forumowicz_pospolity 29.09.05, 17:23 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2942309.html bożesz ty moj, brawa dla operatora Photoshopa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo Re: Playboy nie dla idiotów;) 29.09.05, 19:03 hehehe, to dla rownosci, teraz faceci pojda sie cykac, ja kcem, to i zarobie i zona przestanie narzekac, ze golego chlopa po tych gazetkach ni w zab :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Playboy nie dla idiotów;) 30.09.05, 10:10 uuaaau.. w ramach reklamy naszego forum SIĘ POŚWIĘCĘ... tylko czy to nie byłaby ANTYreklama? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Playboy nie dla idiotów;) 30.09.05, 10:15 gdyby mnie ktos tak Photoshopem obrobil, to tez bym sie dala sfotografowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Playboy nie dla idiotów;) 01.10.05, 01:18 ja się zastanawiam czy Photoshop działa we wszystkich przypadkach? czy np. przy minister Środzie płyta główna z procesorem by jebła od razu? takie małe harakiri;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Playboy nie dla idiotów;) 02.10.05, 05:09 dlatego Środa taka oburzona, bo żeby jej zdjęcie obrobić, to musieliby wymyslec jakiś zupełnie nowy program-photoshop za słaby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Playboy nie dla idiotów;) 02.10.05, 10:34 ale 2 tysiaki to troszku malo...a glupiemu radosc... Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Playboy nie dla idiotów;) 02.10.05, 18:45 Jaka jest moc photoshopa to prawie namacalnie musiał sprawdzić mój małżon bo wzioł wcale nie proszon w piuntek miast do dom z fabryki wracać to łon do medaia markt durnowaty po lampke biurkową się udoł . I wręcza mi te lampkę i gada , że specjalnie dla mnie to kupił , takiego ohydztwa dawno nie widziałam no ale co tam wiecej niz 20 zeta za to nie wydoł . A tera , w niedziele znowu poniosło go do tym samym tropem do marketu dla lepiej myślatych po kalkulator dla córki - wrócili szczęsliwe z zakupami , które corka wybierała na szczyńcie . Prosze o pomoc bo jak tak dalej pójdze to ja przez te sesje na suchych bułach ostane się ! Odpowiedz Link Zgłoś