Dodaj do ulubionych

t-rexio, wyłaź z nory!

09.12.05, 08:29
Przestań pracować! Ile można?!
Obserwuj wątek
    • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:19
      Norę mi nocą zasypało śniegiem i problem z wyjściem rano był :)
      • bettina75 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:21
        I jak zwykle w dobrym nastroju:)
        • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:22
          Nie inaczej :)
          • bettina75 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:24
            Jak tam z poezja, wypiles juz trzy kawusie???
            • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:24
              Dwie, ale browar jakiś bym dziabnął
              • bettina75 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:27
                Wypij lepiej trzecia, a potem napiszesz sliczny wierszyk:))
                • zagadkaxxx Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:27
                  Pić mi się chce jak cholera!!!
                  • bettina75 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:28
                    A co, wody u Ciebie nie ma???
                    • zagadkaxxx Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:31
                      Nie ma, muszę się z t-rexiem umówić!
                      • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:33
                        Liczysz, że przytaszczę zgrzewę mineralnej?
                    • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:32
                      Wody należy unikać, bo od jej picia żaby się w brzuchu lęgną
                      • bettina75 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:34
                        No dobra, to idzcie sobie na virtualny browarek:)))
                        Zycze Wam milych i niezapomnianych chwil, to z serca plynace zyczenia:)))
                        • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:35
                          Na jaki wirtualny? Wirtualnie to ja sobie mogę e-mail wysłać, a na browar to
                          chodzę do pubu :)
                          • bettina75 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:37
                            Okay, jestescie z Warszawy, to nie bedziecie mieli problemu z wybraniem sie do
                            realnego pubu:))
                            Jakie piwo lubisz najbardziej?
                            • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:41
                              U nas Heineken lub Żywiec. Ale najlepsze są piwa angielskie, których tu nie
                              uświadczysz :)
                              • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:42
                                Brity mają łeb do warzenia browca, hehe
                                • zagadkaxxx Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:44
                                  Dobra t-rexio to na kiedy sie umawiamy?
                                  • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:48
                                    Wpadnij jutro do Paparazzi ok. 21:00-21:30. Jutro coś się tam bedzie działo :)
                                    Jest ogłoszenie cheyenne w tej sprawie :)
                                    • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:54
                                      Oj, dwoi się dziewczyna i troi, a Ty nic - myślisz, że ona chce iść z nami na
                                      to piwo? :PP
                                      • bettina75 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:57
                                        Anahita, nie badz taka zazdrosna:)))
                                        Ja i tak juz spadam, wiec mozesz teraz z Reksiem "pogadac" :))
                                        • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:59
                                          No, siedzę i gryzę palce z tej zazdrości :DDD
                                          • bettina75 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:00
                                            A coz one Tobie zawinily....???
                                            • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:04
                                              musiałam się na czymś wyżyć, żeby mnie za bardzo krew nie zalała (z tej
                                              zazdrości oczywiście)...
                                              Poza tym gryzę własne palce, żeby nie było wątpliwości :P
                                              • menk.a Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:04
                                                już ja was pogodzę, zgadnijcie jak???:P
                                                • zagadkaxxx Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:06
                                                  Nie przesadzam! Znam Cię jak własną kieszeń!
                                                  • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:08
                                                    Ale skaczesz. Nadążyć za Tobą nie mogę. Nie znasz mnie. Mało jeszcze wiesz :)
                                                  • zagadkaxxx Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:09
                                                    Mało jeszcze wiem, ale jak bardzo chcę wiedzieć dużo!
                                                  • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:13
                                                    :) Przygotuję jakieś opowieści z mchu i paproci na sobotę. Same pijackie
                                                    historyjki :)
                                                  • zagadkaxxx Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:14
                                                    Fajnie.
                                                  • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:15
                                                    C U
                                                • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:06
                                                  sama się umówisz z trexem za naszymi plecami! :P
                                                  • menk.a Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:13
                                                    właśnie!:P
                                                  • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:17
                                                    ;D
                                                    Swoją drogą, to z Tobą chętnie bym wzniosła w sobotę jakiś mały toaścik za ś.p.
                                                    Lożę Szyderców i inne takie :)) Tylko na razie sama nie wiem, czy uda mi się
                                                    dotrzeć :(
                                                  • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:18
                                                    Wymówki, znowu wymówki...
                                                  • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:21
                                                    nie martw się - ktoś się Tobą na pewno zajmie :PP
                                                  • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:25
                                                    Jednak miło byłoby, gdybyś wpadła. Jest szansa na fajną imprę :)
                                                  • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:28
                                                    Mój problem polega na tym, że mam już dwie takie szanse, a teleportacja mi
                                                    ostatnio słabo wychodzi ;)
                                                  • menk.a Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:29
                                                    ja się może zdecyduję:P dawno nigdzie nie byłam
                                                  • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:30
                                                    zabierz ze sobą praktykanta - zawsze jeden facet więcej :PP
                                                  • menk.a Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:39
                                                    mój praktykant na naszej imprezie? hmmm ciekawa opcja:)))
                                                  • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:43
                                                    myślę, że on byłby tego samego zdania :DD poza tym to świetna okazja, żeby
                                                    sprawdzić, jak sobie chłopak radzi na grząskim gruncie :PP
                                                  • menk.a Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:50
                                                    wiesz, przed chwilą spojrzałam na jego cieżkie, czarne, skórzane buty... być
                                                    może nosi takowe bo zima, śnieg, woda, a moze to znak jego upodobań muzycznych:]
                                                    owszem, grząski teren jednak mimo iż nie jestem tchórzem brak mi odwagi:PPPP
                                                  • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 14:17
                                                    Czyli nie mam co liczyć na wsparcie się na silnym, męskim ramieniu, jak już się
                                                    zmęczę tym imprezowaniem :PP
                                                    ech, życie ;))
                                                  • menk.a Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 14:20
                                                    słuzę swoim, niemal tak samo silnym;)) a poza tym, tam bywają jakieś mężczyzny,
                                                    więc sumsur corda;))
                                                  • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 14:25
                                                    To się w razie czego będziemy wzajemnie wspierać :PP
                                                    sursum czy sumsur, ale corda na pewno ;)
                                                  • menk.a Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 14:31
                                                    właśnie coś mi nie pasowało, ale dzięki za zwrócenie uwagi:))
                                                    ja na pewno potzrebuję wsparcia:D
                                                  • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:31
                                                    Jasne, że tak! Ja już straciłem nadzieję, że kiedykolwiek dotrzesz na jakieś
                                                    party :)
                                                  • t-rex33 Menka 09.12.05, 13:32
                                                    A może irisha warto powiadomić?
                                                  • menk.a Re: Menka 09.12.05, 13:36
                                                    ok, spróbuję Go ściagnąć:)
                                                  • menk.a Re: Menka 09.12.05, 13:44
                                                    ma plany związane z inną imprezą, ze tak enigmatycznie napiszę:)
                                                    trex, Ty musisz zatem się postarać za 2:D
                                      • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:58
                                        ja myślę, że jednak będzie :)))
                                • bettina75 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:46
                                  No to jeszcze malo swiata poznalam, bo ja tez lubie Zywca, ale z tutejszych to
                                  najbardziej Warsteiner i Bitburger. Mozna te kupic w Polsce?
                                  A z angielskich to daj jakies nazwe, moze znam?
                                  • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:51
                                    Mają tam dużo małych lokalnych browarów. Nazw piwa nie sposób nawet spamiętać,
                                    ale są rewelacja :) Smak nie spotykany nigdzie więcej i bardzo odmienny od
                                    tradycyjnego piwa niemieckiego.
                                    • bettina75 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:53
                                      Szkoda, wiec musze sie rozejrzec, moze cos znajde i wtedy tez sprobuje:)
                          • anahita_jedyna Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:47
                            Hoho - ale Ci się konkretna wielbicielka trafiła :PP
                            • zagadkaxxx Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:48
                              Ja tam lecę na dobre furaki!
                              • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:56
                                To auto moje też znasz??? No, no, jestem pod wrażeniem :)
            • zagadkaxxx Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:25
              T-rexio zrób jakiegoś drinka lepiej! Jesteś chyba specjalistą!
              • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 12:26
                Hehehe, jasna sprawa. A skąd Ty o tym wiesz?
    • zagadkaxxx Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:03
      Jasne, znam nawet nr tablicy rejestracyjnej!
      • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:04
        Zatem do zobaczenia w sobotę, zagadko :)))) Ale z tym numerem to przesadzasz :)
    • zagadkaxxx Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:19
      Nie martw się t-rexio, ja będę!
      • t-rex33 Re: t-rexio, wyłaź z nory! 09.12.05, 13:23
        Wiem o tym :)
    • cheyenne73 T-rex! Masz u mnie etat marketingowca! 09.12.05, 13:31
      Jutro omowimy warunki Twojej umowy ;o)
      • t-rex33 Re: T-rex! Masz u mnie etat marketingowca! 09.12.05, 13:32
        OK. Omówimy :)
        • cheyenne73 Re: T-rex! Masz u mnie etat marketingowca! 09.12.05, 13:38
          Nie pomyliles nr tel. ???? ;-) Zagadkaxxx ma inny ;-)
          • t-rex33 Re: T-rex! Masz u mnie etat marketingowca! 09.12.05, 13:41
            Chyba muszę wracać do pracy, bo nic z tego nie rozumiem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka