Dodaj do ulubionych

janiak + mołek

10.12.05, 16:43
jak było?
Obserwuj wątek
    • setorika Re: janiak + mołek 10.12.05, 20:33
      oj tez przegapiłam, Górniak vel Krupa była???
    • ja27-09 Re: janiak + mołek 11.12.05, 18:09
      A dziś gość zaproszona Bogumiła wander powiedziała, że podziwia ich
      profesjonalizm, ha. Oplułam się poranną kawą.
      • mnietka.kokietka Re: janiak + mołek 12.12.05, 00:38
        aż tak źle było?
        łeeeeeeeeeee....
        • irmelin Re: janiak + mołek 12.12.05, 10:57
          Cały program jest d...jak ta para prowadzi :-((Według mnie Janiak ma wystające
          zęby i to mi nie wiem czemu przeszkadza, pani Magda M. znaczy Mołek doprowadza
          mnie do furii swoim brakiem ikry w głosie, wszystko mówi w jednej tonacji,
          jednym tempem błeee zero "nerwa" w wypowiedzi...
          Górniak wygladała ładnie ale myślę że zabraknie jej czoła jak będzie tak brwi
          do góry malowała:-))dosłownie ma łuk brwiowy na tył głowy zaczesany,oponkę ma
          na brzuchu i wisi jej to, za co mi się nawet podoba, natomiast mój mąż mówi na
          pana Krupe ze to nieślubny syn Romualda Lipko z Sutki Butlera no i ma cholera
          jasna racje podobni są hihihi aaaa męża mego zafrapowała Edzia w srebrnych
          pantoflach na bosych nogach, fajnie to się komponowało ze śniegiem za oknami
          studia:-)))
          • jesienna100 Re: janiak + mołek 12.12.05, 23:46
            mołek matołek, uśmiech wyćwiczony, garderoba starannie dobrana, makijaz
            niebieskooki, cukierczek, tzn czuję sie jakbym zjadła 6 toreb krówek....

przydałaby mi sie mocna kawa w postaci ciekawych rozmów w stylu Torbickiej,
            przynajmniej jest czego posłuchac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka