saqqara 10.10.02, 15:56 pozdrawiam serdecznie mojego netowego Przyjaciela! Pamietaj, w moich dolkach miejsce dla Ciebie zawsze sie znajdzie:)) ZR;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keras Re: Dla Ciebie:)) 10.10.02, 16:00 serdecznie pozdrawiam moja netowa Przyjaciolke! Choc humor mi sie poprawil to chetnie w dolku posiedze, tak dla towarzystwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dla Ciebie:)) 10.10.02, 16:02 czesc:))) poprawil sie humor? to sie ciesze. i zapraszam na lyk z piersiowki, masz tam cos jeszcze?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 10.10.02, 16:07 oczywiscie! ostatnio gustuje w piolunowce co Ty na to? PS. Sorki strasznie wolno mi net chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dla Ciebie:)) 10.10.02, 16:10 wiesz ze ze mna jak z dzieckiem, zgadzam sie na wszystko:))to to siup! ps. niet problema z netem, tylko ja zaraz bede uciekac. dasz rade wpasc jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 10.10.02, 16:12 Dzieki za zaproszenie! Moze skorzystam :))) Jak mnie ktos tu nie zaciuka;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dla Ciebie:)) 10.10.02, 16:17 korzystaj, korzystaj:)) zaciuka? przeciez nie ma za co;)) uciekam juz. buzka i milego popoludnia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: Dla Ciebie:)) IP: *.net 10.10.02, 16:01 saqqara napisała: > pozdrawiam serdecznie mojego netowego Przyjaciela! > > Pamietaj, w moich dolkach miejsce dla Ciebie zawsze sie znajdzie:)) > > > ZR;)) !!!!!!!!!!!!!! A który to ten przjaciel ???? sięmi to w ogóle nie podoba :(((( cos mi sie zdaje ze bede musial zajac sie tym osobiscie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dla Ciebie:)) 10.10.02, 16:05 co Ci sie nie podoba? ze mam bardzo dobrego Przyjaciela? no cos Ty?!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Dla Ciebie:)) 10.10.02, 16:26 zauważyliście... że keras czytane wspak brzmi sarek... Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 10.10.02, 16:39 podziwiam Twoja spostrzegawczosc ale co w zwiazku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Dla Ciebie:)) 10.10.02, 16:53 absolutnie nic... bo to co powstało nic nie znaczy... ;))) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dla Ciebie:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 07:41 To tylko obsesja mengele ,spox:) A po jego szprycy na pewno nie poczujesz sie lepiej bo on teraz jezd zajety szyszka;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 09:07 cześć atnamas... a tobie to może się nudzi... weź sobie tą moją szyszkę... i pobaw się nią... będziesz miała jakieś zajęcie... może nawet przyjemne... jak się postarasz... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dla Ciebie:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 09:15 nie przyjme takiej ofiary ,ostatecznie to twoja szyszeczka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 10:07 hej:)) widze, ze jednak korzystasz z zaproszenia. i dobrze:)) jak dzisiaj z humorem? mam wykopac nastepny dolek?;) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 10:11 Nie, swiat jest dzisiaj rozowy, weekend przed nami a jak jechalem do pracy to sie az zatrzymac musialem gory dzis rano wygladaly wyjatkowo pieknie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 10:17 ech, ladnie masz:)) u nas tez nie jest zle, piekna polska jesien dzisiaj, wiesz, suche liscie, choc troche przemarzniete, slonce swieci, mrozne powietrze, spacer mi sie marzy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 10:35 Znaczy ze Ty w dolku sie dzisiaj chowac nie bedziesz?:) I wczorajsze grzane tez Ci nie zaszkodzilo. Widzisz mowilem ze jak jeszcze jedno wezmiesz to na zdrowie pojdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 10:39 Musze sie odrewac od kompa, wroce za pare godzin. hej Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 11:21 dzisiaj mowie dolkom "STOP":)) nie ma to jak grzaniec with friend, a wtedy spacer to juz wspanialy dodatek:)) buzka i do ustukania! Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 12:33 co Ty z tymi spacerami... ..rzut oka przez web-okno papu.. aaaaaa wszystko jasne macie tam w wawce zlota polska jesien zazdroszcze:) piatek 12.30, kto moze niech z pracy wyp.. na swierze powietrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 12:50 a widzisz, pogoda akurat na spacery, niekoniecznie samotne...:))jak u Ciebie? cieplo, zimno? niestety, ja nie moge, ale moze Tobie uda sie wczesniej wyskoczyc, czego zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 12:56 saqqara napisała: >jak u Ciebie? cieplo, zimno? 11 October 1000GMT Cape Town International Airport Temperature 20 Dewpoint 12 Humidity 59% Winddir 300 degrees Windspeed 8 knots Clouds NOT AVAILABLE Weather NOT AVAILABLE :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 13:01 tja, u nas w okolicach 7, moze mi troche oddasz, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 13:22 ale przynajmniej slonce swieci, nie? Ty myslisz ze jak kilka grznaych wypijesz to caly tydzien trzymac bedzie, "nie ma letko";) kuracje trzeba powtarzac, a do zimy jeszcze daleeeeeko ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 13:49 ekonomiczna jestem, pare grzanych powinno wystarczyc do wiosny:)) a slonce swieci, az sie nie chce w biurze siedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 13:59 to co, otrzymam ta fotke "po przemianie";) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 14:21 choroba.. nie wiem czy prawidlowa odpowiedz brzi tak czy nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 14:29 hahahahaha:))))))) przeciez mnie znasz, wiec....???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Dla Ciebie:)) 11.10.02, 16:00 saqqara napisała: > hahahahaha:))))))) > przeciez mnie znasz, wiec....???? ;))) bede podziwial, smial sie i plakal OK?;) Ale slinic sie nie bede:) Odpowiedz Link Zgłoś