zo_h 09.10.05, 19:45 ... zaczyna się. Ostatnia chwila by postawić na kimś krzyżyk. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: Ostatni kwadrans ... 09.10.05, 20:14 Ciekawe czy lucyfair zarobił kolejny mandat.... Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ostatni kwadrans ... 09.10.05, 20:16 Może spacerem wybrał się na głosowanie ... tak to chyba cięzko popełnić wykroczenie. Chociaż w sumie zawsze można przejść na czerwonym świetle na skrzyżowaniu :D. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Ostatni kwadrans ... 09.10.05, 20:26 Albo zostać ukaranym mandatem za spożywanie piwa w miejscu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Ostatni kwadrans ... 09.10.05, 22:56 No to siup!Na zdrowie! Spozywamy! Publicznie! .-) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Ostatni kwadrans ... 09.10.05, 22:58 Aaaaa...zapomnialam... Spozywamy za denatow, rzecz jasna... Moze ozyja? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Zosienku... 09.10.05, 23:02 ja mysle, ze pewexy sie skonczyly ale jednak... TYLKO W TRUMNIE Z PEWEXU BEDZIESZ WYGLADAL JAK ZYWY:-)) Czego sobie i Wam zycze. Jament. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Zosienku... 10.10.05, 14:55 Odpowiem Ci słowami pewnej piosenki: "O mnie się nie martw, o mnie się nie martw Ja sobie radę dam" .... i takie tam. A Pewexy miały w sobie pewien czar ... niczym sklepy cynamonowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ostatni kwadrans ... 12.10.05, 19:18 A na kim ty ten krzyżyk stawiasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ostatni kwadrans ... 18.10.05, 23:01 A zebym to ja wiedział na kim stawiam ten krzyżyk. wszystko i tak jak to mówią dzieci "ryzyk fizyk". Nie ma pewności czy te gadające głowy w TV gadają by gadać czy gadają by przekazać coś, powiedziec coś o sobie. Generalnie te wybory to ... . Szczęśliwie największe wpadki demokracji odpadły w przedbiegach a niektórzy zachowali na tyle samokrytycyzmu i zdrowego rozsądku (ciągle łudze się że to jednak właśnie zdrowy rozsądek), aby wycfać się z wyborczej gry. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ostatni kwadrans ... 23.10.05, 20:10 I znów ostatni kwadrans majaczy na zegarku .. ostatni przed końcem ciszy wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaandzia Re: Ostatni kwadrans ... 23.10.05, 20:22 Chyba w Legnicy ten kwadrans,bo u nas już koniec.Teraz czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ostatni kwadrans ... 23.10.05, 20:57 No i chyba nie było na co czekać ... a Kaczka powinna chyba dać Lepperowi buzi z języczkiem. A o ostatnim kwadransie to mwóiłem w sensie kwadransu ciszy wyborczej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaandzia Re: Ostatni kwadrans ... 23.10.05, 21:17 Kaczka niech daje buzi komu chce a ja bym ja najchętniej w dupę kopnęła;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dociek No właśnie... 24.10.05, 02:13 ciekawe, kto tym prawdziwie skopanym? Napewno, żaden z tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: No właśnie... 24.10.05, 16:47 Heheheeee...rycze ze smiechu! Ta trumna z peweksu by im sie przydala bo jak tak sobie teraz kaczki i donaldami zaczna buzi dawac i sie wzajemnie kopac w dupe z tej wielkiej milosci, to sie moze okazac, ze narod ma znowu nowe rozrywki sensacyjne w prasie zamiast spelnionych obietnic! No i chcialabym to zobaczyc na wlasne oczy jak pewien homozerczy kaczor caluje donalda( w koncu tez kaczora) albo urozmaica te seksualne wyczyny sadyzmem w postaci kopania go w te dupe. Jessu! Toz to beda widoki nieprzecietne!Chlopaki! Ciekawe czasy nadchodza! Odpowiedz Link Zgłoś