mimima 31.07.05, 14:43 Chciałam się pochwalić, że zostałam szczęśliwą posiadaczką Hondy Shadow vt 500 Custom...Jest borodowa i piękna. Cudnie się prowadzi. Niebawem kończe prawko i wyruszam na drogi :-) Pozdrowienia i dozobaczenia na trasie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankaaz Re: :-) 01.08.05, 11:35 Gratuluje! No i do szybkiego zobaczenia w trasie:) pozdr. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
reggie85 Re: :-) 01.08.05, 21:00 No to gdzie sie wybierasz na swój pierwszy zlot własnym moto?? Polecam Ostróde :D:D:D I bedzie okazja coby opić:D Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: :-) 01.08.05, 21:46 a kiedy zlot w ostrodzie, nei wiem , czy ja sie wyrobie ze swoim prawkiem na czas. tez mam sliczna mz etz 251.;-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
rider79 Re: :-) 02.08.05, 09:12 Etezety rządzą:) Maksymalnie możliwy współczynnik "możliwości i frajda z jazdy / koszty zakupu i utrzymania" a i mechaniki się człowiek nauczy:) Ostatnio się koło domu pokręciłem swoją starą wierną etezetą - bosch, ale to leciutkie i fajne, jak się człowiek z 250 kg krowy przesiądzie na chwilę:) Gratulki wszystkim dziołchom, co se sprzęta kupiły/zmieniły:) Pozdro Kosiek Odpowiedz Link Zgłoś
mimima Re: :-) 02.08.05, 09:21 No to mam nadzieję, że do tej pory to zdam prawko :-)Mam cały miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś