Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 08:16 :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martucha Re: Cześć martucha! IP: *.chello.pl 05.10.02, 08:37 Witaj w ten nienajladniejszy dzionek. Juz z lozeczka, czy owe jeszcze w najblizszej perspektywie? Ja szykuje sie do wyjazdu na weekend Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Cześć martucha! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 08:44 Z łóżeczka już dawno wyskoczyłam :) Fajnie masz, że wyjeżdżasz na week-end. Ja muszę nadrobić zaległe roboty domowe, nie ma rady!. Miłego wypoczynku życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Cześć martucha! IP: *.chello.pl 05.10.02, 08:51 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Z łóżeczka już dawno wyskoczyłam :) > Fajnie masz, że wyjeżdżasz na week-end. Ja muszę nadrobić zaległe roboty > domowe, nie ma rady!. > Miłego wypoczynku życzę :) Wspolczuje, nieznosze sprzatac, prasowa, prac, etc. A weekend, mam nadzieje, bedzie szalony, bo na weselislo, z poprawinami wlacznie, jade. I jak tu zdazyc na poniedzialek do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Cześć martucha! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 09:02 Ho, ho, i pomyśleć, że kiedyś weseliska tygodniami trwały! A daleko masz na to weselisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Cześć martucha! IP: *.chello.pl 05.10.02, 09:35 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Ho, ho, i pomyśleć, że kiedyś weseliska tygodniami trwały! > > A daleko masz na to weselisko? Jeszcze kawalek za Lodzia, tak daleko to nie jest, ale zwykle powrot trwa dluzej niz ta sama droga pokonywana tam ;))). A czemu pytasz? Moze chcesz sie zabrac? Mam jedna wolna miejscowke w samochodzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś