dora38 16.10.05, 11:37 www.foto.akpa.pl/imprezy.php?id=1703&pageID=1 czyli,lwica salonowa Jarosińska i Kasia "podniesiona brew" sowińska uprawiją lans Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jesienna100 Re: Urodziny Pujszo 17.10.05, 20:11 jako stała bywalczyni warszaff-skich salonów(niestety muszę je zaliczac w ramach pracy fotoreportera)widzę jak Kasia podniesiona brew Sowińska robi wszystko WSZYSTKO by zaistnieć w mediach...Pujszo stary zboczeniec z tych wszystkich naiwniar korzysta, ale faktycznie Sowinska Kasia ktorą lansuje fotoAkpa i ostatnio tragiczna reklama jakiegos a la media marktu pokazała by wszystko co ma byleby B Y C i B Y W A C, załosne, a najsmieszniejsze jest ze chyba sie sobie podoba tylko z profilu;-) bo zawsze brew do gory, cyce na wierzch i stoi bokiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
robson1302 jesienna co ty tak na ta kasie 18.01.06, 13:38 Powiem ci szczerze, iz dziwi mnie twoja nienawiesc do tej osoby, znam ja osobiscie i dlatego czasem patrze co o niej pisza, ale od Ciebie to az taka niemila zazdrosc emanuje, co ona ci zrobila, bo to musi byc osobiste. A to, ze jej zdjecia gdzies tam sa to fajnie, wole ja ogladac niz jakas tam zazdrostna poczware. A tych twoich znajomych co z nia niby spali to pozdrow,( z innej grupt dyskusyjnej), i doradz by odrozniali marzenia od faktow, no chyba, ze tych kolegow tez sobie wymyslilas, bo watpie bys miala tak fajnych kolegow ktozy mogli by sie z nia przespac, jak bys miala, to bys nie zajmowala sie tak bardzo, tak spokojna osoba jaka jest Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Urodziny Pujszo 18.10.05, 10:39 Oglądając ją w reklamie tych pralek, lodówek i czego tam jeszcze zastanawiam sie czy ktoś wcześniej jej posłuchał.W reklamie mówi chyba basem Odpowiedz Link Zgłoś