Dodaj do ulubionych

Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża...

23.08.05, 20:44
no niech mi spóbują nie awansować......
Obserwuj wątek
    • paprotka-gd Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 20:48
      Jaki wynik dla Wisły jest wystarczajacy ? 2 :0 ?
      • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 20:52
        paprotka-gd napisała:

> Jaki wynik dla Wisły jest wystarczajacy ? 2 :0 ?
        przy 2-0 wejda Grecy
      • paprotka-gd Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 21:09
        no tak teraz wiem miało być 0: 2 , czy tak ?
        • paprotka-gd Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 21:14
          aptekarze w tym meczu ta piłka niby na aucie hmmm
          • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 21:20
            ja czuwam:))
            wiec jak ja czuwam to bedzie 3:0. La Wisly sie ma rozumiec.
            • paprotka-gd Re: cze Xemxija :). 23.08.05, 21:27
              jak do przerwy Wisła sie utrzyma do bedzie OK
              • xemxija Re: cze Xemxija :). 23.08.05, 21:33
                czesc:)
                no i sie utrzymala, pacz pani. Ja sie spodziewam wyniku 3:0, gdyz
                zainwestowalam 4 funty w ten wynik, haha!! Za to jak wygrammmmm....mmmmmm:))))
                • forumowicz_pospolity Re: cze Xemxija :). 23.08.05, 21:43
                  xemxija napisała:

> czesc:)
                  > no i sie utrzymala, pacz pani. Ja sie spodziewam wyniku 3:0, gdyz
                  > zainwestowalam 4 funty w ten wynik, haha!! Za to jak wygrammmmm....mmmmmm:))))
                  >
                  xemxija, 3-0 na Wisełkę dałaś?
                  to raczej chyba tego Williama Hilla,czy innego nie puścisz z torbami:)
                  • xemxija Re: cze Xemxija :). 23.08.05, 21:47
                    ja z innego zdzieram:))
                    znaczy, dopiero zaczelam, dzisiaj, cus mnieu podkusilo...bo mi sie podobalo, ze
                    tak ladnie placo 80/1. No to postanowilam, ze bede czuwac caly mecz i sugerowac
                    jak jakis Kaszpirossski ten wynik. Jak mi sie spodoba i cus zarobie to sie za
                    hazardziste zostane;)
                    No i Radziu tak ladnie sie ubral i tako pszepasssske ma na wlosach piekna. Caly
                    czas obserwuje czy mu nie zleci;)
                    A powaznie, to ja bardzo lubie ogladac mecze, nawet jak nie mam w planie
                    zadnych korzysci wlasnych:)))
                    • forumowicz_pospolity Re: cze Xemxija :). 23.08.05, 21:57
                      xemxija napisała:

> ja z innego zdzieram:))
                      > znaczy, dopiero zaczelam, dzisiaj, cus mnieu podkusilo...bo mi sie podobalo,
                      ze
                      >
                      > tak ladnie placo 80/1. No to postanowilam, ze bede czuwac caly mecz i
                      sugerowac
                      >
                      > jak jakis Kaszpirossski ten wynik. Jak mi sie spodoba i cus zarobie to sie za
                      > hazardziste zostane;)
                      > No i Radziu tak ladnie sie ubral i tako pszepasssske ma na wlosach piekna.
                      Caly
                      >
                      > czas obserwuje czy mu nie zleci;)
                      > A powaznie, to ja bardzo lubie ogladac mecze, nawet jak nie mam w planie
                      > zadnych korzysci wlasnych:)))

a ja lubię TYLKO jak nie mam korzyści własnych:)
                      jak postawię u buka to potem mało nie zejdę, jak wynik nie za bardzo się
                      zgadza z typem

