gatta13 11.12.05, 20:32 świeczki firmy Muller (nie mam umlauta na klawiaturze ;/). Tak zwane tea-lighty i nie tylko. Spicy orange, spicy apple, white vanilla i jeszcze chyba jakieś dwa smakowite zapachy. gatta_świetlana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pep-per Re: Na zimowe nastroje 12.12.05, 14:17 Ja osobiście polecałbym jakąś dobrą czarną z sokiem malinowym lub z miodem. Ewentualnie herbata "z prądem" - ze spirytusem albo (osobiście nie piłem, znam z opowieści znajomych) - z łącką sliwowicą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Na zimowe nastroje 13.12.05, 09:51 ja bym jeszcze dodała dobre towarzystwo herbaciane :) Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Na zimowe nastroje 13.12.05, 17:26 To jest podstawa ;) dorota_snooker napisała: > ja bym jeszcze dodała dobre towarzystwo herbaciane :) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Na zimowe nastroje 13.12.05, 18:03 Dziś Świętej Łucji, a wiadomo, że Łucja dnia przerzuca. Może będzie coraz jasniej? Dziś zamiast herbaty glogg:) Odpowiedz Link Zgłoś