zewsi Re: Odchodzę 17.11.05, 00:12 a potem wracasz, żeby odejść. I tak bez końca. I tak samo ja. I tak samo Nekro. i tak samo Kamilar. I tak samo Dryla. I tak samo Janou. I tak samo Koczisss. Umieramy, by się narodzić na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: ........ 17.11.05, 08:04 a mówią że to ja mam myślenie paranoidalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ........ 17.11.05, 08:48 Każdy człowiek jest nienormalny. Nie wiesz tego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Odchodzę 17.11.05, 08:26 zewsi napisał: > a potem wracasz, żeby odejść. I tak bez końca. I tak samo ja. I tak samo Nekro. > i tak samo Kamilar. I tak samo Dryla. I tak samo Janou. I tak samo Koczisss. > Umieramy, by się narodzić na nowo umrzeć dla niebios-narodzić się dla padołu zemrzeć na padole to niestety niekoniecznie zrodzić się ponownie w niebiesach pozostaje jeszcze ogród Beliala... (ja naprawdę nic nie pilem od dwóch dni) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Odchodzę 17.11.05, 08:47 W takim razie polecam Tyskie. Zbierzesz osiem kapsli (bo jak piwo, to tylko z butelki) i możesz wygrać Forda Mondeo, albo Volkswagena Passata, albo Citroena C5, albo Skodę Supeb. Szkoda, że czerwonego Suzuki Swift, albo czerwonej Alfy nie mozna wygrać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Odchodzę 17.11.05, 08:55 ford mondeo... mmmm ale...nie wiem czy mógłbym na jego rzecz zdradzić moją sierrę... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Odchodzę 17.11.05, 23:02 ja też odchodzę, aby wrocić jutro koło 15.30 i świętować weekend ;) jutro darmowe piwo i żarcie dla wszystkich od 15 do 8.00 w sobotę (kanapki i kawę przyniesie Makbrajd) Nutopia i Zewsi będą potem sprzątać, bo muszą odpokutować swe winy! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Odchodzę 17.11.05, 23:03 to powiedziałem ja - właściciel tego renomowanego lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Odchodzę 17.11.05, 23:04 nekroskop88 napisał: > ja też odchodzę, aby wrocić jutro koło 15.30 i świętować weekend ;) > jutro darmowe piwo i żarcie dla wszystkich od 15 do 8.00 w sobotę (kanapki i > kawę przyniesie Makbrajd) > Nutopia i Zewsi będą potem sprzątać, bo muszą odpokutować swe winy! > > my z nutopią zajrzymy około 19 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Odchodzę 17.11.05, 23:05 makbrajd napisał: > nekroskop88 napisał: > > > ja też odchodzę, aby wrocić jutro koło 15.30 i świętować weekend ;) > > jutro darmowe piwo i żarcie dla wszystkich od 15 do 8.00 w sobotę (kanapk > i i > > kawę przyniesie Makbrajd) > > Nutopia i Zewsi będą potem sprzątać, bo muszą odpokutować swe winy! > > > > > > > my z nutopią zajrzymy około 19 ;) > > ale dopiero w niedzielę;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Odchodzę 17.11.05, 23:06 Proszę bardzo, impreza się zakończy, będziesz mogła w spokoju sprzątać:P Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Odchodzę 17.11.05, 23:07 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > nekroskop88 napisał: > > > > > ja też odchodzę, aby wrocić jutro koło 15.30 i świętować weekend ;) > > > jutro darmowe piwo i żarcie dla wszystkich od 15 do 8.00 w sobotę ( > kanapk > > i i > > > kawę przyniesie Makbrajd) > > > Nutopia i Zewsi będą potem sprzątać, bo muszą odpokutować swe winy! > > > > > > > > > > > > my z nutopią zajrzymy około 19 ;) > > > > > ale dopiero w niedzielę;) nie damy rady jutro po południu? ani w sobotę?.... właściwie masz rację... podrzucę więc jutro z rana nekrowi kanapeczki coby nie było, że na makbrajda nie można liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Odchodzę 17.11.05, 23:08 to ja tu muszę sprzątać a ty mu kanapki będziesz serwował??? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Odchodzę 17.11.05, 23:19 nutopia napisała: > to ja tu muszę sprzątać a ty mu kanapki będziesz serwował??? hmmm tak zarządził kierownik... jaky co potrafię obsługiwać zmywarkę... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Odchodzę 17.11.05, 23:05 no dobra, więc kanapki i kawa dojdą o 19 Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Odchodzę 17.11.05, 23:06 nekroskop88 napisał: > no dobra, więc kanapki i kawa dojdą o 19 > > dobra:) jesteśmy umówieni Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Odchodzę 18.11.05, 09:34 kanapki mam i dwie kiełbaski piwoszki wziąłem też dwie butelczyny Kujawiaka Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Odchodzę 18.11.05, 09:39 Ty mam nadzieję, że ty się Leszek Miller nie nazywasz i już nie wrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś