pro_zack Re: mrauu 04.11.05, 10:31 justynella napisała: > budzi sie we mnie zwierze .. misio? taki malusi.. słodziutki... któremu milu milu można zrobić? pro_zack Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: mrauu 04.11.05, 10:32 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nienawidze misiofff ani nie jestm podobna, ani taka miła, ani puchata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pro_zack Re: mrauu 04.11.05, 10:34 justynella napisała: > Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee > > nienawidze misiofff > > ani nie jestm podobna, ani taka miła, ani puchata ;-) > ale może uszka masz jak misio? kosmate... ;) ? pro_zack Odpowiedz Link Zgłoś
pro_zack Re: mrauu 04.11.05, 10:40 justynella napisała: > wlasnie kocicaaaaaaa > :) ...strasznie dużo tych kocic się ostatnio porobiło... pro_zack Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: mrauu - to raczej zwierzątko :)) 04.11.05, 10:41 budzie sie we mnie zwierze, ale to niestety pradopodobnie leniwiec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pro_zack Re: mrauu - to raczej zwierzątko :)) 04.11.05, 10:42 justynella napisała: > budzie sie we mnie zwierze, ale to niestety pradopodobnie leniwiec ;-) > :) dobrze, że ten leniwiec budzi się w Tobie... gorzej by było gdyby to zwierze leniwcem zwane budziło się na Tobie :) pro_zack Odpowiedz Link Zgłoś