randia 22.10.02, 13:22 Pierdziele to wszystko!!!!! Sama sobie założe forum i sama ze sobą będę na nim gadać!!!! A co z mądrym człowiekiem tyż czeba pogadać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:23 Przynajmniej bedziesz pewna, ze nikt nie rozniesie tego, co napiszesz, lub powiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:26 a ze mna nie pogadasz? ja taka mundra;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:27 Tiaaaa.............. A jak ktoś Mi nabluzga, to mogę być wdzięczan sama sobie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:28 randia napisała: > Tiaaaa.............. > A jak ktoś Mi nabluzga, to mogę być wdzięczan sama sobie :))))) nabluzgaj mi to też będę Tobie wdzieczny :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:33 Bezpodstawnie nie bluzgam innym :))) Ale autobluzganie czasami Mi siem włącza :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza22 Re: Wiecie co ????? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 13:31 złotko całkowicie się z toba zgadzam.tyż Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 13:32 jesli masz ochote zalozyc nowe forum, to ja nie widze problemu mysle ze problem pojawia sie wtedy, kiedy trzeba prosic admina o zgode na pisanie na takim forum, dla mnie to jest przegiecie, reszta jest okej. jesli juz to proponuje zalozyc forum "Randyjo":)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 13:39 saqqara napisała: > > jesli juz to proponuje zalozyc forum "Randyjo":)) Ogólnodostępne do wielkiego nadawania :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 13:46 randia napisała: > saqqara napisała: > > > > jesli juz to proponuje zalozyc forum "Randyjo":)) > > Ogólnodostępne do wielkiego nadawania :)))))) a może nazwać " Rdio Randyja " ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 13:52 hehehe, tez o tym myslalam, ale balam sie rzucic taka proposition:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 13:59 Acha............... Będę redektorem naczelnym, czy jaktam to się nazywa, a Wy będziecie prowadzić audycje, ok. ??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:02 a bede miała swoja audycje?!!! plizzzzzzzzzzz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:09 randia napisała: > Acha............... > Będę redektorem naczelnym, czy jaktam to się nazywa, a Wy będziecie prowadzić > audycje, ok. ??? :))))) czy ja mogę być spyjakierem, wprawdzie moje jąkanie przechodzi po połówce spiru, ale za to potem nie wiem co gadam, pilssssska dobrze ochłodzona:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:32 Jąkała ???? A czemu nie może być zabawnie :)))) Ja tyż siem jąkam, ale tylko wtedy jak ktoś na mnie krzyczy :))))) Chociaż przydaloby się przeprowadzić jakiś casting :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:40 randia napisała: > Jąkała ???? A czemu nie może być zabawnie :)))) > Ja tyż siem jąkam, ale tylko wtedy jak ktoś na mnie krzyczy :))))) > > Chociaż przydaloby się przeprowadzić jakiś casting :)))))) To ja się z waszego klubu wypiszę, nikt mię nie będie castrował, kapewu ! mój głos choć jakaty ma swoją barwe odpowiednia do ......... NO. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:43 Dooooooooo ?????? Do czego ??? :))))) A kastrować nikogo nie bendem!!!!! Casting przez telefon bedzie, przeca uroda do radie nie potrzebna :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:50 randia napisała: > Dooooooooo ?????? > Do czego ??? :))))) > > A kastrować nikogo nie bendem!!!!! Casting przez telefon bedzie, przeca uroda > do radie nie potrzebna :))))) co ma uroda do kastrowanie ? to przecie chodzi o instrumenty, albo tuba albo flecik :))))))))))) lub jak wolisz falsecik ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 15:02 Bendem tylko oglądać i słuchać, nie dotykać :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 15:07 randia napisała: > Bendem tylko oglądać i słuchać, nie dotykać :))))) a dasz radę po tym usnąć? ;)))))))))))) Mawyr M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)Makary Makarowicz W. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 15:11 Zawsze daję rade :))))) Sny całkiem, całkiem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 15:17 randia napisała: > Zawsze daję rade :))))) > Sny całkiem, całkiem :))))) to do jutra , może opowiesz co Cisię śniło;)))) pa Mawyr M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)Makary Makarowicz W. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:29 No więc chcesz wiedziec co Mi się śniło ????? :)))))) HMMMMMMM, że tak powiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:32 Z głębokiego pomruku sądzę że napewno nie flecik ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:38 kochanie... znowu flirtujesz za moimi plecami... a właściwie wprost na moich oczach... :((( nieładnie... nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:44 dr_mengele napisała: > kochanie... znowu flirtujesz za moimi plecami... > a właściwie wprost na moich oczach... :((( > nieładnie... nieładnie... > coś ciekawego u Ciebie zobaczyłem, oczy i to gdzie ;) coś jak rak, było takie powiedzonko: Obdarował Pan Bóg raka dał mu oczy tam gdzie sraka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:58 ja mam oczy dookoła głowy... a przepraszam... nie przedstawiłem się... światowid jestem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:06 Od razu flirtujesz :(((( Brak zaufanie!!!!! Rozmawiam jedynie, pogłębiem znajomość :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:15 no jasne... i pewnie jeszcze mam nie być zazdrosny kiedy ciebie będą pogłębiać...??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:40 Nikt niczego pogębiał mi nie będzie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:39 Oj fecik to to nie był, i żaden inny instrunent :))) Dziś w nocy poświęcałam sie swojej pasji, galopowałam brzegiem morza, konno oczywiście..................mmmmmmmmmmmmm, cudo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:48 i na oklep ;)))) cudo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:52 tak... na oklep... bez gumki... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:00 ...i pływanie na koniku, w jeziorku :)))) Praktykowałam to tego lata................odlot :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:11 randia napisała: > ...i pływanie na koniku, w jeziorku :)))) > Praktykowałam to tego lata................odlot :)))))) Jak Ty strasznie tego konia męczyłaś, musiałaś go dobrze karmić lub obiecać nakarmić, a co na to panie z opieki nad koniami ? :))) Mawyr M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)Makary Makarowicz W. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:24 Panie z opieki utopiłam w jeziorku :))))) A konika nakarmiłam, napoiłam, pogłaskałam i utuliłam na koniec.................kocham koniki :)))))) -- ......głupie myśli ma każdy, lecz mądry je przemilcza.... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:28 i-haha, i-HAha, ii-haha ;))) no i ja tego konia teraz nie mogę utrzymać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele poczekaj... 23.10.02, 11:38 ... ja ci z nim pomogę... tylko skalpel wezmę do ręki... podetnę mu pęcinki... i wierzgać przestanie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: poczekaj... 23.10.02, 11:58 dr_mengele napisała: > ... ja ci z nim pomogę... tylko skalpel wezmę do ręki... podetnę mu pęcinki... > i wierzgać przestanie... > :))) BRUTAL ;))) Mawyr M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)Makary Makarowicz W. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:42 To Ty go teraz masz przy sobie ???? Chętnie bym go zobaczyła, nadal tak dobrze pływa ???? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:50 skalpel nie pływa... tylko tonie... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:54 A Ja mówię o koniku, a nie o skalpelu :)))) Przecież to wptost logiczne.............. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:00 wptost niebardzo... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:06 Nie masz za co łapać, to za słówka łapiesz ??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:09 a za co mam cię łapać... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:34 A tam od razu Mnie, Magdzie złap :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:01 randia napisała: > A Ja mówię o koniku, a nie o skalpelu :)))) > Przecież to wptost logiczne.............. Jeszcze trochę i konik może dostać się do sieczkarni :))))) A ja tak do niego się przyzwyczaiłem ;))))))) Mawyr M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)Makary Makarowicz W. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:09 Ja też go już polubiłam i w jeździesie do niego dopasowałam i pływać nauczyłam.............. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:46 takie świństwa z innymi facetami... hmmmm... i jak to rzutuje na nas... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:03 A wpuścisz mnie na swoje forum??? pleaaaaaaaase Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:09 Iwa Ty będziesz moim zastępcą :)))))Tylko szukaj sobie pomocników :)))) Polar oszywiście, możesz być moim gościem honorowym :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Wiecie co ????? IP: *.chello.pl 22.10.02, 14:11 to ja chce wystapic w zaszczytnej roli mikrofonu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:15 Ok. mam bujną wyobraźnię, ale tego nie mogę sobie wyobrazić !!!!! Jak to będzie wyglądać???? :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Wiecie co ????? IP: *.chello.pl 22.10.02, 14:21 nio, plotkara randyjkowa bede :))) rozglosze wszem i wobec kazda przekazana przeze mnie informacje :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:25 Ok. więc zaczynamy mieć już komplet :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Wiecie co ????? IP: *.chello.pl 22.10.02, 14:28 jeszcze dj brakuje!!!!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:49 Dj...................hmmmmmmmmmmm.............mam tajger byłby niezły :))))) Albo kto inny, to randjo jest już i tak dziwne :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:14 Interesuje mnie tylko stanowisko prezesa d/s żadnych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:22 Jest jeszcze wolne stanowisko "Derektora ds. zbendnych i nie potrzebnych" :)))) Reflektujesz???? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:28 Chcę być Twoim osobistym , kieszonkowym asystentem , oczywiście posiadającym specjalne prawa:))), żadnych obowiązków:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:48 Acha, same prawa ???? A jakie jeśli można wiedzieć :))))) Bo nie wiem czy udzielić pełnomocnictw :)))))) A co do obowiązków, jedyny i bardzo ważny do spełnienia, to bycie blisko w razie potrzeby :)))))) Cokolwiek miałoby to oznaczać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 15:31 Wszystko zależy od .....potrzeb:)))) Ale postaram się Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 15:40 Powinieneś się starać skoro same prawa Sobie życzysz :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 15:46 Nie jest ze mną ąż tak żle. Brak obowiązków nie wpływa zbyt dobrze na psychikę , a ja nie chcę żeby mi już odbijało. Tak więc możesz mnie czymś obarczyć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 16:12 Jeden zobowiązków już znasz, bycie blisko.Jako asystent musisz być gotowy do działania o każdej porze dnia i nocy. Przedewszystkim dyspozycyjność :))))) A resztę wymyślę i spiszę jako zakres obowiązków :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: Wiecie co ????? IP: *.net 22.10.02, 14:19 randia napisała: > Iwa Ty będziesz moim zastępcą :)))))Tylko szukaj sobie pomocników :)))) > > Polar oszywiście, możesz być moim gościem honorowym :))))) A czy dla mnie znajdzie sie jakies ciekawy cichy kacik w godzinach najmniejszej "ogladalności" ops "czytalności" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:24 Najmniejszej ????Dlaczego ???? Zawsze masz coś do powiedzenia, czasami do śmiechu, czasami nie.......................więc może ok. 20 ??? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: propozycje dla wszystkich IP: *.dialo.tiscali.de 22.10.02, 14:13 Idąc za ciosem mam parę propozycji kontr-for: Psycho forum-dla totalnie pojebanych psychicznie i przez życie Zbok forum-dla zboczeńców,co chcieliby mówić o tym,co przeżywają,ale nie mają gdzie Lolitka forum-dla lolitek szukających nowego wujka z kasą Burdel forum-forum do wymiany informacji na temat kosztów kurew męskich i żeńskich w poszczególnych miastach kraju Paserskie forum-dla ludzi parających się szczytnym zawodem pasera,którzy mają coś do sprzedania albo szukają czegoś do kupienia PKP forum-dla ludzi,co coś przeżyli w pociągach Azyl forum-dla ludzi zza granicy,co szukają sposobu na kupienie papierów,załatwienia pobytu,dodatkowa giełda kosztów przekupienia wszystkich potrzebnych organów Pała forum-dla wypalonych psychicznie panów i pań z policji I jeszcze wiele innych mam pomysłów,ale że mnie nikt za to nie płaci,to poprzestaję na tych paru propozycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
cnotka pijackie forum dla Lezia 22.10.02, 14:18 wiecznie napitego wirtualnie :(0 Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: propozycje dla wszystkich 22.10.02, 14:22 to ja bym się mogła zapisać do kilku naraz, ale fajnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: propozycje dla wszystkich IP: *.net 22.10.02, 14:36 Qde Leziox ja rozumiem ze fora dla wszystkich ludzi ales dopasowal wszystko do mnie tak ze ja juz nic innego robic nie bede mogl tylko z jednego na drugie skakac i siem udzielac :) Ja mysle ze nasze forum dla pojeboof akim jest to nieszczesne FT wystarczy o komu siem tu nie podoba? .... hym nie trzymamy sila --- rob@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
cnotka Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:15 z mądrymi tak,tylko omijaj kretynka Mario2:(0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wiecie co ????? IP: *.dialo.tiscali.de 22.10.02, 14:21 Cnotka,forum dla naszego kłócenia się leży gdzie indziej,chyba pomyliłaś adresy. Odpowiedz Link Zgłoś