Dodaj do ulubionych

Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś?

20.08.02, 08:13
Cholera mam narady do 11-ej. Przesyłam Ci dużo
usmiechów :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

Buziaczek
Obserwuj wątek
    • ksiezniczka_fiona Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 09:32
      To ja tu czekam na Ciebie Kochanie :-)))

Śniłeś mi się :-)))))))))))
      • shreczek Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 11:34
        Kochanie, ja to miałem sen o Tobie, jeszcze
        teraz nogi mi sie trzesą :)))

Chcesz mam dobrego cukierka w buzi?:))))
        • ksiezniczka_fiona Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 11:38
          Daj cukiereczka, ale i bez niego jesteś tak słodki......
          @@ przeczytałam i...ten........łał :-)))))

Buzi
          • shreczek Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 11:51
            Cholera, jak ja sie stęskniłem za Tobą.
            Rozumiem że chcesz wiecej, pytam o @:)
            Daj buziaczka w moje ogromne usta:)))
            • ksiezniczka_fiona Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 11:57
              Oczywiście że chcę jeszcze!!! Nie zostawisz mnie takiej niezaspokojonej....
              :-)))
              • shreczek Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 12:00
                Kochanie a na jaki adres mam słać
                te listy miłosne?:))))))

Twój jak zawsze.
                • ksiezniczka_fiona Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 12:01
                  Na normę, tam częściej sprawdzam :-))))
                  • shreczek Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 12:10
                    Liscik został wysłany :-))))))))
                    • ksiezniczka_fiona Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 12:13
                      A ja znowu majtusiów zapomniałam :-)))
                      • shreczek Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 12:15
                        Bez nich Ci do twarzy :-))))))))
                        • ksiezniczka_fiona Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 12:26
                          Twarzy powiadasz?? Hi hi hi oj bo zaraz wpadnę pod stół :-)))))))))))))))))00
                          • shreczek Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 12:30
                            To moze ja coś zle powiedziałem, bo ja
                            taki nieobyty w swiecie :-))
                            • ksiezniczka_fiona Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 12:36
                              A bo siedzisz tylko na tym swoim bagnie :-))
                              A do mnie do zamku to niełaska przyjść na lekce ogłady??
                              • emperor przepraszam Ksiezniczko... 20.08.02, 12:39
                                ... ktora godzina?:)
                                • ksiezniczka_fiona Re: przepraszam Ksiezniczko... 20.08.02, 12:43
                                  Odpowiednia na........np: lunch :-)))
                                  • emperor Re: przepraszam Ksiezniczko... 20.08.02, 12:47
                                    a ja mysle ze odpowiednia aby cie poznac:))))
                                    • ksiezniczka_fiona Re: przepraszam Ksiezniczko... 20.08.02, 12:49
                                      Fiona, księżniczka krwi, miło mi :-)))
                                      • emperor Re: przepraszam Ksiezniczko... 20.08.02, 12:56
                                        Emperor, cala przyjemnosc po mojej stronie:)
                                        • ksiezniczka_fiona Re: przepraszam Ksiezniczko... 20.08.02, 12:57
                                          Oboje z królewskich rodów, to chyba się dogadamy???
                                          :-))
                                          • emperor Re: przepraszam Ksiezniczko... 20.08.02, 13:02
                                            tak, nie korona to mieczem napewno:)))
                                            • ksiezniczka_fiona Re: przepraszam Ksiezniczko... 20.08.02, 13:03
                                              Walka??? To ja wolę zapasy :-))
                                              • emperor Re: przepraszam Ksiezniczko... 20.08.02, 13:05
                                                chcesz mnie powalic na ziemie? czy ja mam ciebie? :)))))))
                                                • ksiezniczka_fiona Re: przepraszam Ksiezniczko... 20.08.02, 13:14
                                                  Wiesz, my jako panujący może zachowamy pewne zasady i najpierw zjemy kolację w
                                                  sali lustrzanej mojego zamku???
                              • shreczek Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 12:45
                                Na zamek potrzebne jest specjalne zaproszenie.
                                Czy mnie zielonego ktoś tam wpusci?:-)))))
                                • ksiezniczka_fiona Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 12:48
                                  Kochanie moje straże od dawna sa ponformowane że Ty masz wstęp na moje prywatne
                                  komnaty o każdej porze dnia i nocy :-)))
                                  • Gość: ociec Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? IP: *.abo.wanadoo.fr 20.08.02, 13:02
                                    Ej shreczek wlaz szybko i przestancie sie wrescie kotlamsic pod brama bo dzieci
                                    chce troche wypuscic.
                                    • shreczek Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 13:05
                                      Dzieci trzymaj z daleka, one sie mnie boja
                                  • shreczek Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 13:04
                                    Ksiezniczko przyjdę do Ciebie dzis w nocy,
                                    bedziesz czekała ?:-)))))
                                    • ksiezniczka_fiona Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 13:07
                                      Zawsze niezmiennie na Ciebie czekam i odliczam te straszne godziny samotności
                                      :-(((
                                      • shreczek Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 13:10
                                        Po takiej długiej rozłące nasz miłość bedzie
                                        jeszcze wieksza :-))))
                                        • ksiezniczka_fiona Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 13:11
                                          Ah!!!! Już nie mogę się doczekać!!!
                                          • shreczek Re: Witaj Ksieżniczko :), dobrze spałaś? 20.08.02, 13:15
                                            Ale jak przyjde spełnie Twoje najskrytsze marzenia :-))).
                                            Dużo sie naczytałem, oczywiscie :-)))))
    • Gość: osiołek Buuu.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 13:06
      buuuu, a ja taki samotny ;((

niech mnie ktoś przytuli...
      • shreczek Re: Buuu.. 20.08.02, 13:07
        Ośle, Ciebie wszyscy uwielbiają:)
      • ksiezniczka_fiona Re: Buuu.. 20.08.02, 13:09
        Jesteś wreszcie......
        Tęsknię....
        • Gość: Wacuś Re: Buuu.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 13:10
          BMC BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB ;((
          • ksiezniczka_fiona Re: Buuu.. 20.08.02, 13:12
            MCT
            ŁCBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
    • idealny_facet Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 13:14
      z tym obleśnym, zielonym paskudztwem ?:)
      • ksiezniczka_fiona Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 13:16
        Bo to co ważne jest niewdoczne dla oka!
        :-))))
        • idealny_facet Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 13:28
          jeść mi sie odechciewa, jak sobie pomyslę, co on z toba wyprawia tymi swoimi
          paskudnymi członkami !:)
          • ksiezniczka_fiona Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 13:31
            Trudno...będziesz głodny!!!
            :-))
            • vacoo Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:35
              ...facetów, nie wmawiaj sobie ;))
              • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:39
                Ale niektórzy są mu bliscy :-)))
                • vacoo Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:42
                  tylko ciekawe gdzie takich chowają ???

ja nie znam żadnego
                  • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:46
                    A ja znam! Ale nic nie powiem bo jeszcze mi go jakaś ukradnie :-)))
                    • shreczek Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:50
                      Na moje szczescie niektóre kobiety lubują sie
                      w zielonych :-)))))))). Prawda Fiono?
                      • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:51
                        Shreku moje szczęście, a gdzieżeś to się podziewał??? Ja tu oczy wypłakuję za
                        Tobą!!!
                        • shreczek Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:55
                          Fiono kochana, musiałem przepedzic intruzów z bagna:-)))
                          • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:57
                            Moje Skarby, znowu Ci te gnoje dokuczały??
                            :-))))
                            • shreczek Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 14:05
                              Wiesz Najmilsza, z nimi jak z muchami, nie sa
                              grozne, ale upierdliwe :-)))))
                              • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 14:07
                                Ale już jesteś i radujesz moje serce :-)))))
                                Kontynuację @ proszę :-))
                                • shreczek Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 14:14
                                  Jak widzisz jestem Kochanie, chcesz zjesc robaczka? :-))))
                                  Zaraz skrobne@ :-)))
                    • vacoo Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:52
                      ciekawe, jakieś wady przecież musi mieć ???
                      • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:53
                        Nooo..... taki strasznie skryty jest.....i nie wierzy w siebie. Ale ja go
                        przekonam że powieniem!
                        BMCBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
                        • vacoo Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:57
                          ciekawe czy Ci się uda??? ;))
                          • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 13:58
                            No wiesz.....na razie to jest ciekawe czy on pozwoli mi spróbować :-)))
                            • vacoo Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 14:01
                              może jest dobrze wychowany i nie odmawia...??
                              • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 14:03
                                Iiiii, tak to ja nie chcę!!!!! On ma chcieć albo jako dobrze wychowany
                                chłopczyk powiedzieć "na drzewo panna!"
                                • vacoo Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 14:07
                                  iiiiiiiiiii, to pewnie zechce ;))
                                  • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 14:09
                                    Hmmmm.....no nie wiem..... a Ty nie znasz go może? Zaytałbyś sie, co???
                                    • vacoo Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 14:11
                                      spróbuję go jakoś odnależć i przemówić do rozsądku...
                                      • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 14:16
                                        To daj mi znać jak już będziesz cos wiedział :-))) Bo on wiesz.....qrde fajny
                                        jest!
                                        • vacoo Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 14:27
                                          eeeeeeee, pewnie tylko tak mówisz, gdyby rzeczywiście fajny był, to...
                                          • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 14:57
                                            To co???
                                            • Gość: Wacuś Re: Nie ma idealnych... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 15:56
                                              to byćmoże ŁCB, albo...?
                                              • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 16:05
                                                No.....i co gadałeś z nim????
                                                Bo ja się wstydzę...
                                                • vacoo Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 19:50
                                                  a czego się wstydzisz? może on też?
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Nie ma idealnych... 20.08.02, 20:23
                                                    Dlaczego sie wstydzi???? Jest taki Kochany.....

BMC
            • idealny_facet Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 13:44
              Patrząc na Ciebie powraca mi apetyt, ale na danie główne :))

ksiezniczka_fiona napisała:

> Trudno...będziesz głodny!!!
              > :-))
              >
              • ksiezniczka_fiona Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 13:48
                Ale mój drogi, ja księżniczką jestem!!!
                Najpierw będzie turniej a zwycięzca dostanie mnie na wieki.
                Zwycięzce wybieram JA!!!!!
                • idealny_facet Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 13:52
                  To juz wiem, że będziesz moja - zawsze wygrywam :)
                • shreczek Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 13:52
                  Jak sobie przypomne co zrobił Shrek z rycerstwem,
                  już nie mam wątpliwości :-))))))
                  • ksiezniczka_fiona Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 13:55
                    Tak, tak chłopcy....a znacie takie powiedzenie że gdzie dwóch się bije tam
                    trzeci korzysta????
                    :-)))
                    Ale walczcie, i niech wygra najlepszy :-)))
                    • shreczek Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 14:02
                      Ja sie nie wdaje w zbedne dyskusje.
                      Shreka albo ktoś kocha albo nie. :-)))
                    • idealny_facet Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 14:02
                      Shrek to przecież zwierzę - lubisz ze zwierzatkami ?:)
                      • ksiezniczka_fiona Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 14:04
                        Shreku, przecież wiesz że ja Cie darzę miłością wielką!!!
                        Ale sprawiedliwość musi być - turniej ogłaszam za otwarty!!!!
                        • shreczek Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się 20.08.02, 14:09
                          Zrobie to Fioneczko dla Twojej przyjemnosci:-)))
                          bys wiedziała jak bardzo Cie kocham :-)))))))
                        • Gość: osiołek Re:A fe Fiono ! Czemu zadajesz się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 14:09
                          uparte osły nie biorą udziału w turniejach...
                        • idealny_facet Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 14:12
                          przed turniejem, żeby Shrekowi dac trochę fory :))

