lubie.pomponiki 14.10.05, 23:11 Może moim wpisem na tzw. foczu Cię nie dowartościowałam (OLDBEZWARTOŚCIOWY), ale mam nadzieję, że i nie sprawiłam przykrości:) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldpiernik Re: Oldzie:) 15.10.05, 06:21 Rozśmieszyłaś mnie... To wystarczy ;0) OLD :0) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Oldzie:) 15.10.05, 07:09 Czyli pełny sukces:) Uwielbiam się śmiać, uwielbiam także rozśmieszać innych. Jest to skądinąd moja "broń". Naprawdę. Wyobraź sobie, że właśnie dlatego Roman Polański chciał się ze mną "pokłócić":) na temat kina, bo udało mi się go rozśmieszyć. Dzień dobry Oldzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Oldzie:) 15.10.05, 08:10 Czuję się przyrównany do Polańskiego. Zmięszałaś mi uczucia. OLDZUKOSA ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Oldzie:) 15.10.05, 10:50 A to zmięszanie to względem czego?:) 1. wzrostu 2. twórczości 3. sposobu bycia 4. ? (niepotrzebne skreślić) POMPONIKZDEZORIENTOWANY;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Oldzie:) 17.10.05, 20:17 ambiwalencję odczuwam wobec osoby nie wobec sztuki ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Oldzie:) 19.10.05, 02:32 oldpiernik napisał: > Czuję się przyrównany do Polańskiego. nie, nie, nie:) nic z tego, nie dam się wpędzić w ten kanał:) bo ja Ciebie, drogi Oldzie, nie przyrównywałam do Polańskiego Ty sam się poczułeś przyrównany do niego > OLDZUKOSA ;0) POMPONIKPROSTUJĄCY:) -- Więcej grzechów nie pamiętam, lecz za wszystkie serdecznie dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Oldzie:) 20.10.05, 03:03 Jaki ładny puszysty wątek:) Przepraszam, nie mogłam się oprzeć pokusie żeby zrobić przerywnik w Waszym dialogu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Oldzie:) 20.10.05, 18:56 a szkoda tak fajnie było się pokrygować i poskromnić pokłóć się ze mną o... BYLECO OLD ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Oldzie:) 21.10.05, 02:48 jak szkoda to bardzo proszę ciąg dalszy:) czy Stańczyk lubił się krygować?:) przyznaj Oldzie, że Stańczyk to był... NIEBYLEKTO POMPONIK:) -- wszystko jest fascynujące Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Oldzie:) 21.10.05, 14:23 taaak, przyznaję... będąc wszak błaznem nieporównanie mniejszego formatu podbijam sobie bębenka krygując się mniej ostentacyjnie ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Oldzie:) 21.10.05, 20:13 błazen... prześmiewca szyderca sceptyk format? forma? POMPONIKPOSZUKUJĄCY:) -- wszystko jest fascynujące Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Oldzie:) 22.10.05, 10:01 lubie.pomponiki napisała: > POMPONIKPOSZUKUJĄCY:) no własnie: idę szukać kasztanów:) -- wszystko jest fascynujące Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Oldzie:) 22.10.05, 10:09 wątek kasztanowy gdzieś się zapodział już zebrałem kilka kasztanów do towarzystwa lubię ich słuchać :0) bywa, że formatują nastrój jeśli już do formatów wrócimy OLD :0) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Oldzie:) 24.10.05, 22:28 pssst.... mam być cicho? nie, to uszło powietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Oldzie:) 25.10.05, 09:33 a gdzie tam, nic nie uszło:) biegam z Panem Agopianem po parku i szukam orzechów -- wszystko jest fascynujące Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Oldzie:) 30.10.05, 11:40 ech, szkoda, wielka szkoda... poprzednia sygnaturka forum była piękna [w(rz)e śnie] może zmień tę, którą teraz dałeś Oldzie na: babie lata wszystkich krajów łączcie się :)) -- ewent.sory Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Oldzie:) 02.11.05, 19:49 a zmienię kiedy nastrój nowy zmyślenie wstrzeli mi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Oldzie:) 05.11.05, 17:03 Oldzie:) czy już jesteś NOWONASTROJOWY czy wciąż BEZPRZYMIOTNIKOWY? ps. zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Oldzie:) 07.11.05, 19:52 jest melodyjnie.... pamparampam pamparara pirlil rimpimpara OLDNNUCEK ;0) Odpowiedz Link Zgłoś