peterli 05.11.05, 14:32 heja wszyscy razem, jak u was swieci wspaniale sloneczko do nie siedzcie w domu tylko w plener.... u mnie jest troche zimno ale piekne slonce... pozdrawiam wszystkich z wawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neita33 Re: sloneczko.... 05.11.05, 14:47 Nie świeci i jest zimno dlatego siedzimy w domu i sprzątamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: sloneczko.... 05.11.05, 14:55 wlasnie :((((( szmata ostatnio sie ze mna dziwnie zaprzyjaznila, nie powiem, ze z wzajemnoscia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: sloneczko.... 05.11.05, 15:04 A mnie się mop uczepił,jak rzep psiego ogona i taki wyjący potwór zwany potocznie odkurzaczem ;) Zaraz się zbuntuję! Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: sloneczko.... 05.11.05, 15:05 ah to mam wlasnie za soba.....wypucowalem cale chate i terez chyba bede jeszcze za sloneczkiem leciec..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: sloneczko.... 05.11.05, 15:05 Na Pomorzu pochmurno,deszczowo...ale lubię taką pogodę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: sloneczko.... 05.11.05, 15:33 ja nie lubie, jestem meteoropatka i zaraz fatalnie sie czuje, poza tym dopada mnie jakis melancholijny i smutasny nastroj, nie mowiac o gorszym widzeniu.Pozostaje mi tylko fotel, dobra ksiazka i nastrojowa muzyczka w tle...Jak jakas staruszka, nie przymierzajac. Pocieszam sie tylko , ze po weekendzie ma byc znowu cieplej i slonecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: sloneczko.... 05.11.05, 16:41 Czy to znaczy ze jak ja nie z Wawy to mnie nie pozdrawiasz?Oj Peterli tego sie po Tobie nie spodziewałam. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: sloneczko.... 05.11.05, 23:02 oh przepraszam bardzo ale ta nie chcialem... pozdrawiam wszystkich na forum.....badzmy soba.... piterek :)) Odpowiedz Link Zgłoś