wredna.suka 11.09.05, 12:46 Ależ mam humor :/ Dlaczego życie jest takie wsiowe...? (czyt. bezsensowne) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bob_dywan Re: Ech... 11.09.05, 12:52 wredna.suka napisała: > Ależ mam humor :/ > Dlaczego życie jest takie wsiowe...? (czyt. bezsensowne) > wsiowe jest wspaniałe jeśli masz parobków oczywiście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ech... 11.09.05, 12:59 no wlasnie, zastanow sie, moze to dobry job dla ciebie, bob? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Ech... 11.09.05, 13:01 Ależ ja się nie muszę zastanawiać (nad tym) job mam wspaniały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Ech... 11.09.05, 13:03 myslalam, ze chcesz jej pomoc..(jako 100 mezczyzna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Ech... 11.09.05, 13:06 Wredna? to wspaniała dziewczyna i sama świetnie sobie jest w stanie pomóc pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Ech... 11.09.05, 13:11 Któż tego nie robi? ;) Miło się rozmawia, ale mój "job" porywa mnie w plener pzdr. do miłego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Ech... 11.09.05, 14:46 wredna.suka napisała: > bob skąd wiesz ze wspaniała jestem?? :/ > Bo masz ponad 170cm wzrostu i (co najważniesze) nie suszysz motyli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 15:25 hahaha no tak:) to sa wyznaczniki wspaniałości :D:D hahaha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Ech... 11.09.05, 20:55 wredna.suka napisała: > oj tam marudny jestes :/ > Jestem! wiesz korci mnie (cholerka strasznie) te zdjęcia skomentować.. wiesz takie odczucia, jak oglądamy jakiś obraz czy coś takiego ale chyba się nie odważe :))) napewno się nie odważe! Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Ech... 11.09.05, 21:02 Nie!!!! źle mnie zrozumiałaś tu nie chodzi o Ciebie! o Tobie już się wypowiedziałem (wyżej) chodzi o KLIMAT... tych fot Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 21:03 dobra zmieniłam właśnie:/ powiedzmy... cholera mam 30 fotek i nie mam z czego wybrac:/ nie chodzilo mi o tło tylko o to żebym ja ładnie wyglądała :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Ech... 11.09.05, 21:08 Były trzy? teraz są dwa tamto (z nad morza)zostaw jest ok to w środku też jest ok to z tą ścianą mi się nie podoba, ale oczywiście to tylko moje zdanie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 21:09 wiec usunelam to ze ścianą, jutro pojawi sie nowe z buźką:) tylko sie nie wytrasz :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Ech... 11.09.05, 21:14 Wiesz pamiętam że już o tych zdjęciach z Tobą rozmawiałem coś miałaś klopoty z fotografem :)) obiecuję - kończę temat zdjęć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 21:15 hahaha tak fotograf robil to co ja karze:) moja wina więc ;) Ale i tak śliczna jestem wiec hahaha LOL Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Ech... 11.09.05, 15:31 Dzien dobry wszystkim:) Wredna, co Ty tu ludzi straszysz takimi myslami!?? Zycie jest piekne, jak ktos juz na tym forum wspomnial ;-) Nawet jesli czasem nie jest do konca tak jakbysmy chcieli, trzeba brac i cieszyc sie z tego co mamy:) No, widzisz, ja np dzis mam kaca ale jakos daje rade ;) Trzymaj sie, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Ech... 11.09.05, 15:44 E tam Wredoto, Ty sobie z nas nie zartuj, tylko sie do nas usmiechnij! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 15:57 kiedy mnie powodów czasem brak :/ i to czasem jest dziś :/ Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Ech... 11.09.05, 16:05 Ojej, co sie stalo??? Na pewno jest cos, co moze ci humor poprawic.. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 16:13 nie coś a ktoś, jest, ale obok, nie ze mną... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ech... 11.09.05, 16:14 hej wredna, to może poużywaj sobie na nas, to Ci się humor polepszy;))) mogę być kozioł ofiarny jeśli chcesz;))) o ile Ci to nastrój poprawi.... bo kawałów to ja nie umiem opowiadać.... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 16:17 Nieee no tak nie można... za pozwoleniem <lol> NIEEEE :) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ech... 11.09.05, 16:24 łooo matko.... ale chyba jednak dam Ci powód do posmiania się ze mnie... bo czytam to forum i czytal ale za diabła nie wiem co znaczy <lol> śmiej się jak chcesz, ale potem wytłumacz;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 16:26 hmmm LOL wziął sie z GG... to taka emotka z szyderczym uśmiechem ;)) czaisz? kumasz? jarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Ech... 11.09.05, 16:26 lol to taki ironiczny usmieszek, szeroka geba :D Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ech... 11.09.05, 16:32 dziękuję bardzo;))) Iza widzę ze sie odwdzięczyłaś za wypasa;)))) wredna a nie mogłabyś tej osobie, przez którą masz zły humor powiedzieć, że ma gryźć psa w nos, z tego co widziałam to zajefajna z Ciebie laska, a tego kwiata jest pół świata;))) biorąc pod uwagę że jesteś bi, to już w ogóle masz wybór duży;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 16:38 hehe z tym kimś to ja nie rozmawiam od kilku miesięcy... To straszna historia... Że też kocham takiego bydlaka :/ Faaaaak !! Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ech... 11.09.05, 16:39 nie rozmawiasz z nim od kilku miesięcy a go kochasz??? matko kochana wredna nie zartuj sobie!! chyba wspomnienie po nim kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 17:07 cokolwiek to jest, to mnie strasznie przytłacza :/ (nie jestem z nim od listopada:/) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Ech... 11.09.05, 16:40 Jezoooo, Ci faceci..lamia niewiascie serducha.. Wredna! A nie mozesz tak po prostu sprobowac zapomniec??? Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ech... 11.09.05, 16:42 eeee.... tu trzeba klina, klin klinem wredna! czego w domu siedzisz??? idź sobie na miasto, co? wypij piwo gdzieś w centrum w pubie, czy coś... no... leć! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 17:08 od 11 miesiecy próbuje... picie juz nie pomaga... inni faceci tez nie :/ masakra :/ we łbie mi sie kotłuje... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 17:08 no tak po prostu to jeszcze nie próbowałam... myslisz ze można ?? (IZA litości:/) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Ech... 11.09.05, 17:11 a dlaczego nie można??? jak rany teraz to chyba wszystko można;))) o ile się dobrze orintuję, to masz jakieś 20 lat, wredna... Tobie w tym wieku wszystko można!!! ruszaj d... i wymarsz na miasto!! teraz jakoś łatwiej się żyje;))) a co do tego Twojego kolesia, pożal się Boże, z którym od listopada nie jesteś to daj na luż Kobieto, szkoda Twojej młodości, radość zycia Ci to odbiera, a coś jakoś takos mi się zdaje, że on wcale wart Ciebie nie był, napisz mi w ilu % spełniał Twoje oczekiwania wobec faceta, które zawarłaś na stronce?? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Ech... 11.09.05, 17:18 wiesz co esterka... zajrzyj za 3min na maila... Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Ech... 11.09.05, 17:13 Penwnie ze mozna! Jejku, MOZNA! Trzeba tylko naprawde chciec.. Ciezko mi dawac jakiekolwiek rady, ale trzymam kciuki, zeby sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś