gladiatorr 03.10.02, 11:35 Jestem nałogowcem. Podobno uzależnienie od internetu leczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_mengele Re: Uzależnienie od internetu 03.10.02, 11:38 tak... tak... poprzez amputację komputera od netmaniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Uzależnienie od internetu 03.10.02, 16:16 musisz sobie odrąbać ręce... i na wszelki wypadek wydłubać rownież oczy... żeby nie móc korzystać z tego szatańskieo wynalazku... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Uzależnienie od internetu 03.10.02, 12:21 gladiatorr napisał: > Jestem nałogowcem. Podobno uzależnienie od internetu > leczy sie. Najlepiej homeopatią, co ci szkodzi tym sie lecz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: proponuje inny nalog 03.10.02, 12:30 Kobiety juz sa moim nałogiem. Alkohol mam nadzieje ze nie, pije codziennie tylko piwo. Pozostaje hazard, na to trzeba miec zbedne pieniadze, nie mam ich. saqqara napisała: > kobiety, hazard, alkohol...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: proponuje inny nalog 03.10.02, 12:35 majac kobiety jako nalog martwisz sie uzalenieniem od kompa? Odpowiedz Link Zgłoś
gladiatorr Re: proponuje inny nalog 03.10.02, 12:51 Komp zabiera mi zbyt wiele czasu w pracy tez. Kobiety w przerwach miedzy kompem i piwkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: proponuje inny nalog 03.10.02, 13:23 mam propozycje, rzuc oba nalogi i znajdz sobie trzeci. proponuje palenie, nie zabiera czasu, tani jak barszcz, przy odrobinie szczescia szybciej umrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś