Dodaj do ulubionych

cześć hołota!!!

02.09.02, 07:40
..żyjecie jeszcze??,..albo już całkiem was wóda wykończyła??!:)
Obserwuj wątek
    • mayton Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 07:47
      Hehe! Jaka wóda?! O czym pan mówisz?! ;))))
      <i niech pan tan nie macha! ono jest niewidome, hehehe ;)>
      • shreczek Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 07:50
        Czesc Tygrysek. Wódki ja nie pijam jak wiesz :-))), apstynent jestem.
        • tygrysek_ Re: k*** szrek!! 02.09.02, 07:53
          nie pierdol ino pij bo słyszałem że zbabiałeś troszku!!!:))
          • shreczek Re: k*** szrek!! 02.09.02, 07:56
            Ktos Ci głupot naopowiadał. Nie zmieniłem sie od KGB.
            Gdzie obiecana cysterna????
        • mayton Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 07:54
          TIAAAA!!!
          Bo wóda, jak papierochy, piwo (tfu!!!) i trawka są do dupy! ;)
          • Gość: samanta Re: cześć hołota!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 08:00
            czesc tygrysie,slodka moczymordo:)))))))))) cmoooook!
          • shreczek Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 08:04
            Hmmm, czy ktoś ostatnio wspominał o kacu??:-)))
            • tygrysek_ Re: cześć Samcia!!!:)) 02.09.02, 08:10
              to jak?? robimy porządek na Forumie????:)
              • Gość: samanta Re: cześć Samcia!!!:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 14:48
                poczkaj ino bazooke przyniese z piwnicy i mozemy napierdalac;))
            • mayton Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 08:17
              Nie wiem. Cierpię na amnezję. ;)
              • czarna_pantera2 Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 09:31
                no no tygrysek, miotle moge ci dac:) albo pronto przeciw kurzowi:) hihihi
                cmokus
                • tygrysek_ Re: cześć hołota!!! 02.09.02, 09:42
                  tu by sie jakas pożądna giwera przydała!! hehe..
                  • Gość: hm Re: cześć hołota!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 02.09.02, 09:48
                    no dobra wyciagne z szafy bazuke, tylko oddaj pozniej bo do gierki bedzie
                    potrzebna:)
                  • iwusia Re: Tiger!!!!!!! 02.09.02, 09:49
                    Ty mój bracie zaginiony w morde lizany......co za rozxpoerducha Ci po głowie
                    chodzi:)))))) buźka
                    • tygrysek_ Re: Iwka!!!!!!!!!!!:)) 02.09.02, 09:55
                      ..tak mi ciebie brak było!!!:),..siostro moja!!:)
                      ..trza tu mały rozpierdol zrobić bo co po niektórym sie coś we
                      łbie..popierdoliło!!!!:)

PS..był u mnie wczoraj Krzysiu Jarzyna!!:)
                      • iwusia Re: Bracie 02.09.02, 09:57
                        wiem wiem...bo zahaczył o moją wioche i ta flaszeczka była ode mnie jakby co:)))
                        a teraz co? jesienne porządki będziesz robił?:))))))
                        • tygrysek_ Re: Bracie 02.09.02, 10:00
                          jesienne czy zimowe...wszystko jedno!!:)
                          ..niech mi sie ino kto pod łape nawinie to kurwa jego mać!!!:))
                          • saqqara sie nie bede nawijala 02.09.02, 10:13
                            chyba ze mnie ktos ladnie poprosi;))

czesc PRegus, co tak bojowo dzisiaj? rozgrzewka z powodu ogolnie panujacego
                            zimna?
                            • tygrysek_ Re: cześć Saqqaruś!!!:)) 02.09.02, 10:19
                              ..ty sie możesz nawijać!,..nawet musisz!!:))
                              ..wiesz że nie o tobie mowa!!:)
                              ..a co u ciem??
                              • saqqara Re: cześć Saqqaruś!!!:)) 02.09.02, 10:36
                                no to sie bede nawijala, tylko jakas szpile na Twoj tylek znajde:)))

co u mnie? bez zmian, stara bida, choc od jutra jestem free styler, bo moj
                                szefuncio odlatuje do cieplych krajow.. na dlugo odlatuje;))
                                • tygrysek_ Re: cześć Saqqaruś!!!:)) 02.09.02, 10:42
                                  ja Ci dam szpile!!:),..żebym ja na Twój nie znalazł!!:)
                                  ..dobrze Tobie z tym szefem...:)
                                  • saqqara Re: cześć Saqqaruś!!!:)) 02.09.02, 10:50
                                    hehehe, szukaj, szukaj, i tak wiem ze nie znajdziesz, ja niewinna jak ta lilija
                                    jestem;)))

ba, pewnie ze dobrze, ale mnie tez sie nalezy troche spokoju wiec uwazam ze to
                                    nie wyroznienie tylko zasluzona nagroda za poprzednie miesiace męki i
                                    cierpienia;))
                                  • mathildae Re: cze holot!:) 02.09.02, 10:54
                                    jaka woda? jaka rozroba?
                                    weekend z Rodzicielami spedzilam.
                                    jedno co fakt, to zimno jakby jest;)))
                                    • tygrysek_ Re: cze holot!:) 02.09.02, 10:55
                                      u mnie też zimno...i to sie mnie nie podoba!!!!
                                      Tygryski lubią ciepło!!:)
                                      • mathildae Re: cze holot!:) 02.09.02, 10:58
                                        a Twoje wlasne futro to co - pies?;)
                                        zgubiles na kacu czy wylenialo ze starosci?
                                        ;)))
                                        • tygrysek_ Re: cze holot!:) 02.09.02, 11:15
                                          i jedno i drugie mati!!:))
                                          • saqqara Re: cze holot!:) 02.09.02, 11:43
                                            Tygrys
                                            to Ty teraz stary wylinialy kocur bez futra jestes? hoho, co to sie na tym
                                            swiecie porobilo..:))
                                            • mathildae Re: cze holot!:) 02.09.02, 13:00
                                              zaraz, zaraz, moze chociaz temu Tygrysowi paski zostaly i jest teraz jak zebra:
                                              goly w czarne prazki;)))
                                              • tygrysek_ Re: cze holot!:) 02.09.02, 13:13
                                                ale coś tam jeszcze zostało!:))
                                                a poza tym goły ale wesoly!!!!:))
                                                • mathildae Re: cze holot!:) 02.09.02, 14:07
                                                  cos tam jeszcze oprocz prazkow???
                                                  powiem szczerze, ze nie wierze;)
                                                  • tygrysek_ Re: cze holot!:) 02.09.02, 14:56
                                                    Mati tam serio oprócz prążków cos jeszcze jest!!!!:))
                                                    ..serio!! jak Boga!!!!!
                                                    uwierz!!:)))
                                                  • mathildae Re: cze holot!:) 02.09.02, 15:03
                                                    no chociaz zdjecie na dowod bys przyslal;)
                                                  • tygrysek_ Re: MATHI.... 03.09.02, 09:20
                                                    ..zdjęcie????,..a to Ty nie wiesz jak Tygrysek wygląda???:)
                                                    ...ale ok,...moge wysłać....tylko w zamian ty tez musisz!!:))

tygrys...
    • czort Re: cześć hołota!!! i vice versa!!!! 02.09.02, 11:36
      ty tu tiger nie szafuj tak za bardzo tom wodkom, bo na zegrze nie starczy:)))
      • tygrysek_ Re: cześć hołota!!! i vice versa!!!! 02.09.02, 12:23
        a witam chrabine fon!:),..a ja tam nie lubie jak wóda w koncie leży!
        ..trza wypić co jest a o reszte później martwić sie bendziem!!!:)
        • Gość: leziox Re: cześć hołota!!! i vice versa!!!! IP: *.dialo.tiscali.de 02.09.02, 13:55
          A ty Slunzok to siem tak tu nie odgrażaj,bo na trzepak w krzyżakowie zawiesimy
          i futerko zregenerujem.Tylko gdzieś się,kurwa,z kanału wynurzył,już pyszczy
          na cały regulator,zamiast flaszkie postawić dla zespołu.
          Nie ma flaszki,to czego tu szuka?
          • tygrysek_ Re: Lezior cholera!:) 02.09.02, 14:09
            ..kaj żeś sie podziewał??,..no ale w koncu wychyliłeś główke z nad rzygów i to
            sie liczy!!:)
            ..a jak nie pyszcze ino mnie te nowe tu wkurwiają!:)
            ..a w ogóle to hujowo coś tu ostatnoi widze...trza by zamieszać!!:)
            • Gość: leziox Re: Lezior cholera!:) IP: *.arcor-ip.net 02.09.02, 16:19
              Na zamieszanie poczekaj ty spokojnie do zegrza jak masz zamiar futerko w
              alkoholku umoczyć oraz innych miłych rzeczach,więc szykuj się na odlot,tam
              wykujemy plany zawładnięcia światem.No.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka