Dodaj do ulubionych

Efekt cieplarniany?

04.11.05, 16:03
wchodze tu w trakcie swojego bajecznego urlopu, a tu wszyscy aktywisci wyparowali!
Obserwuj wątek
    • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:04
      Bo to teraz forum CISZY
      • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:05
        No ale breilem ciezko bedzie mi cokolwiek napisac
        • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:06
          Zobacze Cie dzisiaj na tanach?
          • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:07
            Jasne.Zamknij tylko oczy i już będę.
            • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:08
              Wiesz co wtedy staje mi przed oczami... Gdybys zadbala o reszte mogloby byc
              bardziej przyzwoicie:)
              • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:09
                No co Ci staje....? :))
                • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:10
                  Nie sprowokujesz mnie do obsceny:) Staje mi Twoj obraz taki pozamazywany...:)
                • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:10
                  Albo zachowaj to lepiej dla siebie.
                  • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:11
                    Jaka jest Twoja najwieksza zaleta?
                    • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:13
                      Mam same wady.
                      • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:14
                        Chcesz mnie splawic? Okay nie narzucam sie
                        • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:15
                          No wiesz? Ja Ciebie?Skąd takie myśli?
                          • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:16
                            Pytam o zalete a Ty mi odpowiadasz ze same wady... Czy to takie niestosowne
                            pytanie? Czy moze powinienem napisac: przeslesz mi zdjecie, dlaczego nie
                            dostalem buziaczkow na noc itepe:)
                            • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:17
                              Mam tak publicznie mówić? Nie lubię tak.
                              • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:19
                                Dlatego wlasnie wygrywaja tu blachostki:) Wstyd zwycieza
                                • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:21
                                  Ja chyba nie potrafię sie oceniać.No dobra.wyliczam:
                                  1.cholerna wrażliwośc (a może to raczej wada)
                                  2.punktualność
                                  3.pisać dalej?
                                  • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:23
                                    Chodzilo mi o glowna zalete! I jest odpowiedz. O to mi chodzilo. Wrazliwosc dla
                                    mnie to zdecydowanie zaleta a nie wada. Strasznie mnie to rozmiekcza jak ktos mi
                                    znajomy goruje wrazliwoscia nad innymi:) I tego bym sie siostrzyczko nie
                                    wstydzil na Twoim miejscu!
                                    • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:25
                                      Wrazliwosc wynika z delikatnosci albo odwrotnie. Jesli ja mialbym napisac o
                                      swojej zaletach to do wrazliwosci dolaczylbym jeszcze konsekwencje (no Byk jak
                                      sie patrzy:)
                                      • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:28
                                        O właśnie! poczytaj horoskop barana to własnie cała ja.Łatwo mnie wykorzystac
                                        przez moją chęć pomocy ale uparcie dążę do celu.
                                        • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:29
                                          To widze ze tez jestes rogata tak jak i ja:)
                                          • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:31
                                            rogata dusza... :))
                                            • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:37
                                              Ryz zaraz bedzie sie gotaowac a kurczak tymczasem zaprzyjaznia sie z
                                              przyprawami:) Poki co mozemy pisac!
                                              • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:41
                                                tylko sie zresetuje bo znow cos sie zaczyna dziac
                                                • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:42
                                                  Zresetuj sie:) Tylo zebys pamietala z kim rozmawiasz
                                                  • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:44
                                                    Umylem dzis moja azjatycka pieknosc! Teraz jest piekna i pachnaca. Lubie ja taka:)
                                                  • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:11
                                                    Moja co tydzień do kosmetyczki jezdzi.Dostaje pełen zestaw. :)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:14
                                                    Podziwiam! Pewno jej z Toba dobrze:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:14
                                                    Ja rozmawiam ze swoja:) Zdarza Cie sie robic so samo?
                                                  • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:15
                                                    O taaak.szczególnie jak paliwo sie kończy...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:17
                                                    Przyklad rozmowy prowadzonej wczoraj wieczorem: To teraz zobacz hondziu, stoi tu
                                                    taki jeden w peugeocie i mysli ze da Ci rade. Wiesz ze pomoge Ci w tym i bede
                                                    dotykla pedalu gazu tak jak lubisz:) Damu mu rade, co? :)) I dalismy!!!
                                                  • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:18
                                                    Nie męcz jej tak.Moze ona tego nie lubi.A nie pomyślałeś ze mozęsz zrobić jej
                                                    krzywdę.
                                                  • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:20
                                                    Dwoje lubimy wysokie obroty!