> Shreku, przecież wiesz że ja Cie darzę miłością wielką!!!
                          > Ale sprawiedliwość musi być - turniej ogłaszam za otwarty!!!!
                          >
                          • ksiezniczka_fiona Osiołku! 20.08.02, 14:14
                            Turniej jest obowiązkowy dla uczestników tego wątku!! Chciał, nie chciał,
                            musiał!!!!
                            • Gość: osiołek Re: Osiołku! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 14:29
                              osiołki nic nie muszom, osiołki chadzajaą swoimi ścieżkami

<tupnięcie kopytkiem>
                              • ksiezniczka_fiona Re: Osiołku! 20.08.02, 15:00
                                Taaak...po prostu osiołek nie chce Fiony....buuuu!!!!!!
                                • Gość: siołek Re: Osiołku! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.02, 15:57
                          • shreczek Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 14:22
                            Jestes idealny (rozumiem ze z wyglądu ), zazdroszcze!!!!!.
                            Ja jaki jestem wiesz, poprostu Shrek :-(((((((, ale serce mam
                            wielkie :-)))))))))
                            • ksiezniczka_fiona Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 14:25
                              Shreku, szanse są wyrównane, i pamiętak, że ja bardzo lubię zielony kolor :-)))
                              Taki jak moje oczy w końcu nie? I niech mi jeszcze raz ktoś powie że są
                              niebieskie, wrrrr!!!
                              • shreczek Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 14:34
                                Ciemno wtedy było jak o tym niebieskim wspomniałem,
                                wybacz jeszcze raz :-))))) Fiono.

Za chwile bedzie@
                                • shreczek Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:07
                                  Tak to zawsze jest, jak mnie ktoś zobaczy
                                  zaraz ucieka :-(((. Nawet Idealny zwiał.
                                  • ksiezniczka_fiona Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:10
                                    Ale ja zawsze z Tobą :-)))
                                    Myślisz nad tym o czym żeśmy mówili???
                                    • shreczek Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:21
                                      Wiem, że na Ciebie mogę liczyć :-)))
                                      Mysle Kochanie, kurna żeby ten czas szybciej płynął :-))).
                                      Szczególy dogramy może już niedługo :-))))))))
                                      • ksiezniczka_fiona Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:23
                                        To super Kociaczku :-))))
                                        A le czy Ty zauważyłeś jacy my tu grzeczni ostatnio na tym forum??? Zero seksu,
                                        nic. Wyszaleli się wszyscy w Poznaniu i kuniec!!!!
                                        • shreczek Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:29
                                          Mysmy sie chyba nie wyszaleli :-))), to był tylko
                                          wstęp :-))))). Takie krótkie chwile z Tobą
                                          ja potrzebuje całej nocy :-)))))))))
                                          • ksiezniczka_fiona Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:31
                                            No to trza się bodyguarda pozbyć :-)))
                                            I nasza jest noc!!!!!
                                            • shreczek Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:37
                                              Dwie moja droga :-))), dwie noce!!!!!!

> No to trza się bodyguarda pozbyć :-)))
                                              > I nasza jest noc!!!!!
                                              >
                                              • ksiezniczka_fiona Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:40
                                                Jak ja się już nie moge doczekać :-))))
                                                Ale wtedy to tak jak w małpeczce Skarbie :-)))
                                                • shreczek Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:46
                                                  Tak jak w małpeczce i jeszcze inaczej :-)))))).
                                                  A może pojedziemy sami??????
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:49
                                                    To jest w planach na inny raz :-)))))
                                                    Na razie myśl...wiesz o czym :-)))
                                                    Ja mam juz listę, wiesz kogo :-)) A Ty? Bo musimy wspólną wersję ustalić :-))
                                                  • shreczek Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:53
                                                    OK Fioneczko, jutro pogadamy o szczegółach :-))))
                                                    Buziak jeszcze raz
                                                  • shreczek Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:50
                                                    Do jutra Kochanie, może dzis znowu mi
                                                    sie przysnisz :-))))).

Całuje
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 15:53
                                                    Buziaki najsłodsze na świecie :-))
                                                  • shreczek Re: Re To chyba Fiono muszę iść się upić 20.08.02, 22:52
                                                    Jesli sa słodsze od tych które dostałem
                                                    od Ciebie najsłodsza pokaże Ci moje bagna :-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka