komentować ale to Ty uświetniasz to zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: A h tak 30.07.05, 21:26 Mam małe pytanie żeby przeczytać kolejny post musze wyjść z wątku i potem wrócic czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: A h tak 30.07.05, 21:28 nie trzeba wychodzić, kliknij na poprzednie lub nastepny, zalezy jak ustawiłes drzewko Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: RE 30.07.05, 21:17 Coca coli jest wszędzie pełno a Ty tylko jedna Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Wymoczyłem 30.07.05, 11:13 W stAwie nogi TERAZ GOTUJE PIEROGI Zabojadom i ślimakożercom mówię tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Zdjęcia! 30.07.05, 14:36 KTCT ja też sukienkę poproszę! Wnuków też trochę mi możecie podrzucić, własne mi póki co nie grożą to chociaż na cudze popatrzę! Gaja i A_ska mam nadzieję, że jutro nie będzie takiego upału, bo czarno widzę tę jazdę do Czerska. Szkoda, że nie mogę z Wami pojechać, mam w Czersku przyjaciółkę, mogłabym do niej wpaść. Ale cóż może innym razem! Chociaż nie wiem, czy dojadę, ja tak do 30 km na razie robiłam na rowerku, a tam chyba dalej? A nie masz A_ska jakiegoś zapasowego roweru? Bo mogłabym kiedyś do Ciebie metrem dojechać i na jakąś wycieczkę wspólną ruszyć, ale póki co nie mogę się roweru dorobić. Tylko na działce mam, antyczny okrutnie i co się gdzieś dalej na nim wyprawię to mi psikusy wyczynia i nie wiem nigdy czy uda mi się na nim wrócić. Już zdarzyło mi się go zostawić po drodze i zostać przez przemiłą młodzież dowiezioną z górą zakupów do domu. 99b2 a skąd wiesz, że An52 z Wawy jest? Ja się tego nie doczytałam, ale jakby co od września też chętna na jakieś wyprawy jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 17:06 Florentynko, jesteś w domu? Odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 17:12 Flo pewnie jest w domu i dlatego się nie odzywa, bo kompa ma tylko w pracy, więc dziś pewnie nie pracuje, o dziwo! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Dzieki, wam panie 30.07.05, 17:22 za kwiaty . Ja juz po zakupach, pakowaniu. Piję piwko - mix , rzecz jasna chłodne i czekam co mi przyniesie jutrzejszy poranek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Dorotko 30.07.05, 17:29 w sprawie przyspieszonego kursu sprawdz @ papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Dzieki, wam panie 30.07.05, 18:52 No sławek co ty juz dzień kończysz? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 21:36 Bedziesz miał laptop? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Nieswiety 30.07.05, 21:42 Sławek iDorota powycierali a Ty coś tak uciekła Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Nieswiety 30.07.05, 21:44 laptopa na jachcie? moze jeszcze słuzbową komórkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Nieswiety 30.07.05, 21:46 Mam mały problem z kompem jest nieposłuszny No i Mikołajteż ma pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: Nieswiety 30.07.05, 21:47 no, teraz to juz cos wiem pozdrow malego Nieswietego to z Lepperem znalam, ale usmiechnelam sie Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Nieswiety 30.07.05, 21:51 No to odgrzałem dowcip Trudno nastepnym razem sie lepiej postaram Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Jest tam kto ? 30.07.05, 22:08 Bo ja nie siedzę tylko kotlety na zapas smażę i tak biegam od kompa do kuchni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: Jest tam kto ? 30.07.05, 22:09 kurcze, coby sie nie spalily, kobito! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: Jest tam kto ? 30.07.05, 22:13 to na obiadek na niedzielke juz szykujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Jest tam kto ? 30.07.05, 22:17 Muszę zapasik zrobić, bo jutro znów na działkę pomykam, a jeść i tu i tam trzeba! A tak myk, myk do zamrażarki i jest co wyciągać! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Jest tam kto ? 30.07.05, 22:23 Muszę się pochwalić sukcesem dziecka, bo dumne chodzi i blade - złoty medal za strzelanie z pistoletu pneumatycznego zdobyło na obozie! Cieszy się strasznie, tym bardziej, że starszemu nigdy się to nie udało - srebro tak, ale złota nie dopadł, więc młody lepszy się w tym okazał. Prawie że spał z tym medalem, z autokaru wysiadł udekorowany i cały czas go nosi! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: Jest tam kto ? 30.07.05, 22:25 gratuluje, a to masz radosc w domku Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Jest tam kto ? 30.07.05, 22:38 No nie da się ukryć, wreszcie jakiś sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Pies 30.07.05, 22:52 wyprowadzony, na dworze parno i ciemno, tu nikogo juz nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: Pies 30.07.05, 22:54 jestem jeszcze, ale juz bede wychodzila chyba Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Pies 30.07.05, 23:31 No może tam gdzieś chłodniej jest? Może warto na spacerek iść? A może pada u kogoś? Bo już nie mam siły, noc ciemna, a ulgi żadnej, żar piekielny! Na działce to chociaż zimna piwnica, a tu tylko rozpalone mury! A Nieswięty gdzie się nam zapodział? Położył Mikołajka spać i zasnął razem z nim? Dobrej nocy, tym którzy idą spać, chyba i ja powinnam, ale może doczekam się KTCT i jej sukienki? Czy już nie zajrzy do nas, zagadana z dzieckiem i Żabojadem? No mam nadzieję, że choć przed wyjazdem sukienkę zobaczę. A Ty Sławuś nie musisz się wyspać przed drogą? Ależ Ci zazdroszczę!Też tak chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Pies 30.07.05, 23:38 tu tez parno i ciemno, nawet na dworze. Jakos senność mnie jeszcze nie morzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Pies 30.07.05, 23:50 Mnie też jakoś nie chce się spać, rozpuszczam się! No nic to jutro o tej porze Ty będziesz się bujał na fali a ja posiedzę na działce w piwnicy i porządnie się schłodzę! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Pies 30.07.05, 23:56 piwnica? wilka złapiesz:) juz lepiej zimne piwko ciągnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Gaszę 31.07.05, 00:14 światło i zamykam drzwi. Będę najpóźniej 10 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Gaszę 31.07.05, 00:19 To na razie! Dobranoc, niech Ci się te żagle przyśnią! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Nieswiety 30.07.05, 22:11 Chodzi Ci o to, aby nowe posty się pojawiały? To trzeba odśwież (te 2 zielone strzałki na górze) lub f5 wcisnąć. Dobrze zrozumiałam Twój problem? Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Humor, mnie rozbawił 30.07.05, 21:53 Dwaj starzy przyjaciele spotykają się po długim czasie. - Co słychać? - pyta pierwszy. - A, nic dobrego - odpowiada drugi - Cierpię na moczenie nocne i nie wiem, co z tym zrobić. - Wiesz co, tu niedaleko mieszka dobry psychoterapeuta. Spróbuj, może on znajdzie sposób. Przyjaciele spotykają się po kilku miesiącach. - No i co, byłeś u tego psychoterapeuty? - Byłem i jestem Ci bardzo wdzięczny. - Już się nie moczysz? - Moczę, ale teraz jestem z tego dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Witam z rana 31.07.05, 09:19 jeszcze jestem ale za 2 godziny juz mnie nie ma! :)) Ciekawe jak wam wyprawa do Czerska się uda? Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Witam z rana 31.07.05, 09:39 Witaj Sławek1 Witajcie wszyscy! Właśnie wróciłam z kajaków, było super!!! Uwielbiam przestrzeń, wodę i zmaganie się z nią, no może troszkę z tym zmaganiem. Wysłałam do Was kartke na adres Królika, może dojdzie, bo tam wszystkie poczty w okolicy sa zlikwidowane, poza tym mialam problem z kodem. Teraz muszę pojechać po kota, rozpakować się i poczytać co się działo jak mnie nie bylo. Widzę, że się działo, bo mam dużo czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Witam z rana 31.07.05, 09:42 A kto jedzie do Czerska? Czersk to miejsce naszych rodzinnych spacerów wielkanocnych. Po śniadaniu pakujemy sie w samochody i spotykamy sie na dziedzińcu zamku w Czersku. Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Witam z rana 31.07.05, 09:49 Dzięki wszystkim za e-listy, odpiszę wnet. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Witam z rana 31.07.05, 10:16 O, czesc, co az niespodzianka! Niestety zadna kartka nie doszla, ale bede cierpliwie czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Witam z rana 31.07.05, 11:24 Do Czerska jadą Gaja z A_ską na rowerkach! Nie wiem czy jednak nie za gorąco, ja bym chyba nie dała rady! Jak to ma być ochłodzenie to ja dziękuję, u mnie na termometrze dobiega 30 stopni, a słońce jeszcze nie weszło! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Witam z rana 31.07.05, 12:02 w P. chmury i rzeczywiście chłodniej. Ciekawe jak będzie w Iławie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Witam z rana 31.07.05, 12:09 O Sławek jeszcze jesteś? U mnie też się nieco zachmurzyło, jest nadzieja! W Iławie pewnie podobnie! Da się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Witam z rana 31.07.05, 12:24 jestem, załoga jedzie,jedzie...... Kurcze, zanim dojedzie, potem do Iławy... daleko nie wypłyniemy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Witam z rana 31.07.05, 12:30 Daleko czy nie, ale zawszeć już będziesz na wodzie! Buuuuu! Dlaczego beze mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Witam w południe 31.07.05, 12:35 Przepraszam tych z którymi wczoraj rozmawiałem przyszła burza i mnie komp wyrzucił ja jestem na serwerze jak jest burza to wyłącza DZIEKUJE ZA RADE ZARAZ SPRAWDZE Wysłałem Wam małpyjak ktoś nie dostał to uzupełnię Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Witam w południe 31.07.05, 13:34 Cześć! No to Ci coś napiszę, abyś miał na czym radę sprawdzić! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Witam w południe 31.07.05, 13:45 Tak teraz jest ok Dziekuje ale komp dzisiaj wolno pracuje liczy na urlop czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Witam w południe 31.07.05, 13:51 A co jemu to się urlop nie należy? Ja właśnie wróciłam ze sklepu, gdzie odnowiłam zapas arbuzów, bo arbuz z lodówki to jedyne co w taki upał daje się jeść i widzę, że wszyscy oprócz nas wybyli? Sławek pewnie już w trasie, Gaja i A_ska jadą na rowerach do Czerska, Królik gotuje obiad gościom, KTCT też, Kabe się rozpakowuje, a reszta? Na zieloną trawkę wybyła? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Witam w południe 31.07.05, 13:54 Oooooo, Anusia się znalazła, witaj! Ja biegnę wieszać kolejne pranie na balkon, tak się fajnie zachmurzyło, miałam nadzieję na deszcz, a tu figa z makiem, znowu słońce wylazło i 47 na termometrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Witam w południe 31.07.05, 13:56 Anusia iAnusia 100 To to samo? ja smaze kotlety potem pojadę z obiadem do mojego wapieńka bo sa juz bardzo niedołęzni Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: Witam w południe 31.07.05, 13:57 jakis urodzaj na kotlety, czy co ? ja ide do Mayeczki, bo cos zasnac nie moze pa Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Re: Witam w południe 31.07.05, 15:19 Witajcie, co prawda południe juz dawno minęło :) Troche czasu zajęło mi czytanie zaległych postów no i na początku nie mogłam Was znależć! A tu szok! juz część trzecia się zaczeła! Hurra! To już przeskoczyliśmy wszystkie fora pod względem postów Królikowy wątek jest najlepszy. Dzięki za małpki :) KTCT ja też chciałabym zobaczyć Twoją sukienke, razem z właścicieka oczywiście :) Miłego niedzielnego odpoczynku wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 17:48 Szczęśliwa dostała pustego @ wysłałem jeszcze raz jeśli ktoś też tak dostał to zaraz naprawię Daj znac czy już jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Idzie burza 31.07.05, 18:33 I pewno będe musiał się wyłaczyć I znowu sobie nie pogadam Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Idzie burza, bedzie deszcz!!! 31.07.05, 20:00 Ja dostaje wylacznie puste albo w ogole nic, ignorujesz mnie ostentacyjnie Nieswietymikolaju, czy mi sie zdaje w tym upale i aurze przedburzowej? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Idzie burza, bedzie deszcz!!! 31.07.05, 20:16 Deszcz!!! Nareszcie!!! U mnie na "słonecznym" termometrze było i dziś 52 stopnie, nie wiem komu się ochłodziło. No ale teraz pada to może wreszcie da się żyć. Ja już spakowana, na walizkach, denerwuję się tylko czy prąd na działce mam, bo straszą, że wiele miejscowości pod Warszawą nie ma prądu. No nic, jakoś będzie! To papatkuję wszystkim, widzę, że na sukienkę KTCT i na relację z rowerowej wyprawy do Czerska się nie doczekam, nic to, w końcu doczołgam się do kawiarenki internetowej, bo miesiąca bez forum nie da się przeżyć! Paaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Idzie burza, bedzie deszcz!!! 31.07.05, 20:32 Czesc Dorotko, zaraz Ci wysle KTCT w sukience, bo warto, zebys ja zobaczyla przed wyjazdem, jest co ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Idzie burza, bedzie deszcz!!! 31.07.05, 20:33 A jednak! Na kreację się doczekałam! Suuuuuper! To już spokojnie mogę jechać! Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Idzie burza, bedzie deszcz!!! 31.07.05, 20:35 Jeszcze dzis jedziesz? A u nas ulewa, ze daj Boze zdrowia!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Zawinięta w pergamin i wysłana. 31.07.05, 20:33 dorota-zam: Sukienkę w pergamin zapakowałam [ bo, podobno, wtedy się nie gniecie ] i do Ciebie oraz szczęśliwejtrzynastki wysłałam [ i to trzy = z przodu, z tyłu i z nogami nie od 99b2 ]. papatki P.S. - fajnie, a nawet super fajnie, że masz działkę, - i źle, że ją masz, bo w okresie działkowym mało z nami bywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Mikołaje 31.07.05, 20:36 Króliczku: do mnie @ niosąca podwójne Mikołaje dotarła a nawet mi się otworzyła. Dzięki temu wiem, że Mikołaje istnieją nie tylko w okołoświątecznym czasie. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Opowiedz, jak sie zgubilas, 31.07.05, 20:37 bo juz nie moge sie doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Pochwały: 31.07.05, 20:41 Króliczku: Ty tak ładnie chwalisz [ a przecież ludziom, zwykle, znacznie łatwiej i lepiej krytyki i złośliwostki wychodzą ], że: jak dół mi się przytrafi to; zdjęcie Ci przyślę i już mam pomoc dźwigająco-wspierająco-podtrzymującą. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Pochwały: 31.07.05, 20:45 W tej sukience wygladalas tak, ze trudno sie nie zachwycic, skad Ty masz taka sukienke? Ale nie zmieniaj tematu i pisz, jak sie zgubilas, bo to naprawde fascynujace!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 wycieczka 31.07.05, 20:43 wycieczka rowerowa odbyła się :) w składzie: Gaja, ja i nasi koledzy małżonkowie :) Pogoda była wymarzona, nie za gorąco, żadnych opadów po drodze, super sympatycznie było! Ale plan zrealizowany zaledwie w połowie... bo po drodze kilkakrotnie zatrzymywaliśmy sie na picie, jedzenie, siusiu, a przede wszystkim na pogaduchy.. no i czasu na dojechanie do Czerska nie starczyło! Zatem temat jest otwarty i do powtórki Brawo Gaja: co najmniej 60 km dziś przejechała! a ja niewiele mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: wycieczka 31.07.05, 20:47 I dokad wobec tego dojechaliscie? Moze trzeba bylo mniej siusiac, a wiecej pedalowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: wycieczka 31.07.05, 20:54 siusianie akurat najmniej czasu nam zajmowało :) Cała wycieczka trwała ok. 10 godzin. a dojechaliśmy prawie do Zalesia Górnego Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Pochwały 31.07.05, 21:00 KtCt, unikaj takich, co im złośliwości i krytyka dobrze wychodzą! Niech zadają sie z podobnymi sobie, a my nie chcemy ich znać. A na zdjęciach naprawdę wyglądasz prześlicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Nie zgubienie a zawód: 31.07.05, 21:26 Króliczku: ja się nie zgubiłam = ja się zawiodłam!!!!! Było tak: końca [ 2 ] nie śledziłam i początku [ 3 ] nie szukałam, bo: żyłam w świętym przekonaniu, że jak się drugi wątek skończy, to; - zosia.samosia do nas napisze [tak ładnie , jak to po 1 wątku zrobiła ]. Sądziłam też, że jako członek najlepszego i zasłużonego forum otrzymam [ jak każdy z nas ] od gazeta.pl gratulacje i uznania w wielu formach [ na forum, na @, SMS-a, telefonicznie i list w skrzynce pocztowej ]. Wiedziałam, że kwiatów nie otrzymam - bo widywałam, na różnych akademiach, że kwiaty są tylko dla lidera [ królika ]. Przypuszczałam też, że trzeci wątek zosia.samosia większą, grubszą i czerwoną trzcionką wtyróżni. Ponieważ nic takiego nie nastąpiło, to: pomyślałam = upadek dobrych manier i obyczaje nie te i jeszcze myśl = gdzie ta zosia.samosia? I wtedy spanikowałam. A panika jest rzeczą normalną w sytuacji " strach ma wielkie oczy ". Ten strach spowodował = nic nie sprawdziłam = tylko alarmy wysyłałam. I; bardzo się cieszę, że: - panikowałam, - alarmowałam, - szukałam czegoś, co szukania nie wymagało, - i szukałam nie tam, gdzie trzeba [ na forum ] lecz w mojej komórce [ Twojego telefonu ], - i oczy strachowi oddałam, - i ...., bo : byle czego się nie szuka, za byle czym się nie goni i z powodu byle czego alarmu się nie czyni. Skoro: moja reakcja była impulsywnie-przerażająco-niemyśląco-alarmująca, to: - taka reakcja może być pochwałą forum. Z poważaniem Króliczku, z poważaniem [ bo Ty głowy nie straciłeś ]. Ale: Ty jesteś lider a ja Twój poddaniec. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Wyróżni wyróżnionych. 31.07.05, 21:39 Wtyróżni = czytaj wyróżni. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Rowery i ludzie lub ludzie i rowery. 31.07.05, 22:14 a-ska1: A zrobiliście dokumentację fotograficzną z wyprawy ? Jeśli tak, to: - jest tajna czy jawna ? Jeśli jawna, to: - czy można liczyć na skrawek dokumentacji ? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Do KTCT i Zosi Samosi. 31.07.05, 22:29 Podejrzewam, ze Zosia Samosia jest na urlopie, ale jak wroci, to nadrobi, to czego nie zrobila z powodu nieobecnosci, a nie, jak mniemam, a powodu upadku manier i zasad. No Zosiu, gdzie Ty jestes i dlaczego nas nie chwalisz i nie nagradzasz. Chyba nie masz drugiego tak milego watku, nie wspomne juz o jego rozmiarach!! Pozdrawiam Krolik Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Urlop Zosi 31.07.05, 22:44 Króliczku: w przypływie paniki urlop zosi.samosi też mi świsnął i błysnął na złączach wypustek nerwowych. Ale: przypomniałam sobie, że: jak ktoś na urlop idzie, to: ktoś inny czuwa, dyżuruje, zasuwa itp. A to mi się przypomniało w związku z postawą nieswietegomikołaja = połowa na urlopie, to on za dwóch. I jeszcze bardzo ważna sprawa: nadal czekam na kolejne [ drugie ] wejście np. warszawskichłazienek. One się i bez zmiany wątku zgubiły - a po zmianie to już całkiem trudna sprawo- oczekiwanio-zagadnienie. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Parmesan ze Sławkiem ? 31.07.05, 22:51 Parmesan = taka cisza. Ty ze Sławkiem się wybrałeś w podróż: po morzach i oceanach mazurskich szlaków wodno-integracyjno-wypoczynkowych? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Cicha noc. 31.07.05, 23:08 W związku z ciszą ciszę ogłaszam = światło gaszę. Papatki. P.S. Florentynka - ale radyjko, cichutko, gra. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Piękny dzień. 01.08.05, 09:17 Dzisiaj ja witam wszystkich. Na pewno wszyscy już na nogach tylko nikt nie ma czasu wejśc na forum. KTCT i Doroto dziękuję serdecznie za zdjęcia. Wyglądacie na nich rewelacyjnie. Nieświęty Mikołaju @ dotarła do mnie pusta, więc bardzo proszę byś wysłał jeszcze raz. Pozdrawiam i życze miłego dnia. PS. KTCT wysłałam do Ciebie @ ale nie mam pewności czy doszła bo ponowne problemy z łączem. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Rocznica powstania sierpniowego 01.08.05, 09:27 Po wysłaniu postu uświadomiłam sobie, że dzisiaj jest rocznica powstania sierpniowego. Nie mogę być w Warszawie, ale u siebie uczczę pamięć 18 tysięcy poległych powstańców i 180 zabitych cywilów. I ze wzuszeniem obejrzę na Diskovery film "Bitwa o Warszawę - Powstanie w 44". Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Rocznica powstania sierpniowego 01.08.05, 10:28 Taaak... W takim dniu, jak dzisiejszy przychodzi czas na zadumę. Mój dziadek zginął podczas Powstania Warszawskiego. Był cywilem - Niemcy wyprowadzili go z domu i rozstrzelali na ulicy. I tam znalazła go moja mama, wówczas szesnastoletnia dziewczyna. Straszne to były czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Rowery i ludzie lub ludzie i rowery. 01.08.05, 10:21 KtCt, dokumentacji fotograficznej z wycieczki niestety brak, ponieważ nie wzięliśmy sprzętu do poczynienia takowej :( ale posyłam Ci na @ siebie na rowerze tzn. zaraz spróbuję to zrobić, nie wiem, czy uda mi sie to jakoś zapakować.. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Rowery i ludzie lub ludzie i rowery. 01.08.05, 11:12 A-ska1 ja również proszę o Ciebie na rowerze. W moim królikowym folderze nie mam żadnego Twojego zdjęcia. Zrewanżuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Nieswietymikolaju dostalam pustą @ 01.08.05, 12:57 a ponieważ dopiero teraz sprawdzilam poczte, więc proszę o uzupełnienie, A-ska1 też chcę zdjęcie na rowerze, w zamian wyślę mojego wnuka w zoo w Warszawie (z babcią). pa, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj nie ma 01.08.05, 17:31 We mnie złośliwosci Ten durny komp coś popie......Ale już naprawiłem jezeli znowu pusty to będe wysyłał do skutku Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 17:58 Cicho wszędzie pusto wszędzie......Jask mogłyście nia zabrać foto-sprzętu rozpacz rozpacz rozpacz Na przyszły tydzień jedżcie jeszcze raz i się poprawcie KtCt aja jeszcze licze na Twoją kiecke Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 18:49 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Dziekuje za zdjecia kwiatow i Mikolajow. Wygladacie wspaniale. O sukienke KTCT tez prosze. Brak zdjec z wyprawy rowerowej to moja wina bo nie wzielam aparatu. oczywiscie nastepnym razem sie poprawie. Kierownikiem wycieczki byla A_ska 1. Spotkalismy sie na drodze prowadzacej do Powsina. Poniewaz my przejechalismy juz okolo kilkunastu kilometrow pojechalismy do Powsina ugasic pragnienie . Nastepnym celem wyprawy byl Konstancin. Po zaspokojeniu glodu udalismy sie lesnymi drogami do Zalesia Gornego. Do Zalesia nie dotarlismy bo bylo juz dosyc pozno a jeszcze czekala nas droga powrotna. A_ska ma wspanialy rower i wyglada na nim rewelacyjnie czego niestety nie moge powiedzic o moim. w sumie przejechalam 60,03 km. tyle bylo na liczniku. czulam sie swietnie i spalam jak zabita do bialego rana. Nieswiety nie rozpaczaj tylko wsiadaj na rower i pedaluj..! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 18:55 no Gaja to jest relacja Ja jeżdże bardzo dużo W zeszłym roku byłem rowerem w Bieszczadach 400 km od Cz-wy Ale nie ma ludzi z ktrymi jechałem Dwoje pracuje w Angli Dwoje w Holandii i jedna w Dani Teraz nie mam za bardzo z kim jeżdzic nawet rzuciłem temat na forum I zobaczymy? Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 19:53 Nieświety Mikołaju zdjęcie doszło. Dziękuję. O takim Mikołaju marzyłam przez całe dzieciństwo. Ale w tamtym okresie Mikołaje mieli brody z waty i stroje nie takie. Chociaż na stare lata sobie popatrzę. Całuję w brodę a małego Mikołaja w czółko. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 20:00 Od 14stu lat chodze do dzieci i uwielbiam to robić Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 20:08 Cieszę się, że widzę dziś Gaję zadowoloną i chętną do następnych wycieczek :) bo Jej rower rzeczywiście nie pomagał w jeździe (zamieniłyśmy sie na chwilę, to wiem co mówię). A teren był trudny: w przewadze polne i leśne drogi, piaszczyste i kręte. Tym większy mój podziw dla niej! A dziś znowu gorąco.. Wszyscy moi sąsiedzi na urlopach, tylko ja dyżurna - podlewam im kwiatki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 20:11 Kwiatki beda wdzieczne Jak gaja ma taki trudny rower to tez ja podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 20:12 Co takiego jest w Czersku? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 co jest w Czersku? 01.08.05, 20:25 w Czersku jest zamek Książąt Mazowieckich, a w zasadzie jego ruiny. www.zamkipolskie.com/czersk/czersk.html Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 20:31 Nieswiety w Czersku sa ruiny zamczyska, a cos blizej to Ci Slawek moze napisac. a 400 km na rowerze to dopiero wyczyn! W ile dni przejechaliscie? A_ska1 juz wiem, ze rower musze zmienic bo ten po dziecku nadaje sie tylko na krotkie wycieczki. Na przyszly sezon na pewno sobie sprawie nowy bo marza mi sie wakacje rawerowe po jakims malowniczy miejscu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 20:36 Dzięki za zdjęcia! Nieswietymikolaju, tym razem wszystko ok, a nawet lepiej bo doszlo podwójnie, ale lepiej mieć dwa niż żadnego! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 20:42 Ha ha tak misię zdarza jak nie jestem pewny Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 20:45 a ja zawsze wysyłam @ także do siebie i wtedy wiem, co doszło do innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 20:50 Wysłałem do dziesieciu osób ido niektórych doszlo a do innych nie ale zawsze można bisować Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Rewelacyjna małolata = a-ska1 01.08.05, 22:55 a-ska1: No, wiesz !!! Zawstydziłam się! Z powodu głupiej sukienki szum robię a Ty skromniutko rower wysyłasz. Skromniutki rower otwieram [ @ ] i widzę: Młoda laska, na rowerze: - sylwetka nienaganna, proporcje ciała modelowe, - zmarszczek brak, skóra napięta, drugiego podbródka nie ma, - strój odpowiedni = sportowy, wygodny a kształty pokazujący, - i ten króliczek sugerujący, że nosząca nie jest zimna, - i umiejetność połączenia sportu z kobiecością, - i ta kondycja z uśmiechem prezentowana, - i wyczucie piękna [np. przyrody ], - i .... Ogłaszam: a-ska1 jest piękną, młodą, zdrową kobietą [ lub dziewczyną ] = nie wiem , bo na zdjęciu nie zapisano ani jej lat ani daty urodzenia. I niestety !!! a-ska1 wygląda 100 razy lepiej na rowerze niż ja na balu. papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Nogi balowe i nogi rowerowe: 01.08.05, 23:00 Nieswietemu sukienkę wysłałam [ bo krzyczał ]. Ale: jak nogi 99b2 sobie przypomniałam i nogi a-ska1 [ na rowerze ] zobaczyłam, to: posłałam mu tylko wersję: - sukienka z przodu, - sukienka z tyłu. Wersję: ja z nogami = mu nie posłałam, bo: każdy wygłup ma swoje granice. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Proszę o ZOO 01.08.05, 23:05 Podanie: Uprzejmie proszę o uraczenie mnie zdjęciem. Ubiegam się o zdjęcie w ZOO. Ubiegając się o to, informuję: - nie jestem zainteresowana ZOO [ ale kiedyś byłam i kiedyś jeszcze będę = jak mi się wnuk urodzi ], - jestem zainteresowana wlobą07 i jej wnukiem. Papatki. P.S. Zdjęcie wloby może być z nogami lub bez. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto PAP = polska agencja plotkarska. 01.08.05, 23:10 Plotki głoszą, że: Parmesan ze Sławkiem nie baluje i nie żegluje. Wiele wskazuje na to, że Parmesan pracowite i twórcze zycie preferuje. Takie wnioski wyciągam na podstawie: doszły do mnie dowody pracowitości Parmesana. Ale: te dowody mi się nie otworzyły [ z powodów technicznych lub z powodów we mnie drzemiących ]. To prośbo-krzyk do Parmesana wysłałam = jeszcze raz proszę. Parmesan, jak usłyszy, to: chyba prośbie, o powtórzenie, nie odmówi. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto anusia100 01.08.05, 23:15 Anusiu: mądra prośba, bo: - rowerzystka rewelacyjna [ wiem, co mówię = sprawdziłam ] - ZOO bedzie takie same [ wiem, co mówię = wloba jest świetna , tylko o tym nie wie ]. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Sukienka za ściany 01.08.05, 23:21 gaja71: błyskawicznie zamówienie realizuję [ czyli w ciągu 24 godzin a nie w ciągu 14 dni ] = sukienkę wysyłam. Ale: Za sukienkę ściany proszę ! Pozdrowienia i papatki. Papatki są zwykłe a pozdrowienia z wyrazami szacunku i uznania. Uznanie dotyczy wyczynów rowerowych. Szacunek odnosi się do pochwaly umiejętności straszenia starości [ bo starość bardzo aktywności nie lubi a nawet jej się boi ]. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: PAP = polska agencja plotkarska. 02.08.05, 00:20 KTTCT masz inny mail jak ten z gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: PAP = polska agencja plotkarska. 02.08.05, 00:38 I ponownie zostałam przez Neostradę wykopana. Chyba specjalnie mnie wykopuje by pies i mieszkanie nie było zaniedbane. Bo w tym czasie gdy nie mam łącza to czasu nie marnuję tylko idę z psem na spacer lub robie coś w mieszkaniu. Teraz mam połączenie ale chyba wszyscy już śpią. Więc też idę pod kołderkę. Kolorowych snów wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Szkoda: 02.08.05, 00:56 Szkoda, że Mandy poszła spać [ zrobiła to w chwili, gdy ja wstałam ]. Parmesan = mam inny adres. Ale to jest adres pocztowy [ wiesz = taki z kodem, miastem, ulicą i numerem ]. A jeszcze innego to nie mam, bo: ledwo z tym, co już mam = wyrabiam, nadążam i łapię. papatki. P.S. Jak się nie mieści [ lub mieści ale nie chwyta = nie otwiera mi się ], to: nie masz wyjścia = swoje tłumaczenia musisz opublikowaćw formie konwencjonalnej = książka. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Ponowne gaszenie światła 02.08.05, 01:10 Ponownie gaszę swiatło. Nie wiem po co. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Witam przed południem!!! 02.08.05, 11:17 Sławek pojechał na urlop, więc nie ma kto robić rano pobudkę! Zoo porozsyłam wieczorkiem z domu! Ale mało mamy zdjęć, bo zięć z uporem maniaka robił zdjęcia głownie zwierzętom i roślinkom. Wypstrykał trzy klisze i tylko kilka zdjęć zrobił nam. KTCT - nie dostałam Ciebie w sukience! Też chcę się pozachwycać! A_ska1 na rowerze - rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
luna22 Witam po poludniu 02.08.05, 16:51 No nareszcie mam Was. Krolik zalozyl nowy watek a ja glupia weszlam na "Moje forum" i tam Was szukam. Dziekuje wszystkim, ktorzy wyslali do mnie @. Odpowiedz Link Zgłoś
luna22 Re: Witam po poludniu 02.08.05, 16:54 Widze, ze narazie jestem tu sama. Wpadne wieczorkiem i przywitam sie jeszcze raz papatki Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Witam po poludniu 02.08.05, 17:14 Czesc Luna, dobrze , ze jestes, juz zaczelam Cie poszukiwac po calym Szczecinie, zeby Ci przyjsc w sukurs. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Witam po poludniu 02.08.05, 17:35 i ja witam słonecznie w słoneczne popołudnie:) Luna, dawno Cię nie było, stęskniłam się! Myślałam o Tobie, mój kolega małżonek akurat bawi w Szczecinie Mandy, obiecałaś mi zrewanżować się swoją fotką, a żadna małpka do mnie nie przyszła :( Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Między ustami [ i żołądkiem ] a komputerem: 02.08.05, 19:58 Takich wyborów muszę dokonywać = jedzenie [ śniadania !] czy komputer = forum. Forum wybrałam. Gaja, luna = @. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: Między ustami [ i żołądkiem ] a komputerem: 02.08.05, 20:00 Wloba = @. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: Między ustami [ i żołądkiem ] a komputerem: 02.08.05, 20:01 a-ska1: Dlaczego nieswietymikołaj nie dostał Twojego zdjęcia? No, wiesz!!. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Kropki 02.08.05, 20:09 Dziewczyny: Sławkowy brak kropek [ na pobyt w Kazimierzu ] powodował u mnie: obgryzanie paznokci i latanie po sklepach. Bo = Sławek z nami, bez kropek? = jak jakiś odmieniec? Dziewczyny: kropki dla Sławka znalazłam. Sławek nie musi dziękować [ bo to drobiazg ]. Nie musi też płacić [ bo to mały koszt ]. Jeśli Sławek się uprze i będzie chciał za kropy się odwdzięczać, to: Mandy i mnie z dworca Warszawa-Centralna do Kazimierza dotransportować może. papatki. P.S. Opisać Wam jakie te kropki są i na czym są? Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Kropki 02.08.05, 20:18 A możemy zgadywać? Ja stawiam na krawat. No może jeszcze bokserki? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Kropki 02.08.05, 20:27 KtCt nieswiety mojego zdjecia na rowerze nie dostał, bo, jak to ładnie powiedziałaś, każdy wygłup ma swoje granice (chłopakom zdjęć z nogami nie wysyłam, cenzura nie przepuści) A co Sławek będzie miał wykropkowane?? Opisać, prosimy! Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Rewelacyjna małolata = a-ska1 01.08.05, 23:28 KtCt! Kochana KtCt :) teraz to ja się zawstydziłam, bo ja skromna osoba jestem, a tu tyle pochwał Tobie tylko zdjęcia do opisu przesyłać! Słuchajcie wszyscy co macie niską samoocenę: zdjęcia do KtCt wysyłajcie, . KtCt je opisze i wyjście z doła gwarantowane! Aha, jeszcze sprostowanie: Nie wyglądam lepiej od KtCt! KtCt jest śliczna i elegancka w swojej sukni balowej. A zdjęcia są nieporównywalne, bo należą do róznych kategorii tematycznych. (a poza tym moje jest nieostre, dlatego zmarszczek nie widać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Rewelacyjna małolata = a-ska1 01.08.05, 23:46 O kurcze. A-ska1 ale ty piękna jesteś. KTCT miała rację. Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Rewelacyjna małolata = a-ska1 01.08.05, 23:52 dziewczyny, przestańcie proszę! bo więcej żadnej fotki Wam nie wyślę lepiej sobie obejrzyjcie to: rycho.gadka.pl/love/ zmieniam temat! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Pięknym za nadobne. 01.08.05, 23:53 Tak moja babcia mówiła = pieknym za nadobne. Dokładnie nie wiem, co miała na myśli, bo ją, we właściwym czasie, nie wypytałam [ a potem, gdy czas się zmienił i ja ciut zmądrzałam - to babci już nie było ]. Ale: powiedzonko mi, w głowie, zostało. W związku z tym, dopowiadam: a-ska1 jest młoda, urodziwa, wysportowana i potrafi odpowiedzieć pięknym za nadobne. Papatki a-ska1, papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Pięknym za nadobne. 01.08.05, 23:57 a-ska1; dobrze, temat zmieniamy. Ale: fotki wysyłaj, bo: my, jak w rodzinie = chcemy mieć KIM się chwalić. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto I love you: 02.08.05, 00:04 a-ska1: To serce, tego kota i melodyjne I love you z sobą, do łóżka zabieram. Drzwi zamykam, światło gaszę, radyjko cicho gra. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 20:37 Jechaliśmy cztery dni a wlaściwie piec bo w Krakowie Pomarudziliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.05, 20:38 Może JuRa? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj PW 01.08.05, 20:04 Wyczytałe że niektóre macie emocjonalne związki z powstaniem Z cała powagą chyle czoło I trzymam Was za ręce Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: To jest dyskryminacja 02.08.05, 19:54 Ja chcę w pełnej krasie A w ogóle jesteś śliczna A dlaczego ja nie dostałem Slicznej A_ski na rowerze? Luna witam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: To jest kompromitacja:-poczty ? 02.08.05, 20:24 Kroliku, czy naprawdę nie doszła jeszcze moja kartka z napisem: "Wrócmy na jeziora?", z takim pieknym duzym jeziorem i malym widoczkiem wewnatrz, i chyba tęcza tam była? Kod napisałam 05-500, ale potem 500 skresliłam, bo nie byłam pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Sławkowe kropki; 02.08.05, 20:41 Myślałam o krawacie, ale: równocześnie wymyśliłam sobie, że w Kazimierzu będzie upał [ prognozy nie sprawdzałam - bo wymyślenie prognozy spodobało mi się ]. Sławek, w upał, w garniturze [ + krawat w kropki ]? Ej, chyba nie. Lepiej jak Sławek, z nami, na plaży będzie. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Sławkowe kropki; 02.08.05, 20:45 NO to durszlak i kropki zrobią się same A_ska A obce chłopy po drodze to mogły ogłondać Ja ći za to poślę moje w wannie Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: Sławkowe kropki; 02.08.05, 20:56 a-ska1; szanuję Twoje zdanie i wolę, ale: - Ty tam tylko, skromniuteńko, na rowerze jedziesz ! Nieswietegomikołaja mi trochę żal = bo takie ładne a nie zobaczy ? P.S. Koniec dyskusji = co ma wisieć nie utonie! Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Sławkowe kropki; 02.08.05, 21:07 no i nie wiem, na czym te kropeczki będą.. chyba na kąpielówkach albo na chusteczce co ma cztery rogi no bo jak na plaży to - to na czym jeszcze? KtCt powiedz nam! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Nie posiadam: 02.08.05, 21:15 Nieswietymikołaj: nie posiadam. Jak zrobię sobie, kiedyś, w kapeluszu = to Ci przyślę [ nawet dwa - bo uwielbiam kapelusze ]. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Nie posiadam: 02.08.05, 21:17 Ale żebym doczekał zanim moje prochy znikną w czeluściach niebytu:} Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Kropki Sławkowe: 02.08.05, 21:39 Bokserki. Ale nie takie do sypialni czy do łazienki tylko sportowo - plażowe [ na metce napis : sportswear. Są białe w czarne kropy [ kropy zmierzyłam - są wielkości 5 groszówki ]. Bokserki nie są długie = raczej krótkie, pęknięcia w nogawkach mają i te pęknięcia są kokieteryjnie zaokrąglone. Nie są obcisłe = raczej luźne. Są płócienne i cieniutkie [ bo na upały ]. Może trochę prześwitują = no to co!? [ Sławek przecież opowiadał, że nie ma nic do ukrycia ]. Nie potrafię zdefiniować czy są odważne czy śmieszne [ bo może i jedno i drugie ]. Sławek, wodniak, odważny jest. Poczucie chumoru też, często, nam prezentował = więc bokserki są wybitnie dla niego. Gdyby nie to kryte rozcięcie z przodu = to i każda z nas ładnie by w nich wyglądała. Papatki. P.S. Tak się cieszę, że za te bokserki z Warszawy do Kazimierza dojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Czeluściowy niebyt: 02.08.05, 21:44 Nieświetymikołaj: a na kiedy czeluściowy niebyt sobie zaplanowałeś? Pytam, bo: robienie zdjęć w kapeluszu chcę dostosować do Twego harmonogramu życia i śmierci. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Czeluściowy niebyt: 02.08.05, 21:57 Anusia dziękuje za wsparcie nigdy Ci tego nie zapomne Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Straż Pożarna: 02.08.05, 22:21 Jeszcze nie wiecie ile dalszego zamieszania, w związku z osami, miałam. Było tak = pamiętacie: - balkon, gniazdo os, użądlenie, wrzaski, telefon do Straży Pożarnej, wspaniali strażacy, koniec kłopotu. Następnego dnia: jadę autobusem, czytam miejscową gazetę = a w niej same smutki i same skargo- narzekania na wszystko [wodę, pogodę, prywaciarzy i bossów socjalizmu, różne administracje i biurokracje, na drogi, mosty i młodzież ...itd]. To pomyślałam: - pochwałę poślę. Do gazety @ z pochwałą napisałam i dodatkowo do redaktora dyżurnego zadzwoniłam - z prośbą, by pochwałę [ jako wyraz zadowolenia ] wydrukowali. Pochwała strażaków, w prasie, ukazała się. To ja na to: znowu się martwiłam: = ci strażacy tak po mieście latają i różne bzdury ludziom załatwiają, że: czasu na czytanie gazet nie mają = pochwałę przegapią [ krytyki nie przegapiają, bo widzą ją na liście płac, w rubryce premia ]. Więc: notatkę prasową na czerwono obramowałam. Gazetę do koperty włożyłam, znaczek nakleiłam i do dyspozytora, na adres Straży, posłałam. I dopiero wtedy sprawę z osami uznałam za zakończoną. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Plaża: 02.08.05, 22:30 To ja , znowu, od końca zaczełam ? = - nie sprawdziłam czy jest plaża, - a plażowe, męskie przykrywanki kupiłam. To dlatego, że myślałam tak: - jak jest Wisła i są turyści to musi być plaża. Jednak: gdyby plaży nie było, to: będziemy po łące biegać i w piłkę grać. Tylko nie w koszykówkę [ proszę ]! papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Plaża: 02.08.05, 22:48 no jasne! "jak jest Wisła i są turyści to musi być plaża." logiczne rozumowanie to tylko ja taka blondynka jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: Straż Pożarna: 02.08.05, 22:33 no i kto wpadlby na tak zalatwienie sprawy, no kto ... brawo Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: Czeluściowy niebyt: 02.08.05, 22:35 drobiazg, przy rozdawaniu prezentow pamietaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re:Dobranoc 02.08.05, 22:49 Mówię wszystkim bo jutro mój kogut pieje o 4.30 Kiedyś go zjem Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Kogut do zjedzenia: 02.08.05, 23:00 Kogut do zjedzenia. To może lepiej postąpić tak: zgodnie z punktem 1 wypowiedzi z dnia 02.08.2005r., godz.22:03 - zapomnieć kupić karmę, - koguta dać psu. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re:Dobranoc 02.08.05, 23:06 Dwie blondynki chciały zdobyć nagrodę Nobla. Jedna wpadła na genialny pomysł: - No to może polecimy na Słońce? Druga odpowiada: - No coś ty głupia, spalimy się. Chyba że polecimy w nocy... Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re:Dobranoc 02.08.05, 23:18 @ wysłane, sprawdźcie!!!!! sorry, że dopiero teraz, ale dzisiaj nie miałam chwili czasu, kolejne godziny wykładów i nauki jazdy, i dopiero teraz mam na chwilę wolny komputer, ale już mnie wyganiają, więc życzę dobrej nocy wszystkim!!! a jeśli do kogoś nie doszły to jutro się poprawię, tylko dajcie znać!!! Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Wloba 03.08.05, 09:43 dzieki, @ doszla, Mikolajek taki radosny. powodzenia na jazdach, trzymam kciuki. jutro bede w Krakowie, postaram sie o jakies fajne fotki. do napisania Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Wloba 03.08.05, 09:48 Miłego dnia wszystkim życzę. Anusiu przyjemności w Krakowie. Uściskaj ode mnie Maję i pozdrów Kraków. Mam nadzieję, że we wrześniu też tam zawitam. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Mandy 03.08.05, 13:42 dzieki, o ile za wiele sie nie zmieni, to od X bede w Krakowie na dluzej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re:Dobranoc 02.08.05, 23:19 Co Wy się już wszyscy szykujecie do spania? Przecież jeszcze wcześnie jest. Ja dopiero włączyłam komputer. Po południu zaczęłam czytać Kod Leonarda da Vinci. Tak mnie ta książka wciągnęła, że zapomniałam o bożym świecie. Biedna moja niemoja psina. Idę z nią na spacer. Jak wrócę to się odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Małpę mam: 02.08.05, 23:25 wloba: @ doszła. Dziękuję. P.S. Pozdrowionka dla wszystkich, których na zdjęciach zobaczyłam. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: Małpę mam: 02.08.05, 23:29 Mandy: ja, jutro, wstaję razem z nieświętymikołajem. Dlatego; teraz powinnam biec tam, gdzie nieświętymikołaj już jest. Szkoda, że się dzisiaj mijamy - ale to nie musi oznaczać osobności = jesteś w moich myślach. Dobranockowe papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Najlepsze kogutki i kasztany. 02.08.05, 23:34 kabe.wawa: dzięki = kogutki kupię i sobie i znajomym. Może, nawet, poślę [ dwa ] na plac, na którym są najlepsze kasztany. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Małpę mam: 02.08.05, 23:36 KTCT, sukienka doszła, dzięki !!! Dobrze śpijcie, ja też zaraz chyba zmykam. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Małpę mam: 02.08.05, 23:51 A ja małpy od Wloby nie mam. Poproszę. Przyjemnie mi jutro bedzie jak dostanę. A_ska1. Sorry, że nie wysłałam Tobie @ wczoraj. Już się poprawiłam KTCT i pozostali: Śpijcie smacznie. Dobrej nocy Wam życzę. Ja wracam do swojej ksiązki. Papatki PS. KTCT kropki dla Sławka bardzo mi się spodobały. Też pomyślę o kropkach dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Czeluściowy niebyt: 02.08.05, 22:03 Jest kilka wersji mojego paszoł w nie ma mnie 1.MOże mnie zjeść mój pies jak zapomnę kupić karme 2Może mnie zagazowac utopic lub zaprądować Mikołaj jak mu się uda 3Mogę sie zacharować w peacy [ jeszcze w sierpniu] 4Moge zwyczajnie umrzec [za 40 lat] 5Mikołaje są Nieśmiertelne Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Kropki Sławkowe: 02.08.05, 22:02 a czy w Kazimierzu jest plaża? kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Kropki Sławkowe: 02.08.05, 22:04 Wiem że jest A zdjęcia będą? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 plaża 02.08.05, 22:11 bo ja szukam na róznych stronkach o Kazimierzu, ale o plaży nic nie wspominają : ( O, ale jest przystań gondoli! KtCt, weź ze sobą kapelusz do Kazimierza, pięknie będziesz wyglądać w kapeluszu i na gondoli... albo chociaż gondole w tle... a zdjęcia na pewno będą! Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: plaża 02.08.05, 22:20 Plaża jest między przystanią pasażerską a przeprawą promową. Oczywiscie nie taka jak nad morzem, ale spoko. No, hyba, żeby sie az tak wiele zmieniło. A_ska, dzięki za art-foto-art. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: plaża 03.08.05, 10:21 Jesli sie jest w Kazimierzu, to na plaze, piekna, ogromna, piaszczysta, trzeba sie przeprawic promem do Janowca /vis a vis/. Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Kabe 03.08.05, 13:45 Kabe, dzięki za zdjęcia-są piękne.Do wczoraj myślałam, że Warszawa latem jest urocza, ale mi rozjaśniłaś w głowie. Rozumiem, że ta fajna babka daleko na molo to Ty?? Jakieś pierwszoplanowe Twoje jeszcze poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Kropki Sławkowe: 02.08.05, 22:09 Jest plaża w Kazimierzu, jest tez przystań i można opalać się podczas przejażdżki statkiem po Wiśle. W ogóle w Kazimierzu jest superowo! No i są kogutki !! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 2 x prosic nie bede 02.08.05, 21:01 ale jeszcze ostatni raz poprosze o zdjecia z zoo i A_ska na rowerze. 3 raz prosic nie bede, bo jutro w noc wyjezdzam do Krakowa. Wroce za okolo tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: 2 x prosic nie bede 02.08.05, 21:04 A ja załozę wątek pokrzywdzonych Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KtCt 02.08.05, 21:06 na zdjęciach kiecki nie widać wyraźnie Twojej buzi masz takie z buźką? Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: To jest dyskryminacja 02.08.05, 20:27 Ja też poproszę o zdjęcie na A_ski rowerze, jeśli mogę poprosić. Jutro opracuję swoje i zacznę wysyłać. Sukienka KTCT też mnie interesuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: OFLAGUIMY SIE 02.08.05, 21:30 w 50% nieaktualne A-ska dziekuje, czekam na Wloba Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Najlepsze kogutki są na Rynku w Kazimierzu Dolnym 02.08.05, 23:18 Wprawdzie nie pieją i nie budzą o poranku, ale ładnie wyglądają i całkiem dobrze smakują.Na pewno się skusicie na to regionalne pieczywo, bo warto, naprawdę. Można nawet znajomym na upominek coś takiego kupić. Jak będziecie je konsumować, to proszę pomyślec o mnie, bo ja w tym czasie będę w całkiem innym miejscu, ale myślami z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Najlepsz herbata jest z wody ze studni glebinowej 03.08.05, 10:17 A wiec zapraszam, KABE, W KONCU!!!!!!!!!!! Ilez ja moge czekac, zamiast kogutka dostaniesz cos innego, nie mniej pysznego!! Wszystkich pozdrawiam i zycze srednio upalnego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Wysłalam zdjęcia 03.08.05, 14:16 Uprzejmie informuję, że wysłałam Wam swoje zdjęcia z pobytu na jeziorach i rzeczkach. Jesli kogos pominęłam, to proszę o info, doślę. Nie wszystkie zdjęcia są odpowiednio podpisane, za co pezpraszam, ale nie mam teraz czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re: Wysłalam zdjęcia 03.08.05, 14:54 ja też, jeśli ktoś nie dostał a chce to proszę wołać, kabe - twoje zdjęcia dostałam tylko przejrzę je w domu, bo w pracy nie mam na to czasu, dzięki! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Wysłalam zdjęcia 03.08.05, 15:23 Chce Kabe dzięki,' na szczęście nie wszyscy mnie dyskryminują Wyszedłem z pracy o normalnej porze ze szczścia ogłosilem amnestię dla koguta [na razie] Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Wysłalam zdjęcia 03.08.05, 15:36 Ja za Mikołajem jak za panem ojcem: dzięki, Kabe, dzięki, na szczęście nie wszyscy mnie dyskryminują:) A zdjęcia piękne Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Z jakiego to katalogu i jakiej Agencji? 03.08.05, 17:31 Kabe; dziękuję, że się fatygowałaś i mi zdjęcia przesłałaś. A z jakiego to albumu, katalogu czy foldera i jakiej Agencji? papatki. P.S. A może to dorobek tej firmy, której plakaty właśnie furorę we Francji robią? [ bo czytałam, że ta firma fotografów najlepszych podkupiła ]. A może ta firma to Twoja firma? No, jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Podróżne papatki 03.08.05, 17:36 Anusia: podróżne papatki Ci ślę = na drogę do Krakowa, na pobyt w Krakowie i na powrót z Krakowa do gniazda. Jak Ty wrócisz, to my pojedziemy [ do Kazimierza ]. Tam zdjęcia zrobimy i dokumentację Ci prześlemy. Całuskowe papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Zachwyt instruktora: 03.08.05, 17:43 wloba07 Ciekawa jestem czy: - Twój instruktor jazdy jest Tobą zachwycony w 100% ? - czy dopiero na 99% zachwytu jest ? papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Skrzypek: 03.08.05, 17:49 Skrzypek na Starym Mieście siedzi i gra [ tak miejscowe gazety piszą ]. Idę zobaczyć na czym on siedzi i jak gra. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Skrzypek: 03.08.05, 18:23 Sprawdź czy nie spadł z dachu czy mu się skrzypce nie połamały weż autograf bo nic nie wiadomo może będzie wielki A za oknem pada deszcz miałem też iść na spacer ale jestem z cukru [stąd tyle słodyczy we mnie] mokry cukier się lepi a ja się nie chcę o lalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Skrzypek: 03.08.05, 20:31 Był. Nie dachowy ale daszkowy [ bo kropiło ]. I nie koncertowy ale bulwarowy. Nie umniejszało to jego powodzenia - może nawet zwiększało, bo: - koncertowy jest często częściowy [ no , dyrygenta musi mieć i pianino i trąbę i puzon i wiolenczelę...] - a bulwarowy jest " sam sobie sterem, żeglarzem .. ]. Jutro też pójdę go posłuchać. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Wydawnictwo książkowe proszę. 03.08.05, 20:38 Parmesan = jest jak w tytule. Nie otwiera mi się = więc książkę musisz napisać i wydać!. P.S. Kto z Was od Parmesana dostał i otworzył? Parmesan powiedz co tam jest? Bo = tam może być wszystko: - Twoja twórczość, - Twoje złote myśli, - Twoje prośby lub błagania, - albo Twoje obietnice, - może Twoje propozycje, - albo Twoje zdjęcia [ czy też w wannie ? ] - itp., itd. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Skrzypek: 03.08.05, 20:40 Zapomniałam o autografie i dedykacji. To nic. Przecież jutro też pójdę. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Wraca: 03.08.05, 20:59 mandy: dwa razy @ Ci posłałam i dwa razy mi wróciła !? To jest trudne do pojęcia, dziwne i wkurzające. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Wraca: 03.08.05, 21:28 Witam wieczorkiem :) 10 małpek poszło w świat może nie wrócą do mnie. Dziewczynki, dajcie znać, czy doszły do Was A do chłopaków nie wysłałam, bo feministyczne te @ są Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 małpki chodzą stadami 03.08.05, 21:48 następne dziesięcioosobowe stadko małp wysłałam do chłopców też, żeby nie narzekali, że dyskryminacja :) Uprzedzam, że jak nikt z Was nie przyjdzie ze mną pogadać to skrzynki Wam pozapycham! Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: małpki chodzą stadami 03.08.05, 22:05 ...i jeszcze coś dla miłosników psów i kotów wszelakich :) Tylko proszę jeszcze nie zasypiać! Swiatła nie gasimy. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: małpki chodzą stadami 03.08.05, 22:09 a_ska, dzieki za @ sa super pociag mam 23 cos, wiec jeszcze zerkam do Was po przeczytaniu *zasad* pcha mi sie na usta : Legenda o smoku uczy, iż nie należy zaspokajać głodu byle baranem... kurcze, a do panow tez poslalas ??? ... chyba lepiej juz zmykam ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Kto mi sprawdzi? 03.08.05, 22:15 a-ska; dzięki. Zasady są po to, by je tworzyć. Nie wiem czy są przestrzegane. Panowie, pewnie się ucieszą = bo też zasadami się interesują. P.S. Proszę, sprawdź czy Twoje @ do Mandy także w angielskiej wersji wracają.? Może Mandy groźbę spełniła = od Neostrady się odcieła i teraz nie ma nic?!. Mandy: lepszy rydz niż nic. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Kto mi sprawdzi? 03.08.05, 22:27 do mnie nic nie wróciło mam nadzieję, że skrzynka Mandy je przyjęła a dlaczego w wersji angielskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Nie wiem 03.08.05, 22:37 Nie wiem dlaczego w wersji angielskiej, bo : ja znam niemiecki, francuski, włoski i hiszpanski oraz chiński, japoński, waloński, rosyjski i ukraiński a także czeski. Natomiast - angielskiego, w stopniu biegłym, nie znam - ale w stopniu nie biegłym [ czyli znikomym ] tak. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Języki 03.08.05, 22:39 P.S. Jak ktoś z Was jeszcze jakieś języki zna, to: proszę mi podpowiedzieć = też je sobie do CV włożę. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Języki 03.08.05, 23:22 dawno, dawno temu jak byłam małą dziewczynką, to jeździłam na kolonie i tam inna mała dziewczynka nauczyła mnie piosenki w zdecydowanie obcym języku: (wersja fonetyczna, spacje wstawione całkiem dowolnie przeze mnie) ja me roma, tu me roma denja menge tumarasa syrnadena lacimnasa denja menge holinasa! i tak sobie myślę, że chyba robiła mnie w trąbę, bo żadnego języka to mi nie przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 ciemna noc, świerszcze cykają 03.08.05, 23:51 i Króliki już śpią albo jadą do Krakowa a ja czekam na deszcz bo w prognozie mówili, że będzie deszcz i ja ogródków nie podlałam (mojego i sąsiedzkich pod opieką moją) Ale chyba się nie doczekam - deszczu nie ma i wcale się nie zanosi To ja idę trawę i kwiatki wodą popryskać, bo dzień gorący był a potem - Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Nie wiem 03.08.05, 22:47 wolno myślę, ale chyba już wiem, dlaczego po angielsku: demon o imieniu Mailer leniwy jest, języków obcych się nie uczył i tylko angielski zna! No proszę , a nasza KtCt języki obce zna KtCt, napisz proszę następnego posta po walońsku bo nie znam go w stopniu nikakim i ciekawa jestem jak wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 nauka jazdy 03.08.05, 22:56 KTKC - po 2 pierwszych godzinach gotowa byłam zrezygnować, teraz jestem po 4 godzinach jazdy i jest trochę lepiej, a instruktor? no cóż, mówi tylko, że na pewno się nauczę ale teorię mam opanowaną "na blaszkę" pozdrawiam i życzę dobrej nocy, bo na mnie już najwyższa pora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: małpki chodzą stadami 03.08.05, 22:16 no to jeszcze jedno stadko... a dlaczego je wciąż wysyłam? patrz: ostatnia @ :) :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re: małpki chodzą stadami 03.08.05, 22:21 a mnie się nie chcą otworzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Małpki chodzą stadami 03.08.05, 22:22 a-ska1: Nie wiem dlaczego. Ale = Parmesan zwykle wie. Może go zapytamy? O, fajnie = zgadzasz się. Więc: Parmesan - pytamy dlaczego ? papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Zamknięte 03.08.05, 22:26 Wloba: pewnie mocno zapakowane. Sznurek rozetnij, papier rozerwij, pudełko otwórz. P.S. I co z instruktorem? Na jakim stopniu procentowym on jest [ 100% czy 99% ]? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Małpki chodzą stadami 03.08.05, 22:55 Wlo, dzięki za zdjęcia! A_ska, Tobie też dziękuję za fotki i za śmieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Małpki chodzą stadami 03.08.05, 23:47 Do mnie też wszystkie małpy doszły i dały się otworzyć, dzięki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Małpki chodzą stadami 03.08.05, 23:52 Kochani tyle się napisałam i nie doszło . Próbuje jeszcze raz. Na skrzynkę gazety dzisiaj nic do mnie nie doszło. Jeśli byly wysyłane jakieś małpki stadami to proszę spróbować je do mnie jeszcze raz wyslać ale na skrzynkę gazety. Na adres neostrady dostałam zdjęcia od wloby i kabe, za ktore serdecznie dziękuję. Z przyjemnością obejrzalam i przeniosłam do krolikowego folderu. Od KTCT nic nie doszło bo prawdoopodobnie skrzynka neostrady się zatkała, gdyż @ wloby była odebrana 5-krotnie a kabe 2-krotnie. Mogło się tak stać przy przerywaniu połączenia w trakcie odbioru wiadomości. Już jest wszystko ok. ale lepiej będzie jak małpki będziecie do mnie przesyłać na skrzynkę gazety. Z neostradą w tym miesiącu się rozstaję. Boję się, że jakiś czas będę bez stałego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Małpki chodzą stadami 03.08.05, 23:56 KTCT rano wysłałam do Ciebie @ ale w wiadomościach wysłanych jej nie ma więc sądzę, że do Ciebie nie doszła. Już zaczynam podejrzewać, że te problemy z @- kami wynikły z powodu ulewnego deszczu, ktory dzisiaj przeszdł zupełnie niespodziewanie. Z rocznej obserwacji neostrady zauważyłam, że opady deszczu nie wpływają na nia korzystnie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Małpki chodzą stadami 03.08.05, 23:56 Mandy, ja do Ciebie dzisiaj 5 małp wysłałam,na gazetę. nie dotarły?? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Małpki chodzą stadami 03.08.05, 23:58 P.S.ja od Ciebie, Mandy dostałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Małpki chodzą stadami 04.08.05, 00:01 Niestety nie. Przed chwilą sprawdzałam. Już nic nie rozumię. Chyba przez ten internet się wykończę. Muszę znależć sobie na przyjaciela jakiegoś informatyka (mam nadzieję, że dotychczasowy tego nie przeczyta)/ W razie czego oczywiście żartowałam Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Małpki chodzą stadami 04.08.05, 00:16 A_ska doszły. Dzięki wielkie. Zaraz sobie pootwieram. Zyczę dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Śpicie? 04.08.05, 00:25 Skoro tak to i ja idę spać. Spijcie dobrze. Rano zrobie Wam pobudkę. Jutro wyjeżdżam do Wroclawia, ale przed wyjazdem jeszcze się odezwę. Paptki Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Dzień dobry 04.08.05, 07:19 i wszystkim życzę miłego dnia. Na parę dni wyjeżdżam. Przyślę Wam pozdrowienia z Wrocławia. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re: Dzień dobry 04.08.05, 13:36 Czy wszyscy dokądś pojechali??? I zostałam sama??? Ale niedługo idę do domu!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Wydawnictwo książkowe proszę. 04.08.05, 13:38 Hmm, KTTCT, A masz Office lub Word w Twoim PC? Ze nie otwiera sie? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: Wydawnictwo książkowe proszę. 04.08.05, 16:52 parmesan: w komputerze to ja wszystko mam [ Office i Word też ] - tylko oleju [ no, wiesz gdzie ] nie mam. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Biegnę i pędzę.: 04.08.05, 16:55 Biegnę, bo: coś mi się zachciało i do tej zachcianki wynajełam dżwig, ratrak i dwa samochody ciężarowe. Jeszcze piwo kupię i do tych machin pędzę. papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 przeprowadzka do Kazimierza 04.08.05, 20:47 KTCT co sie Tobie zachciało? Czyżbyś chciała się przeprowadzić do Kazimierza? Cudownie by było. Królikowo mialoby do kogo jeździć? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Biegnę i pędzę.: 04.08.05, 20:49 nikto nie je doma? to ja tu: śpiewam, tańczę, recytuję.. (nawet w obcym nieznanym języku śpiewam) no staram się Was zabawić, :) a Was nie ma :( Ogromnie jestem ciekawa tej zachcianki KTCT. Może jak wróci to opowie.. (na pewno opowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: la la la 04.08.05, 20:59 Mandy, nie myśl, że Cię nie zauważyłam! Jak tu zajrzałam to nikogo nie było, ale zanim napisałam posta to Ty już zdązyłaś wejść przede mną Fajnie,że jesteś pozdrawiam Ciebie i Wrocław :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: la la la 04.08.05, 21:30 Mnie to dopiero wesoło witam kto tam jest Otwiram poczte a tu tyle @ dziekuję Uśmiałem się Mikołajek jest zajebisty kawa pyszna jestem fanem kawy pije dziennie więcej niz przeciętny żłobek mleka Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: la la la 04.08.05, 21:35 kto wysyłał Mikołajka?? nie dostałam :( Poproszę! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Mikołaj: 04.08.05, 21:38 a-ska1; To Wloba kocha Mikołaja i na @ nam go pokazała. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Przeprowadzka - ale nie do Kazimierza.Było tak: 04.08.05, 21:41 Mandy - ciepło, ciepło = miejsce na przeprowadzkę szykowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Przeprowadzka - ale nie do Kazimierza.Było ta 04.08.05, 21:43 KtCt pałac prezydencki sobie budujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Przeprowadzka - ale nie do Kazimierza.Było ta 04.08.05, 21:45 Tez wysłałem @ o krojeniu arbuza jak kto nie dostał sie naprawi Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Ale chaltura... 04.08.05, 22:48 Dostalam propozycje chaltury, ksiazeczka do przetlumaczenia i filmik, wszystko ok, tyle , ze platne w naturze, a dokladniej w towarze, o ktorym jest ta ksiazeczka i filmik. Nie mam pojecia, co z tym fantem zrobic, bo to jest artykul spozywczy, dostane go, jesli sie zgodze, w wielkich, niemal przemyslowych ilosciach, a termin jego przydatnosci do spozycia - do grudnia. Nie przerobie takich ilosci, tego sie duzo nie uzywa w domu, a laczna wartosc tego towaru, a co za tym idzie tlumaczenia - 1000 zl.!! Jesli sie na taka transakcje nie zdecyduje, facet da komus innemu te robote i towar, no naprawde jestem w potrzasku. Co to za czasy nastaly!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Opis budowy: 04.08.05, 23:05 Chciałam Wam opisać co i jak było. Goście przyjechali = muszę komputer wyłączyć = nie opiszę. Jedzonko w wersjii artystycznej [ arbuz ] otrzymałam. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: la la la 05.08.05, 00:20 a ja przypominam sobie to motto z innego nicku! Moze byc ze tak? Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Wydawnictwo książkowe proszę. 05.08.05, 00:17 ktotocoto napisała: > parmesan: > w komputerze to ja wszystko mam [ Office i Word też ] > - tylko oleju [ no, wiesz gdzie ] nie mam. > Papatki to nierozumiem dlaczego nie otwiera? Moze zaluz sobie nowy mail, np. WP lub moze yahoo? Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Arbuzy i melony na śniadanie? 05.08.05, 07:35 No, nieswietyM, Ty podawałeś to na kolację, a ja ja zwykle się spóźniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re: Arbuzy i melony na śniadanie? 05.08.05, 11:53 bardzo lubię arbuza, ale nie pomyślałam nawet, że można takie cudeńka z niego zrobić Mandy - pozdrów Wrocław, może jakieś fotki??? KTCT - mój instruktor jazdy zachwycił sie wczoraj w 100%, a po raz pierwszy wjeżdżałam w "rękaw", i okazało się, że dla mnie to sama przyjemność, bezbłędnie wjeżdżałam i wyjeżdżałam przez całą godzinę już mi się to podoba! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Wrocmy nad jeziora - kartka od Kabe dla Kroliczkow 05.08.05, 13:16 29.07.2005, Olsztyn Pozdrowienia z Warmii przesyla Kabe. P.S. Nie uwierzycie, ale tu wcale nie ma tak duzo slonca, dopiero jeden dzien byl prawdziwie plazowy. Za to na kajaki pogoda wymarzona. Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Wrocmy nad jeziora - kartka od Kabe dla Kroli 05.08.05, 14:34 No tak, kartkę wrzuciłam do przydrożnej pocztowej skrzynki 27.07. a wyjęli ją 2 dni później. Na pieczątce jest chyba Olsztynek, a nie Olsztyn, bo siedziałam w lasach i nad jeziorami pod Olsztynkiem. Tak jak pisalam wcześniej w okolicy poczty nie uświadczysz, wszystkie polikwidowane, najbliższa była właśnie w Olsztynku i listy wybierane są co kila dni. Ale dobrze, że w ogóle doszła. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.05, 17:51 Ciesze sie że arbuzy smakowały Usiadłem sobie w dołku Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Szumią wierzby; 05.08.05, 18:08 Pewnie wierzby dalej szumią [ i na gór szczycie i nad moją rzeką ], ale: nie mam czasu wsłuchać się, bo: - goście są, - w pracy mężczyzn tabun jest [ remont robią ], - sprawy [ prywatne ] z dżwigiem i ratrakiem kończę, - coś tam na wyjazd [ od niedzieli, na 6-7 dni ] przygotowuję, - zastanawiam się co na Kazimierz spakować [ bo prosto z tego 6-7 dni do Kazimierza jadę ], - kwiaty podlewam, kawę piję, 2 papierosy wypaliłam. Też mam ochotę na siedzenie w dołku [ bo bym sobie poleniuchowała ] - ale nie posiedzę, bo jutro też tabun mężczyzn mam. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: Szumią wierzby; 05.08.05, 18:14 wloba: Na podstawie obserwacji Twego spokoju, rozsądku, poukładania = byłam pewna, że instruktor na 100% wyląduje. Miło, że instruktor zauważył to, co my o Tobie wiemy. P.S. Panu instruktorowi życzymy samych, takich, kursantów. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Pałac: 05.08.05, 18:22 nieswiętymikołaj: - nie buduję a stawiam - i nie pałac a kamlot. Bo: ja lubię kamloty, kamienie i kamyczki [ ale nie tylko ]. Pałaców i rezydencji nie lubię. Papatki. P.S. Dlaczego w tym dole siedzisz? W Twoim mieście żaden skrzypek nie gra?, w żadnym klubie nie czekają na Ciebie? żaden zbłąkany pielgrzym nie oczekuje pogawędek z Tobą? Nie możliwe! A jeśli: niemożliwe jest możliwe, to: i tak wyjdź z doła i idź z psem na spacer. I jeszcze za jaszczurką się rozejrzyj [ bo dalej, na zdjęcie, czekamy ] Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Czy doszło. 05.08.05, 18:27 Mandy: Ocenę Mikołaja Ci posłałam [@]. Z powodu braku czasu - samą ocenę = bez dyplomu . Jak się wyrobię [ około listopada ], to należny dyplom druknę. Nie wiem czy doszło ? [ bo mi 3 razy wracało i to wracanie jakiś anglik robił ]. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Kazimierzowe niewiadomości: 05.08.05, 18:32 Nie mogę się połapać kto do Kzimierza przyjeżdża: - na 12,13,14 i 15 ? - na 13,14, i 15 ? - na 14 i 15 ? - na .....? 99b2 - Ty na jeden dzień planowałaś = który dzień ? A czy AMO też z Tobą dojedzie? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Dźwid: 05.08.05, 18:35 O dźwigu innym razem. Teraz wychodzę = idę opłacić wynajęcie dźwigu, ratraka, samochodów i siłaczy. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Pałac: 05.08.05, 18:45 Wtym mieście ostatni skrzypek umarł z głodu i niewiele się dzieje Siedze w dołku bo mi jakoś tak Nawet miko mnie nie zaczepia nie chce mi sie chcieć Przyjechała kumpelka z Dani na tydzień a ja nie miałem sie kiedy z nią zobaczyć Jutro znowu do pracy[lubie swoja prace]ale....... Jakoś mi siebie żal Musze zrobić coś głupiego albo szalonego pies sie czymś zatruł ratować go czy dobić? Jaszczurka się gdzieś puszcza {a mnie nie zabrała] Ja też mam kapelusz to na stare lata jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Siłaczy złapałam. 05.08.05, 21:24 Siłaczy złapałam, dług uregulowałam. Goście w kinie [ to znowu dużo czasu dla siebie mam ]. Głupio zrobili, że do kina poszli, bo: w radio Niemen śpiewa. Pieknie. Kochałam i kocham Niemena [ i mam nadzieję, że w czasie przyszłym = będę kochać = też tak będzie ]. I tak sobie myślę, że: taki Niemen miał wszystko a nawet więcej niż inni a też smuteczki go nachodziły, też mu życie [ czyli ludzie ] w kość dawali, też miał wzloty i upadki. Może nieświętymikołaj ma duszę Niemena? Nieświętymikołaj: a może Tobie smutno, bo nie masz spodenek w groszki? To powiedz = chcesz? My, dzieci Królika, kochamy Ciebie [ i Parmesana i Sławka ] = to my Ci spodenki albo krawat albo apaszkę albo skarpetki w groszki kupimy. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 dołeczki 05.08.05, 22:06 coś takiego dziś w powietrzu było, co sprzyjało wchodzeniu do dołka ale Ty, nieswietymikolaju, długo w nim nie siedź, bo nam Ciebie tu potrzeba włącz sobie wesołą muzykę, zjedz coś słodkiego, obejrzyj małpkę, która wesołą fotkę Ci zrobi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Radio dziś wesoło gra 05.08.05, 23:40 Światło gaszę a radio na wesołych falach zostawiam. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Zobaczcie jaka jestem pusta 06.08.05, 13:20 KTTCT, nic sie nie martw, przechodzi (z czasem) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Zobaczcie jaka jestem pusta 06.08.05, 14:59 Witam KtKc Wżyciu nie myślałbym że puste posty wyślesz Mam bokserki w biedronki To też kropki KtKc przysłała koparkę i po dołku Fajnie czasem poleniuchować Zdjęcie od A-ski rozwiało reszte mgły KtKc Wypełnij pustke śmiechem hahahahahahahahahahahahahahahahahahihiihihihihihihihihihihihihihihihihihiheheheh ehehehehehehehehehehehehuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Gorsza pustka 06.08.05, 17:50 Parmesan: sprawa jest skomplikowana! Pustki są różne. Np. duchowe = o, nie. Tej nie mam [ raczej się przelewa ]. Ale są i pustki o których mówią: " ale pusta ..." Parmesan = to kiedy jest szansa, że mi to przejdzie [ bo ja już bardzo okropicznie długo czekam na to przejście - i jakoś nie przechodzi ]. Twój post nadzieję przywrócił = myślisz, że nie mam rezygnować, tylko dalej, cierpliwie czekać ? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Z braku laku ... 06.08.05, 17:59 Nieświętymikołaj: U nas też nie zawsze skrzypek gra. Na niegrające dni mam nie muzykę a same skrzypce. Powiesiłam je na ścianie [ zamiast obrazu ]. Już sam ich kszałt jest melodyjny. A jak pomyślę, że na nich grał górnik-ratownik [ np. akcją, w której Piątka uratowano, kierował ] = to i muzykę słyszę i działania ratownicze czuję. Talizman, to fajna rzecz = nie zaszkodzi a wierzyć pomaga. papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Z braku laku ... 06.08.05, 19:00 KTTCT, trzeba mocno wierzyc i wyjsc do przodu. Naprzeciw. Nawet nie zauwazyrz ze juz pusto nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Lufka: 06.08.05, 19:15 parmesan: jak Ty jesteś taki kochany [wyrozumiały i rozumiejący ]to ja: mogę Ci pokazać jak moja ulochana lufka wygląda [ jeśli bardzo chcesz lufkę zobaczyć - bo jak chcesz tylko trochę, to Ci jej nie pokażę ]. To jest moja pierwsza [ w tym życiu ] lufka. Ciągle o lufce marzyłam - ale się jakoś nie składało = nie miałam. Teraz mam. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Lufka: 06.08.05, 19:27 No jak ty jesteś pusta to ja nie kumam o co chodzi Ciekawy jestem jakąmasz lufke mnie się kojarzy [z dzieciństwa, ojciec miał] z czymś śmierdzącym Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Lufka balkonowa. 06.08.05, 19:48 Nieswietymikołaj; Dobrze Ci się kojarzy = to śmierdzi. Dlatego: ja mam lufkę - balkonówkę. W mieszkaniu nie palę. Dzięki temu: w mieszkaniu śmierdzę tylko ja. Firany, dywan, meble, itd nie śmierdzą. Balkon też nie śmierdzi - bo jest w ustawicznym wietrzeniu. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Kawa balkonowa 06.08.05, 19:52 Na balkonową kawę z lufką-balkonówką wychodzę. W trakcie posiedzeń kawowo-papierosowych nadal żab wypatruję i nasłuchuję. Nie ma. Pewnie dopiero w przyszłym roku, w okresie godowym, powrócą. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ivi111 Re: pozdrawiam i 06.08.05, 20:21 gratuluje.Chyba powinnam miec nick- sklerotyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: pozdrawiam i 06.08.05, 21:01 Nie znalazłem Twojego nicku więc pewnie wczasował.ś Jestem na tym wątku nowy wiec witam po raz pierwszy:} Odpowiedz Link Zgłoś
ivi111 Re: pozdrawiam i 06.08.05, 21:20 Dlatego napisalam-powinnam miec nick sklerotyczka.Zapominam te rozne i zaczynam od nowa.Krolik mnie zna i znosi.Reszta nie?koniecznie(lubi).Pozdrawiam. Krolik, jak Twoje dziecko w Londynie?Ja umieralam, po 9/11(tam bylo moje dziecko)i ciagle jest, no ale matka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: pozdrawiam i 06.08.05, 21:41 I tak nie wiem czemu sklerotyczka Jak cię królik lubi to już połowa sukcesu mnie najbardziej lubi komornik [nie płace mandatów] Odpowiedz Link Zgłoś
ivi111 Re: pozdrawiam i 06.08.05, 21:55 Sklerotyczka znaczy, nie pamietam nickow i tych tam innych. Lubie bywac,ale czas nie pozwala.Pozdrawim. Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: pozdrawiam i 06.08.05, 21:58 witaj M111 chyba sie nie znamy jeszcze, bo ja tu dopiero od miesiaca jestem. Pozdrawiam nieswietymikolaj cieszę się że Cię dziś w dobrym nastroju widzę :) KtCt żabki wrócą na pewno, na razie skończyły sie gody i dlatego umilkły ale przypominam,że mam dyżurną żabkę "kieszonkową", specjalnie dla Ciebie :) popatrz jaka sympatyczna: www.2000greetings.com/gecko.swf Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj To też Twoja robota 06.08.05, 22:05 A po za tym ja mam rzadko kiepski nastrój ogólnie jestem wesołek niektórym to nawet przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Zamek w Czersku nadal nie zdobyty 06.08.05, 22:06 Dziś ponownie podjęłam próbę zdobycia zamku w Czersku ale pogubiłam się na niebieskim szlaku, bo był kiepsko oznakowany poza tym wielka czarna chmura zmusiła mnie do zawrócenia z trasy Ale jutro spróbuję raz jeszcze (chyba po raz czwarty!) zawzięłam się! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Zamek w Czersku nadal nie zdobyty 06.08.05, 22:09 A machiny oblężnicze masz? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Zamek w Czersku nadal nie zdobyty 06.08.05, 22:14 machin oblężniczych nie mam, mam ślicznego niebieskiego Wheelera i to na nim będę Czersk zdobywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Zamek w Czersku nadal nie zdobyty 06.08.05, 22:32 A czy ten niebieski ma gąsiennice? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Odbrażamy się: 06.08.05, 22:40 M111: Myśmy chcieli się troszkę poboczyć [ na Twój niebyt ]. Ale: my się rozmyślamy i odbrażamy. Jesteś = WITAJ ! Wiele się zmieniło ale papatki nie = papatki Ci ślę. Odpowiedz Link Zgłoś
ivi111 Re: Odbrażamy się: 06.08.05, 22:55 No, wierz albo nie, ja moemu dziecku papatki sle.Cos w tym chyba jest.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: pozdrawiam i 06.08.05, 22:36 Ali's Moj FireFox nie otwiera tych adresow od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: pozdrawiam i 06.08.05, 22:43 Parmesan: czego nie otworzyło? może jakis błąd wystąpił wyślę jeszcze raz, tylko powiedz co Nieswietymikolaj gąsienice są, a jakże ! Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: pozdrawiam i 06.08.05, 22:46 a_ska1, a nie możesz jachac z Konstancina drogą przez Brześce i Górę Kalwarię? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: pozdrawiam i 06.08.05, 22:55 KaBe zobaczę na mapie, gdzie te Brześce są ja lubię polno-leśnymi drogami jechać no i w lesie się pogubiłam ale szybko drogę do domu znalazłam bo chmura czarna mnie goniła a teraz już spać sie kładę, jutro rano na podbój zamku wyruszam Nie martwcie się o mnie (choc to miłe, że ktoś sie martwi) dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: pozdrawiam i 06.08.05, 23:05 Niestety, to nie jest leśna droga, ale szosa z Warszawy przez... do Czerska. Znam ją, bo jeździmy temtędy, ale nie rowerami. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Zaraza: 06.08.05, 22:49 a-ska1: Może to jakaś zaraza leci, bo: zawsze u mnie nie otwierało a teraz Parmesana zaraziło? P.S. Długo na rowerze jeździłaś = na forum Cię nie było i się martwiłam, źe się zajeździsz. Zbyteczne się zamartwiałam [ bo nie wiedziałam, że takiego rumaka masz ]. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto W dresie na stację: 06.08.05, 22:55 Na stacji kilka osób było [ w tym kilka w dresie ]. Czyli = strój odpowiedni do miejsca wybrałam. Papieroski kupiłam [ jednego już wypaliłam ]. Zaraz drugiego, na balkonie, zniweczę. A potem: - pomyślę jakie wygodniaczki do plecaka schować, - jak kwiaty zabezpieczyć [wodę im na 8 dni dać ], - i co zrobić, żeby o niczym nie zapomnieć [ np. o wyłączeniu żelazka ]. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Nie mam, nisko i 06.08.05, 23:07 1. Rura mnie rozbawiła = ale rury też nie mam. 2. Balkon mam nie najwyżej a najniżej. 3. Nie wiem, kto mi kawę podkrada - ale to robi. Przykład: wracam z pracy, do kawy biegnę [tej, którą ranio wypić nie zdąźyłam ] - a tam połowa z tego, co zostawiłam. Tyle, przez pół dnia wyparowało ? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Zasypiam: 06.08.05, 23:12 Od jutra urlop mam - to dlaczego, już od dzisiaj, urlopowe rozmemłanie mnie dotyjka? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: W dresie na stację: 06.08.05, 23:15 Nie prasuj nie gotuj do kwiató włoz sączki A masz sąsiadów? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Okazy: 06.08.05, 23:26 kabe.wawa: Okazy dotarły. Może jesienią się do mnie wybierzesz i mi jakieś szkolenie w dziedzinie okazowej zrobisz? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Pognieciona: 06.08.05, 23:29 Gotować nie będę. Z prasowaniem mam niejakie wątpliwości = pognieciona mogę być? P.S. A za co Ci te mandaty dają ? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Pognieciona: 06.08.05, 23:31 Za prędkość Z kijanek wyrosną żaby i bedą rechotac Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Mam jeden kwitnący; 06.08.05, 23:38 kabe.wawa: jeden kwitnący mam - To Ci napisałam, że posyłam Ale: - chyba nie dotarł,bo go nie załączyłam. Ale: - cuda się zdarzają = to może jednak dotarł? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Mam jeden kwitnący; 06.08.05, 23:45 List przyszedł, ale bez zalącznika. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto A gdzie się tak ciągle spieszysz? 06.08.05, 23:46 A gdzie Ty się tak ciągle spieszysz? Psa chcesz osierocić? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Opornik: 06.08.05, 23:50 Ten załącznik jest chyba opornikiem. Nie chce się mej woli poddać. Jutro [przed wyjazdem ] jeszcze raz będę opór opornika pokonywać - bo teraz muszę opór innej materii łamać. papatkuję i papatkuję dobranockowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto LUDZIE ! 06.08.05, 23:52 kabe.wawa znowu ma coś ładnego. Napiszcie do niej [ prośbę ], to może Wam pokaże. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: LUDZIE ! 06.08.05, 23:56 Nie zapominaj onas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Pokonałam opornik 06.08.05, 23:59 kabe.wawa: Opornik pokonałam. To: Ty też , swój opornik, pokonaj = wyślij ludziom skoro proszą. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Pokonałam opornik 07.08.05, 00:01 KtCt jesteś wielka i pamietaj o nas na tych wczasach Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: LUDZIE ! 07.08.05, 00:01 KTCT, doszło ! A na trzecim planie, w głębi, z parasolami, domyślam się, że to barka. Na pewno dobrze się domyślam. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: pozdrawiam i 07.08.05, 00:23 Odsyla mnie do innych narzedzi, jakie dopiero trzeba sciagnac Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: pozdrawiam i 07.08.05, 00:37 parmesan, masz jakiś klopot,może serwer, bo mi wraca pocztę do Ciebie! Nigdy tak nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: pozdrawiam i 07.08.05, 00:52 ---netcolo... wraca, ale na H. już poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: pozdrawiam i 07.08.05, 00:57 to tylko maszyny lubią knocić Ale nie dajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Lubię rozumiec i być zrozumianą. 07.08.05, 08:51 kabe.wawa: balkon obejrzała i napisała, że rozumie dlaczego balkon lubię. O to chodziło = balkon rozsyłam po to, byście się nie dziwili dlaczego ciągle na nim siedzę = MIESZKAM NA BALKONIE. W porze zimowej w sen zapadam [bo wtedy w pokoju mieszkam ] i na wiosnę czekam. A żaby = to mój psycholog i psychiatra [ o czym przez wiele lat nie wiedziałam = całe życie człowiek się uczy ]. Jak z 8 dniowych wycieczek wrócę to się żabami zajmę = muszę się ich douczyć = w internecie poszukam, może do biblioteki skoczę [ żab poszukać ]. O Wasze zdjęcia proszę, bo: jak Was sobie pooglądam to też bardziej Was rozumiem. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Kaktusowata jestem 07.08.05, 09:12 kabe.wawa: Twoje kaktusy i Twoja kaktusowata natura kazała mi się nad sobą zastanowić. Chyba też kaktusem jestem [ to przystosowanie, to kłucie i to kwitnięcie ]. Nie wiem jak częto kaktusy kwitną? Moje kwitnięcie raczej z kwiatem paproci kojarzę [ na krótko i raz w roku ]. Czyli: po powrocie i o żabach i o kaktusach muszę doczytać. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Pakowanie: 07.08.05, 09:19 Mały plecak z sobą biorę. Książkę pakuję, jakieś groszki, kartę bankomatową i ręcznik. Reszty nie pakuję, bo: co bym nie brała i co bym nie planowała, to: zawsze, mam to, co nie potrzebuję, a to, co potrzebuję - w domu zostaje. Taka przekora losu lub pogody. Papatki. P.S. Do zobaczenia i usłyszenia i poczytania i telepatowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Kawa balkonowa 06.08.05, 20:25 Zaby wrócą wcześniejNiż w przyszłym roku Ja kawy na balkonie nie pije bo 1Pije wcześnie rano 2sąsiedzi czasem coś trzepia 3Nie lubie jak mi coś nad kawą lata 4Kawa na balkonie to wydarzenie towarzyskie ze wzgledu na pore picia trudne do realizacji A lufke masz szklaną? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Kawa balkonowa 06.08.05, 20:57 1. Też dzień zaczynam od kawy [ ale balkonowej ]. 2. Sąsiedzi nigdy, przenigdy nie wywalają mi na głowę swoich brudów. 3. Nad kawą to mi tylko żyjątka latają przeróżne [ osy, pszczoły, komary, motyle itp. ]. 4. Balkonową kawę, zawsze, sama z sobą piję i nic a nic mi to w niczym nie przeszkadza. 5. A lufkę mam długą i szklaną. Nie mam do niej stołka barowego i kabaretek = ale nie potrzebuję, bo do tej reszty nie mam ani predyspozycji ani pociagu. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Kawa balkonowa 06.08.05, 21:03 Sąsiadów nad sobą jak myśle nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Kawa balkonowa 06.08.05, 21:04 Owady Ci kawy nie pija? mnie podpija Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Najlepsze i najgorsze: 06.08.05, 21:10 1. Wiadomość, że żaby wrócą jest najlepszą z ostatnich wieści. 2. Najgorsze jest to, że: - kawę przeniosłąm na godz. 21:30, bo: - papierosów nie mam, - muszę iść na stację benzynową [ bo najbliżej ], - nie wiem czy mogę pójść w dresie ? [ bo jak raz poszłam i się na forum przyznałam to: jedna pani się zdenerwowała i nakrzyczałą, że jak ruski na stadionie wyglądam = ja albo ten dres albo może ja w tym dresie = nie wszystko wtedy zrozumiałam. ] I co? w dresie, po papierosy, idę. Zobaczę, czy ta pani jeszcze raz na mnie nakrzyczy. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Najlepsze i najgorsze: 06.08.05, 21:19 Po pierwsze nie zaczepią Cie dresiarze po dfrugie żeby wyglądać jak ruska handlara trzeba mieć zlote zęby po trzecie nie każdy dres to szmata po czwarte......nie wiem co po czwarte Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Żaby 06.08.05, 23:12 KTCT, rozmawiałam na temat Twoich żab z fachowcem, który stwierdził, że w tym roku nie ma już szans na żabie koncerty, bo minął czas zalotów. Teraz są już małe kijanki i żabom nie chce się kumkać. Ale zawsze można puścić sobie płytę z nagranym żabim koncertem. Dobrze, że ludzie mają inaczej jak żaby, że chce im się zalecać cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj nie ma skrzypka 06.08.05, 16:47 w Częstochowie ,ale u mnie na osiedle przejeżdża pan który śpiewa jakby rap abrzmi to tak Zimnioki zimnioki zimniokiNie to co skrzypek ale cz-wa to nieW-wa Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Kaktusy 07.08.05, 00:16 Sa piękne o kurde ka ba i jeszcze kwitną Jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Kaktusy 07.08.05, 00:21 Mnie też się podobają i dlatego je hoduję. Uwielbiam je za fenomenalnie róznorodne formy. Potrafią się przystosować do bardzo trudnych warunków, a jak sie z nimi dobrze obchodzić, to nawet zakwitają. Zupelnie jak ja. Kłują też czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Czesc ivi 111 07.08.05, 09:33 No w koncu jestes, nie gub sie. Moje dziecko juz wrocilo z Londynu, bo mialo wielkie trudnosci nie tyle ze znalezieniem pracy, co mieszkania, trzeba bylo zainwestowac w mieszkanie na miesiac + kaucja, a to sie nie dalo. Mowilam, zeby nie jechala w ciemno, lub prawie w ciemno. Dwa razy prace pobebrali jej Rosjanie, ktorzy pracuja za grosze, zalali Lindyn do tego stopnia, ze ludzie nazywaja go LONDONGRAD. Takie czasy. A Ty gdzie jestes, bedziesz gdzies blizej nas? Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Do MANDY 07.08.05, 09:36 Napisz mi, jak jest z wyjazdem do Kazimierza, co z noclegami i czy ktos jedzie z Warszawy samochodem? Moze bym sie zabrala i spotkala z Wami, bo dziecko w domu i jamniki maja z kim byc. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj tak pusto? 07.08.05, 18:32 KtKc pojechała do pyrlandi W czwie leje a króliki śpią? Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re: tak pusto? 07.08.05, 19:55 chyba nie, ale na pewno jest tak samo dołujący, a ja muszę się uczyć testów na prawo jazdy! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: tak pusto? 07.08.05, 19:58 Nie bądź nadgorliwa odpocznij sobie kawke wypij a testy same sie nauczą Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: tak pusto? 07.08.05, 20:01 Dostałem zaproszenie na wesele na 8 października Już sie cieszę Pani młoda miała trochę pecha do samców już dwa razy miała wychodzic Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re: tak pusto? 07.08.05, 20:08 ale masz fajnie, przynajmniej się rozerwiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: tak pusto? 07.08.05, 20:18 nieswietymikolaj napisał: > Pani młoda miała trochę pecha do samców.................... No wiesz! Ale Ty jesteś! Jak możesz wyrażać się tak o mężczyznach! Czy Ty siebie też tak traktujesz? Tylko jak samca? Przecież mężczyzna to coś więcej... Czy o kobietach też mówisz jak o samicach? Jestem zawiedziona. Przepraszam, że to Ci wytknęłam, ale pewnych rzeczy nie powinno się przemilczać. Gdzie Twoja męska solidarność ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: tak pusto? 07.08.05, 20:31 Wow O sobie przede wszyskim ale nie traktuje tak Tylko na bardzo lubiane kobiety mówie pieszczotliwie samiczki Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Witajcie... 07.08.05, 20:53 wróciłem z Jezioraka trochę wczesniej niz planowałem, ale cóż... :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Witajcie... 07.08.05, 21:03 niooo. Jakbyś nie wiedziała ze za tobą tęsknię permanentnie Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Witajcie... 07.08.05, 20:57 Witaj, Sławek! Dziś nawet myślałam o Tobie i zastanawaiałam sie czy wziąłeś ciepły sweter, bo coś chłodno się zrobiło.I chyba nie wziąłeś, skoro wróciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Witajcie... 07.08.05, 21:04 od środy padało i zimno było okrrrropnie. Nawet szanty Siemianach pomogły tylko na chwilę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Witajcie... 07.08.05, 21:06 Witaj witaj zaskoczyłes mnie Myślałem że dłużej popływasz ale pogo faktycznie kicha Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Witajcie... 07.08.05, 21:08 A mnie już się dostało od dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Witajcie... 07.08.05, 21:09 O, czesc Slawku, jak to dobrze, ze wrociles caly i zdrow!! FLORENTYNKO, czy Ty moze jedziesz autkiem do Kazimierza? Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Witajcie... 07.08.05, 21:17 Króliczku, nie jadę do Kazimierza, bo nie mam z kim psa zostawić. Może mi się uda choć na dzień wyskoczyć ( a chciałabym bardzo). Sławuś, nie wiesz, jak się tęsknotę zaspokaja? Taki jeden cukiereczek też tęsknił i przyjechał. I pojechał:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Witajcie... 07.08.05, 21:21 hm, ten sposób zaspokajania tęsknoty wymaga współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: Witajcie... 07.08.05, 21:25 Sławek, mam nadzieję, że nam pokażesz jakieś zdjęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Witajcie... 07.08.05, 21:26 W razie , gdybys sie wybierala, Flo, pamietaj o mnie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Zdjęć 07.08.05, 21:30 nie ma, na starcie migawka w aparacie wysiadła :( Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Witajcie... 07.08.05, 21:37 Króliczku, będę pamiętać oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
profesorowa Gwarno w królikarni 10.08.05, 11:23 witajcie, nawet urlop nie powstrzyma nas przed zapuszczaniem zurawia tutaj. Dziekuję za przesłane zdjęcia - miłe pamiatki z miłych chwil. Jęsli umawiacie sie gdzieś na kawkę - serdecznie sie wpraszam, ale prosze o zamailowanie, bo jestem gapa i potrafię takie wazne informacje przeoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Gwarno w królikarni 10.08.05, 11:37 witam wszystkich. Wiatr i nieco zimno więc w domu siedzę. Jutro na chwilę wpadam do Warszawy no i pojutrze. KTCT i Mandy prosze podac godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Kazimierz 07.08.05, 21:38 jadę w piatek do Kazimierza autem. Podawać czasy i miejsca odbioru w Warszawie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Kazimierz 07.08.05, 21:55 Ustalcie jakieś jedno miejsce kawiarniane, do którego się wszyscy zlecą: i ci, co ich Sławek wywozić będzie, i ci, co tylko chusteczkami będą machać Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Co tak pusto od rana??? 08.08.05, 08:52 to pewnie ta pogoda, ale pogoda czy nie, ja niestety muszę pracować. Witaj Sławku! Już po urlopie??? Jak będziecie w Kazimierzu nie zapomnijcie o dokumentacji fotograficznej! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Co tak pusto od rana??? 08.08.05, 10:19 Ja jestem i witam serdecznie. Slawku chetnie sie do Kazimierza zabiore. Ktct i mandy tez , tylko czy sie pomiescimy?? Wyobrazcie sobie , ze wczoraj zdobylam ruiny Zamku w Czersku! I kogo tam spotkalama?-A_ska1. Przejechalam 78 km wzdluz Wisly i bylo SUPER. Na forum od dawna nie zagladalam i nic nie wiedzialam , ze A_ska1 tez na podboj Czerska wyrusza! Kroliczku koniecznie do Kazimierza przyjezdzaj! papa i zycze milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Co tak pusto od rana??? 08.08.05, 11:11 No i ja też jestem! To już wiecie, że do Czerska w końcu na rowerze dotarłam, z Gają71 przypadkiem (naprawdę) się tam spotkałam. Jakbyśmy sie umówiły - o tej samej porze pod zamek przyjechałyśmy. To jakaś telepatia! KaBe: Szosa przez Brześce nie podobała mi się już na mapie. więc wąziutką ścieżką po wiślanym wale do Góry Kalwarii pojechałam - widoki super! Sławek: witaj po mazurskich podbojach :) KtCt: udanego urlopu, Ci życzę :) Co do Kazimierza: może na jeden dzień wpadnę, ale nie wiem jeszcze który Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczycaok Czy to jest bicie dlugosci watku? 08.08.05, 10:25 Witam, dlugi ten watek tylko nie moge pojac o czym tu sie pisze, trzeba pisac dzien dobry do widzenoa dobranoc witam posylam @ wyslij foto itd o to chodzi? bo tez widze ze jak ktos o cos spyta konkretnego to nikt nie odpowiada nie ma tu zadnej chyba rozmowy tylko kazdy sobie. Czy chodzi o to zeby bic w ten sposob rekord dlugosci watku? dobrze rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto kroliczycaok 08.08.05, 10:49 Cos takiego! Ktos nie rozumie, ze ludzie sie witaja, zegnaja, pozdrawiaja!? A to dobre!!! I ktos nie rozumie, ze ludzie chca zdjecia wysylac i otrzymywac!? Az mi sie, ze zdziwienia, literki popsuly. Do tych, co pojmuja = witajcie, dzien dobry, milego dnia i papatki. P.S. Info dla zdziwionych: zalezy nam na rekordzie - ale nie dlugosci watku! Na dlugosc serdecznych kontaktow stawiamy, na spotkania w dobrych i zlych chwilach. Na empatie = bo wtedy, nawet jak " kazdy sobie" = i tak sie rozumiemy. Bez papatek Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto pol miejsca w samochodzie 08.08.05, 10:53 Ja jestem mala = pol miejsca w samochodzie Slawka, poprosze. Z Mandy, do Warszawy, dojade = dalej sie nie ruszymy = na Slawka zaczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Z pustego i Salomon nie naleje. 08.08.05, 10:55 To sie samo zrobilo = na pustke pustka mi sie wyslala ( i to dwa razy). Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Mimo utrudnien - zagladam tu 08.08.05, 10:57 Mandy: korzystam z grzecznosci gospodarza = czasami zagladam na forum = kontakt jest. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Wesele 08.08.05, 11:05 Nieswietymikolaj: w zwiazku z weselem = smoking moge Ci pozyczyc = bys godnie wygladal. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: kroliczycaok 08.08.05, 11:14 KtCt: Pięknie zwerbalizowałaś to o czym ja także chciałam kroliczycyok napisać. Podpisuje sie pod Twoim postem obiema rękami! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: kroliczycaok 08.08.05, 11:40 Witam wszystkichKtKc Pójde w bokserkach w biedronki Smoking na wierzch Jeżeli ktoś udziela odpowiedzi osobistej korzysta z @ czyli meila Jeżeli ten wątek wydaje Ci sie do d to go olej POsyłamy sobie zdjęcia żeby się poznać jeżeli nie chcesz to to olej Poczytaj jeszcze raz wątki zanim skrytykujesz jeżeli się nudzisz to je olej A jak juz oleju masz dużo to napiecz placków i nas zaproś Jeżeli Cię znudzi nasze towarzystwo to jw Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj KtKc 08.08.05, 11:44 No to dobrze że możesz korzystać z kompa A zamiast smokingu wolałbym Ciebie na to wesele zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Kazimierz 08.08.05, 12:10 miejsca zaklepane - Mandy, KTCT i Gaja :)))) szczegóły w czwartek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Spie z Krolikiem 08.08.05, 13:15 Literki dalej mi sie kickaja. Kroliczku: Od spania = ile, kto i kto z kim = jest Mandy. Ale: nawet jak miejsc nie bedzie, to beda, bo: _ wlasciciela noclegowni to pewnie tylko zaplata interesuje = kasuje od lebka _ jemu to ganc pomada ile glowek w jednym lozu spoczywa _ ja chetnie z Toba ( w przypadku deficytu lozkowego )pospie, - a jesli Ty takich samych checi nie masz - to ja Ci lozko odstapie = na dywaniku tez sie przespie. Reasumujac: przyjedz na dzien i na noc. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Swiat jest maly 08.08.05, 13:22 a-ska: To jak to bylo? Ty mialas szczescie i Gaje spotkalas czy Gaja miala szczescie i spotkala Ciebie? Choc wersja najprawdopodobniejsza = swoj na swego trafi. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Ide na wesele. 08.08.05, 13:25 Sluchajcie = ide na wesele! Nie wiem gdzie, nie wiem jak i nie wiem co na to powie druga polowa Nieswietegomikolaja = ale co mi tam = ide na wesele. Moze nawet smoking ubiore. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Spie z Krolikiem 08.08.05, 15:55 I tu musze Cie rozczarowac, spie wylacznie z jamnikami!!O, mam pomysl , wezme je, jakos wtedy damy rade, ja usne z jamnikami, a Ty ze mna, co? Odpowiedz Link Zgłoś
luna22 + - 50... 08.08.05, 19:41 Witaw w piekny, sloneczny wieczor. KTOTOCOTO - w swojej sukience kolorowej, wedlug mnie pomaranczowej,bylas PRZESLICZNA i chyba GWIAZDKA WIECZORU. Jak bedziesz kolorowa, to kazdy bedzie chcial z Toba - na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
luna22 Re: + - 50... 08.08.05, 19:45 Kabe-wawa Niezle te widoczki z kajaka, napatrzylas sie na zielen i oczeta masz zdrowsze. W jakich to okolicach jest tak szuwarowo? Odpowiedz Link Zgłoś
luna22 Re: + - 50... 08.08.05, 20:00 Nieswietymikolaju. Niezly pomysl z tymi rzezbami, a moze dali instrukcje jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
luna22 ZAPROSZENIE 08.08.05, 20:07 Zapraszam wszystkich na otwarcie nowej restauracji oraz na moja wystawe w Hotelu Filmar w Toruniu w sierpniu. Prawdopodobnie nastapi to ok. 19.082005r. o godz. 18:00. Jeszcze nie ma dokladnej daty na 100%, ale mysle, ze za tydzien juz bedzie wiadomo,o czym Was poinformuje, serdecznie zapraszam - wstep wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok W kwestii Kazimierza 08.08.05, 11:41 Co z miejscami w samochodzie mam jasnosc, a co z noclegami, rozumiem, ze tym zawiaduje Mandy, a moze Ty, KTCT, cos wiesz na ten temat. Obawiam sie, ze miejsca do spania sa od dawna zaklepane w konkretnej ilosci, wiec chyba zostaje jedyny wariant wyjazdu z Flo na jeden dzien. Czy ja dobrze rozumuje miedzy jednym jedzonkiem dla gosci a drugim, uf....! Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: W kwestii Kazimierza 08.08.05, 22:15 Podoba mi się propozycja florentynki, aby przed wyjazdem do Kazimierza spotali się ci, co wyjeżdżają i ci co chusteczkami będą machać. Jeśli będzie ustalone jakieś miejsce spotkania, to proszę o informację na @. Na ten weekend wyjeżdżam, ale jeśli okaże się, że dopiero w sobotę rano, to w piątek mogłabym pomachać chusteczką. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto W kwestii spania z jamnikami 08.08.05, 23:14 Majac do wyboru: 1. sama 2. z Krolikiem i jamnikami 3. i kilka innych opcji wybieram krolika z jamnikami, bo: jamniki nogi ugrzeja, ucho i nos mi poliza a Krolik cos madrego i cos wesolego opowie. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto luna: 08.08.05, 23:18 Dzieki: zaproszenie mile i uroczystosc niecodzienna. Wybieram sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Czy Slawek powrocil? 08.08.05, 23:20 Bo: jesli faktycznie na lad juz zszedl to dlaczego go tu nie ma? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Czy Slawek powrocil? 08.08.05, 23:27 wrócił, wrócił Witam. Jak wesele? czemu tak krótko? Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok A KUKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.05, 06:46 Na Kasprowym spadlo 20 cm. sniegu, cieszycie sie, moze tam skoczymy, jak tam u Was ze sportami zimowymi? Ja wlasnie wstalam raniutko, zeby sobie nartki posmarowac. Milego szusowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: W kwestii spania z jamnikami 09.08.05, 06:47 No nie wiem, czy to tak akurat bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Jak dobrze wstac skoro swit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.05, 07:24 .........sniadanko gotowe, tylko sciereczke odkryc, naczynia i podlogi pomyte, jamniki wysiusiane/nadal chrapia/......tylko co z tym skowronkiem? A co Wy tak dlugo rano robicie!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto skowronki 09.08.05, 08:22 Kroliczku: faktycznie!!! gdzie sie podzialy skowronki ? ( i tamte prywatki !) P.S. Ale co tam prywatki - Slawek sie znalazl ! A Luna na wystawe ( swoja !) zaprasza ! Ucieszylam sie, ze Lune, w otoczeniu jej artystycznych dzieci, zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Tryb niedokonany 09.08.05, 08:46 Slawus wesele bylo w konwencji zartu. - nieswietymikolaj nie zapraszal [ napisal tylko co by wolal ] - a ja mam smoking, ale meski , damskiego nie mam * to jak na wesele pojsc? Papatki. P.S. Czy Ty mozesz do samochodu wlozyc ( na wszelki wypadek )jakas grzalke, kubeczek metalowy? Bo: rano zrobisz nam kawe [ a my Tobie herbate ]. Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Machanie chusteczkami 09.08.05, 09:18 Bardzo mi się podoba pomysł Flo. Mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania, więc na wszelki wypadek chętnie Was spotkam w piątek. Pytanie tylko, o której to będzie i gdzie. Poddaję pod rozwagę KLIF przy Okopowej, bo: 1.parking duży i bezpłatny 2.można iść na kawę,obiad,do McDonalda i do toalety a nawet zrobić wszelkie zakupy 3.łatwo trafić (20 kroków od ronda Babka) 4.łatwy dojazd zewsząd 5.KLIF jest mały, łatwo się znaleźć i jest co robić jak trzeba czekać na spóźnionych. Jeśli będziecie mieć do wyboru, to wygodniej jechać do południa, bo korki... Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Piramida przepadla 09.08.05, 11:44 99b2: wiem, wiem = zycie plecie, bo przeplata troche zimy, troche lata. Lato mamy a kazdy z nas kawalek zimy w lato wplotl ( albo okolicznosci wplotly ). W Kazimierzu nie bedziesz = to i o piramidzie nie bedzie. Szkoda. A tak sie cieszylam, jak kilka dni temu, tu, na forum, szczebiotalas, innym wigoru dodajac. Z papatkami i zyczeniami = niech sie spelni (to, co chcesz). Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Re: Piramida przepadła??? 09.08.05, 13:14 Jeszcze nie przepadła, tylko czas mam teraz taki, że nie znam dnia ani godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Kubeczek 09.08.05, 16:03 Ja nadal we Wroclawiu i z Wrocławia ukochanego serdecznie pozdrawiam (szczególnie Wlobę bo to też jej ukochane miasto. Dopiero w czwartek będe u siebie. Do Warszawy przyjadę w piatej przed południem. Co do godziny to umówię się z KTCT, bo chyba razem przyjedziemy. KTCT po powrocie z Wrocławia odezwę się. @ lub telefonicznie. Cieszę się, że ten odcinek podróży spędzę z Tobą. Sławku grzałkę do Kazimierza wezmę i aparat też byś mógł nam piękne zdjęcia zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Kubeczek 09.08.05, 16:13 ja mam grzalke ! Tez jestem chetna przyjechac do Torunia na zaproszenie Luny a przy okazji Torun zobaczyc, co sie zmienilo przez 15 lat od mojej ostatniej wizyty w tym pieknym miescie. KTCT to jest juz nas dwie! Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re:Kazimierz i Flo 09.08.05, 16:05 Więcej miejsc w samochodach niż pasażerów chcących nimi się przejechać. Flo spędziła wczoraj pracowity i kosztowny (telefonicznie) wieczór. Okazało się mianowicie, że Flo może jednak pojechać do Kazimierza na dłużej niż jeden dzień. Postanowiła więc sprawdzić, co Kazimierz myśli na temat mocno spóźnionych turystek. Okazało się, że źle myśli. Obdzwoniłam wszystko, co choćby sugerowało swoją nazwą, że można się tam przespać. Nie ma miejsc. Nie ma wolnych łóżek. Jeśli są, to dobrze zakamuflowane. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re:99!!!!!!!!!!!!!! 09.08.05, 16:07 Dlaczego twój wyjazd stoi pod znakiem zapytania i kiedy będziesz wiedziała, czy jeszcze stoi, czy już leży? Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Florentynko! 09.08.05, 16:19 Flo bedziesz mogła z nami jecheć gdyz noclegi mamy zarezerwowane dla sześciu osób. Z tego co wiem to na 100 procent jedzie Sławek z osoba towarzyszącą, KTCT, Gaja i ja. Wiec jedno łożko jeszcze jest wolne A w razie czego poprosimy właścicielkę o dostawkę. Przemyśl propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 florentynko! 09.08.05, 16:20 nic sie nie martw o spanie tylko przyjezdzaj. Nigdy nie spalas "na waleta" tak to sie chyba w gwarze studenckiej nazywalo. Zreszta na pewno jakas dostawka sie znajdzie. Moge tez zabrac materac dmuchany i na nim spac. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: florentynko! 09.08.05, 16:23 Dziewczyny, oczywiście że przyjadę. Teraz to już żadna siła mnie nie zatrzyma:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Toruń 09.08.05, 16:24 Skoro od maja ciągle gdzieś jeżdżę, to kto wie czy i do Torunia nie zawitam. Tym bardziej, że jeszcze w tym mieście nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Spanie 09.08.05, 16:50 Flo: Przeciez zmiescimy sie = Krolik, jamniki, Ty i ja! Przyjezdzaj! Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Spanie 09.08.05, 16:58 Przyjadę. Rozpalimy ognisko. Będziemy pić piwo. Będziemy śpiewać. Życie jest cudowne, co będziemy okazywać. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Torun 09.08.05, 17:24 Gaja: na Torun juz 3 = Gaja, Mandy, KTCT. Zapisy trwaja. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto A tanczyc tez ? 09.08.05, 17:29 Flo: zropalimy ognisko, bedziemy pic piwo, bedziemy spiewac. Cudnie - ale:, czy mozemy tez tanczyc = bedziemy spiewac i tanczyc? Papatki 2 x - bo w poprzednim mi sie zapomnialo. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: A tanczyc tez ? 09.08.05, 17:57 Ktotocoto: będziemy tańczyć. Bo lubimy. Nie wspominając o tym, że umiemy. :) Też ci papatkuję Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Toruń 09.08.05, 19:09 tez będę z Zuzą w Toruniu ponieważ Zuza (a przy okazji) i ja dostalismy oficjalne zaproszenia. (Zuza jako koleżanka artystka :))), ja jako jej kierowca. Aha, stroje oficjalne :( Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Smoking 09.08.05, 19:23 Slawek W zwiazku z Toruniem, uroczystoscia i uroczysta oprawa moze ja Tobie smoking pozycze Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Smoking 09.08.05, 19:54 ty się nade mną nie znęcaj :( sama załóż ten smoking, i jeszcze z długą lufką będziesz za naczelną poetessę i artystkę uchodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Lufka i grochy 09.08.05, 20:24 Slawek: Dobrze, ze mi o lufce przypomniales = bo bez lufki to tak plebejsko. I co by ludzie ( artysci) powiedzieli na plebejskie popalanie! A grochy? No, Ty w grochach = malowniczo by to bylo. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Smoking 09.08.05, 21:53 slawek004 napisał: > he,he co ma być w grochy? i to na dole? Powtórzę za 99b2: leniwyś więc i niedoinformowanyś.. My pilnie forum śledzimy to wiemy co w grochy i na dole :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Autoryzacja 09.08.05, 22:00 a-ska1. A po autoryzacji pojdzie dalej? papatkuje Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto a-ska1 do Torunia 09.08.05, 22:01 To Torunia z Gaja = to dobry pomysl! Skus sie! Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: a-ska1 do Torunia 09.08.05, 22:06 KtCt, czy sugerujesz, abyśmy pojechały tam na rowerach? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: a-ska1 do Torunia 09.08.05, 22:11 no niestety... bardzo żałuję, ale 19 sierpnia będę w drodze do Swinoujścia... Tzn. z jednej strony żałuję, a z drugiej baaardzo sie cieszę, bo będę jechać na wymarzone wakacje :) P.S. po autoryzacji - pójdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Cenzura 09.08.05, 22:14 Gaja: Ty zrob cenzure ale taka minimalna albo zadna. Jesli szkaradziejstwo to na @ moze leciec - a jak rewelacja to swiatu trzeba pokazac. Papatki. P.S. Fajnie, ze grzalke zabierasz = kawa w lozku to fajna sprawa [ i poranne rozmowy przy kawie ] Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Tylko rowery: 09.08.05, 22:17 a-ska: nie sugeruje rowerow, bo to oczywistosc = tylko na rowerach. P.S. Do Swinoujscia tez ? papatki Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Jeśli... 09.08.05, 22:30 Jeśli myślisz, że wszystko jest możliwe, to spróbuj trzasnąć obrotowymi drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Re: Jeśli... 09.08.05, 22:43 I jeszcze coś dla szczęśliwych dziadków: Wnuczek: -Babciu pożycz mi 10 zł. -A kiedy oddasz? -Jak dziadek dostanie emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Praca i urlop. 09.08.05, 23:03 Wole jak Slawek do pracy chodzi = wtedy ma wiecej czasu. Jak jest na urlopie to jest bardziej zapracowany i wczesniej chodzi spac. Papatki. Gasze. Radyjko gra. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Bede cwiczyc 09.08.05, 23:05 99b2: Jak mi sie uda z domu wyjsc, to: do centrum pobiegne, drzwi obrotowe znajde i bede cwiczyc. Potem opowiem Ci czy mi sie udalo trzasnac. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Smoking 09.08.05, 20:26 Jedni mężczyźni w garniturze wyglądają elegancko. Inni, jakby się urwali z balu przebierańców. Sławek należy do tej pierwszej grupy:) Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Zaległości 09.08.05, 20:36 w czytaniu forum pod nieobecność! Nadrabiaj, Sławek. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Kiedy Anusia wraca ? 09.08.05, 21:10 Anusia kiedy wraca? Moze Anusia na Torun da sie namowic? Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Gaja71: 09.08.05, 21:48 Sprawdziłaś e-pocztę? masz @ ode mnie? bo czekam na Twoją autoryzację :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 A_ska1 ! 09.08.05, 22:27 witaj ! poczte sprawdzilam i odpisalam. Dzieki za zdjecia ale wolalabym NIE. Moze z nastepnej wycieczki! Chyba, ze mnie odetniesz bo Ty wyszlas slicznie. ile przejechalas w niedziele bo ja mialam na liczniku 78 km. Pod koniec troche czulam siedzenie ale trasa swietna i na pewno jeszcze z raz do Czerska sie na rewerze wybiore. Jak smakowalo jadlo w Knajpie przy Zamku? a teraz papatki i ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto My nie wiemy, bo: 09.08.05, 20:37 My nie wiemy jak Slawek w garniturze wyglada = nie pokazal nam. To czasami kwestia dobrania garnituru a nie kwestia nieprzystosowalnosci ciala do garnituru. Ale: to wszystko drobiazgi = malo wazne. Wazne, ze jedziemy, ze bedziemy. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Smoking 09.08.05, 20:39 Prawdę najszczerszą prawię! Bo ja chyba jedna w tym gronie widziałam cię w garniturze. Dziewczyny!!!!!!!!!!!! Jest na co popatrzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Królikuuuuuuuuuuu 09.08.05, 23:17 Co z Kazimierzem? Bo ja już w piątek po południu mogłabym jechać. A w niedzielę po południu wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 słonko świeci wysoko 10.08.05, 07:47 a Wy jeszcze śpicie? :) a ja muszę zaraz do pracy jechać :( a w pracy nie ma komputera i Was tam nie będzie :( więc już teraz miłego, słonecznego , wesołego dnia wszystkim życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Gaja... 10.08.05, 08:00 odpowiedzi na gazecie od Ciebie nie mam Dobrze że na forum odpisałaś, 99b2 i KtCt sobie przeczytają i wszystko jasne! No prawie wszystko, bo: nie mogę Ciebie odciąć, wtedy odetnie się cały zamek i zdjęcie nie ma sensu bo zostanę rozczochrana ja pod kawałkiem muru, a to żaden dowód, że Czersk został zdobyty i w ogóle nie wiadomo o co chodzi A na zdjęciu wyglądasz bardzo ładnie, na pewno lepiej niż ja, to kolejny dowód na to, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :) ale szanuję Twoją decyzję :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Którędy do Kazimierza? 10.08.05, 08:04 bo jak przez Górę Kalwarię, to możecie o Czersk zahaczyć! We wspomnianej przez Gaję knajpce pod zamkiem dobry żurek serwują i chleb ze smalcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Kompleks 10.08.05, 09:31 Czy co? Witam z rana A-ska Ty żadnych zdjęć nie publikujsz Może to ściema że jesteś taka ładna CHE TWOJE ZDJECIE Jako stary Erotoman ocenie Dziękuje za @ deiwida rozgryzłem po drugiej odsłonie Ta tańcyłem w przedszkolu tańczyć już nie umie ale podobieńswo zostało Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Re: Post nr 601 10.08.05, 10:40 601 też ładnie brzmi. Ore, ore szabadabada amore.... Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Lista do Torunia!!! 10.08.05, 10:51 Witajcie! Może też się wybiorę do Torunia skoro do Kazimierza nie mogę? KTCT - możesz wpisać mnie /na razie warunkowo/ na listę. Czy ktoś już zna jakieś bliższe szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Aska_1 ! 10.08.05, 16:06 Witam! Wyslalam nie na gazete odpowiedz tylko na adres, ktorym przyslalas zdjecie. OK wysylaj niech sie nieswiety napatrzy na Twoja sliczna buzie i figure a ja wysle Nieswietemu jeszcze inne moje zdjecie . Duzo na nich lepiej wygladam. O ktorej zbiorka w piatek i gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Aska_1 ! 10.08.05, 17:32 Hmm.. przykro mi się zrobiło z powodu komentarza Gaji. Bez mojego komentarza. P.S. żadnej odpowiedzi od Ciebie, Gaju, na żaden adres nie dostałam, ... i straciłam ochotę na przyjazd do Kazimierza :( Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Aska_1 ! 10.08.05, 17:36 nie tylko Gaja tam będzie, wpadnij koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Gaja 10.08.05, 17:44 ja zbieram Mandy i KTCT z dworca o 11:25 potem spotykamy się z FLO i dwoma samochodami jedziemy do Kazimierza szczególy będa podane jutro Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Slawku! 10.08.05, 19:30 napisz gdzie sie umowiliscie na dworcu. To ja tez tam bede. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Slawku! 10.08.05, 19:49 od strony Jana Pawła o 11:25 Zresztą mamy komórki to się połapiemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Aska_1 ! 10.08.05, 19:18 A_ska! Naprawde nie rozumiem dlaczego Ci przykro. Jestem zachwycona tym jak wyszlas na zdjeciu. Uwazam, ze slicznie wyszlas, stad szkoda zeby inni nie widzieli. Ja mniej sie sobie podobam. Naprawde nie chcialam zeby bylo Ci przykro, myslalam, ze to jest dowcipne. Przepraszam choc nie wiem w czym zawinilam i do Kazimierza przyjezdzaj! Odpowiedz wyslalam na adres, ktorym przyslalas zdjecie a nie byl to Twoj adres gazetowy. Sprawdz inne adresy. Ajak nie ma to trudno. Dziekowalam za zdjecia i napisalam, ze slicznie wyszlas. buziak i przyjezdzaj do Kazimierza koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Aska_1 ! 10.08.05, 19:25 Jeszcze tylko dodam , ze napisalam post pod wplywem wypowiedzi Nieswietego cytuje "Witam z rana A-ska Ty żadnych zdjęć nie publikujsz Może to ściema że jesteś taka ładna CHE TWOJE ZDJECIE Jako stary Erotoman ocenie Dziękuje za @ deiwida rozgryzłem po drugiej odsłonie Ta tańcyłem w przedszkolu tańczyć już nie umie ale podobieńswo zostało" A Nieswietemu juz poslalam @ ze zdjeciem jeszcze raz przepraszam, ze zrobilo ci sie przykro i koniecznie przyjezdzaj do Kazimierza. bedzie SUPER! pozdrawiam gaja Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Sorry 10.08.05, 20:06 Gaja! Chyba mam jakiś zły dzień dzisiaj, wszystko idzie mi pod górkę :( To dlatego jakaś taka przewrażliwiona jestem.. Przetłumaczyłaś mi i już mi nie jest przykro :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 A_ska! 10.08.05, 20:25 Cale szczescie, ze sie nie gniewasz bo o maly wlos a ja bym sie rozryczala bo bardzo cenie sobie znajomosc z Toba i mam nadzieje na dalsze wspolne wycieczki rowerowe i nawet marza mi sie wakacje rowerowe na wyspie. wyslij koniecznie TO ZDJECIE ze zdobycia CZERSKA niech Kroliczki zobacza jakie my dzielne baby jestesmy! Caluski przesylam i koniecznie do Kazimierza przyjezdzaj Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: A_ska! 10.08.05, 20:32 No pewnie, że będziemy dalej wspólnie jeździć :) Następnym razem, jak do Czerska pojedziemy, to zrobimy nie jedno a dziesięć zdjęć, żeby było z czego wybierać :) Też całuski przesyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Królikuuuuuuuuuuu 10.08.05, 09:29 Z przyjemnoscia, Flo, tylko gdzie bedziemy spac? Obawiam sie, a znam Kazimierz doskonale z racji pracy i bywania czestego vis a vis w Janowcu, ze nie znajdziemy miejsca do spania. Moze wobec tego pojedzmy w sobote, a jak sie uda, to przenocujemy, a jak nie to wrocimy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Kroliczki! 10.08.05, 23:09 pewnie juz spicie ale chcialam Wam polecic komedie z Jack Nicholson pt" Lepiej pozno niz pozniej" i "Zatancz ze mna" , ktore wlasnie obejrzalam . a teraz gasze swiatlo i uciekam spac dobranoc i slodkich snow zycze Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Po ciemku 10.08.05, 23:24 leze Wy ś picie a ja was podgłądam A-ska jesteś śliczna Gaja dzięki Ten mój tekst to oczyweiście była prowokacja Wszyscy do Kazimierza a tu nie będzie do kogo pyska otworzyć Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Po ciemku 10.08.05, 23:36 Nieświęty Mikołaju uważam, że obie są śliczne. I nie martw się, że w Kazimierzu będą wszyscy. Tylko 5 osób i sądzę, że króliczki, ktore nie wyjadą nie zapomną o Tobie. A my za to Tobie i pozostałym zdamy relację fotograficzną i opisową z naszego pobytu. Aska dziękuję za @. Sprawiłaś mi wielką frajdę. Tym, że mam Was obie na zdjęciu i tym, iż mogłam zobaczyć ruiny zamku w Czersku, których nigdy nie widziałam. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy. Też zaraz pójdę w ślady Gai bo jutro mam zaplanowaną wycieczkę rowerową do moich najbliższych. Trzymajcie kciuki by nie było wiatru. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Rozgryzienie D.C. 10.08.05, 23:40 PS. Nieświęty Mikolaju w jednym postów napisałeś, że "....deiwida rozgryzłem po drugiej odsłonie". Może mi zdradzisz na czym to polega? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Rozgryzienie D.C. 10.08.05, 23:52 Rozumiem że wiesz o co chodzi z deiwidem Za każdy m razem odsłaniaja sie inne karty więc tej którą wybrałas tam nie ma bo nie ma żadnej z możliwych tz z tych które miałaś do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Rozgryzienie D.C. 11.08.05, 00:02 Faktycznie. Sprawdziłam. Przedtem nie zwróciłam na to uwagi bo odsłoniłam tylko raz. Minęła północ. Dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Po ciemku 11.08.05, 09:46 leze Wy ś picie a ja was podgłądam A-ska jesteś śliczna > Gaja dzięki > Ten mój tekst to oczyweiście była prowokacja > Wszyscy do Kazimierza a tu nie będzie do kogo pyska otworzyć > Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Witam ! Nieswiety to ja jestem na zdjeciu nie A_ska1! Zdjecia z Czerska ma wyslac A_ska!, jestesmy na nim obie i ruiny zamku. dzieki za komplement zycze milego dnia i mysle co spakowac do Kazimierza Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Po ciemku 11.08.05, 10:11 Przeczytalam jeszcze raz co napisales i teraz nie wiem czy dziekujesz za zdjecie , ktore Ci ja przyslalam z ubieglorocznych wakacji czy za nasze z A_ska1 z Czerska, ktore miala rozeslac A_ska ?? I sobie przywlaszczylam komplement! Jestem troche jeszcze zaspana stad moja pomylka bo wczoraj swietnie sie bawilam ogladajac film "Lepiej pozno niz pozniej"i poszlam spac dobrze po polnocy. koniecznie zobaczcie film, swietna zabawa a teraz ide ogarnac dom i pakowac sie do Kazimierza jak ja sie ciesze na ten wyjazd z Wami!! papa i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Po ciemku 11.08.05, 10:32 Nie nie pomyliłas się Ja nie dostałem zdjęcia z Czerska Byłem zaskoczony jak napisałas że obie sa piękne Ty byłas na zdjęciu więc nie przywłaszczyłas sobie komplementu tym bardziej że to prawda Licze że A -ske w końcu zobacze I takie moje fo pa Niezamierzone Teraz to tylko hihi Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Poproszę o zdjęcie!!!!!!!! 11.08.05, 12:30 Gaja i A_ska!!! Krzyczę głośno, że nie dostałam zdjęcia z Waszej wyprawy!!!!!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Kazimierzacy, łączcie się!!!!! 11.08.05, 17:16 No i jak się z wami połączyć, jak was nie ma? Króliku, podejmujemy męską decyzję i jedziemy w piątek. Siedem osób wyjechanych na sześć zarezerwowanych miejsc to świetny wynik. Na miejscu będziemy się martwić, kto śpi z kim i dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Kochani, przykro mi, ale to niegrzecznie 11.08.05, 17:53 wyjechac z domu, gdzie sie ma gosci , na wiecej niz jeden dzien, tak wiec musze zaprotestowac wobec planow noclegu w Kazimierzu. Jesli ktos bedzie jechal na jeden dzien, to..... Flo, dziekuje za pamiec! I sorry!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Kazimierz 11.08.05, 19:46 Melduję gotowość do wyjazdu. Wyjeżdżamy (KTCT i ja) z Poznania o 8.40. W Warszawie będziemy o 11.25. Sławku gdyby były jakieś zmiany co do miejsca i godziny spotkania to daj znać. Dostosujemy się. Do Flo wysłałam @. Mam nadzieję, że króliczki, które nie jadą pokiwają nam na pożegnanie. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Kazimierz 11.08.05, 20:35 Dzięki za małpkę. Urządzimy chyba wieczorną zbiórkę forumową, bo Sławek też się gdzieś zapodział.:) Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Kazimierz 11.08.05, 20:56 Flo mam nadzieje, ze juz wszystko wiesz! Ja tez juz jestem spakowana! dobrej nocy bo dzis wczesniej spac ide Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Kazimierz 11.08.05, 21:10 Pakować to ja się będę jutro. Nie wiem tylko, gdzie zbiórka. Ale się dowiem, spokojna głowa, mnie nie tak łatwo się pozbyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Kazimierz 11.08.05, 22:22 Kazimierzowcy śpią To ja będę czuwał żeby ich koszmary nie dręczyły Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Kazimierz 11.08.05, 22:30 Flo ! Zbiorka jest na dworcu Centralnym od strony ulicy Jana Pawla o 11:25 wyslalam @ Nieswiety my jestesmy grzeczne kroliczki i nie snia nam sie koszmary ale na wszelki wypadek pilnuj! Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Re: Kazimierz 11.08.05, 22:41 Miłej zabawy w Kazimierzu kochane Króliczki :) Bawcie się dobrze, odpoczywajcie przy ognisku, pstrykajcie fotki i nie pijcie za dużo piwa, bo od niego głowa się kiwa :) serdeczne pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Kazimierz 11.08.05, 22:45 Grzeczne króliczki są nudne A Wy nie jesteście nudne Więc muszę pilnować waszych snów Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Kazimierz 11.08.05, 22:42 Flo potwierdzam informacje Gai. Wysłałam do Ciebie też @. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Kazimierz 11.08.05, 22:53 Małpę od gai dostałam. Od mandy nie doszła. Do jutra, dziewczyny. A nieświętemu obiecujemy, że nie będziemy grzeczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Kazimierz 11.08.05, 23:17 Mandy, małpa doszła, dzięki. Sławek też się do mnie odezwał, więc czuję się doinformowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Zegarmistrz Swiatla: 11.08.05, 23:17 Przybieglam = swiatlo Wam zgasic i radyjko wlaczyc (niech cicho gra). Wiem, ze jade i wiem kiedy jade i wiem po co jade (spiewac, tanczyc, piwo pic ). Jeszcze plywanie, plazowanie mialo byc ale plany ( chyba ) zmienimy = beda ogniska ( przy ognisku tez jest cieplo). Wszystkim, ktorzy nam dobrze zycza = my Wam tez spelnienia marzen. Wszystkim, ktorzy tez do Kazimierza chcieli ( a nie wyszlo )= sle nadzieje, ze kiedys sie uda. P.S. jak ktos bedzie chcial ( niespodziweanie ) do nas dojechac, to: - albo ma nasze nr komorkowe, albo dowie sie od Kroliczka. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Pakowanie 11.08.05, 23:23 Powinnam sie spakowac - ale jak sie spakowac, skoro (z powodu remontu) i tak jest wszystko spakowane. Nic znalezc nie mozna a jak sie cos znajdzie, to jest zakurzone. Ja tez jestem zakurzona a lazienka zabrudzona. Jutro, w Kazimierzu, sie odkurze. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Re: Pakowanie 11.08.05, 23:33 KTCT weź to, co jest pod ręką, bo i tak nie doszukasz sie tego, co chciałaś wziąć, Tobie we wszystkim ładnie więc sie nie martw, my lubimy Cię i w dresie i w pięknej sukni :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Dobranoc 11.08.05, 23:44 Chyba juz wszyscy śpią, więc dziś ja zgaszę cichutko swiatło, zeby nikogo nie zbudzić i na paluszkach pójde zamknąć drzwi, zeby sie wszystkim bezpiecznie spało miłych snów Króliczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Re: Dobranoc 11.08.05, 23:51 Tak,tak, szybciutko myju myju KTCT i do łożeczka. Musisz się wyspać a my pogadamy jak wrócicie z Kazimierzowej wyprawy :) a NieświętyMikołaj będzie czuwał, żebyś nie zaspała a raniutko pomachamy łapką podróżnym :) Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Re: Dobranoc 11.08.05, 23:56 Nieświety chyba też zasnął, żeby tylko skoro świt zdążyl sie obudzic na czas... Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Udanej zabawy w Kazimierzu!!!! 12.08.05, 07:53 życzymy wszystkim, którzy tam będą!!!! Pamiętajcie o zdjęciach!!! Pozdrowionka dla tych, którzy zostali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Udanej zabawy w Kazimierzu!!!! 12.08.05, 08:18 Nieświęty jak to nieświęty ZASPAŁ No bo poco ktkc chciała ta wcześnie wstać W Kazimierzu się nie wyśpi Pomacham Wam chusteczką i workiem Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Komu nalać kawy 12.08.05, 08:19 Bo Mikołaj właśnie uruchomił ekspres Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Re: Komu nalać kawy 12.08.05, 08:48 ja już po kawie... może drugą koło południa??? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Komu nalać kawy 12.08.05, 09:19 No tak pije kawe sam wloba po Na balkonie KtKc hula wiatr królik szykuje gościom śniadanie Sławek pakuje samochód Gaja przestań ziewać Mandy może Ty śię napijesz z nieświętym? Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Jadę do domu na obiadek!!! 12.08.05, 14:18 już za chwileczkę, już za momoencik... a czemu tu tak pusto? i cicho? dobrze chociaż, że nie ciemno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Jadę do domu na obiadek!!! 12.08.05, 14:48 No cos Ty , Basiu, przeciez pojechali do Kazimierza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Bylam odcieta. 11.08.05, 23:32 Flo: nie odpisywalam = bylam odcieta. Teraz odciecie zrobilo sie podpieciem = ale tez nie odpisze, bo juz wszystko wiesz. Wiec tylko male papatki sle. A male, bo: za rok, za dzien, za chwiele razem bedziemy = by spiewac o uplywajacym zyciu i o jego urokach. P.S. Wielkie papatki dla tych, co na morzu i dla tych, ktorzy ( pod nasza nieobecnosc ) forum beda strzegli. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Koszmar zaspania 11.08.05, 23:39 A jednak sie troche obawiam. Strachem jest koszmar zaspania ( na pociag wtedy nie zdaze ). Nieswietymikolaj obiecal pilnowac = moze slowa dotrzyma i okolo 5:15 mnie obudzi ? Gwarancja ( lub obietnica ) daje mi bezkoszmarowe sny. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Koszmar zaspania 11.08.05, 23:43 Boże, 5.15? A ja powinnam wstać najpóźniej koło 9 i też się martwię, że zaśpię. I na 9 wszystkie budziki sobie nastawię:) Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Szczesliwa , witaj. 11.08.05, 23:43 Chce mi sie z Toba pogadac - ale juz musze do lazienki biec a potem na materac. Do uslyszenia (i do i oby = spotkania ). Papatki sczesliwa a na dodatek trzynasta. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Jeszcze Torun 11.08.05, 23:47 wloba: zostalas na liscie umieszczona. Lista jest bezpieczna = mozna sie dopisywac, mozna sie wypisywac. W Kazimierzu o Toruniu pogadamy ( bo pewnie Slawek wiecej wie ). Papatki i szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Koniec czuwania, poczatek odpoczywania. 12.08.05, 14:50 ktotocoto napisała: > Pa. No PA, PA, bawcie sie dobrze, odpoczywajcie cudnie i cieszcie sie, ze mnie ze soba nie zabraliscie, bo wlasnie trzasnal mi kregoslup, ledwo laze, zaraz jade na masaz, wiec tyle mielibyscie ze mnie pozytku, co z koziej ..... Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 ojej.. 12.08.05, 16:54 Króliku, bardzo Ci współczuję, wiem co to znaczy, też mi się to przydarza czasami :( Ależ Ty masz pecha, ciągle jakieś choróbska się Ciebie czepiają... Zyczę szybkiego powrotu do pęłnego zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: ojej.. 12.08.05, 18:09 Czesc!! Taki juz jestem - Krolik kwekajacy. Na szczescie na kregoslup znalazlam metode i te masazystke doslownie obok mnie, ale co bylo kiedys, nim ja namierzylam, strach pomyslec.A Ty jak sie ratujesz w takich razach? Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 Mam nadzieję, że się świetnie bawią 12.08.05, 20:11 w Kazimierzu!!! A pozostałym życzę udanego weekendu, tym bardziej, że zapowiadają trochę ciepełka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwatrzynastka Re: Mam nadzieję, że się świetnie bawią 12.08.05, 23:03 Biedny nasz Królik :( Wracaj nam szybko do zdrówka ciekawe co robia nasi w Kazimierzu jak im sie tam wiedzie mam nadzieję, że KTCT nie zaspała i zdążyła na czas Nieświęty, szkoda, że mnie nie było jak parzyłes ta kawę, chętnie bym się przyłączyła Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Mam nadzieję, że się świetnie bawią 12.08.05, 23:24 To może jutro razem wypilemy Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Pobudka 13.08.05, 09:08 A za oknem pada deszcz A ja mam wolne Pierwszy raz od hoho Pójde z psam i dalej spiem Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Pobudka 13.08.05, 09:44 Szczęśliwa 13 znowu przśpisz kawe i będzesz pić zimną Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: Pobudka 13.08.05, 10:35 Czesc, czesc Wam wszystkim, witam cieplo i milego dnia. Do Kazimierza napisalam sms, do Flo, jak dostane odpowiedz, napisze Wam o tym. Ze mna juz lepiej, polezalam, mialam pierwszy masaz, jeszcze dwo-trzy i po krzyku, mam wprawe, bo wyleczono mnie z tego 5 lat temu tymi masazami, a o maly wlos nie znalazlam sie na wozku inwalidzkim. A dolegliwosci zaczely mi sie jeszcze na studiach, jestem miesozerna, a u tych osobnikow sole odkladaja sie przy kregoslupie czesciej i silniej niz u reszty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Pobudka 13.08.05, 11:27 No myśle Króliku że szybko Ci przejdzie W zdrowym ciele zdrowy kręgosłup A TU SOBIE PADA Mam fajną małpe i zaraz wszystkim pośle Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Pobudka 13.08.05, 15:00 Późno dziś wstałam i dziwię się że wcale nie czuję się wyspana Miałam zamiar jechać jutro z wizytą do Kazimierza, ale wczoraj stwierdziłam, że coś dziwnie stuka w skrzyni biegów mojego pojazdu :( i nie wiem, czy się odważę jechać bo chciałabym i boję się... P.S. Króliku, ja przy bólach kręgosłupa łykam tabletki (Dicloduo) (i staram się systematycznie chodzić na basen, ale to raczej profilaktyka). Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Pobudka 13.08.05, 15:11 W skrzyni olej wymienia sie rzadko jak coś stuka to trzeba tam zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Pobudka 13.08.05, 16:09 a w mojej skrzyni trzeba wymieniać co 30 tys km (jest automatyczna) no i przyszedł ten czas (juz parę tys km temu):( Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Pobudka 13.08.05, 20:33 Zapytałem bo w większości wymienia się olej po 60tys Odpowiedz Link Zgłoś