Dodaj do ulubionych

nie zrem miesa

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:17
od 2 tygodni chyba i zaczyna mi brakowac pomyslow na obiady..Podrzuccie
jakies fajowskie przepisy co bym sobie raczek nie urobila po lokcie jak ta
venus z Milo.Ma byc szybko ,smacznie i bez miesa,no!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: nie zrem miesa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:18
      Pojebalo Cie? jeszce 2 takie watki zaloz, a bede Ci Menda mowil :o)
      • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:20
        niewyspana jezdem jak skurwysyn,celowo tego nie zrobilam przeca:)marys,ty
        jezdes spec od garow ,podrzuc jakis pomysl na zarelko,co?:)
        • Gość: mario2 Re: nie zrem miesa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:21
          a co chcesz wpierdalac?
          • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:22
            zrem zielsko wszelkiej masci ,ryz,kasze no i ryyyyyyyby:)Ryb sobie nie
            odmowie,ni chuja!:)
            • Gość: mario2 Re: nie zrem miesa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:23
              no pewnie!!! zapach zawsze taki swojski byc musi- nie?
              • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:25
                tobie brachu to zawsze jedno w glowie ;)))))
                • Gość: mario2 Re: nie zrem miesa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:29
                  Gość portalu: samanta napisał(a):

> tobie brachu to zawsze jedno w glowie ;)))))

*** w ktorej siostra?
    • stonka_ziemniaczana Re: nie zrem miesa 30.08.02, 19:26
      polecam ksiazke kucharska mojego autorstwa pt. "Ziemniak na 1001 sposobow"...
      • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:29
        a mnie mowili ze stonka ino liscie wpierdala z ziemniakow.To jak to faktycznie
        jezd stonko?:)))))))
        • Gość: mario2 Re: nie zrem miesa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:30
          nie, ale france z USA przywleczono :o)
          • stonka_ziemniaczana Re: nie zrem miesa 30.08.02, 19:33
            ja tam jestem polska stonka w paski...
            a kartofelki to jak najbardziej wcinam, oby tylko mlode byly i chrupiace...:))
            • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:35
              znaczy siem zmutowana stonka jakas.Zacier tyz stonko robisz?:)
    • Gość: hm Re: nie zrem miesa IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 30.08.02, 19:47
      zupka knora:) hihihi (ale sie wysililam heheh) kurna mam ten sam problem:(
      • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:53
        bleee...nie kcem tego swinstwa:)
        • Gość: hm Re: nie zrem miesa IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 30.08.02, 19:55
          w taki razie surowizna:) patera z owocami:) mniam mniam
          • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:57
            dzisiaj zapodalam sobie knajpiane jedzonko po chinsku. Rybka smazona ,duszone
            warzywka,ryz ...Kuwa...jakie to bylo mniamniusne:))))))))
            • szmija_szygszatowata Re: nie zrem miesa 30.08.02, 20:01
              oby tylko nie szzzzmija po chinszzzzku......
              • Gość: hm Re: nie zrem miesa IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 30.08.02, 20:04
                szzzzmije wsssszmiemy pod ochrrrrone :) a ryz to samcia tylko paleczkami;)
                • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 20:31
                  zmij nie zrem a ryz popierdalam widelcem.jakbym zaczela paleczkami to umarlabym
                  z glodu;))))
                  • ulalka Re: nie zrem miesa 30.08.02, 20:37
                    a moze by tak kluseczki? wymiar dowolny (boc nie kazdy lubi wciagac
                    spaghetti..), a do tego sosik.. pomidorowy najlatwiejszy :-))) podac
                    dokladniejszy przepis? :-)))
                    smacznego :-)))
                    • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 20:38
                      malo oryginalne i nie lubiem sosu pomidorowego:((( Cos z
                      warzywkiem ,plizzzzz;)))))
                      • 0nly Re: nie zrem miesa 30.08.02, 21:13
                        no to ze szpinaczkiem moze byc zamiast sosu pomidorowego.....do tego
                        mozzarella.........
                        • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 21:15
                          Boszsz........Only!!!!!!!!Kcesz mnie wykonczyc?:))))))))))) Szpinak i
                          roztopiony ser?? Litosssssssci:)))))))
                          • 0nly Re: nie zrem miesa 30.08.02, 21:24
                            to jest pysznosci, zwlaszcza jak sie doda do tego mieso mielone....:))))

acha, jeszcze jest sos serowy, moze byc z makaronem, albo na przyklad z
                            cykinia....mniam, mniam.....:)))
                      • ulalka Re: nie zrem miesa 31.08.02, 15:35
                        to moze jakis bigosik jarski?
                        przygotowac jak zwykly, tyle, ze zamiast mieska duza ilosc smazonej cebulki...
                        i na koniec pomidorki rozsmazyc ;-))))) mmhmmmmm... palce lizac :-))
                        • 0nly Re: nie zrem miesa 31.08.02, 15:43
                          duzo cebuli i grochu zamiast miesa.....
                          danie przygotowac na kolacje z ukochanym......
                          do popicia zaserwowac piwo w duzej ilosci.....
                          a nastepnie udac sie na wybuchowy wypoczynek.....:))))
                          • kitek1 ciekawe jak seks analny, po takim bigosiku........ 31.08.02, 15:55
                            bedzie przebiegal???
                            • ulalka Re: ciekawe jak seks analny, po takim bigosiku... 31.08.02, 16:00
                              kitus, nie wiem, bo to moj Ojciec sobie taki gotowal ;-)))))))))) moze chcesz
                              sprawdzic? ;-)))))) albo Ty, 0nly? ;-))))))))))
      • Gość: mario2 Re: nie zrem miesa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 21:33
        Gość portalu: hm napisał(a):

goracy kubek
    • Gość: Lena Re: nie zrem miesa IP: 213.216.82.* 30.08.02, 21:11
      Poddus posiekana cebulke z czosnkiem, dorzuc troche ostrego chili, podlej woda,
      wrzuc w to posiekane pieczarki, marchewke w plasterkach , seler i pietruche w
      paseczkach, kawalki brokulow, kalaforra, fasolki szparagowej - co sie nawinie.
      Poddus do miekosci, mozesz dodac precierku pomid, do sosiku i to wsuwc z ryzem.

Glowki pieczarek wrzucic do ciasta jak nalesnikowe ale posolone i popieprzone.
      Z nozek pieczarkowych zrobic sosik, Glowki w ciescie upiec na oleju i to tez z
      ryzem.+ Surowka.

Ryzem z uduszonymi pieczarkami i smazona cebulka /albo ryzem z jarzynkami/
      nafaszerowac papryke i dusic jak golabki.

Mniamniusne.
      • Gość: samanta Lenka,kocham ciem!!!!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 21:13
        Juz czuje zapach...Maniam,mniam:)))))))))dzienks:)
    • 0nly Re: a ja zrem miecho.... 30.08.02, 21:52
      bo w sumie to nie ma chyba nic lepszejszego niz taki stek, z pol kilograma
      wazacy......najlepiej z grilla.....tak sobie pomyslalam ze pojde takiego se
      zjesc, no ale widze ze grillownice zamkneli chyba, bo swiatla wylaczone....:((((
      • Gość: hm Re: a ja zrem miecho.... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 30.08.02, 22:10
        no i cale szczescie!!!!, only toz zolaj w nocy spac by ci nie dal !!! no chyba
        ze ma sie tasiemca:)
        • 0nly Re: a ja zrem miecho.... 30.08.02, 22:17
          etam.....gadanie......najlepiej sie spi jak czlowiek najedzony i napity....:))))
          • Gość: hm Re: a ja zrem miecho.... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 30.08.02, 22:21
            hahaha a wiesz ze ty mi wygladasz na taka co moze konia z kopytamy....:)
            • 0nly Re: a ja zrem miecho.... 30.08.02, 22:24
              etam, ja tam konia razem z buda....he he he...:)))
              • Gość: hm Re: a ja zrem miecho.... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 30.08.02, 22:27
                no wiesz to juz jest lakomstwo!!!!ale z tej budy to chyba troche drewna na
                wykalaczki zostawiasz:)
                • 0nly Re: a ja zrem miecho.... 30.08.02, 22:30
                  a gdzie tam.....deski dobrze na trawienie robia, tak slyszalam...:)))
                  • Gość: leziox Re: a ja zrem miecho.... IP: *.arcor-ip.net 30.08.02, 22:36
                    Nie żryj mięsa,nie żryj.Króliki też kurwa długo nie żyjom,bo jarosze.
                    • onlyania Re: a ja zrem miecho.... 30.08.02, 22:40
                      etam....ja tam w sumie to tylko jadam vegetarianskie kroliki, krowki,
                      cielaczki, kurczaczki i takie tam prosiaczki w sumie......same
                      vegetariany...:))))
                      • Gość: Pola leziu IP: *.extern.kun.nl 30.08.02, 22:54
                        hmm, gdzies to juz slyszalam, i to dzisiaj :-)

• Gość: leziox Re: leziu IP: *.arcor-ip.net 30.08.02, 23:00
                          Ale licencji na to nie masz i nie zabronisz mi rozpowszechniania tego jakże
                          słusznego wniosku a'la lezio.
                          • Gość: Pola Re: leziu IP: *.extern.kun.nl 30.08.02, 23:02
                            > Ale licencji na to nie masz i nie zabronisz mi
                            rozpowszechniania tego jakże słusznego wniosku a'la lezio.

a toz ja Ci niczego nie zabraniam, tatku,
                            rybke dzisiaj grzecznie zjadlam na obiad
                            • 0nly Re: leziu 30.08.02, 23:25
                              cze nielegalne dziecko ojca mego....
                              ale jak jadlas rekina to to juz nie jest danie vegetarianskie.....
    • zlosnica__ns Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:28
      1. makaron z serem (białym) i cukrem
      2. mararon ( grube rurki) ugotować, dodać do podsmazonego na oliwie czosnku (
      pokrojonego w kosteczni) i dodoać brokuły ( ugotowane , porozrywane) chwilę
      razem trzymać na patelnie - jeść i palce lizać
      3. grzybek - ciasto ( maka, jajko, kefir, sól) upiec, posypać cukrem pudrem i
      jeść!!
      4. ...
      • 0nly Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:39
        zlosnica__ns napisała:

> 1. makaron z serem (białym) i cukrem
        °°°tak, tak, do tego truskawki a potem sesja w WC....pamietam z podstawowki....t

> 2. mararon ( grube rurki) ugotować, dodać do podsmazonego na oliwie czosnku (
        > pokrojonego w kosteczni) i dodoać brokuły ( ugotowane , porozrywane) chwilę
        > razem trzymać na patelnie - jeść i palce lizać
        °°°ja tam proponuje inne przygotowanie tej potrawy.....a mianowicie grube rurki
        mararonu nabic dynamitem, posypac czosnkiem i brokulami, trzymajac w reku
        dynamit podpalic.....beda i kosteczki i porozrywane brokuly i paluszki mozna
        najpierw pozbierac a potem polizac....jak juz sie znajdzie....

> 3. grzybek - ciasto ( maka, jajko, kefir, sól) upiec, posypać cukrem pudrem i
        > jeść!!
        °°°°do tego wszystkiego dodac bombe atomowa.....toz to bedzie juz
        prawdziwy "grzybek", a nie jakas namiastka halucygennego ( choc tego tez mozna
        dodac).....

> 4. ...
        °°°a to czwarte to smacznego, hihihi
        :)))

• zlosnica__ns Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:41
          nie chcę byc niemiła, ale moje wersja jest o wiele lepsza i smaczniejsza:)
          • 0nly Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:43
            moja tyklo troche bardziej wybuchowa...:)))
            • zlosnica__ns Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:44
              ale tylko trochę.....:)
              • mina.mina Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:48
                samcia - pamietaj, ze hitler tez byl wegetarianinem
                • zlosnica__ns Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:52
                  o fuj, to już wolę szalone krowy jeść!
                  • mina.mina Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:54
                    dodam jeszcze, ze nie pil akoloholu i nie palil tytoniu, ktorych to uzywek byl
                    zagorzalym wrogiem:)))
                    • 0nly Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:56
                      powiedz jeszcze ze eunuchem byl, to uwierze...:)))))
                    • zlosnica__ns Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:56
                      :))
                      • mina.mina Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:57
                        nie sprawdzalam, mialam wtedy dwa lata:)
                        • zlosnica__ns Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:59
                          a mnie nie było
                        • 0nly Re: nie zrem miesa 30.08.02, 23:59
                          he he he
                          czyli jak juz mialas te dwa lata to nic dziwnego ze ani nie pil ani nie
                          palil......
                          bo pozostaje pytanie:
                          kurna, a niby co mial palic i co pic??????? w takim towarzystwie.....
                          :))))
                          • mina.mina Re: nie zrem miesa 31.08.02, 00:07
                            nie pierdol corko. pije i pale dopiero od czwartego roku zzycia, gdyz bylam
                            dzieckiem opoznionym z rozwoju
                            • onlyania Re: nie zrem miesa 31.08.02, 00:08
                              no ale moze mialas juz przynajmniej wtedy rozwiniety zmysl
                              kolekcjonera......:))))
                              • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 14:25
                                dzieki za przepisy,na pewno z niektorych skorzystam ,oprocz tego z miesem
                                mielonym;)Chyba mieso nie jest nam potrzebne jednak do zycia.Czuje sie teraz
                                lepiej na ciele i duszy ,moze jakiejs swince uratowalam wlasnie zycie?:)))
                                • kitek1 ale pieprzysz glodne kawalki samantko.......... 31.08.02, 14:28
                                  niektore aminokwasy zawarte tylko w miesie,
                                  sa niezbedne do prawidlowego funkcjonowania mozgu,
                                  i to niesety u jaroszy sie zauwaza:)
                                  • Gość: samanta Re: ale pieprzysz glodne kawalki samantko........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 14:34
                                    wiesz..ja mam w dupie zdania naukowcow ,ktory co pare lat zmieniaja swoje
                                    poglady!tak bylo ze szpinakiem,rabarbarem i owsianka dla dzieci;)))))) Nie
                                    zmuszam sie do niczego ani tez slina mi nie kapie na widok wedlinki wiec
                                    widocznie moj organizm na razie nie potrzebuje padliny .Poza tym nie jestem
                                    przeciez klasyczna wegetarianka.
                                • 0nly Re: nie zrem miesa 31.08.02, 14:30
                                  to ty samanta zjdalas normalnie calego prosiaka w dwa tygodnie?????
                                  no niezle, niezle....:)
                                  • Gość: samanta Re: nie zrem miesa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 14:36
                                    Niezakoniecznie w 2 tygodnie ale przez cale zycie chyba troche jednak tych
                                    prosiaczkow zjadlam:)
                                    • 0nly Re: nie zrem miesa 31.08.02, 14:39
                                      a ja tam nadal bede wcinac prosiaczki i inne zwierzatka.....
                                      w koncu i mnie kiedys tam zezra robale......
                                      • kitek1 brawo only, szosteczka z logiki......... 31.08.02, 14:47
                                        mysleniowej:)))
                                        • Gość: samanta Re: brawo only, szosteczka z logiki......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 14:54
                                          kazdy je to na co ma przeciez ochote,prawda?:)
                                          • ulalka Re: prawda :-)))) 31.08.02, 15:48
                                            jak mnie miesko smierdzialo, to tez nie jadlam ;-)))))
                                            jeszcze jeden przepis mi sie przypomnial... a moze byc z rybka?
                                            smazymy papryke, pora, dodajemy jogurt naturalny, badz smietane,
                                            wrzuca sie lisc bobkowy, pieprz,
                                            troche wody sie leje,
                                            uklada sie warstwami platy ryby, nasolonej i popieprzonej wczesniej,
                                            przykrywa sie rondel pokrywa i dusi.
                                            na koniec wyciaga sie rybe, podprawia sie troche pomidorami, wklada rybe i
                                            podgrzewa..
                                            zajadac z chlebkiem, albo mlodymi ziemniakami, albo starymi..
                                            palce lizac :-))))))))
                                            • 0nly Re: prawda :-)))) 31.08.02, 16:57
                                              a najlepiej ziemniakami w postaci plynnej, czytaj spirytusem ziemniaczanym...:)
                                              w koncu rybka lubi plywac....:)))
                                              • ulalka Re: prawda :-)))) 31.08.02, 17:16
                                                0nly :-))))))) wiesz, jak by Ci mialo prze gardziolko nie przejsc, to
                                                faktycznie lepiej przepic ;-))))))
                                                • Gość: samanta ulalka:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 21:38
                                                  kurdeeeeeeeee...siem oslinilam jak przeczytalam ten przepis z
                                                  rybka.Mnaaaaaam,mniaaaaaaaaaam......:))))))))))
                                                  • kitek1 a rybki ci nie zal............. 31.08.02, 21:43
                                                    przeciez to tez boskie stworzonko,
                                                    tak jak swinka, Ty i ja;)
                                                  • Gość: samanta Re: a rybki ci nie zal............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 21:47
                                                    nie pierdol Kitus glupot:))))))
                                                  • kitek1 nie pier.ole, cytuje................. 31.08.02, 21:50
                                                    Czuje sie teraz
                                                    lepiej na ciele i duszy ,moze jakiejs swince uratowalam wlasnie zycie?:)))
                                                    a rybce:(((
                                                  • Gość: samanta Re: nie pier.ole, cytuje................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 21:53
                                                    Kitus toz ty durny nie jezdes i wiesz czym rybka mysli nie?Rybka nie czuje
                                                    strachu przeca .Widziales zwierzeta prowadzone na rzez? Widziales jak sa
                                                    przerazone,jak im lzy ciekna z oczu? Po nocach bedzie mi sie to snilo do konca
                                                    zycia chyba.
                                                  • 0nly Re: aaaa................. 31.08.02, 22:04
                                                    a w indiach to ludzie z glodu umieraja, a swiete krowy sraja gdzie
                                                    popadnie......czy to jest fair?????
                                                    :)))
                                                  • Gość: mina Re: aaaa................. IP: 213.216.71.* 31.08.02, 22:15
                                                    samcia - a tak na powaznie na diecie bezmiesnej ogranizm dlugo nie funkcjonuje
                                                    normalnie. kazdy wegetarianin w pewnym momencie zaczyna suplementacje
                                                    pastylkowa - witaminki, podejrzane preparaty, chuj wie co tam jeszcze. to sie
                                                    nazywa powrot do natury wedlug nich. niech ci kitek potwierdzi, jaki wplyw maja
                                                    aminokwasy z miesa na prace mozgu. przy chorobach psychicznych dieta bezmiesna
                                                    jest po prostu zabroniona.
                                                    ps. moja szwagierka nie zre miesa od bodaj 8 lat i jest nie tylko popierdolona,
                                                    ale i tlusta jak swinia. nawet ja jestem przy niej szczupla:)))) poddaje ci pod
                                                    rozwage!
                                                    ps. ale sie chujowo pisze na qwercie!!!!
                                                  • 0nly Re: aaaa................. 31.08.02, 22:42
                                                    na azercie chujowo tyz.....:)
                                                  • 0nly Re: aaaa.................co do miecha.... 31.08.02, 22:46
                                                    oj kurna drogie te junijne, drogie....:(((((
                                                    oby tylko nie wplynelo to zle na mojom psychike.....w moim stanie....:(((
                                                  • kitek1 rybka strachu nie czuje, ale pie.olisz......... 31.08.02, 22:13
                                                    sprobuj pstraga zlapac:)
                                                  • Gość: mina Re: rybka strachu nie czuje, ale pie.olisz....... IP: 213.216.71.* 31.08.02, 22:18
                                                    tak miedzy nami: kto z was zajebal wlasnorecznie karpia????
                                                  • kitek1 a mialem inne wyjscie................ 31.08.02, 22:20
                                                    a wogole to znowu odzyskalas za obiektywnosc,
                                                    moja sympatie minko,
                                                    ale tej calej ligi, to ja nie cierpie:(
                                                  • Gość: mina Re: a mialem inne wyjscie................ IP: 213.216.71.* 31.08.02, 22:25
                                                    kitus nie badz taki! liga wyglada groznie niczym egzaminy kwalifikacyjne do
                                                    komisji europejskiej, a po bezposrednim zapoznaniu sie okazuje sie, ze jedno i
                                                    drugie milusie:)
                                                    spotkalam sie wczoraj z pomcia i kitus wierzaj mi - zakochalbys sie w niej!
                                                  • kitek1 ale czemu tak sie wymadrzacie.................... 31.08.02, 22:36
                                                    troszke skromnosci,
                                                    ladniejszego jezyka,
                                                    i bedziecie super:)
                                                  • Gość: mina Re: ale czemu tak sie wymadrzacie................ IP: 213.216.71.* 31.08.02, 22:41
                                                    nie jestesmy hipokrytkami! i to, obok urody i inteligencji, jest naszym
                                                    najwiekszym atutem:)))
                                                  • Gość: samanta Re: a mialem inne wyjscie................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 23:10
                                                    No oki,z rozsadku czasami zezre padline mimo ze poki co mnie odrzuca.A drob nie
                                                    wystarczylby? Musze to krwisto czerwone zrec?:(((
                                                  • 0nly Re: a mialem inne wyjscie................ 31.08.02, 23:13
                                                    poDROBiona cieniutko wolwinke masz na mysli....:)))
                                                  • ulalka Re: Samanta :-))) 01.09.02, 17:54
                                                    jesli chodzi o drob, to tez mam jeden zakropisty przepis, sluze uprzejmie :-))
                                                    pokroic drobno drob (niezle to brzmi ;-))) w kosteczke, zasolic, zapieprzyc,
                                                    zalac sokiem z pol cytryny, wstawic do lodowki,
                                                    wtedy ugotowac ziemniaki pokrojone w plasterki, fasolke szparagowa, kalafiora
                                                    (itd.),
                                                    usmazyc drob, zdjac z patelni,
                                                    usmazyc pokrojona cebule, dodac pokrojona papryke, potem drob i te wszystkie
                                                    ingrediencje powyzej podane. doprawic, najlepiej jakbys miala swiezy rozmaryn,
                                                    ale z samym sypkim imbirem, sola, etc, da rade :-))))
                                                    smacznego :-))

ps. na rybki tez mam jeszcze pare pomyslow, wiec niech sobie nie mysla inni, ze
                                                    Cie swoimi dywagacjami zniecheca ;-))))))
                                                  • onlyania Re: mam pytanie..... 01.09.02, 17:58
                                                    a ten drob to skad zapieprzyc, jesli moge spytac?????
                                                    bo u mnie u sasiadow nic poza psem nie biega.....:((((
                                                  • ulalka Re: mam pytanie..... 01.09.02, 18:09
                                                    Anulka :-)))) chinszczyzny nie lubisz? pies tez moze byc, tylko wtedy lepiej
                                                    ziola do chinskich dan ;-)))))))))))))
                                                  • onlyania Re: mam pytanie..... 01.09.02, 18:13
                                                    eee, ee, kolezanka, ty se ze mnie tu jaj nie rob.....
                                                    to ze ja na podrobionego chinczyka wygladam w sensie wzrostu nie oznacza ze ja
                                                    jakies przyprawy chinskie po kontach uprawiam.....
                                                    :)
                                                  • ulalka Re: mam pytanie..... 01.09.02, 18:31
                                                    he he.. moj wzrost tyz pozostawia wiele do zyczenia, ale nie narzekam w sumie ;-
                                                    )) bo Ty mnie podobno przebijasz.. ;-))))) a tak serio, to wiesz.. gdzies tego
                                                    unijnego qraka Ci sie w koncu uda zlapac, no!.. trzymam kciuki, bo warto, palce
                                                    lizac :-)))))
                                                  • onlyania Re: mam pytanie..... 01.09.02, 18:35
                                                    a te kolezanko to co chce od mojego wzrostu i skad takich informacji
                                                    nabrala......pewnie to cos co informowalo to klamalo jak cholera.....
                                                    ja tam sredniego wzrost jestem, czyt. wyrosniety chinczyk....:)
                                                  • ulalka Re: mam pytanie..... 01.09.02, 18:41
                                                    a tak se pieprze, bo znow nie moglam dosiegnac do jakiejs szafki.. ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka