Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 21:45 Przyjdzie walec i posprząta !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Śmieciowy wątek Maryjki. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 21:47 Tu będę sobie śmiecić do woli, bo akurat dzisiaj tak mi się podoba. A jutro o tej samej porze i tak śladu nie będzie, o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Śmieciowy wątek Maryjki. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 21:52 a jutrzejsze grzybki, to co??? tyz smiecie???? marys siem zaofiarowal, ze bydzie warzyc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Śmieciowy wątek Maryjki. 03.10.02, 21:56 jakie grzybki...??? czuję się zaproszony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Śmieciowy wątek Maryjki. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 22:00 to zalezy od s i m2! jeden dostarczycielkupujacy - drugi zas kucharzyc zapodal siem - to siem okaze??? maryjka moze byc za nadzor! a zycie rodzinne??? doktorku???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czorcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 22:01 Grzybki jak najbardziej aktualne, daj znać jak dojadą do domu. Jajka my przywieziemy i masło. Ale biba lizbijska będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Czorcie! 03.10.02, 22:10 znaczy... mam się wykastrować... żeby dostać się na te grzybki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Czorcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 22:27 dr_mengele napisał: > znaczy... mam się wykastrować... żeby dostać się na te grzybki ;))) ****************** Jak chcesz dołożyć własny wkład do jajecznicy na grzybkach, to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Czorcie! 03.10.02, 22:59 dla tej jajecznicy gotów jestem własnego grzyba poświęcić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A dr_mengele IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 22:03 to dostanie ode mnie buzi w czółko na okrasę. Za męstwo i niebywałe zaangażowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort grzybki!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 22:06 beda na 20:00 ale mozecie przyjechac wczesniej i przygotowac front robot:)))) bo grzybki surowe:)))) bedom:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: grzybki!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 22:08 A co? Sprzątanie wcześniej odwalimy? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: grzybki!!!! 03.10.02, 22:14 na tą dwudziestą to mamy być my czy oni...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: grzybki!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 22:18 my to sie o 16 mozemy spotkac, co by.... hmmm humorki se poprawic :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: grzybki!!!! 03.10.02, 22:29 mario... nie dam rady tak wcześnie... najwcześniej będę w wawce o 18-tej... może 19-tej do piętnastej jutro zasuwam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: grzybki!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 22:39 Się dochtór nie zadręcza. Zdążymy się otruć wespół przed północą. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: grzybki!!!! 03.10.02, 22:55 dobrze... trzymam za słowo... tylko co na to trucie powie moje drugie 50%...??? zapowiadała weekend trzeźwości... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A dr_mengele IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 22:11 to dostanie ode mnie buzi w czółko na okrasę. Za męstwo i niebywałe zaangażowanie. Tudzież jest proszony przez Maria o przywiezienie czegoś do dezynfekcji endonicznej, jak się wyraził Mario. Dodam od siebie, że nie chodzi o lizol ani o jodynę. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: A dr_mengele 03.10.02, 22:57 a na buzi... już się zaczynam napalać... w czółko oczywiście... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A dr_mengele IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 22:59 Się dochtór nie napala, jutro się z Mariem napali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Śmieciowy wątek Maryjki i śmieciowe dylematy. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 23:01 1.Czy warto płakać nad rozlanym mlekiem? 2.Dlaczego to brzydko kochać sie w dwóch facetach naraz, kiedy i w trzech to za mało? 3.Czy obrażać się za nieprawdę, czy za prawdę? A może wcale się nie obrażać? 4. Po co komu tacy znajomi, co objawiają się tylko wtedy, jak czegoś chcą? I dlaczego im nie wstyd za to? 5. Skąd sie wzięło słowo "ulica"? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Śmieciowy wątek Maryjki i śmieciowe dylematy. 04.10.02, 10:41 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > 1.Czy warto płakać nad rozlanym mlekiem? odp: warto, szczegolnie, jesli bylo z kozuszkiem i terozki kozuch jezd na kuchence! a buleczka z miodem czeka! > 2.Dlaczego to brzydko kochać sie w dwóch facetach naraz, kiedy i w trzech to za > > mało? odp: wcale nie brzydko, ja tam kocham wszystkich FACETOW ze szczegolnym uwzglednieniem nie mitycznego rudiego!!!!!! przyczyny: jeden dobrze zarabia, drugi dobrze gotuje, trzeci sprzata, czwarty kocha prasowac, piaty odrobi z dzieckiem lekcje, szosty zaprosi do kina itp.... co prawda ciezko spotkac jednego, coby uosabial cechy wszystkich - ale rudi istnieje!!!!!! > 3.Czy obrażać się za nieprawdę, czy za prawdę? A może wcale się nie obrażać? odp: najlepiej siem wcale nie obrazac i olac to cieplym moczem!!! > 4. Po co komu tacy znajomi, co objawiają się tylko wtedy, jak czegoś chcą? > I dlaczego im nie wstyd za to? odp: wcale im nie wstyd (patrz zdanie pierwsze). ja kcem zas: posprzatac przed grzybkami, wstawic siem przed grzybkami, bo to nie wiadomo jakie beda, bo moze tylko jajeczka i maselko nie trujace bydzie - takze ubezpieczyc siem trza!!! > 5. Skąd sie wzięło słowo "ulica"? odp: od pewnej uli, co cale zycie wylazila z domu i wystawala pod latarnia, bez zadnego rezultatu, bo byla tak piekna, ze wszyscy facecisiem jej bali. o!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Śmieciowy wątek Maryjki i śmieciowe dylematy. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 10:43 Jak przygotowania? Odpowiedz Link Zgłoś