setorika Re: janiak + mołek 10.12.05, 20:33 oj tez przegapiłam, Górniak vel Krupa była??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: janiak + mołek 11.12.05, 18:09 A dziś gość zaproszona Bogumiła wander powiedziała, że podziwia ich profesjonalizm, ha. Oplułam się poranną kawą. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: janiak + mołek 12.12.05, 00:38 aż tak źle było? łeeeeeeeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: janiak + mołek 12.12.05, 10:57 Cały program jest d...jak ta para prowadzi :-((Według mnie Janiak ma wystające zęby i to mi nie wiem czemu przeszkadza, pani Magda M. znaczy Mołek doprowadza mnie do furii swoim brakiem ikry w głosie, wszystko mówi w jednej tonacji, jednym tempem błeee zero "nerwa" w wypowiedzi... Górniak wygladała ładnie ale myślę że zabraknie jej czoła jak będzie tak brwi do góry malowała:-))dosłownie ma łuk brwiowy na tył głowy zaczesany,oponkę ma na brzuchu i wisi jej to, za co mi się nawet podoba, natomiast mój mąż mówi na pana Krupe ze to nieślubny syn Romualda Lipko z Sutki Butlera no i ma cholera jasna racje podobni są hihihi aaaa męża mego zafrapowała Edzia w srebrnych pantoflach na bosych nogach, fajnie to się komponowało ze śniegiem za oknami studia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: janiak + mołek 12.12.05, 23:46 mołek matołek, uśmiech wyćwiczony, garderoba starannie dobrana, makijaz niebieskooki, cukierczek, tzn czuję sie jakbym zjadła 6 toreb krówek.... przydałaby mi sie mocna kawa w postaci ciekawych rozmów w stylu Torbickiej, przynajmniej jest czego posłuchac. Odpowiedz Link Zgłoś