ikkebra 12.09.05, 20:57 no no, widzieliście przed chwilą? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemxija Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:02 Widzialam, jakby miala conajmniej 6 kilo wiecej. Ja za to zauwazylam jak brzydki i ciezki chod ma Cichopek, az mi sie geba ucieszyla, ze jednak ma jakies widoczne mankamenta:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:05 Melduje, ze dekolt muszki zauwazony, a chod bombelasa nie. Ponadto, chcialam zauwazyc, ze Cebulooki ma jakies problemy z wielkimi oczami. Stanela przed nim na wyciagniecie dloni - Klara, a on pyta czy to ona? p.s. ja i tak czekam na czwartek i na nowy serial - Gotowe na wszystko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:12 hihi, ten motyw tez mi sie w oczy rzucil patrzy, patrzy i oczom nie wierzy: Klara, to ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:12 aha, ja to az sie zaczelam przygladac czy ona sie jakos tak bardzo zmienila, ze poznac ja tylko po glosie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:15 haha, no ja tez, zaczelam sie przygladac czy np. zmienila kolor wlosow czy cus inszego co tak na jej wyglad wplynelo. A jak Jaculo wreczyl Marcie plik papiurkow i mowi TO SA RACHUNKI?? Haha, myslalam, ze do zaplacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:22 Ja tak się zastanawiam co też Jaculo ze swoja kwaterą uczynił, że u Marci pomieszkuje. W rulete przewalił czy jak??? Wiem ze porąbanej siory pilnuje, ale dlaczego nie u siebie? Sama porąbane baby w tem filmie: Klara , Marcia, BB, Iza.... BigTworki! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:24 ...Ula tez taka chwiejna emocjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:27 chyba sie pozbyl jak mial te ruskie dlugi? A w ogole to dlaczego my nic nie wiemy o Majerowym dziecku???!! Wlasnie mi sie przypomnialo. Odpowiedz Link Zgłoś
exstazy Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 13.09.05, 14:23 HrHrhr Rozwaliła mnie jego ślepota.. Klara, to ty?? Nie, Józef Tokarczuk..bhah A pierś owadzia widoczna..jakby utyty ten owad..:( Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:03 w zyciu chyba nie widzialam wiekszego push-upa :) az dziw, ze sobie brody nim nie obijala Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:23 I chcialam jeszcze zauwazyc, co pewnie wszyscy zauwazyli, ze mjm (a przynajmniej dzisiejszy odcinek) jest nudne jak falki w oleju! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:30 tween_peaks napisała: > I chcialam jeszcze zauwazyc, co pewnie wszyscy zauwazyli, ze mjm (a > przynajmniej dzisiejszy odcinek) jest nudne jak falki w oleju! :-) No! I wiochy cuś ni widu ni słychu. Owcze bobki ich przywaliły czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:50 Wlasciwie dobrze, ze on tej Klary nie poznal, bo mnie to wyrwalo z odretwienia. Nudy byly straszliwe. Jedyne co mi sie podobalo to muchowy plaszcz, muchowy czy musi??? Nie, chyba jednak muchowy. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:56 Muszy, kurcze:) Muszy plaszcz:) A wlasnie mi sie przypomnialo apiac, ze Stjopa nie byl zly, ale na jego miejscu jakbym prasla malzonke to by ja na Ksiezyc wynieslo. Klamie mu w zywe oczy, mieszkac z nim nie chce, ja wam mowie, ze jeszcze Elka sie za Stjope wyda! Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 13.09.05, 00:43 Muszowy płaszszsz niech bedzie w takim razie! Z ta Elka racje masz, bo milosc wielgachna moze nie przetrwac jak sie ujawni klamliwa natura Goszy Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: i jeszcze jedno 12.09.05, 22:05 feber napisała: > Papuga dzisiaj ubrala ciaze! Tylko niech jej nie nosi tak jak dochtórka Renia, która miała ciąże przeponowo - żołądkową. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 21:57 a w streszczeniu było "Krzysztof przyjeżdża do W-wy ..." i co ??? gdzie ten stróż moralności ??? nauczyciel syna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 12.09.05, 22:08 Trudno było tego dekoltu nie zauważyć. Dla mnie hitem odcinka był Chochoł z obolałą miną podglądający BB zza drzewa. No i cebulowe, Klara to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 13.09.05, 08:55 przespałam odcinek, no normalnie musiałam podpierać powieki zapałkami. Oglądałam jedynie z forumowej konieczności...Wiem tylko,że odcinek był pełen Chochołów i Owada. Nie tracę jednak nadziei, że się rozkręci a akcja nabierze tempa... Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalecka MjM nudny odcinek oprócz 13.09.05, 10:55 tekstu Sztefena "Wujek Johan złamał nogę"! Czekałam o czym to chce pogadac z Goszą a tu taki strzał, Gosza strasznie się zmartwiła wujkiem Johanem zapewne, że pozwoliła bez problemu wyjechac kochanemu... Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: MjM nudny odcinek oprócz 13.09.05, 11:03 ja sie zastanawiam po jaka cholere byl ten slub? przeciez mogla go tak zwodzic jeszcze 3 lata, i tak by sie nie pokapowal (skoro teraz sie nie pokapowal, ze ukochana zonka ma go gdzies) Odpowiedz Link Zgłoś
wisi.mi.to Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 13.09.05, 14:18 czy tylko mi się wydaje, czy kiedy mucha powiedziała "do rosołu to ja mogę wszystko" (scena w Oazie) zabrzmiało to nieco dwuznacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 13.09.05, 14:33 przyznam się, że dla mnie też ta owadzia wypowiedź zabrzmiała cokolwiek dwuznacznie, ale o co tu chodzi???? Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
wisi.mi.to Re: ale dekolt u Muszki!!! :)) 13.09.05, 14:35 bo można się np. rozebrać do rosołu podpuszczała bliźniaka? Odpowiedz Link Zgłoś