a propos Radzia, to uderzę w ton plotkarski - cosik mi się obiło
                      że Radka i Dodę okradli, Radek stracił coś z 15 garniaków i zegarek za 14
                      tysiaców a hipoteza robocza głosi że złodzieje wynieśli też jakieś fotki
                      Radka i Dody a moze nawet i filmiki:) ale nie wiem ile w tym prawdy
                      • xemxija Re: cze Xemxija :). 23.08.05, 22:00
                        wlasnie, tez sobie pomyslalam, zeby za wlasne piniendze jeszcze na serce
                        zejsc?!!! No w morde!!! Ja to zwariuje zaraz!!!
                  • paprotka-gd Re: cze Xemxija :). 23.08.05, 21:50
                    nooo na razie jest uuuumm miodzio :)
                    • xemxija Re: cze Xemxija :). 23.08.05, 21:54
                      tylko mnie wkurza, ze ja nadaremno gardlo zdzieram, nogami tupie i nic.
    • paprotka-gd Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 21:54
      dobrze ,że Majdan ma te łopske na grzywie bo widzi piłe , ale 2
      akcje były , no i reraz 3 i dobrze :)))) niech cisną !
      • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 22:03
        Jezus Mario!!!!!!!!!!!!
        Czuje, ze zatanczycie na moim pogrzebie jak tak dalej pojdzie!!
        • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 22:06
          kurde, zeby go wzdelo, tego Morrisa. Wyrwal mi forse, scierwo;)
          • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 22:08
            xemxija napisała:

> kurde, zeby go wzdelo, tego Morrisa. Wyrwal mi forse, scierwo;)

no to już możesz w spokoju obejrzeć to do końca:)
            ale apropos słyszałem z oddali tak jakby jęk rozpaczy, to ty?;)
            • forumowicz_pospolity Ups! 23.08.05, 22:09
              no to niewesoło panie dziejku....
            • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 22:12
              no a kto?? pewnie, ze ja! Ale co tam, nie mam zalu do nikogo jeno do ciebie
              niebogo...;) grunt, zeby teraz sie jakos wykaraskac.
              • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 22:22
                aaaaaaaaaa!!!!!:)))))))))))))))) dobrze jest, nie trza psuc!!:)))
                • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 22:24
                  no i o to chodzi:))))
                  nie mogą już tego spieprzyć, będzie Liga Misiów w Polsce
    • paprotka-gd Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 22:23
      yeahhhhhhhhh Wisła nie skisła :)
      • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 22:40
        no i co, kurza morda, jeszcze sie bedziem dalej katowac...;)
        • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 22:45
          oby tylko cus ukrecili:))
          • gregorz Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 23:03
            Ech grali ladnie a polegli jak zwykle :((( przynajmniej na razie bo moze sie
            jeszcze "los odmieni " jak to Kazik spiewa! Po pierwszej dogrywce dalej 3-1 dla
            Zielonych, cos czuje ze beda karne i moze bedziem miec nowy dance tym razem
            majdan dance :))
            • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 23:28
              no zesz, kurnia mania.
              Jedynym slowem, ktore sie najgesciej przewijalo w meczu
              bylo "flawjokonsensjauo", tak mi sie na ucho rzucilo.
              Biedny Radzio, sie tak splakal na koniec, najpierw go obkradli, jak poslyszal i
              doniosl Forumowicz, a teraz jeszcze mecz przegrany. Oj. No i moje piniendze
              zasilaja przepastna kieszen jakiegos burzuja, tfu. Bede sie musiala odkuc.
            • paprotka-gd Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 23.08.05, 23:30
              Ech szkoda , no cóż mieli szansę , byli blisko bardzo , myślałam , że
              wytrzymają presję , jednak nie :(((((
              Nie jestem kibicem Wisly ale dziś byłam z nimi
              • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 24.08.05, 00:08
                taa, no niby od 9 lat przeżywam to samo, czyli odpadanie polskich drużyn
                w eliminacjach do LM ale tym razem wydawało się że wszystko przemawia
                za Wisłą - nie najsilniejszy rywal,do tego przed sezonem, dobry wynik z
                pierwszego meczu - no i dupa blada...
                czerwona karteczka Sobolewskiego przeważyła
                xemxija, a na jakim kanale lukałaś ten spektakl?
                • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 24.08.05, 00:15
                  no jak to, program pierwszy nam transmitowal:)
                  Mi tu na chalupie Cyfra+ wisi:))
                  Jak sie chce zarabiac na hazardzie, to sie trza wykosztowac najsampierw;))
                  • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 24.08.05, 00:45
                    xemxija napisała:

> no jak to, program pierwszy nam transmitowal:)
                    > Mi tu na chalupie Cyfra+ wisi:))
                    > Jak sie chce zarabiac na hazardzie, to sie trza wykosztowac najsampierw;))

fiu fiu, to miałaś okazję i Szpaka złotoustego wysłuchać i ze zmagań
                    Gmocha Jacka z mową polską się pośmiać:)
                    • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 24.08.05, 01:04
                      No ma sie rozumiec, Szpaku od dawna jest moim ulubiencem:))
                      Ja tylko nie pojmuje jak to tak Gmoch jawnie i glosno dawal rady, zeby
                      prowokowac faule, aby zyskac na czasie albo i pomoc w obdarowaniu przeciwnika
                      zolta kartka? To tak mozna na glos mowic?? Czy jak?
                      • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 24.08.05, 09:42
                        xemxija napisała:

> No ma sie rozumiec, Szpaku od dawna jest moim ulubiencem:))
                        > Ja tylko nie pojmuje jak to tak Gmoch jawnie i glosno dawal rady, zeby
                        > prowokowac faule, aby zyskac na czasie albo i pomoc w obdarowaniu przeciwnika
                        > zolta kartka? To tak mozna na glos mowic?? Czy jak?

większość ekspertów wstrzymuje się jednak od udzielania tego typu porad
                        publicznie - ale co bardziej ekstrawaganccy i odważni w swoich stwierdzeniach
                        walą bez owijania - taka jest ta piłka dzisiejsza, trzeba mieć cały arsenał
                        sztuczek pozapiłkarskich jeśli chce się wygrać, szczególnie przy wyrównanym
                        poziomie druzyn

ładnych pare lat temu niejaki Vinnie Jones, piłkarz z Wysp wydał nawet
                        kasetę video, gdzie demonstrował bez zażenowania różne sposoby
                        powstrzymywania przeciwnika niekoniecznie zgodne z przepisami, jednak
                        robione tak perfidnie żeby sędzia nie widział
                        • dzidzia_bojowa Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 24.08.05, 11:41
                          Ogladałam ten horror, ale był jeden pozytyw dla mnie: napatrzyłam się do woli na
                          Conseisao- zawsze mi sie podobał:)))A to że Wiślaki przegrają Ligę, czułam przez
                          skórę.Intuicja taka...
                        • romy_sznajder Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 24.08.05, 11:52

> ładnych pare lat temu niejaki Vinnie Jones, piłkarz z Wysp wydał nawet
                          > kasetę video, gdzie demonstrował bez zażenowania różne sposoby
                          > powstrzymywania przeciwnika niekoniecznie zgodne z przepisami, jednak
                          > robione tak perfidnie żeby sędzia nie widział

Jest to gdzies w przestrzeni wirtualnej?
                          • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 24.08.05, 18:35
                            romy_sznajder napisała:

>
                            > > ładnych pare lat temu niejaki Vinnie Jones, piłkarz z Wysp wydał nawet
                            > > kasetę video, gdzie demonstrował bez zażenowania różne sposoby
                            > > powstrzymywania przeciwnika niekoniecznie zgodne z przepisami, jednak
                            > > robione tak perfidnie żeby sędzia nie widział
                            >
                            > Jest to gdzies w przestrzeni wirtualnej?

nie mam pojęcia, w sprzedaży sklepowej w Polsce też chyba nie było

link do sklepiku, dwie pozycje u dołu to może być to, szczególnie
                            "Vinnie's Revenge" ale głowy nie dam
                            www.vinniejones.co.uk/shop/default.php
    • tomeczqu Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 24.08.05, 11:40
      PRAWIE w Lidze Mistrzów.
      PRAWIE - czyni wielką różnicę ;)
      • mozambique Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 24.08.05, 11:56
        hi, hi ,jak to było ?
        otwarały sie przed nimi Bramy Raju? no i dostali tą bramą na odlew !!
        i bardzo dobrze ...

jak to gadał Gmoch o ktoryms naszym kopaczu "to mlody utalentowany zawodnik,
        umie juz drybling na faul zagrac" , i ten uatlentowany z czerowną kartką za
        faule wylecial , hi hi
        i bardzo dobrze ...

jak sie jedzie z celem ze wystarczy przegrac 1:3 zeby awansowac , to sie
        wylatuje z gry , hi hi
        i bardzo dobrze ...
    • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 16:46
      Ja juz oczywiscie, przedsiewzielam odpowiednie kroki, poczynilam inwestycje
      (pewnie chybione, jak zawsze) i oczekuje na mecz:))
      • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 17:02
        xemxija napisała:

> Ja juz oczywiscie, przedsiewzielam odpowiednie kroki, poczynilam inwestycje
        > (pewnie chybione, jak zawsze) i oczekuje na mecz:))

no, czyli jak? 5 GBP na 3-0 dla POL:)?
        • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 17:08
          zebym to ja pamietala;) wczoraj inwestowalam:)))
          Nie powiem, bo sie znow tawariszcz bedzie wysmiewal, po meczu powiem.
          • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 17:18
            xemxija napisała:

> zebym to ja pamietala;) wczoraj inwestowalam:)))
            > Nie powiem, bo sie znow tawariszcz bedzie wysmiewal, po meczu powiem.

nie wyśmiewam się, bo sam miałem skutecznośc bliską zeru w typowaniu,
            wiem z czym to się je:)
            • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 17:47
              forumowicz_pospolity napisał:

> nie wyśmiewam się, bo sam miałem skutecznośc bliską zeru w typowaniu,
              > wiem z czym to się je:)
              >
              >
              nie moze to byc????!!;))))))))
              • dzidzia_bojowa Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 18:20
                Jezusmario, ja się kiedyś wykończę przez te mecze, nerwowo. No ale muszę
                oglądać, to silniejsze ode mnie. Dzisiaj w siatkę nasi wygrali, szkoda,że z
                Ukrainą a nie z Ruskimi albo Włochami...A dzisiaj wieczorem to mam już
                przygotowany nerwosol...
                • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 18:50
                  Piwa sobie Dzidzia lepiej kup, a nie tam nerwosolem nastroj podnosic, ilez tego
                  mozna wypic, swoja droga?;)
                  Ja tam bede hierbate zlopac jako ze piwa nie lubie.
                  • around_the_sun Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 19:12
                    xemxija pij co chcesz byle nie rycynus :)))))))))
                    a tak apropos meczu, kto dzisiaj stoi w bramce?
                    • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 19:51
                      > a tak apropos meczu, kto dzisiaj stoi w bramce?

podawali że Boruc Artur
                      • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:03
                        Hierbata mnie stygnie kurnia mania, dawac ten mecz!
                        • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:09
                          xemxija napisała:

> Hierbata mnie stygnie kurnia mania, dawac ten mecz!

hmm... cwajundzwancyś minuten noch:)
                          • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:13
                            A u mjenia w pragrammie bylo ze o 19.05 cholera!!!
                            • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:13
                              nie nie, o 20.05
                              co mam jezor Gmocha ogladac bez ten czas?
                              • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:16
                                xemxija napisała:

> nie nie, o 20.05
                                > co mam jezor Gmocha ogladac bez ten czas?

ano, a ja już zacząłem alternatywne teorie nt stref czasowych budować:)
                            • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:15
                              xemxija napisała:

> A u mjenia w pragrammie bylo ze o 19.05 cholera!!!

bo u was 19.05 to u nas 20.05,chiba,ale to tylko początek programu,meczyk
                              budziet o 20.30
                              • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:19
                                wlasnie, ja zawsze odejmuje godzinke;)
                                nic to, trzeba mi bedzie nowa herbate uparzyc. A towarzysz czem sie raczy w tem
                                tzw. trakcie?
                                • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:23
                                  xemxija napisała:

> wlasnie, ja zawsze odejmuje godzinke;)
                                  > nic to, trzeba mi bedzie nowa herbate uparzyc. A towarzysz czem sie raczy w
                                  tem
                                  >
                                  > tzw. trakcie?

sokiem grejfrutowem:)
                                  • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:31
                                    no to cyk za zwyciestwo z pozadana iloscia bramek:)
                                    bo oni chyba nigdy nie zaczna!!
                                    • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:32
                                      xemxija napisała:

> no to cyk za zwyciestwo z pozadana iloscia bramek:)
                                      > bo oni chyba nigdy nie zaczna!!

no to cyk!
                                      a jakiej ilości pożądamy:)?
                                      i czy kamanda Łejlsa może coś strzelić, czy raczej nie;)?
                                      • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:41
                                        forumowicz_pospolity napisał:

> no to cyk!
                                        > a jakiej ilości pożądamy:)?
                                        > i czy kamanda Łejlsa może coś strzelić, czy raczej nie;)?
                                        >
                                        strzelic moze, kazdemu sie moze wypsnac niechcacy, nie?
                                        nawet jestem na to przygotowana;))
                                        • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:42
                                          chociaz na razie nie zanosi sie na NIC
                                          • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:59
                                            xemxija napisała:

> chociaz na razie nie zanosi sie na NIC

powinno być dobrze, ale trza na Giggsa uważać i na tego małego
                                            kiziorowatego, Earnshawa,znaczy
                                            • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 21:04
                                              haha, a ten z "10" we wrazej kamandzie to co to za ptica?
                                              • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 21:27
                                                xemxija napisała:

> haha, a ten z "10" we wrazej kamandzie to co to za ptica?

protokoły gawariat szto on Sajmon Dejvis:)
                                                • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 21:45
                                                  Nie dosc ze Dejvis to jeszcze i Sajmon? Mmmm:)
                                                  Kurde, nie lubie takich bramek z karnych za bardzo...
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 21:49
                                                    xemxija napisała:

> Nie dosc ze Dejvis to jeszcze i Sajmon? Mmmm:)
                                                    > Kurde, nie lubie takich bramek z karnych za bardzo...

no ale zara, to już w tym momencie czyścisz tego buka z kasy czy jeszcze
                                                    nie:)?
                                                  • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 21:59
                                                    jeszcze mi jednej bramki brakuje, ale ja tak znowu nie wyczyszcze temu
                                                    burzujowi portfela, bo zagralam nie dla zysku, tylko zeby zagrac, "dla sportu"
                                                    znaczy sie;))
                                                    Sluchaj, a czy oni tam maja dwoch Sajmonow Dejwisow? Bo wlasnie jakis drugi sie
                                                    wtarabanil na boisko:))) Z nr 16.
                                                  • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 22:16
                                                    xemxija napisała:

> jeszcze mi jednej bramki brakuje, ale ja tak znowu nie wyczyszcze temu
                                                    > burzujowi portfela, bo zagralam nie dla zysku, tylko zeby zagrac, "dla
                                                    sportu"
                                                    > znaczy sie;))
                                                    > Sluchaj, a czy oni tam maja dwoch Sajmonow Dejwisow? Bo wlasnie jakis drugi
                                                    sie
                                                    >
                                                    > wtarabanil na boisko:))) Z nr 16.

to pomyłka tych od wyświetlania informacji na ekranie, ten z 16 - też Dejvis
                                                    ale Crejg mu na imię
    • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 20:31
      dobra, poszly...
      • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 22:02
        Ogolnie to z zalem stwierdzam, ze malo emocjonujacy ten mecz...
        • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 22:17
          xemxija napisała:

> Ogolnie to z zalem stwierdzam, ze malo emocjonujacy ten mecz...

fakt emocji nie za wiele, teraz rosną im bliżej końca, liczy się wynik
          • xemxija Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 22:24
            wiem, wiem...ale jeszcze czego nienawidze normalnie to takie gadki
            komentatorow, zeby szanowac pilke albo i sprowokowac faul, ja wiem, ze tak sie
            teraz gra, moze i zawsze tak bylo, ale mnie to bardzo wkurza

No. I znow sie busio wzbogacil na mojej krwawicy. Bo ja obstawialam 2:0, a
            drugi wynik asekuracyjnie, jakby sie wrazej kamandzie jednak wypslo 2:1.
            • forumowicz_pospolity Re: Meine Damen und Herren, meczyk się zbliża... 07.09.05, 22:31
              xemxija napisała:

> wiem, wiem...ale jeszcze czego nienawidze normalnie to takie gadki
              > komentatorow, zeby szanowac pilke albo i sprowokowac faul, ja wiem, ze tak
              sie
              > teraz gra, moze i zawsze tak bylo, ale mnie to bardzo wkurza
              >
              rozumiem Cie w 100 procentach, ale jako że są to eliminacje to ma zastosowanie
              słynna zasada "cel uswięca srodki", piękno na drugim planie, a na pierwszym
              wynik
              choć oczywiście są drużyny które grają pięknie i do tego mają wyniki, nasi
              póki co jeszcze się do tej grupy nie zaliczaja

> No. I znow sie busio wzbogacil na mojej krwawicy. Bo ja obstawialam 2:0, a
              > drugi wynik asekuracyjnie, jakby sie wrazej kamandzie jednak wypslo 2:1.

ha no to szkoda, bo byłaś blisko, a trafić dokładny wynik, co do jednej
              bramki to jest SZTUKA
    • paprotka-gd Re: kaaaarnyyyy ! 07.09.05, 21:45
      Oby dodał im skrzydeł w nogi , noooo teraz się zacznie gra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka