drzejms-buond 07.11.05, 16:02 we wpiontek jezd :) "ZWONIĆ JEŹLI KTO POTRZEBUJE PORADY..." _________________________________________________________ moim idolem jest TYGRYS ale identyfikuję sie z Kłapouchym :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 07.11.05, 16:09 a dlaszego? masz ogonek na pinezce??? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 07.11.05, 16:18 Tygrys to JA, JA!!!:)))))) Prosz mi nie podbierac:) Chociaz wole byc Prosiaczkiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 07.11.05, 16:33 taaaaaaa, łabądzi śpieeew... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 07.11.05, 17:06 cos' eeeeverybody huuuurts..sooooomtiiiimes... to nie było oj di ri di...ino "oł dirrrr" prosiackowe :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 07.11.05, 18:23 w koncu jakas wartosciowa pozycja, godna posadzenia czterech liter przed ekranem Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun stumilowy las 08.11.05, 09:58 "I tak poszli, trzymajac się za rece. I dokądkolwiek pójdą i cokolwiek im sie zdarzy po drodze, mały chłopczyk i jego Miś bedą zawsze bawić się wesoło ze sobą w tym Zaczarowanym Miejscu na skraju Lasu..." Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: stumilowy las 08.11.05, 11:06 bożżżżżżżżżżżżżżżż a co PIS na to? sodoma i gomora.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 10.11.05, 14:40 maniana....!!! na tę okoliczność ide po MIUT Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 10.11.05, 15:03 a na drzwiach u domu Twego wisi tabliczka z napisem mr sanders? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 10.11.05, 16:10 Ja wlasnie poczebuje porady. O chturej ten Kubus i gdzie? Bo nie znachodze, chociaz szukam wytrwale. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 10.11.05, 17:05 na polszicie o 17.15.. w rzeczysamej..w programie papierowym nie ma...ale w tiwi zapowiadali więc chyba wiedzą co mówią...i w programie Wirtualnej też jest.. więc... iiii wespół, w zespół by żądz moc, móc wzmóc.... wespół, w zespół by żądz moc, móc wzmóc.... wespół, w zespół by żądz moc, móc wzmóc.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 10.11.05, 17:21 a weeeź, polszmat mi wyłączyli :( I tera co? Cała radocha psu na bude. pieees? jaki pieees? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 10.11.05, 18:56 Stukortnie dzienkuje by rzadz moc moc wzmoc;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 14.11.05, 09:42 ...czuję się "jak piesek wyrzucony z sań..." no piknie było..piknie..ale tesknie było jeszcze bardziej... ________________ ...łini de puch łini de puch... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: KUBUŚ PUCHATY :-) 16.11.05, 16:42 ...im bardziej pada śnieg..bim bom tym bardziej pada śnieg...bim bom JAK MARZNĄ MI PALUSZSZSZKI .....KURRRRRRRRDE Odpowiedz Link Zgłoś