                                                  • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:19
                                                    Sprostowanie! Dotykal pedalu gazu:)
                                                  • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:21
                                                    Ja wiem o co chodzi.Nie tłumacz.
                                    • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:26
                                      No ja mam nadzieję,ze nie góruję nad Tobą to nie w moim stylu.ja raczej lubie
                                      pozostawać w cieniu.
                                      • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:29
                                        Chodzilo mi bardziej o gorowanie wrazliwosci nad cynizmem. Nie mam nic przeciwko
                                        temu zeby ktos nade mna gorowa ta wlasnie cecha. Jesli masz jeszcze
                                        kilkadziesiat minut to poczekaj na mnie bo wlasnie przystepuje do kreacji
                                        swojego obiadu:) Masz 20 minut?
                                        • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:29
                                          tak
                                          SMACZNEGO
                                          • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:31
                                            To tylko sprawie piersi kurczaka w panierce ugotuje ryz i ogoreczki kiszone i
                                            wracam tu na ciag dalszy...:)
        • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:08
          wikszość nie potrafi dlatego tu tak cicho.
    • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 16:12
      Mam nadzieję,że to nie obsesja?
    • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:17
      Obiadek zjedzony?To pewnie teraz sjesta poobiednia będzie?
      • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:18
        Pogadam z Toba mam jeszcze czas na sieste. Wychodze dopiero o 20.30
        • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:20
          Świetnie.Musisz odpocząć,bo cieżka noc przed Tobą.
          • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:22
            Ale jeszcze troche z Toba poskrobie:) A noc moze i nie taka znow ciezka. Ma byc
            fajnie i rozrywkowo!
            • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:23
              A wiesz siostro ze moja wersja jest szybsza od Twojej?:)
              • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:25
                Nawet gdyby moja byla szybsza to i tak tylko na obwodnicy nie jezdze szybciej
                ni 140km/h
                • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:25
                  A jaki mialas rekord predkosci swoja skosnooka srebrna strzala?
                  • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:27
                    140
                    wiecej sie boje
                    juz raz mnie wywaliło na szczęscie bez ofiar w ludziach
                    • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:28
                      a wieszz ze w wawie od 3-6 listopada sa Międzynarodowe Targi Motoryzacyjne?
                      Honda ma swoje stoisko.
                      • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:30
                        Pojde zobaczyc nowego civica. Widzialem go juz w gazecie i w necie. Dziwny dosc
                        no i niestety drogi. Cena ma sie zaczynad od blisko 70 tysiecy zlotych!!:(((
                        • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:31
                          UPS....A wiesz gdzie?
                          • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:32
                            Beda bilbordy to trafie:) Poza tym pewnikiem w TVN Turbo podadza
                            • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:34
                              Prądzyńskiego12/14
                              Warszawskie Centrum EXPO XXI
                              • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:35
                                Dziekuje za adres siostrzyczko:)
                    • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:29
                      Ja na bezpiecznym odcinku autostrady Krakow-Katowice wykrecilem 195km/h i szla
                      jak po szynach. Ale to bylo raz i w baku zrobil sie taki wir ze po 20 minutach
                      takiej jazdy musialem zjechac do stacji benzynowej:) Ale i tak frajda byla
                      • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:30
                        No to jechalabym juz z zamknietymi oczami
                        • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:32
                          Nawet ze mna? Ze mna bezpiecznie! Jezdze juz od 14 lat:)
                          • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:33
                            Moze?Chciaż siedziałabym przyciskajac hamulec(taki odruch niestety).
                            • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:34
                              Wiem jak to jest z kierowcami na siedzeniu pasazera:) Pomagaja hamowac:) Glownie
                              kobiety...
                              • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:35
                                Przesle Ci jej zdjecie:) Ciekaw jestem czy Ci sie spodoba...
                                • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:37
                                  Juz mi sie podoba.Nawet bez zdjecia.
                                  • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:38
                                    Moment tylko je odkopie. I juz zaraz bedziesz w jej posiadaniu:)
                              • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:35
                                A po mieście tez tak szybko jezdzisz?
                                • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:36
                                  Po miescie wolniej mniej wiecej tak jak Ty na obwodnicy;)
                                  • girl32 Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:40
                                    No to nie sadze zebysmy spotkali sie kiedys na skrzyzowaniu.Zawsze mi tylko
                                    migniesz.
                                    • zlodziej_czasu Re: Efekt cieplarniany? 04.11.05, 17:42
                                      Jak dojdzie to czekam na ocene:) Juz wyslalem
                                      • bettina75 Samochwala w kacie stala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.05, 18:42
                                        i wciaz tak opowiadala!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka