princeza_fijola 08.09.02, 22:21 Kochanie, Sraczku mój jedyny wróciłam! Czekam na Ciebie:) Całuję mocno:) tęsknię:(( Prynceza Fijoła* Hipopotam napewno jest mój!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sraczek Re: Kaluza blotna 8,09,2002 08.09.02, 22:26 Jestem moja krolowo. Czy chcesz dzis poswintuszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
princeza_fijola Re: Kaluza blotna 8,09,2002 08.09.02, 22:38 Mój piekny, Ty przeciez wiesz, jedyny, że akurat dzisiaj nie mogę:( Przywiozłam z mej wiochy, och ekskjuze mła, z mych posiadłości kaszankę i piątka dzieciaków drze mordy z głodu, och ekskjuze mła, bardzo tęsknią do mnie i muszę jechać do domu i tą kaszankę dzielić tak, aby i staremu starczyło choć pęto, bo mi mordę przeflancuje! Och, ekskjuze mła, zrobi mi makijage na jutro. Pozwól więc miły, że od rana będę na Ciebie czekała! Acha i pamiętaj o małpkach! Tyle do Ciebie już wysłałam i nie dostałam odpowiedzi! Tam właśnie świńtuszyłam troszkę, bo jak wiesz, świnia jest moją nieodrodną siostrą to sobie pocxzytaj, skarbie jedyny:) Kocham Cię bardzo i tesknię. Całuski! Prynceza Fijoła* Hipopotam jest mój! Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Kaluza blotna 8,09,2002 08.09.02, 22:50 Kochanie moje, malpki dostalem i pamietam o nich. Tylko nie wiem co one jedza. Moze karmic je muchami z nosa? Ciesze sie, ze tak bardzo zwiazana jestes z rodzina. Kochanie, pozdrowiena dla twojej siostry, a mojej przyszlej szwagierki. Caluje jej rozowy pyszczek! Jestem zawsze twoj, mila. Kocham Cie i nie zwracaj uwagi na idiotow. No wlasnie, dlaczego mnie tak lekcewazysz? To rani! Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.dziewczynka Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 06:44 Może chcesz misia dla dzieci? Ładny, puchaty i ma brązowe oczka. Oddam chetnie i za darmo. Niech sie ktos nim pocieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 08:25 Jestem głęboce poruszony - proszę więcej!!!! Tak miło czytać o kwitnących uczuciach dwojga tak bardzo interesujących dziwów Odpowiedz Link Zgłoś
roman_hood Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 10:07 Witam! to ja! Słynny forumowy obronca ucisnionych i cierpiacych! przybywam i coz widze?! ze jakowas wstretna l'creatur sie do mojej Ukochanej zaleca. Won, potworze, nie jestes godzien jej stópek całowac! O Piekna moja, pojdz w me ramiona ja Ci pokaze prawdziwe amor! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 10:12 takie romanse za mnie tu nie ma?:) hehehe jesli chodzi o muszlki w nosie to moja specjalnosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 10:17 Odstosunkowac sie prosze od mojej pieknej! Moja ci ona i juz! Kochanie nie zwracaj na nich uwagi. masz malpe Kocham Cie Sraczek Odpowiedz Link Zgłoś
roman_hood Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 10:26 Zadne "odstosunkować"! bede sie właśnie bardzo chętnie stosunkował z Prynceza Fijołą i żadne zasrane zielone coś nie będzie mi tu bruździć!! Spad na bagna! Maj l'amour, kam tu mi, ja Ci zrobię guud! Masz małpe, napisz, odpisz. Lowju do bolu!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 10:26 sraczku ale calusa to moglbys dac, w koncu blue_netki, błąd_ynki ja wszystkie was dziewczynki/.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 10:33 Ja ajlawju moja Fiołkę a ona mnie tesz! Nie burzcie naszej milosci! Kochanie, gdzie jestes? Tesknie! Jak przyjdziesz opowiem, co mi sie smilo! Az sie robie czerwony ze wstydu! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 10:30 sraczek napisała: > Odstosunkowac sie prosze od mojej pieknej! > > > Moja ci ona i juz! > > Kochanie nie zwracaj na nich uwagi. > > masz malpe > > Kocham Cie > > Sraczek Ej górale nie bij ta sie, ma góralka z przodu, z tyłu, podzielita sie Mawyr M.W Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 10:36 Jak smiecie! Mowicie o mojej wybrance! Kochanie, napisz mi malpe! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 10:37 czarna_pantera2 napisała: > na boku tyz mozna:) Na boku to można Tir-gate ;-))))))) Mawyr M.W. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_hood Sraczek 09.09.02, 10:39 jak śmiesz tak bezwstydnie o mojej Ukochanej śnic? w jape chcesz? Maja ljubwa, pażałsta, ja paniał, ja bez Ciebja nie magu!!! masz małpe i zająca! odpisz, plizzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Sraczek 09.09.02, 10:41 roman_hood napisała: > jak śmiesz tak bezwstydnie o mojej Ukochanej śnic? w jape chcesz? > > > Maja ljubwa, pażałsta, ja paniał, ja bez Ciebja nie magu!!! > > masz małpe i zająca! odpisz, plizzzzzz > > Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Sraczek 09.09.02, 10:42 Jestes nieodpowiedni dla Fiołki zbyt agresywny i pretensjonalny.!!! Kochanie, teskno mi! Odpowiedz Link Zgłoś
roman_hood Re: Sraczek 09.09.02, 10:47 Ja będę romantyczny, ale potem, jak już moją Ukochaną na listowiu złoże, delikatnie rosą obmyję a potem to już sama miłość do dna! Teraz jednak to ja się muszę z paroma pajacami rozprawić i coś czuję że zielone coś będzie pierwsze. Szykuj się na śmierć, zginiesz marnie, l'creatur! Maj Słitt, ja o Tobie myśle dniami i nocami, ja Cię kocham tak, że aż sił mi brak! Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Sraczek 09.09.02, 10:53 Moje kochanie nie lubi brutali wiec nie masz szans. jestes zdolny tylko do fizycznej milosci chociaz tego nie jestem pewien nie potrafisz kochac dusza, a tego princesa potrzebuje! Kochanie napisalas juz malpe? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Sraczek 09.09.02, 10:53 roman_hood napisała: > Maj Słitt, ja o Tobie myśle dniami i nocami, > ja Cię kocham tak, że aż sił mi brak! > > Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Sraczek 09.09.02, 11:10 jemu nawet to nie pomoze. Moje ajlawju! Jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Sraczek 09.09.02, 11:13 sraczek napisała: > jemu nawet to nie pomoze. > > Moje ajlawju! > Jestes? To nie musisz się wcale martwić, Twoje ajlawju to załatwi, bo z czym do ludzi? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Sraczek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 11:14 Moje ajlawiu jest moje, nie zamierzam sie dzielic miom żetem z nikim! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Sraczeska!!!! 09.09.02, 11:26 Jak to miło, że są jeszcze tacy czujący inaczej pozdrawiam PA/////// ps. macie@ Odpowiedz Link Zgłoś
princeza_fijola Sraczku, Kochanie 09.09.02, 11:32 Jestem już, jedyny mój! Tak za Tobą tęskniłam:( Musiałam przykryc plamę na bluzce po pawiach piateczki ukochanej mojej:) To po kaszance! Ale ja się nie dałam, wpieprzyłam całe pęto i pół pęta starego, och ekskjuze mła, nie starego tylko mą mari. Na mojej bluzce nie ma moich śladów kaszankowych, także oddech mam świerzy. Będziemy sie oddawać rozkoszy pocałunków!:) Kochanie, nie badz zazdrosny o Romana! To tylko bliski kolega! Podkochuje się we mnie, ale jak wiesz, to wszyscy panowie mnie kochają, bo jakżesz mogą inaczej? Jestem Twoja jedyna, pamiętaj o tym! Och, jak mimo wszystko podnieciły mnie twoje krzyki zazdrości. Oj, mój ty lwie! Mój tygrysie! Moj pantero! Moj ty wszystkie zwierzeta świata! Kocham Ciebie jedyny:) Twoja Prynceza Fijola* Hipopotam naprawdę jest mój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Sraczku, Kochanie 09.09.02, 11:36 Sloneczko karpat, niedzwiedziu intelektu,jak ja za miom ajlowju tesknilem wyslalem tyle malp Buziaki Twoja Sraczka Odpowiedz Link Zgłoś
princeza_fijola Re: Sraczku, Kochanie 09.09.02, 11:43 Kochany, kochany, kochany! Musze teraz popracować troszeczkę! Szczękę sztuczną górna przemyc, bo mam transport! Pod most mnie wiozą cobym zarobiła troszkę. Tęsknij za mna, a ja przyjadę z pieniążkami. I nie przejmuj się dogryzaniem innych ludzi! Oni po prostu NAM zazdroszczą:) Kocham Cię! Princeza Fijoła P.S. Hipopotam jest mój! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Sraczku, Kochanie 09.09.02, 11:39 princeza_fijola napisała: > Moj ty wszystkie zwierzeta świata! > Kocham Ciebie jedyny:) > > Twoja > Prynceza Fijola* > > Hipopotam naprawdę jest mój!!! No nie i osłem?, jeleniem?,małpą?, świnią?,słoniem ?, ale to musi być miłość! ;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_hood Maj Słit Melodyyyyy 09.09.02, 11:43 Kam tu mi, ja być taki lower ze hoho! Ja amor mam w sobie, ja mą amor i Ciebie obejme, ja mą amor nieba Ci uchyle, tylko powiedz słów kilka, że jest nadzieja, że mnie choć troszeczke lubisz. Spijać będę słowa z Twoich ust korali, bedę gładził z rana Twe krucze plerezy, tylko powedz szczerze, mam ja li szanse u Ciebie? Obiecuję że sie Twoim przybytkiem ruchomym zajmę jak należy, dzieciątka nakarmię, zwierzątka napoje, nawet te pawiki z bluzeczki usunę znaczy sie nowe odzienie zakupie. Bi majn, ij will mejk ju hepi! Aj will sex ju ap! Zielony, weż się utop, ja tu na dłużej zagoszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princeza_fijola Re: Maj Słit Melodyyyyy Romanie! 09.09.02, 11:47 Pamiętaj, mowi sie do mnie: wudrewu kusze awek mła! Pamiętaj o tym! Jak zapamietasz, to możesz być choć częścią hipcia:)) Nie zapominaj o manierach! Pliz! Pozdrawiam Princeza Fijoła* PS. Hipopotam moj ci jezt! Odpowiedz Link Zgłoś
roman_hood Re: Maj Słit Melodyyyyy Fijołłłłłooooo 09.09.02, 12:01 Będę do Cię mówił wszystkimi językami miłości. Będę używał takich słów, jakich pragniesz, będę swoja miłość opisywał wszystkimi kolorami tęczy, daj mi jedynie znak, nadzieje, że może kiedyś dasz mi swą dloń (i nie tylko) do ucałowania! Chcę być częscią hipcia! będę czym chcesz! maj Słiittt!!!! oooo, czuje że robi mi sie dobrze.... na sercu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 11:47 Moja sliczna jedyna, popracój troche, wiesz, że zal mi ciebie, ale i ja mam zebranie wazne! Po zepraniu napisze malpe, otym co mi sie na zebraniu smilo. Pamietaj o swojej sraczce. wieczorem poswintuszymy Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 12:05 Kurwa. kurwa, kurwa - ale to śliczne!@!!!!@!@!@!@ Te wszystkie małpeczki dla Was!!!!!!!!!! pozdrawia PA//// Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 14:40 Jestem juz, jestem:( Zarobiłam tylko 5 zł! :( kolacji nie bedzie, ale za to, kochanie, poswintuszymy sobie, oj, poświntuszymy. Fajny film dzisiaj widziałam! Momenty były! Princeza Fijoła PS. Hipopotam jest mój! Z ogonkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Kaluza blotna 8,09,2002 09.09.02, 12:14 Moi drodzy z tej gorącej miłości ta kaluża duża zaczyna wysychać. Opamietajcie się, wszystkie zimnokrwiste, zielone są gorące i czerwone. Nawte hipcio nie zamoczy sobie ogonka że o ogonie nie wspomnę :-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś