paprotka-gd 25.08.05, 20:22 koncert jutro dziś proba generalna , kto się wybiera na Jarr"a ? Za chwilę jadę na próbę - nie mam wejściowki aleee mam talent :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: JM Jarre 25.08.05, 20:33 paprotka-gd napisała: > koncert jutro dziś proba generalna , > kto się wybiera na Jarr"a ? > Za chwilę jadę na próbę - nie mam wejściowki aleee mam talent :D na czym ów talent polega:)?? poszedłbym ale daleko, panie, daleko... i lukne sobie w tv bo lubie JMJ Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: JM Jarre 25.08.05, 20:39 Ja tysz lubie, ale nie zdanze dzisiaj przybyc;) Sluchaj, Paprotka, a nie zapomnij zorganizowac, zeby Miszcz cos poprobowal na nasza czesc:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: JM Jarre 25.08.05, 21:01 xemxija napisała: > Ja tysz lubie, ale nie zdanze dzisiaj przybyc;) > Sluchaj, Paprotka, a nie zapomnij zorganizowac, zeby Miszcz cos poprobowal na > nasza czesc:) xemxija, jakie nie zdąże, wsiadaj w forumowy odrzutowiec, max godzinka i jesteś:) ale apropos odrzutowców - to jest taka fajowa imprezka w sob-niedz, a mianowicie Air Show w Radomiu - czy moze ktoś z Wielce Szanownych Forumowiczów się wybiera?? jak tak to dawać znać, będzie okazja spotkanie uskutecznić na żywca, a jak bende sam to zrelacjonuje w paru słowach, tak offtopowo, hej. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: JM Jarre 25.08.05, 21:15 Tawariszcz Forumowicz nie byl na zebraniu? Ten pomysl juz padl byl, chyba wczoraj...u Czeslawy;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: JM Jarre 25.08.05, 21:31 xemxija napisała: > Tawariszcz Forumowicz nie byl na zebraniu? Ten pomysl juz padl byl, chyba > wczoraj...u Czeslawy;) szto dziejotsia?? aktyw spiskuje po ukrytych forach:) mam od towarzyszki erałndowej klucze zaraz zajrze do "dziupli":) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: JM Jarre 25.08.05, 21:38 Z tem ze nie w osobnem watku, gdzies po drodze, kolezanka Pomme zdaje sie zglosila a obecne przyklasly. Zeby sie spotkac w przyszlem roku, z wiosna. Gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: JM Jarre 25.08.05, 21:47 xemxija napisała: > Z tem ze nie w osobnem watku, gdzies po drodze, kolezanka Pomme zdaje sie > zglosila a obecne przyklasly. Zeby sie spotkac w przyszlem roku, z wiosna. > Gdzies. aha, no i w porządku, ja tez jestem za, zobaczymy jak ta koncepcja bedzie ewoluować przez ten czas Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: JM Jarre 25.08.05, 21:49 Znajac zycie, wynajmiemy baze na jakiejs planecie z dojazdem wlasnym. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: JM Jarre 25.08.05, 21:54 xemxija napisała: > Znajac zycie, wynajmiemy baze na jakiejs planecie z dojazdem wlasnym. a co to dla nas, kosmonauty my czy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: JM Jarre 25.08.05, 21:58 Ja go nie lubie, bardzo nie lubie, w młodości ojcec mnie tym katowali... Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Forumowicz :) 26.08.05, 12:28 to nie żaden talent tylko mój tupet po prostu , nie miałam biletu ani wejściówki , impuls , spontan , decyzja - jadę ! wbiłam się i zaliczyłam cud zjawisko jakim jest Jasiu Misiu - pełen profesjonalizm . A dziś od rana mam telefony z propozycją kupna biletów na koncert , po 40 i 60 zet / najgorsze sektory / no i jeszcze nie wiem ........ Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: JM Jarre 26.08.05, 00:55 No to jestem po próbie i nie mogę ochłonąć z wrazeń . Jarre i jego muzyka az dreszczyk miota ciałem . Jean jak zwykle w białej koszuli , mówił po polsku : " kocham Polskę i Gdańsk" wielokrotnie mówił " dziękuję " Było multum ludzi , była telewizja franucuska i Polsat , był porządek i fascynacja jego muzyką , były światła i fajewery echhh sami zobaczcie koncert Ja zaliczyłam tylko probe Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: JM Jarre 26.08.05, 12:51 baj de łej czy juz wszyscy rozpoznali zone Miszelka czyli Anne Parrirauld , Nikitę od Bessona ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: JM Jarre 26.08.05, 12:59 wolalam jego poprzednia zone Charlotte Rampling, ta ma klase.... Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: JM Jarre 26.08.05, 20:07 scoutek napisała: > wolalam jego poprzednia zone Charlotte Rampling, ta ma klase.... A po drodze byla jeszcze niejaka nieslubna Isabella...facet ma kolekcje kobiet jak dobrego wina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: JM Jarre 27.08.05, 17:18 mallina napisała: > sprecyzujmy:Isabella Adjani:-) Racja,sorki-pamietacie ich sesje w Vivie?Takie wielkie czarno biale zdjecia,na jednym lezeli w trawie-podobal mi sie wtedy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: JM Jarre 27.08.05, 23:14 a ja jestem ciekawa ile Żaruś mial operacji plastycznych , bo wygląd młodziej od mojego mlodszego brata , cholera !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś