neita33 24.08.05, 11:45 Grupę Poszukiwawczą celem odnalezienia zguby Zainteresowani proszeni o zgłaszanie swoich kandydatur na stanowisko przewodniczącego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 11:47 Jakiej zguby? Witam serdecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 11:51 Witaj :-) To bardzo cenna rzecz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 11:56 ja moge byc wice (prawie ta sama kasa a zero odpowiedzialnosci) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:01 Wadi nie wahaj się płacę dobrze i zbyt dużo nie wymagam Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:04 zostane wice jezeli oczywiscie pozwolicie Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:06 reszta członkiń musi oddać swój głos to demokratyczne wybory w każdym bądź razie ja jestem na tak Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:18 ja zawsze jestem na tak, wiec i tym razem tez;):))) a ze ciemnosc widze za oknem i godzina troche pozna, zegnam sie i milego dnia zycze;))) i oczywiscie wyruszam na poszukiwania;))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:04 a może trzeba Ci kogoś z sektora finansowego?:) bo jak coś to jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:24 Analityczko będziesz tu niezbędna! specjalnie dla Ciebie oddzielny gabinet z pełną lodówką, skórzaną kanapą i sekretarzem tylko do twojej dyspozycji abyście mogli wspólnie sprawować piecze nad budżetem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:40 Nie musi być od razu ta kanapa i lodówka-premie to ja sobie samam wypłacę hehe Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:40 ale sekretarz to dobry pomysł-wysoki,przystojny,wykształocny...ahhh jak się rozmarzyłam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:28 mam praktykę ...więc mogę zostać prezesem ! ( mój osobisty szef jest w areszcie więc nic mnie już nie zaskoczy ) . Prosze o wstępna weryfikacje mojej osoby . Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:33 neita 33 a kto ma przeprowadzic ta weryfikacje (moze wice)? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:37 no właśnie chciałam Cię o to prosić bo nie wiem czy nie masz nic przeciwko przełożonej-kobiecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:40 Netia czy w Twoich poszukiwaniach są preferencje co do płci ? bo jak ma to być mężczyzna , no to oczywiście się wycofuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:38 Wadi ....a gdzie Ty widziałeś aby wice weryfikował głównego - naczelnego ? Bo jak mi podasz jeden przykład to nie wnoszę protestu ! Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:40 hahaha....Wadi do raportu nie toleruję żadnych nieporozumień w zespole ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:42 mam wiele przykładów nawet jeden z zycia kiedys miłaem szefa który nie miał pojecia typowy figurant a za wszystko odpowiadał jego zastepca wszystkie decyzje szły z pieczatka PO dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:43 zreszta to samo zamierzam realizowac teraz w tym zespole a co do kobiet to nawet lepiej sie z nimi dogaduje w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:43 ale co ja mam zrobić skoro kanapa to ulubione narzędzie pracy sekretarza przecież go nie wyrzucę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:45 Kobieta szef- sam miód dla mężczyzny , horror dla kobiety sekretarki , więc niech mi żyją 100 lat wszyscy mężni dyrektorzy i prezesi z mojej firmy ! Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:49 to jakas wypitka Pani Prezes bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:51 Wadi znowu chcesz pić w pracy? od dzisiaj będę Cię obserwować bacznym okiem Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:55 nie nie nie ja miałem na mysli jakis bankiecik firmowy oczywiscie za pozwoleniem Pani prezes Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:55 netia wytłumacz mi , bo może Ty bardziej rozumiesz co to znaczy :-------------- ------------------------------------------------------------------ to jakas wypitka Pani Prezes bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 12:58 tak - bankiet oczywiscie i zawsze prezes funduje ! tak jestem nauczona pracować i jest przynajmniej co wspominać .... Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:02 bankiet = wypitka ja niestety zawsze swietowałem zwyciestwa firmowe w gronie meskim dlatego nazywam to wypitka Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:01 na przyszłość wiedz,że mnie nie można o takie rzeczy pytać bo mam niestosowne skojarzenia ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:03 do takiego zdania - niestosowne skojarzenia - dziwne .... Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:06 sama widzisz ale tutaj wszyscy już się do tego przyzwyczaili ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:08 dobrze, nie wnikam , akceptuje . Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:09 lubię jak kolektyw się ze mną zgadza :DD Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:11 bankiet sponsoruje prezes , a prezesa wybiera jak to ładnie netia nazwała KOLEKTYW , więc ktos musi zarządzić wybory bo ja sama nie moge ! Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:15 będę Cię wspierać jako właściciel firmy i przedstawiciel rady nadzorczej w końcu ja mam tu najwięcej do powiedzenia ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:16 rada nadzorcza - :)))))))) zapomniałam :))))))) że istnieje ! Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:18 nooo!!! uważaj bo zabiorę teke prezesa ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:20 to kiedy i gdzie ten bankiet?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:22 hahaha....nikt Ci nie chce odpowiedzieć na pytanie bidulko ;-) dzisiaj na nic się nie możesz doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:26 dobra ja jako wice prezes napewno mam jakis budzet i z tego budzetu dla rady nadzorczej i szanownej Pani Prezes naszej skromnej firmy robnie tzn organizuje mały bankiecik Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:30 bierz sprawy w swoje ręcę masz moje przyzwolenie Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:31 Kochani , widze niestety że nie bedzie nam się dobrze pracować. W porządnej firmie Rada Nadzorcza nie straszy zabraniem teki prezesa. Ale ja się nie gniewam .A fajny bankiet z "górą " firmy to fajna sprawa - nikogo nigdy nie ma na następny dzień w pracy .... Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:34 i tu sie z Pania Prezes nie zgodze bo ja np zawsze nastepnego dnia w pracy poprawiny robie Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:34 najważniejszy jest konstruktywny dialog z "górą" myślę,że zachowasz teke :DD Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:41 najważniejszy jest konstruktywny dialog z "górą" > myślę,że zachowasz teke :DD konstruktywny ? i jeszcze dialog Pani własciciel juz ma na moje miejsce kogoś czy mnie sie tylko wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:44 wydaje Ci się takiego fachowca nie da się zastąpić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:52 widze ze duzo sobie Pani obiecuje w zwiazku z moja skromna osoba, ja moge tylko obiecac , ze zrobie wszystko aby ciąc koszty a jednoczesnie zwiekszac zyski Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 13:39 A po bankiecie sok pomidorowy z tabasco ....i zero telefonów ..... Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 14:00 jestem usatysfakcjonowana Pana zaangażowaniem w sprawę będzie nam się dobrze współpracować Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 14:09 Miło mi słyszec ze Pani własciciel jest choc troszke usatysfakcjonowana gdyż kazdy usmiech na Pani twarzy jest dla nas tzn mnie, Pani Prezes oraz całej załogi promykiem słonca po długiej burzy Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 14:12 od teraz będę Wam świecić nieprzerwanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 14:16 czytam nadal , bo tak sobie pomyslałam ,że może jednak będzie ten bankiet a tu nic! ale pragne przypomnieć, że stanowisko prezesa jest wolne po mojej rezygnacji - Wadi ! Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 14:19 jakiej rezygnacji czyzby problemy jakies? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 14:20 widzę że ktoś tu uprawia samowolkę ;-) ps.to futerko to chyba nie Twój rozmiar skoro rozglądasz się za innym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 14:23 rezygnacja była po straszeniu pani prezes przez Radę Nadzorczą !ale myśle że dacie sobie rade ! Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 14:26 A z taką Pani Prezes było by co wspominać .......ale i rygor też by był ....już się nie odzywam.....Szanowany Prezes nigdy dużo nie mówi ! Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 14:26 skoro tak to ja juz nie mam nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 14:04 to jak wszystko jest juz zajete to skoro tak nalegacie to moge byc Walnym Zgromadzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 14:16 a witam mila Pania weterynarz no wiec donosze uprzejmie, iz futerko juz mam:))) ale sie nim nie zamierzam zadowolic Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 komentarz 24.08.05, 14:42 i tym sposobem zmarnowaliśmy kilka godzin zamiast połączyć siły i wziąść się za poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: komentarz 24.08.05, 14:51 do jutra i pamietajmy ze trzeba wczesnie isc spac aby poszukiwania sie udały Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe Re: komentarz 24.08.05, 14:54 ale z Toba marnowac cos to tylko przyjemnosc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Szanowna Pani Przewodniczko, 24.08.05, 15:04 neita33 napisała: > Grupę Poszukiwawczą celem odnalezienia zguby > > Zainteresowani proszeni o zgłaszanie swoich kandydatur > na stanowisko przewodniczącego.< Zachodzi uzasadnione podejrzenie poszukiwania spraw rzekomo grupowych dla celow jak najbardziej osobistych... Do tego, jesli Przewodniczka placi dobrze, za niewiele roboty, to ani chybi - bedzie placic falszywa moneta! Dla bezpieczenstwa proponuje zatem powolanie w ramach grupy, niezaleznej od Przewodniczki Komisji Rewizyjnej. Coby nie bylo podejrzen o wykorzystywanie rewizji do celow osobistych rewidenta mam gumowe rekawiczki. Moge niedrogo odstapic. Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Szanowna Pani Przewodniczko, 24.08.05, 15:11 ja również posiadam parę rękawiczek służą one do zadań specjalnych coby nie było wątpliwości równoległa Komisja Rewizyjna również będzie ode mnie zależała Także możesz się jedynie oddać pod moje władanie albo zaprzestać tej nierównej walki skazanej na niepowodzenie więc jak? z wyrazami szacunku Przewodnicząca Odpowiedz Link Zgłoś
hansii ani jedno, ani drugie!, 24.08.05, 15:22 neita33 napisała: > ja również posiadam parę rękawiczek > służą one do zadań specjalnych > > coby nie było wątpliwości równoległa Komisja Rewizyjna > również będzie ode mnie zależała > Także możesz się jedynie oddać pod moje władanie > albo zaprzestać tej nierównej walki > skazanej na niepowodzenie > więc jak? > > z wyrazami szacunku Przewodnicząca Pozostane Z BOKU i bede czujnie obserwowal cel i zakres poszukiwan. w razie czego, gdy wszyscy zaczna tonac, moge wyciagnac pomocna dlon. dla wlasnych, celow rzecz jasna. w przeciwienstwie do licznej rzeszy moich przedmowcow z tego forum zawsze uwazalem, ze miec cos/kogos NA BOKU to jedyna wlasciwa postawa dla optymistycznego sceptyka. Zycze Pani dobrze, Pani Przewodniczko, ale przecie dobrze wiem, ze wskutek licznych wizji i postepujacych po nich rewizji, noga sie tej grupie powinie i tak wpadniecie w moje rence do ostatecznej analizy. Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 15:32 apeluję do Twojego zdrowego rozsądku i ponawiam propozycję albo się do nas przyłączysz,albo.... albo będę musiała osobiście przemówić do Ciebie wszak sitwy nie rozpracujesz Zapewniam Cię,że będziesz mógł liczyć na moją łaskawość Szefowa grupy zorganizowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Niniejszym gratuluję... 24.08.05, 15:40 neita33 napisała: > apeluję do Twojego zdrowego rozsądku > i ponawiam propozycję > albo się do nas przyłączysz,albo.... > albo będę musiała osobiście przemówić do Ciebie > wszak sitwy nie rozpracujesz > Zapewniam Cię,że będziesz mógł liczyć na moją łaskawość > > Szefowa grupy zorganizowanej. Ej tam, przypominam, ze jako optymistyczny sceptyk, jestem pewien, ze sie grupowo wylozycie, a ja tylko sie podloze, by uratowac Pania Przewodniczke od bolesnego upadku. I w tejze mocno horyzontalnej pozycji wizje i cele uloza nam sie w jeden spojny ciag, a poszukiwania stana sie z pewnoscia daleko wygodniejsze. Auditor except service Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym gratuluję... 24.08.05, 15:47 i tą jakże optymistyczną wypowiedzią doszliśmy do porozumienia Spolegliwi będą nagrodzeni! bo nie toleruję wichrzycielstwa Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Czy dobrze rozumuję...? 24.08.05, 15:53 neita33 napisała: > nie toleruję wichrzycielstwa< Zobacz, a taka tu wichrzy i wichrzy! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=28082325&a=28084464 co proponujesz z nia zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Czy dobrze rozumuję...? 24.08.05, 16:00 proponuję przymknąć oko nie należy do mojego zespołu więc niech inny przewodniczący się martwi chyba że....będzie trzeba pomóc koledze po fachu.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: Czy dobrze rozumuję...? 24.08.05, 16:10 neita33 napisała: > proponuję przymknąć oko > nie należy do mojego zespołu > więc niech inny przewodniczący się martwi > > chyba że....będzie trzeba pomóc koledze po fachu....< To sie nazywa polaczenie cech przywodczych z poczuciem realizmu. Wroze Ci, Corko, Swietlana przyszlosc! pa. Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 16:16 to dobrze,że wierzysz we mnie Tatusiu! Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 neita jak rany.... 24.08.05, 18:46 o zgrozo!! toż Ty potrzebujesz kogoś kto to całe to Twoje towarzystwo weźmie do kupy i zagna do roboty! więc oto ja;))) jestem i zakasuje rękawy do roboty- oczywiscie cudze rękawy, bo chyba od tego jest prezesowa, nie? a więc do roboty!! a Ty Wadi zamiast się podlizywać właścicielce weź sie do jakiegos pożytecznego zajęcia!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj jest jeszcze jakiś etat 25.08.05, 09:41 Wszyskie stanowiska obsadzone dajcie mi łopate Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 jest wakat 25.08.05, 09:50 Specjalista ds.wdrożeń jeśli odpowiada to zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: jest wakat 25.08.05, 10:10 a co to? ekipa jeszcze nie skompletowana? za ruski rok nie zaczniemy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 21:06 no wreszcie zgłosiła się kompetentna osoba!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 21:21 a jak!!! Kochanieńka damy radę!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 21:24 czyli zaczynamy od jutra bo dzisiaj po ciemku nie będziemy szukać damy tym nierobom w kość tylko by bankietowali i pili LENIE JEDNE! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Niniejszym powołuję... 24.08.05, 21:28 i podlizusy!! oj, tak jutro do roboty!!! ale ja jako prezesowa przychodzę później do pracy...;)))) a reszta niech się bierze i szuka!!! cokolwiek ma byc znalezione.... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: Niniejszym powołuję... 25.08.05, 04:28 no tak, moglam sie spodziewac, ze tak to sie skonczy;))) zamiast zakasac rekawy i wziac sie do roboty, jakas bitwa o stolki caly dzien sie toczyla... a zguba dalej nie odnaleziona...;((( Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 25.08.05, 07:58 nic się nie martw Moja Droga dziś znajdziemy więcej niż się spodziewamy..;-))) biorę się osobiście do roboty :DD Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Niniejszym powołuję... 25.08.05, 10:16 przyszłam zobaczyć jak Wam idzie i trochę pogonić towarzystwo, uwaga Prezesowa mówi: no czego sie lenicie?? szukać, szukać, co takie gały wytrzeszczacie??? do roboty!!!!! Pani Neita proszę do mojego gabinetu, kawa czeka.... Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 25.08.05, 10:17 I z tego powodu wkrótce dokonam radykalnych cięć ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Niniejszym powołuję... 25.08.05, 10:19 no najpierw to ze mna chyba przy tej kawce uzgodnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Niniejszym powołuję... 25.08.05, 10:43 Pani Estero do dnia dzisiejszego nie przedstawiła mi Pani analizy strategicznej firmy jak również stanu przepływu środków finansowych w wyniku czego muszę wstrzymać wypłatę dywidendy akcjonariuszom Mam nadzieję że niebawem rozwiążemy te nurtujące Nas problemy. W związku z powyższym zapraszam na naradę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Niniejszym powołuję... 25.08.05, 11:15 akcjonariusze nie zbiednieją;))) narad rozwiąże wszystkie problemy;)))) Odpowiedz Link Zgłoś