cover_wielki 09.10.05, 11:57 serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34133,2957502.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cover_wielki I jeszcze to !! 09.10.05, 12:04 serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34133,2941009.html Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Wolna jak ryba. 09.10.05, 19:11 ech.. co te kobiety potrafią wyczyniać z powodu panów:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Wolna jak ryba. 10.10.05, 08:29 Lepiej nie wchodźmy w szczegóły;) A co z rybką zwaną Wandą? Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Wolna jak ryba. 10.10.05, 15:45 Iiii. Nasi skorumpowania aferzyści mają macki znacznie dłuższe i bardziej chwytne. Byle kałamarnica im nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Wolna jak ryba. 10.10.05, 20:58 taaaa... może te rekiny są do nas bardziej podobne, niż nam się zdawało tylko bardziej ... mobilne OLD :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma czuje się jak wolna rybka:) 14.10.05, 00:49 wyjątkowy wolny piątek..w podróż ruszam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma czuje się jak wolna rybka:) 19.10.05, 13:01 lubię środy słońce.. ..i spacer jesienną alejką:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: czuje się jak wolna rybka:) 19.10.05, 18:16 środy są fajne bo sa piłkarskie :) no i słońce tak fajnie świeci Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: czuje się jak wolna rybka:) 20.10.05, 03:07 To słońce mogę zrozumieć...ale piłkarskiej prowokacji nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Wolna jak ryba. 20.10.05, 19:10 może na gody też się wybrać w tamte strony... kiedy już odbuduję zaufanie instytucji finansowych do mojej rozrzutnej osoby ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Wolna jak ryba. 20.10.05, 22:33 He he he niezłe... Old, niezłe. "odbudować zaufanie do instytucji finansowych..." Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Wolna jak ryba. 21.10.05, 21:42 instytucje finansowe są bardzo troskliwe dbają o swoich klientów..:) jedna z nich przysłała mi raz zawiadomienie.. z ostrzeżeniem!.. no!:) że jeśli nie wyjaśnię przedterminowego zadłużenia to znajdę się na czarnej liście!..O! poleciałam do owej instytucji i pytam.. o co chodzi, jakie zadłużenie..? a pani owszem wyjaśniła całkiem uprzejmie..:) wyszłam zastanawiając się.. czy czasem w tej instytucji im się za mocno nie nudzi i czy muszą o takie głupstwa wzywać ludzi! czas tylko zmarnowałam i się mocno uśmiałam..:) zgadnijcie o jaką kwotę zadłużenia chodziło i z tego powodu na czarnej liście zaistnienie mi groziło..:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Wolna jak ryba. 22.10.05, 10:19 nie wiem... wczoraj dostałem zwrot z rozliczenia ubieglorocznego wyjazdu do Krakowa to było w listopadzie 2004 gdzieś na forum jest nawet ślad... rozliczono mne wspólnie z kolegą kasa wypłaciła nam 18gr do podziału na dwóch porządek musi być OLDROZLICZONY ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Uli nie nerwuj się 22.10.05, 11:17 Niech żyje biurokracja. Instytucja finansowa ma pewnie system informatyczny tak skonstruowany żeby się mysz nie prześlizgnęła. Cała reszta gróźb owszem może być spełniona przez jakiegoś biurokrate ale nie często się zdarza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma nie, nie nerwuje siem.. :) 22.10.05, 21:44 tak tylko opowiadam o instytucjach finansowych:) cover_wielki napisał: > Niech żyje biurokracja. Instytucja finansowa ma pewnie system informatyczny tak skonstruowany żeby się mysz nie prześlizgnęła. no ale nie wszystkie widzisz równo działają.. bo tu zrobili wielkie halo o..44 grosze..:) a np. w innym banku o zadłużeniu na koncie Binia mnie nie powiadomiono.. ani też nie informowano o zagrożeniu wpisania na czarna listę..:) zadłużenie sobie powoli rosło.. rosło.. po śmierci Binia na jego konto nie wpływały oczywiście żadne pieniądze i nie były wykonywane żadne operacje.. ale za obsługę konta bank sobie doliczał co miesiąc i przez przypadek tylko zapytałam...porządkując jego papiery..co z tym kontem i musiałam uregulować jako osoba upoważniona wstecz te zaległości, żeby zlikwidować całkowicie konto biniowe i to już grosze nie były...:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: nie, nie nerwuje siem.. :) 22.10.05, 23:13 Uli wiez mi wszystkie Banki to złodziejskie instytucje z grubsza rzecz biorąc. Inny Bank nei miał systemu a nawet jakby miał to nikt go nie zawiadomił o śmierci właściciela... druga sprawa to czy powinnaś spłacać te długi ... ale to juz grubsza historia na prawniczą rozprawke. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma można być .. 22.10.05, 23:37 ..wolnym jak ryba? w tym świecie pełnym stacji benzynowych i.. instytucji finansowych?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: można być .. 24.10.05, 01:07 masz racje ... nie można :( trzeba jakos się z tym pogodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma wolna jak ryba 24.10.05, 12:03 .."ci powie ryba i skąd nadpływa co powie ryba kiedy cię zdyba.. nie wiesz nie wiesz co ci powie ryba i skąd nadpływa co powie ryba kiedy cię zdyba"..:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nie, nie nerwuje siem.. :) 24.10.05, 21:58 padłaś ofiarą banku osoba upoważniona to nie właściciel podobnie jak odebranie wartości z konta, tak i należności wobec banku podlegają, o ile wiem, rygorom prawa spadkowego niestety, jako amator, nie powiem więcej ale przeciez zaglądaja tu i bankowcy rzeknijcie słowo, dobrzy ludzie :0) OLDAMATOR :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nie, nie nerwuje siem.. :) 26.10.05, 15:51 i tak już musztarda po obiedzie.. ..więc lepiej może nie wiedzieć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: nie, nie nerwuje siem.. :) 26.10.05, 20:11 Ryba do rybki...zmierzamy w stronę tradycyjnego karpia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nie, nie nerwuje siem.. :) 26.10.05, 21:45 tradycyjna wiśnióweczka pod rybkę...też w piwniczce stoi:) Odpowiedz Link Zgłoś