gumpel 03.10.05, 17:16 ... to apel z pierwszej strony portalu Gazeta.pl Przyłączam się. Jeśli ten świat już nie może być lepszy to niech przynajmniej będzie ładniejszy :-)) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2947721.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_wok A gdzie mozna zobaczyc... 03.10.05, 18:39 Andrzeja Supronia w spodnicy? Chcialabym miec material porownawczy. Sean Connery bardzo dobrze wyglada w spodnicy. Ewan McGregor tez niczego sobie. Robbie Williams - moim zdaniem dyskusyjny, cos troche z kolanami nie tak, ale moze widzialam kiepskie zdjecie. Polacy niechetnie chodza w spodnicach, ale skoro Supron, to moze sprawa sie jakos rozkreci. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A gdzie mozna zobaczyc... 03.10.05, 19:36 Sean Connery? hehehe To nie spódnica, tylko kilt. Szkoci by się obrazili. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Jak lubicie spódnice, sami sobie noście 03.10.05, 19:24 Na Gare du Nord widziałam osobnika w b. szerokich spodniach, inspirowanych samurajskimi. Wyglądały jak spódnica (długa). Pano0wie tak samo ślicznie wyglądają w spódnicach jak panie. Proponuję więc: panie do spodni, panowie do spódnic! Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: Jak lubicie spódnice, sami sobie noście 03.10.05, 20:38 kochanica-francuza napisała: >Jak lubicie spódnice, sami sobie noście No cóż Kochanico. Po pierwsze, jak wynika z tekstu, autorkami apelu są kobiety. Po drugie, jak nalezy sie domyslać, już spódnice noszą. A zatem po dwakroć pudło :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jak lubicie spódnice, sami sobie noście 03.10.05, 21:05 > No cóż Kochanico. Po pierwsze, jak wynika z tekstu, autorkami apelu są kobiety. Naprawdę? Przepraszam, na ogół nie tracę czasu na czytanie tego typu pierdoł jak załączony tekst, więc nie zauważyłam.;-) > > Po drugie, jak nalezy sie domyslać, już spódnice noszą. No i na zdrowie. Czy ja je zaganiam do noszenia spodni? Poza tym, nie odniosłeś się do meritum, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Hehe... 03.10.05, 20:49 ... czytelnicy mojego bloga pewnie wiedzą, o jaką modę chętnie bym zaapelował :)) Ale tak poważnie, to ten apel to jakaś dziwna rzecz... Kobieta w spodniach nie jest kobietą? Eeee tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Re: Hehe... 03.10.05, 21:08 Kobieta w spodniach jest bardzo kobieta. Wezmy takie ikony, jak Marlena Dietrich albo Garbo w spodniach garniturowego kroju albo Audrey Hepburn i Bardot w rybaczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Hehe... 03.10.05, 21:24 > Kobieta w spodniach jest bardzo kobieta. Hm. Szczerze Ci powiem, że się nie zgodzę. Mi osobiście jednak kobiecość kojarzy się z sukienkami. Inna rzecz, że wcale kobiecości od kobiet obowiązkowo nie wymagam :) PS. Nie znoszę rybaczek - to tak na marginesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Hehe... 03.10.05, 21:30 > PS. Nie znoszę rybaczek - to tak na marginesie :) > Ha! Dziś widziałam w lumpeksie elegancki zestaw od betty barclay. Niestety, z rybaczkami... Nie na moje krótkie nóżki... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Hehe... 03.10.05, 21:08 stephen_s napisał: > ... czytelnicy mojego bloga pewnie wiedzą, o jaką modę chętnie bym > zaapelował :)) img.www.france.com/docs/hijab.gif ??? > > Ale tak poważnie, to ten apel to jakaś dziwna rzecz... Kobieta w spodniach nie > jest kobietą? Eeee tam :) poczytaj sobie Kalesoniella na FF. Ten by zakazał noszenia portek kobietom poniżej 55. (Dlaczego 55 gnojek? moja mama ma świetne nogi!) > Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Hehe... 03.10.05, 21:22 > img.www.france.com/docs/hijab.gif ??? Nieee... Zajrzyj na wpis z 27 września ;) > poczytaj sobie Kalesoniella na FF. Ten by zakazał noszenia portek kobietom > poniżej 55. Widziałem, widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś