Dodaj do ulubionych

Dzien dobry, i dnia milego zycze

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 03:55
jako ze to poniedzialek- wiec milego tygodnia,
jako ze nowy miesiac- milego miesiaca,
jako, ze niedlugo jesien- milej jesieni...
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 05:13
      No, Mario dzisiaj rekordy wczesnego wstawania pobił :)
      • Gość: mario2 Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 05:35
        To Ty zaspalas :o)
        • Gość: maryjo2 Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 06:07
          Niech Ci będzie :) Zawsze zasypiam, buuuu.
          A tymczasem słońce już wzeszło!
          • Gość: mario2 Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 06:32
            A reszta spi snem sprawiedliwych. Szczegolnie Menik. Przeciez wczoraj tak
            wczesnie powiedzial "Dobranoc" :o)
            • 0nly Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze 02.09.02, 06:34
              ja chyba tez mam cos na sumieniu, tak samo jak wy bo juz nie spiem.....
              • Gość: mario2 Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 07:13
                a to Ty masz sumienie? :o)
    • 0nly Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze 02.09.02, 06:33
      szczesliwego nowego roku i wesolego mikolaja tyz....:)
      • Gość: samanta Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 07:01
        Kurdeeeeeeeeeeeeeeee.............znowu praca!!!!!!!!:((((((( Dlaczego wakacje
        nie trwaja 10 mies. a nauka 2 ,coooooo?????? czesc ludkowie :)
        • Gość: mario2 Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 07:04
          Ciesz sie, ze idziesz do pracy! Dzieci czekaja juz na Ciebie, to powinno byc
          wlasciwa motywacja :o)
          • Gość: samanta Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 07:06
            23 male,wypoczete,pelne energii potworki...Boszsz............;)))))))))
            oki,zartuje przeca!;)
            • Gość: mario2 Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 07:07
              Dobrze, ze masz do czynienia z takimmalymi. Pomysl, ze moglabys miec zajecia ze
              studentami i kazdy by chcial u Ciebie "zaliczyc" :o)
              • mayton Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze 02.09.02, 07:12
                Dzien dobry :O)
                Jejku, jak ja dawno tak wcześnie nie wstawałem...
                • Gość: maryjo2 Re: Dzien dobry, i dnia milego zycze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 07:26
                  No, to odkryłeś zapomnianą przyjemność :)
                  • mathildae Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) 02.09.02, 10:18
                    jest szansa, ze moja szefowa bedzie sie rankami edukowac, co oznacza 2 spokojne
                    poranki na kazdy tydzien, co daj mi Panie Boze i wszyscy Swieci!
                    ;))))
                    • Gość: mario2 Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 10:28
                      na te pomoc bym nie liczyl... :o)
                      • mathildae Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) 02.09.02, 10:36
                        nie odbieraj mi nadziei!:)
                        • Gość: mario2 Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 10:43
                          a jestes przy niej?
                          • mathildae Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) 02.09.02, 10:47
                            Marcys, czy wiesz cos, czego ja nie wiem?
                            • Gość: mario2 Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 10:50
                              a co ja mam wiedziec?. Wprawdzie jestem zwolennikiem motoryzacji, ale az tak
                              bardzo w jej tajniki sie nie zaglebiam :o)
                              • mathildae Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) 02.09.02, 11:03
                                ja wprawdzie prawka jazdy nie mam..... ale swego czasu dostalam tzw. prawo
                                jazdy na meza;)
                                tylko podobno ono juz zdeaktualizowalo sie;(
                                • Gość: mario2 Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 11:20
                                  bylas na naukach przedslubnych?
                                  • mathildae Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) 02.09.02, 12:57
                                    w LO (bodajze w 3kl.) wszystkie my mialy
                                    tylko ze te nauki teraz nie honorowane som;P
                                    • Gość: mario2 Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 13:02
                                      to moze sie na korepetycje do mnie zalapiesz?
                                      • mathildae Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) 02.09.02, 13:48
                                        no nie! ja zdalam egzamin, nie oblalam!;)
                                        aaa... masz uprawnienia do tych korepetycji?
                                        znaczy sie: pokaz dyplom!;P
                                        • Gość: mario2 Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:34
                                          moge pokazac, ja sie tam nie wstydze! :o)
                                          • mathildae Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) 02.09.02, 14:36
                                            dobra, tylko poczekaj przyniose lupe!
                                            ;)
                                            • Gość: mario2 Mati! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:41
                                              bez lupy juz nie potrafisz, czy ostatnio sie przyzwyczailas?
                                              • mathildae Re: Mati! 02.09.02, 14:43
                                                bo ja krotkowidz jestem;)
                                                rozumiem, ze dla/na Ciebie lupa jest za slaba, wiec przytargam mikroskop;)))
                                                • Gość: mario2 Marysiu Curie Sklodowska! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:45
                                                  zebys tylko rozszczepienia jadra nie probowala
                                                  • mathildae Re: Marysiu Curie Sklodowska! 02.09.02, 14:54
                                                    ale reakcje na reakcje z kwasem siarkowym badz cieklym bromem moge?
                                                    ;)
                                                  • Gość: mario2 Re: Marysiu Curie Sklodowska! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 15:04
                                                    poczekaj do wielkanocy, to zrobisz doswiadczenie z cieklym woskiem :o)
                                                  • mathildae Re: Marysiu Curie Sklodowska! 02.09.02, 15:21
                                                    skoro zglaszasz sie z jajkami na ochotnika, to ja zaraz napisze do Mikolaja o
                                                    zestaw Malego Chemika;)
                                                  • Gość: mario2 Re: Marysiu Curie Sklodowska! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 15:28
                                                    To i tak mam szczescie, ze nie poprosisz o zestaw "Mlodego technika"
                                                    wglednie malego lekarza :o)
                                          • motor Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) 02.09.02, 14:38
                                            Tak se tylko czytam
                                            • Gość: mario2 Re: nowy rok szkolny ma jeden plus;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:39
                                              chwal wiec PRL, ze Cie tej sztuki nauczyl :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka