amused.to.death amused.to.death 05.11.05, 22:25 na razie czytam, wkrótce pewnie będę pisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
padma padma 07.11.05, 19:13 Głównie czytam niestety, mam nadzieję, że tylko do czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
barba50 barba50 13.11.05, 14:59 forum zostało mi pokazane, będę z pewnością podczytywać, mam nadzieję za jakiś czas czynnie uczestniczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Bluetab 15.11.05, 01:23 blind_librarian napisał: > forumek w pół roku się rozrósł był na tyle, że go nie ogarniam, więc wątek > zakładam w celach poznawczo-statystycznych, w którym prosiłbym umieścic swego > nicka, w poście bez treści, jeśli pierwszy raz te kąty odwiedzasz. > Prośba dotyczy zarówno czytaczy, jak i pisaczy forumowych > Taka sobie po prostu xiega wejśc i wyjść:) > > Pozdrowienia:) > Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_n jeanne_n 15.11.05, 11:50 To i ja się przyznam do regularnego podczytywania :) Na więcej na razie nie starcza mi śmiałości... Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: iwka_j 06.01.06, 19:15 Nareszcie! Witam Cię, Iwko! Od dawna czytałaś to forum? Mam wyrzuty sumienia, że się wcześniej jakoś nie zebrałam do kupy, coby Ci o nim na wszelki wypadek powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_j Re: iwka_j 08.01.06, 20:37 No szkoda rzeczywiscie, bo widac "dzialacie" tu od dosc dawna, a ja niedawno tu trafilam i tak niesmialo zagladalam od czasu do czasu...:-) Pozdrawiam Moniko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_j Re: iwka_j 08.01.06, 20:41 acha, pewnie sie zdziwisz, ze niesmialo:-)))) Ano nazwa forum mnie oniesmielila, bo gdziez mi tam do werbalnej akrobatki! Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: iwka_j 08.01.06, 21:05 Głupio mi, że w porę nie zaskoczyłam. TWA działa mniej więcej pół roku, nadrobisz zaległości! Zaglądaj często! Odpowiedz Link Zgłoś
mantra1 Stawiam sie.... 09.01.06, 19:59 z nesmialym, acz soczystym cmokasem w oblicze Ojca-Zalozyciela tego foruma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Xięga debiutantów 12.01.06, 14:22 Niech wam będzie. Ale - sami tego chcieliście! Odpowiedz Link Zgłoś