dzidzia_bojowa 11.08.05, 12:00 opalona jak diabeł, wypoczeta, ale niewyspana, dzisiaj, wróciłam, ide spać, jak się wyśpię, to opiszę wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: No to jestem 11.08.05, 12:13 wszyscy sie schodza... jak wroca to dopiero bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: No to jestem 11.08.05, 13:06 bienvenido!!! muy buenos dias!!! mam nadzieję że niczego nie pokręciłem,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: No to jestem 11.08.05, 13:29 dzidzia:)) hehe:) dzidzia!! cze:) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: No to jestem 11.08.05, 22:27 Wraca stara gwardia z wojaży :) Hejka Dzidzia :) ja tyż dopiero com wróciła do cywilizacji z leśnej głuszy Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: No to jestem 12.08.05, 16:05 Cholera wie jak się mówi po ichniemu(hiszpańsku) witojcie gazdy i gaździny! Otóż jestem, wymoczona w morzu tak, że aż pomarszczona, spalona słońcem tak,że żadne balsamy nie pomagają, tak się łuszczę, zadowolona i spłukana z forsy dokumentnie(skąd ja wezmę na wyposażenie do szkoły dla latorosli???Chyba zwrócę się do niezawodnej rodzicielki.Wyrodna matka ze mnie). Pod powiekami niezapomniane widoki, do tej pory wrażenie falowania, jak tylko się kładę do łóżka. Przepłynęłam tysiące kilometrów, na tyłku mam bliznę od oparzenia meduzą, bo mi się zachciało usiąść na zachęcająco wyglądającej półeczce pod wodą. Zaznaczam,że woda krystalicznie czysta, półeczka wyglądała na miękką, złożoną z morkich roslin, a tu taka niespodzianka. Nie mogłam chodzić przez trzy dni!Było fantastycznie! Co tu dużo gadać. kafejki internetowe były, ale szkoda mi było czasu i pogody na przesiadywanie w ciemnych pomieszczeniach, kiedy wokół tyle słońca i tak rozkosznie gorąco! Ale teraz nadrobię pisanie.Obiecuję. Pozdrawiam wszystkich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: No to jestem 13.08.05, 11:59 pływałaś na jakimś sprzęcie czy metodą tradycyjną? no i jeszcze fajnie by było jakbyś napisała parę uwag o regionie w którym byłaś - tanio?, drogo?, dużo Polaków:)?, jak pogódka?, jacy tambylcy? no i parę fotek - jeśli robiłaś - by się przydało, mogę się wymienic na jakieś z Anglii, ale mam fotki o wybitnie sportowym nachyleniu:) sorki,że tak cię zamęczam, ale żem ciekawy wszystkiego z natury jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: No to jestem 13.08.05, 20:48 Benalmadena na Costa del Sol jest dość ekskluzywną miejscowością, pełną kafejek,restauracji i drogich hoteli. Szerokie, piaszczyste plaże, gorąco ale w pobliżu pasma górskie łagodzące nieco spiekotę(ale tylko trochę). Drogo jest tak ogólnie, raczej trzeba mieć trochę juro, żeby swobodnie się bawić. Jest tu przystań jachtowa, ale ja korzystałam głównie z siły własnych mięsni. Próbowałam trochę na wypożyczonej desce windsurfingowej, ale po pierwsze wiatr był za słaby(dobre tłumaczenie:))) a po drugie: wywaliłam się przy pierwszym podejściu, podtopiłam się nieco, deska walnęła mnie w głowę jak byłam po wodą, więc dałam sobie spokój i leniwie pływałam sobie żabką nie spiesząc się za bardzo i nie wysilając. Polaków było sporo, ale więcej Niemców i Brytyjczyków i dla nich głównie przygotowane są miejscowe atrakcje.Zdjęć mam około 400(słownie czterysta )i kilka filmików. Po obróbce umieszczę co ciekawsze na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: No to jestem 13.08.05, 21:34 thx ja też trzasnąłęm koło 400 zdjęć, ale większość to stadiony piłkarskie:) na TBO nie dasz rady wrzucić fotek - ale o tym pewnie wiesz pozostaje dać linka do jakiejś zewnętrznej strony umozliwiającej wrzucanie fotek albo umieszczenie na forum Gazety - turystyka--> zdjęcia z podrózy - można wrzucic jednorazowo 3 fotki i troche trwa akceptowanie ich przez moderatora - ogólnie może być wrzuciłem kilka swoich forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=27631297 Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: No to jestem 13.08.05, 21:51 Masz gdzieś więcej????????????? Dawaj !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: No to jestem 13.08.05, 22:05 around_the_sun napisała: > Masz gdzieś więcej????????????? Dawaj !!!!!!!!!!!!! coś by się znalazło, ale wybrałem te najciekawsze ale nie chce mi się wrzucać na tamto forum, bo trzeba przycinać rozmiar i jest z tym trochę roboty wrzuce ci coś na skrzynie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: No to jestem 14.08.05, 09:00 Bendem dźwięczna :))) Uwielbiam oglądać fotki ze świata. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: No to jestem 14.08.05, 21:14 around_the_sun napisała: > Bendem dźwięczna :))) Uwielbiam oglądać fotki ze świata. to sprawdź skrzynię - powinno byc 15 fotek - razem koło 4MB, więc powinno przejść przez łącza bez problemów Odpowiedz Link Zgłoś