onlyania 21.09.02, 19:32 a wy gdzie, ze tak skromnie spytam??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Bigosik zaszkodzil, czy co.... 21.09.02, 19:47 a kabelek do kibelka kitusiowi nie dochodzi..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Wy, bigosinscy.... IP: 195.116.200.* 21.09.02, 19:48 zjedli i leza do gory brzuchami ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wy, bigosinscy.... 21.09.02, 19:50 pozniej beda lezec na brzuszkach coby odpowietrzanie lepsze bylo....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Wy, bigosinscy.... 21.09.02, 19:52 hi hi hi.. moze nawet juz leza ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wy, bigosinscy.... 21.09.02, 19:53 net zostal zagazowany i nie dziala pewnikiem....:))) albo korki poszly od takiego przeciazenia powietrza.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Wy, bigosinscy.... 21.09.02, 19:50 wiesz 0nly.. pewnikiem masz racje ;-))) a kapusta je ciezkostrawna.. o czym pan doktor powinien wiedziec, wszak ;-))) pstrag nie szkodzi, wiec ja jestem ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wy, bigosinscy.... 21.09.02, 19:54 ale rybka lubi plywac, wiec pewnikiem sie wkrotce plynow zacznie domagac.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a biednej only, naczynie sie stluklo i napic ... 21.09.02, 19:55 sie nie moze, dlatego taka blyskotliwa dzisiaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a biednej only, naczynie sie stluklo i napic 21.09.02, 19:57 ja teraz z nocniczka pijam, przemoglam sie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a biednej only, naczynie sie stluklo i napic 21.09.02, 20:00 a pijac to ja bendem po 9:00, bo poki co probujem sie skupic na nauce, ale slabo mi to idzie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a biednej only, naczynie sie stluklo i napic 21.09.02, 20:04 ups, zostalo stwierdzone naukowo iz odpowiednia dawka alkoholu pomaga w zapamietywaniu....no wiesz ulalka, ja nic nie sugeruje, tylko pomoc pragne.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a biednej only, naczynie sie stluklo i napic 21.09.02, 20:06 he he.. tez mi sie tak wydaje, po wczorajszych doswiadczeniach z keltem przy nauce ;-)))) choc chiba wtedy siem krocej siedzi ;-))))))) i wysyla sie rozne rzeczy, prawda Kitus? ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a biednej only, naczynie sie stluklo i napic 21.09.02, 20:10 szybciej sie za to zapamietuje.....:) ponadto, jesli se ponoc czegos nauczysz pod wplywem alkoholu, to za cholere nie bedziesz w stanie wykonac tego na trzezwo.....a nie ma nic gorszego niz isc na sztywniaka na egzamin, trza zawsze cos na rozluznienie ze soba zabrac, a nuz profesorek tyz nie bedzie umial na trzezwo poprawnie egzaminu przeprowadzac.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a biednej only, naczynie sie stluklo i napic 21.09.02, 20:14 znaczy siem powinnam isc na nietrzezwo na obrone?! ;-))))) matko i corko, do czego Ty mnie 0nly namawiasz!.. ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a biednej only, naczynie sie stluklo i napic 21.09.02, 20:28 ja???? a gdzie tam, j tam grzeczna jestem..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dobrze ci, ze taka mloda jestes............. 21.09.02, 20:00 i tego naczynka, jeszcze nie wyrzucilas:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: dobrze ci, ze taka mloda jestes............. 21.09.02, 20:03 a jakze, korzystam, korzystam, jak najbardziej.....obecnie na dwijsposob, jak widzisz.... :) Odpowiedz Link Zgłoś