tygrysek_ 02.09.02, 07:40 ..żyjecie jeszcze??,..albo już całkiem was wóda wykończyła??!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayton Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 07:47 Hehe! Jaka wóda?! O czym pan mówisz?! ;)))) <i niech pan tan nie macha! ono jest niewidome, hehehe ;)> Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 07:50 Czesc Tygrysek. Wódki ja nie pijam jak wiesz :-))), apstynent jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: k*** szrek!! 02.09.02, 07:53 nie pierdol ino pij bo słyszałem że zbabiałeś troszku!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: k*** szrek!! 02.09.02, 07:56 Ktos Ci głupot naopowiadał. Nie zmieniłem sie od KGB. Gdzie obiecana cysterna???? Odpowiedz Link Zgłoś
mayton Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 07:54 TIAAAA!!! Bo wóda, jak papierochy, piwo (tfu!!!) i trawka są do dupy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: cześć hołota!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 08:00 czesc tygrysie,slodka moczymordo:)))))))))) cmoooook! Odpowiedz Link Zgłoś
shreczek Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 08:04 Hmmm, czy ktoś ostatnio wspominał o kacu??:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Samcia!!!:)) 02.09.02, 08:10 to jak?? robimy porządek na Forumie????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: cześć Samcia!!!:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:48 poczkaj ino bazooke przyniese z piwnicy i mozemy napierdalac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 09:31 no no tygrysek, miotle moge ci dac:) albo pronto przeciw kurzowi:) hihihi cmokus Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 09:42 tu by sie jakas pożądna giwera przydała!! hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: cześć hołota!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 02.09.02, 09:48 no dobra wyciagne z szafy bazuke, tylko oddaj pozniej bo do gierki bedzie potrzebna:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Tiger!!!!!!! 02.09.02, 09:49 Ty mój bracie zaginiony w morde lizany......co za rozxpoerducha Ci po głowie chodzi:)))))) buźka Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Iwka!!!!!!!!!!!:)) 02.09.02, 09:55 ..tak mi ciebie brak było!!!:),..siostro moja!!:) ..trza tu mały rozpierdol zrobić bo co po niektórym sie coś we łbie..popierdoliło!!!!:) PS..był u mnie wczoraj Krzysiu Jarzyna!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Bracie 02.09.02, 09:57 wiem wiem...bo zahaczył o moją wioche i ta flaszeczka była ode mnie jakby co:))) a teraz co? jesienne porządki będziesz robił?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Bracie 02.09.02, 10:00 jesienne czy zimowe...wszystko jedno!!:) ..niech mi sie ino kto pod łape nawinie to kurwa jego mać!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara sie nie bede nawijala 02.09.02, 10:13 chyba ze mnie ktos ladnie poprosi;)) czesc PRegus, co tak bojowo dzisiaj? rozgrzewka z powodu ogolnie panujacego zimna? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Saqqaruś!!!:)) 02.09.02, 10:19 ..ty sie możesz nawijać!,..nawet musisz!!:)) ..wiesz że nie o tobie mowa!!:) ..a co u ciem?? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: cześć Saqqaruś!!!:)) 02.09.02, 10:36 no to sie bede nawijala, tylko jakas szpile na Twoj tylek znajde:))) co u mnie? bez zmian, stara bida, choc od jutra jestem free styler, bo moj szefuncio odlatuje do cieplych krajow.. na dlugo odlatuje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Saqqaruś!!!:)) 02.09.02, 10:42 ja Ci dam szpile!!:),..żebym ja na Twój nie znalazł!!:) ..dobrze Tobie z tym szefem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: cześć Saqqaruś!!!:)) 02.09.02, 10:50 hehehe, szukaj, szukaj, i tak wiem ze nie znajdziesz, ja niewinna jak ta lilija jestem;))) ba, pewnie ze dobrze, ale mnie tez sie nalezy troche spokoju wiec uwazam ze to nie wyroznienie tylko zasluzona nagroda za poprzednie miesiace męki i cierpienia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: cze holot!:) 02.09.02, 10:54 jaka woda? jaka rozroba? weekend z Rodzicielami spedzilam. jedno co fakt, to zimno jakby jest;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cze holot!:) 02.09.02, 10:55 u mnie też zimno...i to sie mnie nie podoba!!!! Tygryski lubią ciepło!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: cze holot!:) 02.09.02, 10:58 a Twoje wlasne futro to co - pies?;) zgubiles na kacu czy wylenialo ze starosci? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: cze holot!:) 02.09.02, 11:43 Tygrys to Ty teraz stary wylinialy kocur bez futra jestes? hoho, co to sie na tym swiecie porobilo..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: cze holot!:) 02.09.02, 13:00 zaraz, zaraz, moze chociaz temu Tygrysowi paski zostaly i jest teraz jak zebra: goly w czarne prazki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cze holot!:) 02.09.02, 13:13 ale coś tam jeszcze zostało!:)) a poza tym goły ale wesoly!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: cze holot!:) 02.09.02, 14:07 cos tam jeszcze oprocz prazkow??? powiem szczerze, ze nie wierze;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cze holot!:) 02.09.02, 14:56 Mati tam serio oprócz prążków cos jeszcze jest!!!!:)) ..serio!! jak Boga!!!!! uwierz!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: cze holot!:) 02.09.02, 15:03 no chociaz zdjecie na dowod bys przyslal;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: MATHI.... 03.09.02, 09:20 ..zdjęcie????,..a to Ty nie wiesz jak Tygrysek wygląda???:) ...ale ok,...moge wysłać....tylko w zamian ty tez musisz!!:)) tygrys... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: cześć hołota!!! i vice versa!!!! 02.09.02, 11:36 ty tu tiger nie szafuj tak za bardzo tom wodkom, bo na zegrze nie starczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć hołota!!! i vice versa!!!! 02.09.02, 12:23 a witam chrabine fon!:),..a ja tam nie lubie jak wóda w koncie leży! ..trza wypić co jest a o reszte później martwić sie bendziem!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: cześć hołota!!! i vice versa!!!! IP: *.dialo.tiscali.de 02.09.02, 13:55 A ty Slunzok to siem tak tu nie odgrażaj,bo na trzepak w krzyżakowie zawiesimy i futerko zregenerujem.Tylko gdzieś się,kurwa,z kanału wynurzył,już pyszczy na cały regulator,zamiast flaszkie postawić dla zespołu. Nie ma flaszki,to czego tu szuka? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Lezior cholera!:) 02.09.02, 14:09 ..kaj żeś sie podziewał??,..no ale w koncu wychyliłeś główke z nad rzygów i to sie liczy!!:) ..a jak nie pyszcze ino mnie te nowe tu wkurwiają!:) ..a w ogóle to hujowo coś tu ostatnoi widze...trza by zamieszać!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Lezior cholera!:) IP: *.arcor-ip.net 02.09.02, 16:19 Na zamieszanie poczekaj ty spokojnie do zegrza jak masz zamiar futerko w alkoholku umoczyć oraz innych miłych rzeczach,więc szykuj się na odlot,tam wykujemy plany zawładnięcia światem.No. Odpowiedz Link Zgłoś