Dodaj do ulubionych

kitek jestes wyjatkowym

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 18:42
matolkiem. lecz sie chlopie ino szybko
Obserwuj wątek
    • kitek1 ale jaki sprytny, w koncu udalo mi sie.......... 07.10.02, 18:55
      yesionke z powrotem,
      i to pod uczciwym nickiem na foruma sciagnac:)
      • Gość: yess Re: ale jaki sprytny, w koncu udalo mi sie....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 18:56
        masz wpiernicz kitek !!!!!!!!!!!!!!!!
        • kitek1 okey.................... 07.10.02, 18:59
          kiedy?
        • Gość: oona Re: ale jaki sprytny, w koncu udalo mi sie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.02, 19:16
          Gość portalu: yess napisał(a):

> masz wpiernicz kitek !!!!!!!!!!!!!!!!

nareszcie!...
          :))
          • czort Re: ale jaki sprytny, w koncu udalo mi sie....... 07.10.02, 19:40
            yesska!!!! do dziela!!!!
            zeby siem tylko na obietnicach nie skonczylo!!!!!
    • men_ Ale jaja (na twardo), Kitek ma WPierdatki obiecane 07.10.02, 19:59
      przez kobitki :))))))))))))))

ups.: to ja juz może pójdę do domku ?
      • kitek1 no to spadaj, tchorzu............. 07.10.02, 20:13
        :(((
        • Gość: men_ Re: no to spadłem .., IP: *.dialup.supermedia.pl 07.10.02, 21:34
          Która babolinka tak Tobie podniosła adrenalinę ?
          :)
          • Gość: crimen Re: no to spadłem .., IP: *.smlw.pl 07.10.02, 22:07
            Menik nigdy nie tchórzy przed kobitkami, tylko wycofuje się na z góry upatrzone
            pozycje;)))
            • dr_mengele Re: no to spadłem .., 07.10.02, 22:11
              tak jak przystało na prawdziwego przywódcę... doskonałego taktyka... i speca od
              propagandy...
              • Gość: crimen Re: no to spadłem .., IP: *.smlw.pl 07.10.02, 22:13
                I najlepszego na forum znawcę kobiet;)))
                • randia Re: no to spadłem .., 07.10.02, 22:15
                  Nie czytałam, to kto jest tym znawcą kobiet ??? :)))
                  • Gość: crimen Re: no to spadłem .., IP: *.smlw.pl 07.10.02, 22:18
                    Na forum jest tylko jeden.Menik oczywiście:)))
                  • dr_mengele Re: no to spadłem .., 07.10.02, 22:19
                    dr_mengele... oczywiście... :))))))
                    • randia Re: no to spadłem .., 07.10.02, 22:22
                      Dobra to ustalmy, że Ja będę znawcą kobiet :)))))
                      Choć mnie to najbardziej crimen by pasował :)))))
                      • Gość: crimen Re: no to spadłem .., IP: *.smlw.pl 07.10.02, 22:26
                        Dobra, jestem Twój i co ze mną zrobisz? ;)))
                      • dr_mengele Re: no to spadłem .., 07.10.02, 22:27
                        crimen by ci pasował... ???
                        cóż... w takim razie nie pozostaje mi nic innego... jak się wycofać...
                        • randia Re: no to spadłem .., 07.10.02, 22:29
                          Pasował na znawcę kobiet :))))))
                          Jest obiektywny, nie daję się wdziękiem przekupić :)))
                          • Gość: crimen Re: no to spadłem .., IP: *.smlw.pl 07.10.02, 22:33
                            I teraz doktor zapakuje mi w kanał szprycę rozkoszy:)))
                          • dr_mengele Re: no to spadłem .., 07.10.02, 22:34
                            a "ktoś inny" daje się przekupywać... ???
                            • randia Re: no to spadłem .., 07.10.02, 22:38
                              Nie koniecznie na te co potrzebe, ale ...................:)
                • Gość: men_ świat się zmienia, kobiety też, IP: *.dialup.supermedia.pl 07.10.02, 22:22
                  wypadłem z obiegu :)

Gość portalu: crimen napisał(a):

> I najlepszego na forum znawcę kobiet;)))
                  • Gość: crimen Re: świat się zmienia, kobiety też, IP: *.smlw.pl 07.10.02, 22:28
                    I jaki skromny?A to jest wciąż wyrocznia dla wszystkich Foremek;)))
                  • Gość: samanta Re: świat się zmienia, kobiety też, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 22:28
                    Menik a przypadkiem nie masz ty synu dzisiaj imienin ,co?P:)))
                    • Gość: crimen Re: świat się zmienia, kobiety też, IP: *.smlw.pl 07.10.02, 22:30
                      Zdrowie Menika to ja mogę wypić nawet przez słomkę:)))
                      • Gość: samanta Re: świat się zmienia, kobiety też, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 22:32
                        Kurwa,co ty biedaku poczniesz jak kiedys umrzesz?Chyba w gorzelni kazesz siem
                        pochowac co?;)))))))))
                        • randia Re: świat się zmienia, kobiety też, 07.10.02, 22:34
                          Witaj kochanie :)))))
                          Tenskni mi siem do Ciebie...
                          Kiedy ciem zobaczem ??? :))))
                          • Gość: samanta Re: świat się zmienia, kobiety też, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 22:36
                            Chuj wie corus,troszkie mi siem popierdolilo ostatnio i sama nie wiem kiedy
                            bede mogla byc.Ja tyz siem za toba stesknilam wiedzmo:))
                            • randia Re: świat się zmienia, kobiety też, 07.10.02, 22:40
                              Och dużo do mówienia będzie, a wiesz że dziś francuzki piesek wraca ????
                        • Gość: crimen Re: świat się zmienia, kobiety też, IP: *.smlw.pl 07.10.02, 22:37
                          Zostawię po sobie licznych wyznawców, którzy podczas libacji ku mojej czci,
                          będę mi obficie zraszać mogiłę spirytualiami;)))
                    • Gość: men_ Re: Matuś, ja w tym samym dniu, co IP: *.dialup.supermedia.pl 07.10.02, 22:33
                      Twój cichy wielbiciel na forum :)

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Menik a przypadkiem nie masz ty synu dzisiaj imienin ,co?P:)))
                      • Gość: samanta Re: Matuś, ja w tym samym dniu, co IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 22:35
                        Menik a ktory tu taki cichy wielbiciel co?Toz tu wszyscy maja rozdarte ryje od
                        ucha do ucha!:)))))))
                        • Gość: men_ Re:on jest taki cichy IP: *.dialup.supermedia.pl 07.10.02, 22:41

inaczej :)

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Menik a ktory tu taki cichy wielbiciel co?Toz tu wszyscy maja rozdarte ryje
                          od
                          > ucha do ucha!:)))))))
                          • kitek1 widac wiecej ma takich, cichych inaczej........... 07.10.02, 22:43
                            wiec ciezko kojarzy:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka