Dodaj do ulubionych

laska nebeska.....

21.10.05, 20:59
ah te dziewczyny.....tylko amory im w glowach.....

a ja stary amor tak sobie tutaj klikam i co?
Obserwuj wątek
    • neita33 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:01
      A nóż coś wyklikasz
    • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:05
      a co chciałbyś wyklikać?Mow śmiało.
      • neita33 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:07
        Klikaj śmiało :)
        • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:09
          Chyba sie wystraszył...
          My takie łagodne a on sie nas boi.
          • a_quarius Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:11
            łagodne;)?
          • neita33 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:11
            No nie wiem czy takie do końca łagodne ;)
            • a_quarius Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:13
              no już się przestraszyłem;)
              • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:14
                lasek nebeskich???
                • a_quarius Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:17
                  jest taki dowcip a prpos "lasek nebeskich";)
                  • neita33 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:18
                    jaki?
                    • a_quarius Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:19
                      wstydzę się powiedzieć;)
                      • neita33 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:20
                        Duży chłopiec a taki wstydliwy ;)
                        • a_quarius Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:21
                          uprzedzałem;)
                          • neita33 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:23
                            Proszę się wyzbyć uprzedzeń ;))
                        • a_quarius Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:22
                          Dlaczego laska jest niebieska?
                          • a_quarius Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:23
                            bo dżinsy farbują;)))
                            • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:24
                              dobre
                              • a_quarius Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:26
                                prawda;)
                                • neita33 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:27
                                  :))))
                                  • leziox Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:01
                                    Na naszym podwórku była raz babcia,grzebiąca w śmietnikach laską.Dzieciaki
                                    zainspirowane jakąś piosenką w tv o tym samym tytule nazwały ją Laska Nebeska.
                                    Babcia na dziecięce powitania typu:
                                    -Hej,Laska Nebeska...
                                    Odpowiadała nieodmiennie:
                                    -Aaaa,ty byku niewydojony!
                                    I już było weselej.
                                    Tak tak.Laski nebeskie są pożyteczne w wielu okolicznościach.
                  • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:19
                    opowiedz prosze
              • neita33 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:14
                nadmierna łagodność to odmiana zagłaskania
                a tego nikt nie lubi :)
                • a_quarius Re: laska nebeska..... 21.10.05, 21:16
                  pięknie powiedziane;)
                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:25
                    hej ale zescie sie rozpisali.....

same laski nebeski...hihihihi.....

a ja tak sobie tutaj troche dobrej muzyki slucham no i klikam

ah
                    • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:28
                      To dobrze ze piszemy.Przynajmniej wiadomo ,ze tu ktos jest.A jakiej muzyki
                      słuchasz?
                      • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:31
                        a narazie idzie dobry trance i troche chillout, ale najbardziej to house
                        • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:32
                          ...a póżniej?
                          • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:38
                            hmmmm.....moze cos bardziej spokojniejszego.....tak do poduchy....a co radzisz?
                            • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:39
                              Cos do poduchy
                              chociaz ja dzis i bez muzyki zasne
                              • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:42
                                aha....a ja chyba jeszcze dorwe ksiazke i tak w polowie strony padne na
                                poduche....
                                • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:46
                                  No tylko mi nie mów ze idziesz spac
                                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:55
                                    nie nie....co ty....ta noc zaczyna sie dopiero na dobre,
                                    co robisz tak sobie?
                                    • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:01
                                      Co tu robię?O to pytasz?
                                      • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:17
                                        jou......i tak na codzien
      • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:26
        a co chcialbym wyklikac...????

ooooo.....a to chyba zostanie tajemnica wieczorna....

jakas fajna laske nebeska......
        • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:29
          Niebieska?sorki nebeska...Tu jedynie same zielone.
        • neita33 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:30
          I po co zdradziłeś tajemnicę?
          • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:33
            a to byl tylko taki podchwyt....

ale cöz widze, ze lasek jest troche nebeskich....albo i zelonych....
            • neita33 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:35
              Tych zielonych o szalonym spojrzeniu jest znacznie więcej
              • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:37
                To prawda.
              • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:39
                o szalonym spojzeniu? hej a to cos nowego.....a jakie one sa te laski zelone?
                czy tez tak gorace jak nebeskie?
                • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:41
                  zielone sa tak gorace ze mozna sie oparzyc
                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:44
                    sssssssss.......az tak? a to niezle.....ah te dziewczyny.....nebeski.....
                    a dotego takie gorace ze az palce mozna sobie sparzyc.....
                    • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:48
                      widzę,ze chyba jeszcze nie miales nebeski zielonej skoro nie wiesz ze tak parzą
                      • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 22:57
                        chyba nie.....chyba cos przegapilem.....
                        a moze nie spojzalem bardziej dokladnie.....hmmmm....

a moze ona nie pokazale sie jeszcze????
                        • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:02
                          a moze poprostu sie nigdy nie oparzyles?
                          • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:18
                            dobry argument....chociaz juz nie raz sparzylem sobie palce.....
                            • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:19
                              A widzisz...BOLAŁO???
                              • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:22
                                aha.....a jestes wlasnie taka laska nebesko zelona?
                                • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:23
                                  No... :))
                                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:25
                                    wiedzialem.....hihihihi.....:))
                                    • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:26
                                      A skąd wiedziałeś?
                                      • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:28
                                        a cos mi tak wpadlo w oko....jak nie nebeska to zelona....."zielone oczy masz
                                        to zdradz mi wszystko"......hmmmm....dziwne ale nie zlalem jeszcze
                                        zielonej....chyba nie....
                                        • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:30
                                          A skąd wiesz ze mam zielone oczy...hej czy ja Cie znam?
                                          • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:33
                                            nie wiem czy mnie znasz, moze kiedys przechodzilismy obok siebie.....ale widze
                                            ze masz....tak? zielone jak polana letnia w goracym sloncu????
                                            • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:34
                                              Przestań bo sie rozmarze...
                                              • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:40
                                                a nie......chyba zielone oczy daja pelnie nadzieji....a ja uwielbiam zielony
                                                kolor.....jest taki spokojny i zarazem czarujacy....
                                                • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:41
                                                  Ty mnie tu nie czaruj
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:43
                                                    hahaha.....ja nic nie robie, nic nie möwie....

ale i tak trafilem w 10-tke.....i wiem o tym.... green eyes
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:46
                                                    Tylko nie zgaduj juz wiecej publicznie bo nie będę juz taka anonimowa
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:47
                                                    ok.....przyzekam, ze nic nie powiem....ale chyba wiem cos wiecej i tak.....ale
                                                    to moja tajemnica...
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:49
                                                    Już się boję...
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:51
                                                    nie nie.....nie masz czego sie obawiac....don't cry green eyes......a co do
                                                    liczby 32 to cos mi to möwi....
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:52
                                                    Za dużo co?
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:55
                                                    co za duzo? co ty....32 to juz mialem
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:56
                                                    W tym roku?
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:58
                                                    neeeee.....nawet to zapomnialem.....ale nie tak dawno....az tak stary to nie
                                                    jestem....ale dusza goraca....
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:59
                                                    To dobrze
                              • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:23
                                nie, nie bolalo.....ale poparze sobie palce bardzo chetnie
                                • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:24
                                  to będzie samookaleczenie
                                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:26
                                    a niech tam.....a co....jezeli wszystkie laski nebeski sa tak gorace to bede
                                    parzyl palce bardzo chetnie.....ssssssss.......
                                    • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:29
                                      :))
                                      • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:33
                                        :)))
                                        • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:35
                                          A wtedy to juz nie pójdę spać...
                                          • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:41
                                            ah....chyba rozbudzilem ciebie troszeczke....
                                            • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:42
                                              Raczej głośno nie powiem...
                                              • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:44
                                                tak to moge odczuc....skad ja to znam.....dziwne rzeczy tu sie zdarzaja na
                                                forum.....
                                                • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:47
                                                  Taaaak?A jakie?Ja tu od kilku dni jestem.Uświadom mnie.
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:49
                                                    wat? dopiero od kilku dni? ah....a to ciekawe....jest tu pare takich sobie osöb
                                                    i pare interesujacych.....chociaz czasami te tematy troche glupawe
                                                    bywaja....ale jakos dlugo mnie tu nie bylo....
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:54
                                                    No właśnie zastanawiam sie czy Ty tez nowy czy może troszkę nieobecny...
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:57
                                                    raczej nieobecny i to od dluzszego czasu....ale bywalem tu juz...chyba 2 lata
                                                    temu, ale dziwne ze gdy nadchodza zimne dni to coraz wiecej osöb bywa tutaj
                                                    chyba dla rozgrzania duszy....
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:58
                                                    Duszy?Nie palców?
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:58
                                                    tez....i to chyba coraz bardziej....az sie pala do pisania
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:59
                                                    Tylko zebym sie wstydzic za Ciebie nie musial. Baw sie dobrze:)
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:00
                                                    Tylko nie mów mamie.Prosze braciszku.
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:02
                                                    no pieknie....to cala rodzinka sie tu zebrala.....
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:03
                                                    Nieeee,mamusia w domu.Hihihi
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:01
                                                    eetaammm.....co ty my tu bardzo grzeczni.....
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:02
                                                    Peterli to moj brat on mnie obroni gdyby co Pamietaj!
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:04
                                                    ok......to musze sie zachowac odpowiednio....ale i tak lubie palic sobie palce
                                                    na ognistych laskach....nebeskich albo lepiej zelonych
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:07
                                                    Czarodziej....
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:09
                                                    Przeciez musze uwazac na Ciebie! Oczy mam na zapalki ale siostra to siostra!
                                                    Opieke roztaczam
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:10
                                                    :)). Dziękuje braciszku.
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:11
                                                    a to co innego.....trzeba dbac o siostre, nawet jesli zapaleczki powieki
                                                    podtrzymuja
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:12
                                                    Peterli nie przeszkadza Ci moj brat?
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:14
                                                    Juz wam nie przeszkadzam! Tylko uswiadomic chcialem i juz znikam:)
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:15
                                                    nie co ty....skad,
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:13
                                                    Peterli obserwuje Cie! To moja siostra wiec nie bedzie latwo i milusio!
                                                    Delikatnie dobrze?
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:16
                                                    jasne....bede uwazal na mlodziez.....bardzo delikatnie
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:17
                                                    Właśnie delikatność sobie cenię
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:02
                                                    Pamietajcie dziatki, ze moje oko to rejestruje! A Ty siostra juz masz jedno
                                                    ostrzezenie i mama cieta jest na Ciebie. Poki co bede jak grob...
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:05
                                                    I tak juz mam przechalpane zes Ty zlodziej i moj brat.Co sobie o mnie
                                                    pomyślą.hihihihi.
                                                    Idziesz spac?Nieee
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:07
                                                    aha....niezle.....to mama czuwa nad twoja mloda dusza.....ah te mamy....co
                                                    bysmy zrobili bez nich....chociaz moja jest bardzo daleko ode mnie
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:08
                                                    A może Ty daleko od niej?
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:16
                                                    tak daleko i to od lat....moze powoli zadaleko...
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:18
                                                    Ja nie chciałam....sorki
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:20
                                                    nie möw tak, nic sie nie stalo, tak to juz wyszlo...
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:23
                                                    Czasem tak musi być.Ale przepraszam raz jeszcze.
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:01
                                                    A moze Ty na pianinie grasz a nie w klawisze stukasz?
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:03
                                                    niestety nie, nie jestem muzykiem czego bardzo zaluje, ale lubie bardzo pisac
                                                    na klawiaturze.....
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:06
                                                    To tak jak ja.Jak byłam mała malowałam klawiature n kartce i przylkejalam do
                                                    stołu.
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:08
                                                    nie? naprawde.....niezle.....tego jeszcze nie przeszedlem.....
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:14
                                                    chyba bede zaraz lecial do wyra bo mi sie juz oczy zamykaja......
                                                    ale fajnie mi sie z toba pogawedzilo, ah te zielonookie dziewczyny....sam
                                                    ogien....

ale tak przed snem....zdradz mi prosze skad jestes?
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:19
                                                    a jednak
                                                    I zielonookie sie nudza,prawda?
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:23
                                                    ale skad....co ty nie nudza mnie wogöle, a czy möwia to co jest w duszy? ponoc
                                                    oczy sa wejsciem do duszy, möwia co sie czuja i nie klamia....prawda?
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:24
                                                    To ja mam wielkie wejscie do duszy,bo wielkie zielone.
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:28
                                                    naprawde? wielkie zielone? wow.....czyli bardzo interesujace...a dla mnie
                                                    pierwsze co sie u kobiety liczy to sa wlasnie oczy.....möwia i zdradza
                                                    wszystko....tak sadze
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:30
                                                    To Ty niebezpieczny jesteś.Wszystko wiesz.
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:31
                                                    ja wiem bardzo malo....moze i za malo....
                                                  • peterli Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:30
                                                    no nic.....ja uciekam i zycze tobie bardzo milej nocy....

moze kiedys bedziemy przechodzili tym samym deptakiem to spojze w twoje wielkie
                                                    zielone oczy, moze?

dobranoc
                                                    Piterek z Karlsruhe
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:33
                                                    Miłej nocki.Mam nadzieję ze sie tu jeszcze spotkamy.I mam nadzieję ze nie za
                                                    dwa lata. :))
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:34
                                                    A wiesz gdzie jest Pforzhiem?
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:35
                                                    To do mnie?
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:38
                                                    Nie siostro! Do kolego co Cie tak ladnie uwodzil:)
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:39
                                                    No co...to było miłe.
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:45
                                                    Bo uwodzenie z regoly jest mile:)
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:51
                                                    To chyba dobrze prawda?
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:52
                                                    Jasne! Inaczej nazywaloby sie molestowaniem
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:54
                                                    Ciekawe tylko co Peterli o mnie jeszcze wie? O tych oczach to wiedziała od
                                                    Ciebie czy od mamy?
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:57
                                                    to kobieta byla? Myslalem ze facet
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 00:59
                                                    Dziś świat stoi na głowie i kto jest kim nigdy do końca nie wiadomo.
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 22.10.05, 01:03
                                                    Sluszna uwaga! Tymbardziej powinnismy byc ostrozni:)
                                                  • girl32 Re: laska nebeska..... 22.10.05, 01:06
                                                    Dlatego ja udaję sie na spoczynek.Dobranoc.Miłej nocki.I nie siedż tu długo
                                                    żeby mama sie znów nie martwiła.
                                                  • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 22.10.05, 01:08
                                                    Jeszcze tylko przekabace Swieta Anne na strone zla i tez ide:)
    • girl32 PETERLI 21.10.05, 23:13
      ...JESTEŚ...
      • peterli Re: PETERLI 21.10.05, 23:18
        tak jestem, tylko na chwile ucieklem w otchlan
        • bebe80 Re: PETERLI 21.10.05, 23:22
          "Jestem sobie prawda......."
        • girl32 Re: PETERLI 21.10.05, 23:22
          Ja za chwilkę uciekam.Przytulić się...do podusi.
          • peterli Re: PETERLI 21.10.05, 23:24
            to zycze tobie bardzo milej nocy i samych przyjemnych snöw......
            goodnight....
            • girl32 Re: PETERLI 21.10.05, 23:25
              Poczekaj,poczekaj
              Wyganiasz mnie juz?
              • peterli Re: PETERLI 21.10.05, 23:26
                no no.....co ty
      • peterli Re: PETERLI 22.10.05, 00:17
        tak
    • zlodziej_czasu Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:56
      Siostra?! Jest bezpiecznie czy mam ingerowac??
      • girl32 Re: laska nebeska..... 21.10.05, 23:57
        Jeszcze bezpiecznie.Spokojna Twoja ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka