Dodaj do ulubionych

No to jestem

11.08.05, 12:00
opalona jak diabeł, wypoczeta, ale niewyspana, dzisiaj, wróciłam, ide spać,
jak się wyśpię, to opiszę wrazenia.
Obserwuj wątek
    • pomme Re: No to jestem 11.08.05, 12:02
      siesym sie i cekamy:-)
      • scoutek Re: No to jestem 11.08.05, 12:13
        wszyscy sie schodza... jak wroca to dopiero bedzie...
        • feber Re: No to jestem 11.08.05, 12:28
          ja to dopiero wyjezdzam :)
    • forumowicz_pospolity Re: No to jestem 11.08.05, 13:06
      bienvenido!!!
      muy buenos dias!!!

mam nadzieję że niczego nie pokręciłem,hehe
      • around_the_sun Re: No to jestem 11.08.05, 13:14
        Witaj dzidzia i opowiadaj.
        • romy_sznajder Re: No to jestem 11.08.05, 13:29
          dzidzia:)) hehe:) dzidzia!! cze:)
          • paprotka-gd Re: No to jestem 11.08.05, 22:27
            Wraca stara gwardia z wojaży :)
            Hejka Dzidzia :) ja tyż dopiero com wróciła do cywilizacji z leśnej
            głuszy
            • dzidzia_bojowa Re: No to jestem 12.08.05, 16:05
              Cholera wie jak się mówi po ichniemu(hiszpańsku) witojcie gazdy i gaździny! Otóż
              jestem, wymoczona w morzu tak, że aż pomarszczona, spalona słońcem tak,że żadne
              balsamy nie pomagają, tak się łuszczę, zadowolona i spłukana z forsy
              dokumentnie(skąd ja wezmę na wyposażenie do szkoły dla latorosli???Chyba zwrócę
              się do niezawodnej rodzicielki.Wyrodna matka ze mnie). Pod powiekami
              niezapomniane widoki, do tej pory wrażenie falowania, jak tylko się kładę do
              łóżka. Przepłynęłam tysiące kilometrów, na tyłku mam bliznę od oparzenia meduzą,
              bo mi się zachciało usiąść na zachęcająco wyglądającej półeczce pod wodą.
              Zaznaczam,że woda krystalicznie czysta, półeczka wyglądała na miękką, złożoną z
              morkich roslin, a tu taka niespodzianka. Nie mogłam chodzić przez trzy dni!Było
              fantastycznie! Co tu dużo gadać. kafejki internetowe były, ale szkoda mi było
              czasu i pogody na przesiadywanie w ciemnych pomieszczeniach, kiedy wokół tyle
              słońca i tak rozkosznie gorąco! Ale teraz nadrobię pisanie.Obiecuję. Pozdrawiam
              wszystkich!!!!
              • forumowicz_pospolity Re: No to jestem 13.08.05, 11:59
                pływałaś na jakimś sprzęcie czy metodą tradycyjną?
                no i jeszcze fajnie by było jakbyś napisała parę uwag o regionie
                w którym byłaś - tanio?, drogo?, dużo Polaków:)?, jak pogódka?, jacy
                tambylcy? no i parę fotek - jeśli robiłaś - by się przydało, mogę
                się wymienic na jakieś z Anglii, ale mam fotki o wybitnie sportowym
                nachyleniu:)

sorki,że tak cię zamęczam, ale żem ciekawy wszystkiego z natury jest:)

• dzidzia_bojowa Re: No to jestem 13.08.05, 20:48
                  Benalmadena na Costa del Sol jest dość ekskluzywną miejscowością, pełną
                  kafejek,restauracji i drogich hoteli. Szerokie, piaszczyste plaże, gorąco ale w
                  pobliżu pasma górskie łagodzące nieco spiekotę(ale tylko trochę). Drogo jest tak
                  ogólnie, raczej trzeba mieć trochę juro, żeby swobodnie się bawić. Jest tu
                  przystań jachtowa, ale ja korzystałam głównie z siły własnych mięsni. Próbowałam
                  trochę na wypożyczonej desce windsurfingowej, ale po pierwsze wiatr był za
                  słaby(dobre tłumaczenie:))) a po drugie: wywaliłam się przy pierwszym podejściu,
                  podtopiłam się nieco, deska walnęła mnie w głowę jak byłam po wodą, więc dałam
                  sobie spokój i leniwie pływałam sobie żabką nie spiesząc się za bardzo i nie
                  wysilając. Polaków było sporo, ale więcej Niemców i Brytyjczyków i dla nich
                  głównie przygotowane są miejscowe atrakcje.Zdjęć mam około 400(słownie czterysta
                  )i kilka filmików. Po obróbce umieszczę co ciekawsze na forum.
                  • forumowicz_pospolity Re: No to jestem 13.08.05, 21:34
                    thx
                    ja też trzasnąłęm koło 400 zdjęć, ale większość to stadiony piłkarskie:)
                    na TBO nie dasz rady wrzucić fotek - ale o tym pewnie wiesz
                    pozostaje dać linka do jakiejś zewnętrznej strony umozliwiającej
                    wrzucanie fotek albo umieszczenie na forum Gazety - turystyka--> zdjęcia
                    z podrózy - można wrzucic jednorazowo 3 fotki i troche trwa akceptowanie
                    ich przez moderatora - ogólnie może być
                    wrzuciłem kilka swoich
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=27631297
                    • around_the_sun Re: No to jestem 13.08.05, 21:51
                      Masz gdzieś więcej????????????? Dawaj !!!!!!!!!!!!!
                      • forumowicz_pospolity Re: No to jestem 13.08.05, 22:05
                        around_the_sun napisała:

> Masz gdzieś więcej????????????? Dawaj !!!!!!!!!!!!!

coś by się znalazło, ale wybrałem te najciekawsze
                        ale nie chce mi się wrzucać na tamto forum, bo trzeba przycinać rozmiar
                        i jest z tym trochę roboty
                        wrzuce ci coś na skrzynie jutro
                        • around_the_sun Re: No to jestem 14.08.05, 09:00
                          Bendem dźwięczna :))) Uwielbiam oglądać fotki ze świata.
                          • forumowicz_pospolity Re: No to jestem 14.08.05, 21:14
                            around_the_sun napisała:

> Bendem dźwięczna :))) Uwielbiam oglądać fotki ze świata.

to sprawdź skrzynię - powinno byc 15 fotek - razem koło 4MB, więc powinno
                            przejść przez łącza bez problemów
                            • around_the_sun Re: No to jestem 15.08.05, 11:28
                              Przeszły, dzięki, są super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka