Gość: kijana IP: 193.74.43.* 10.09.02, 08:02 futrzana, przepita dupo!!! jesteś ty aby kumaty do szoł dzisiaj?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 08:22 a co kuewa!!! jasne że jestem!!!:),..w każdym stanie jestem!!!:) ..Ty na serio jezdeś kijanka z inicjatywą!!!:)) ...podoba sie mnie to!!!!:)) ...nie Krzysiuuu..??:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 08:29 jaki znowu Krzysiu, kurna chata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 08:35 a taki tam sobie..!!,...Krzysiu Jarzyna ze Szczecina!!:) ..przyjeżdza czasem i pijemy razem!:) ...a Krzysiu jezd szefem wszystkich szefów!!:) tygrysek... PS..doszedł @????,..bo wysłałem jeszcze raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 09:14 i kto tu jezd nie kumaty do szoł dzisiaj co babo!!!!???:),..hehe.. ..ja tu stojem w pełnej gotowości bojowej!,..kły wyszczerzone,..oczy nieprzeniknione,...pazury zadarte, a cie nie ma !!!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 09:28 o booooooże!!! jaki ty jesteś mało przystojny!!! a to i tak mało powiedziane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 09:23 no mam coś ale nim odczytam to minie sto lat, to jest jakies kurwa nieporozumienie żebym ja musiała tak zapiprzać, i jescze dzisiaj zapomniałam śniadania !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 09:27 cierpliwości kijana!!!:)),..otworzy siem!!:)),..wolno ale siem otworzy!!:)) ...to faktycznie jakieź nieporozumienie!!...a wiesz co???,...weź ich tam za ryje , napierdol wszystkim razem a potem każdemu z osobna i idź na stołówke nażreć sie żeberek!!!!:)) hmmm...a jak tam psina??,..zdechła już??:) tygrysek... PS..byś mogła to drynknij..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 09:33 drynkne później bo teraz mam zajzd na maksa, a psina żyje wczoraj pojechałam z moimi kumpali do parku, oni grali w piłe a psina latała ze trzy godziny i prawie się zajechała na śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 09:37 hehe...jak tak dalej pójdzie to serio zajedziesz tego psa!!!:) ..kumpela cie zajebie i nie bede miał po co przyjeżdzać!!!:) teraz musisz już go nie stresować do powrotu kumpeli!!,..niech leży i noś mu żarcie!!!!,..ino nie kurwa trutke dla szczórów z piwnicy!!!!:) tygrysek... PS ..otworzyło siem???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 10:28 no otworzyło siem i mówiłam ci że w ogóle mi się nie podobasz, nie masz żadnych pazurów ani futra, phi! co z ciebie za tygrys? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 10:34 no trudno,...tak czasem bywa!!:) ..ale Tygrys i tak jezdem!!!:) ...liczy sie charakter babo wstrętna!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 11:48 poszłam sobie w cholerę do innego pokoju na razie, bo zaraz (tzn kierownikowi) przypierdolę w ryj!!!! tygrys!!!!! jestem głodna na maksa jeszcze pół godziny i idę żryć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 11:53 wierze ci!:),.ja też kurna nie raz śniadania zapomne i mnie rozpierdala potem!!! ...a co on ci zrobił??,..a z resztą,...przypierdol mu profilaktycznie!!:) ..co by wiedział że do kijany sie nie fika!!:) ..no chyba że jest sie Tygrysem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 11:57 zadne tygrysy tez nie będą mi fikać!!!! za miesiąc jak ci przypieprzę z capoeiry to sie tylnymi łapami nakryjesz, tygrysiaczku wrrrrr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 12:01 hahaha...tak ci siem ino wydaje babo!!!!!:) ..cie raz drasne pazurami albo kłami chapne to inaczej bedziesz gadać!!:) ...nawet ta capo-coś tamci nie pomoże!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 12:07 pomoże, pomoże! jutro znowu będą mnie dźwigiem podnosić z łóżka ale co tam... Ostatnio zakwasy miałam równiutki tydzień. NAS NIE DOGONIAT!!!!! (właśnie leci w radio 100 raz tego dnia...) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 12:12 kijana!!! Ty z Tygrysem nie zaczynaj!! bo ciem znowu bede musiał zza światów wołać!!!!:))) ..na zakwasy najlepsza jest wóda!!:)) ..to czego Ty kurna słuchasz???,..a u mnie ciągle jakieś babskie zawodzenia,..to Kowalska, to Bartośiewisz a to zaś jakaś inna pipa... ..kurwa!!! czy oni Rocka nie znają????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 12:22 no to lepszy rock na Radio Maryja leci, u nas w ogóle nie można słuchać radia, słucham nielegalnie, tak cichutko, mówię ci porąbana ta firma. Net mam nielegalnie, radio nielegalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 12:30 kurwa mać!!!!,..sorry miałem być romantyczny...kurde to co tam z wami jezd do huja w tej firmie!!!!!???:) ..wszystko tam jezd nielegalne????,..a Ty tam aby legalnie tam jesteś???:) ..lepiej sprawdź za wczasu co by cie nagle nie zdemaskowali!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIJANA Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 12:36 na szczęscie ja jestem legalnie, na szczęście. Ale ja lubię nielegalność, adrenalina i te sprawy. to może byś mnie nielegalnie chapnał? hrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 12:45 hmmmm...bo ja wiem!:),... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 12:46 no jasne!!! jescze będziesz mi się tu zastanawiać!!!! dobra idę żryć pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 12:57 hmmmmm,....nie wiem, ale chyba jednak wolałbym cie chapać legalnie:), ..nie trza siem wtedy spieszyć..;)),..można chapać ofiare wolno,..rozkoszując siem każdym kęsem!:) tygrysek... PS..ino mówie ci, miarkuj z tym żarciem!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 14:39 zdechłaś na tym obiedzie czy co???,..martwie siem..:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 14:57 jestem tygrysku! zeżarłam kuraka, he he he!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 07:25 witaj kijana!!!!:)),...here I am rock you like a hurricane!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 08:28 heljoł! wczoraj tak sie zmasakrowałam na treningu, że jestem dzisiaj niezły kapeć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 08:31 Boszszszzzz.. babo!!!!,..oszczędzaj siem troche!!!!! .....bo co mi z ciebie zostanie!!!!??:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 08:49 oszczędzać to siem będę w grobie ;) dzisiaj nie ma kierowniczka he he he, ale juz sie postarał żebym się nie nudziła ;( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 08:57 w grobie to ty siem bendziesz odpoczywać!!:),..a oszczedzac sie masz teraz!!!:) ..co ty chcesz?? żebym na peronie jakomś chudom szkape zobaczył??,..w co ja kły wbije do huja!!??,..w kości???:) kierwonicy zawsze siem tak starajom!!:),..powinnaś to docenić babo!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 09:04 doceniam a jakże, ale mnie się spać chce. idę jeść śniadanie. A ty tam pilnuj tej siarki czy co wy tam robicie ;))) inwestor siem znalazł ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 09:06 tylko przyłaź mnie zaraz!!!:),..i nie uśnij po drodze!hehe.. ..jakiej kurna siarki!!!!???,..skąd ci to do do głowy przyszło!!??:) ..może już lepiej nie pij tyle!..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 09:36 a juz zakumałam (dosłownie i w przenośni) huta cynku !!! a teraz tygrysie mi powiesz co masz dziś na sobie, łącznie z gaciami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 09:38 a czemu mam ci to niby powiedzieć babo!!??:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 09:39 aha jeszcze jedno,...jak zadzwonisz to masz opierdol!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 09:40 jaqk to czemu?! futrzana dupo TO JEST SZOŁ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 09:41 szoł dla nas!!!,..a nie żeby mi kurwa wszyscy wiedzieli w co ubrany łaże!!!:) ..może lepiej ty powiedz????:),..bendzie znacznie ciekawiej!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIJANKA Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 09:49 no ja mam niezłą kiecę z dekoltem po pas wszyscy w dziale się na mnie gapia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 09:53 o holy siet!!!!, to już podchodzi pod molestowanie!!!, powinni ciem zaskarżyć babo!!!!:),..albo wykorzystać twe skromne odzienie do celów naukowo- badawczych!!:)) ..a ja jezdem ubrany normalnie,...czapka futrzana,..golf z owcy,...spodnie ocieplane z ortalionu i butu - wodery.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 10:53 a tam zaraz holy siet! Luz, niech se popatrzą faceci przeprzydli ;)))) a płacą wam dodatek za taki wyszukany ubiór i zdrowotne?;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 11:06 a mają oni aby na co patrzeć babo????:) ..no jasne że nam płacą!!,..dodatek zdrowotny, za ubiór i ekwiwalent wyrazony w wódce!!:),..0.7L na dobe!!hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 11:18 na razie tygrys znikam, ino mi się nie spij, bo ci przprzetrzepię futro!!!! ale mnie pogryzły komary, wyglądam jak bym miała ospę, straciłam na piękności nieco, wyobrażasz sobie kijana w czerwone plamki ? ochyda ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 11:24 buuuuuu.....z żalu sie spije jak bela!!!:) ...plamy??,..matko jedyna babo!!!,..musisz wyglądać strasznie!!!:) ...na ile znikasz?? tygrysek... PS..mogłabyś to drynknij!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 12:45 no tygrys!!!! nasze szoł jest zajebiste, informuje cię tylko że idę żryć, ale to się zmieni !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:01 co siem zmieni babo??,...nie będziesz już żryć!!!??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 13:21 nieeeee, żryć bedę dalej!!! właśnie wpierdzileiłam wielką golonę, że ledwo mi się zmieściła na talerzu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:25 kurwa mać!!! nie jade do ciebie!!!!! ..bo mnie na dworcu powita zamiast małej zwinnej kijany tłusta 100 tonowa orka!! ..ide sie nachlać wódą!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:29 Masz racje Tygrys, co bedziesz sobie zawracał głowe TAKĄ ładna dziewczyna:-)))). Przyjedz do mnie na literka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 13:29 ja ci dam orkę!!!!! człowieku golonki nie można se wpierdzielić?! kooooochany!!! ja mam takie mienśnie, że żadna golona nie da rady ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:35 można....ale jak tak dalej bedziesz żarła to huj wie co mnie na tym peronie powita!!!!hahaha.. ..a że mieśnie masz to nie watpie!!!,...ale piwne chyba z przodu!!!!hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 13:37 możesz sobie zmienić na anorektyczne BLONDZIE!!!!! futrzana przepita (pewnie też tłusta) dupo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:43 to nie żryj tyle i będzie oki!!!!:) ..a jasne że tłusta!!! a jak!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 13:48 łiiiii tam! wysyłasz mi ty aby jakieś inne zdjątka, bo odczuwam niedosyt;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:51 wyśle ci babo jak se zeskanuje!!!! cierpliwości troche!!!! ..a gdzie gra wstepna??,..zaloty???,..wspólne obalenie 0,7 Bolsa...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 13:55 o boooooże! zaloty..... łeeeeee, nie idziemy od razu na całość?! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:59 na całość,..jak tam chcesz,...w sumie mogiemy!!!:) ..ino zebyś potem nie żałowała bo bedziesz bardziej wycieńczona niż po tej swojej capo - coś tam!!!!!!:)) ..ech te dzisiejsze baby,..żadnego romantyzmu w sercu!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 14:06 romantyzmu...jak chcesz moge byc bardziej romantyczna ;))) nie żartuję, jestem na maxa romantyczna i moi kumple mają ze mnie przelewkę... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 14:16 jakoś nie moge uwierzyć czytając te posty powyżej!!!:) ..ale pożyjemy zobaczymy!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 14:18 pamiętaj że to są tylko posty!!!! real (nie mylić z marketem) może być inny wirtualny tygrysie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Kijanko 11.09.02, 14:23 Odpusc sobie Tygrysa. To dobry chłop, ale taki karakan z brzuszkiem:-))). Zapadnieta klatka i jedno sztuczne oko. Za to ja jestem bardzo romantyczny. Zabiore Cie wieczorem na spacer. Bedziemy ogladali zachód słońca, bede Ci mówił miłe słowaka. to jak bedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Kijanko IP: 193.74.43.* 11.09.02, 14:46 Zwiariowałeś?! Chcesz żebym to ja miała sztuczne oko?! jak mi fiona przypierdzieli? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: Kijanko 11.09.02, 14:53 Fiona wszystko zrozumie, bo ona dobra kobieta jest. To jak bedzie????:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 14:24 no niby tjak!!:)),..tylko że ja Tygrysem jezdem wszędzie!:) ...liczy siem charakter!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 14:52 dobra kijana!!!,..spadam na chate!!!!,..do jutra!!,..chociaż.... widze że Szrek ci chyba bardziej odpowiada,..w sumie racja! miły starszy pan!:) ..a ja to taki kawal pijaka i chama jezdem!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 14:56 Tylko nie stary Tygrysku:-)))). Czesc Odpowiedz Link Zgłoś