Dodaj do ulubionych

Wiecie co ?????

22.10.02, 13:22
Pierdziele to wszystko!!!!!
Sama sobie założe forum i sama ze sobą będę na nim gadać!!!!
A co z mądrym człowiekiem tyż czeba pogadać!!!!!
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:23
      Przynajmniej bedziesz pewna, ze nikt nie rozniesie tego, co napiszesz, lub
      powiesz...
      • iwusia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:26
        a ze mna nie pogadasz? ja taka mundra;)
        • randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:28
          Pogadam, a cio!!!!!!!!! :))))))

• randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:27
        Tiaaaa..............
        A jak ktoś Mi nabluzga, to mogę być wdzięczan sama sobie :)))))
        • mawyr Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:28
          randia napisała:

> Tiaaaa..............
          > A jak ktoś Mi nabluzga, to mogę być wdzięczan sama sobie :)))))

nabluzgaj mi to też będę Tobie wdzieczny :))))))))
          • randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:33
            Bezpodstawnie nie bluzgam innym :)))
            Ale autobluzganie czasami Mi siem włącza :)))))
        • czort Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 13:30
          te, corcia - masz malpem!
    • Gość: zuza22 Re: Wiecie co ????? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 13:31
      złotko całkowicie się z toba zgadzam.tyż
    • saqqara hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 13:32
      jesli masz ochote zalozyc nowe forum, to ja nie widze problemu
      mysle ze problem pojawia sie wtedy, kiedy trzeba prosic admina o zgode na
      pisanie na takim forum, dla mnie to jest przegiecie, reszta jest okej.

jesli juz to proponuje zalozyc forum "Randyjo":))
      • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 13:39
        saqqara napisała:

> > jesli juz to proponuje zalozyc forum "Randyjo":))

Ogólnodostępne do wielkiego nadawania :))))))
        • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 13:46
          randia napisała:

> saqqara napisała:
          >
          > > > jesli juz to proponuje zalozyc forum "Randyjo":))
          >
          > Ogólnodostępne do wielkiego nadawania :))))))

a może nazwać " Rdio Randyja " ;)))
          • saqqara Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 13:52
            hehehe, tez o tym myslalam, ale balam sie rzucic taka proposition:))
            • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 13:59
              Acha...............
              Będę redektorem naczelnym, czy jaktam to się nazywa, a Wy będziecie prowadzić
              audycje, ok. ??? :)))))
              • iwusia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:02
                a bede miała swoja audycje?!!! plizzzzzzzzzzz:)))))
              • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:09
                randia napisała:

> Acha...............
                > Będę redektorem naczelnym, czy jaktam to się nazywa, a Wy będziecie prowadzić
                > audycje, ok. ??? :)))))

czy ja mogę być spyjakierem, wprawdzie moje jąkanie przechodzi po połówce spiru,
                ale za to potem nie wiem co gadam, pilssssska dobrze ochłodzona:))))
                • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:32
                  Jąkała ???? A czemu nie może być zabawnie :))))
                  Ja tyż siem jąkam, ale tylko wtedy jak ktoś na mnie krzyczy :)))))

Chociaż przydaloby się przeprowadzić jakiś casting :))))))
                  • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:40
                    randia napisała:

> Jąkała ???? A czemu nie może być zabawnie :))))
                    > Ja tyż siem jąkam, ale tylko wtedy jak ktoś na mnie krzyczy :)))))
                    >
                    > Chociaż przydaloby się przeprowadzić jakiś casting :))))))

To ja się z waszego klubu wypiszę, nikt mię nie będie castrował, kapewu !
                    mój głos choć jakaty ma swoją barwe odpowiednia do ......... NO. ;))))
                    • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:43
                      Dooooooooo ??????
                      Do czego ??? :)))))

A kastrować nikogo nie bendem!!!!! Casting przez telefon bedzie, przeca uroda
                      do radie nie potrzebna :)))))
                      • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 14:50
                        randia napisała:

> Dooooooooo ??????
                        > Do czego ??? :)))))
                        >
                        > A kastrować nikogo nie bendem!!!!! Casting przez telefon bedzie, przeca uroda
                        > do radie nie potrzebna :)))))

co ma uroda do kastrowanie ? to przecie chodzi o instrumenty, albo tuba albo
                        flecik :))))))))))) lub jak wolisz falsecik ;)))))))))
                        • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 15:02
                          Bendem tylko oglądać i słuchać, nie dotykać :)))))
                          • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 15:07
                            randia napisała:

> Bendem tylko oglądać i słuchać, nie dotykać :)))))

a dasz radę po tym usnąć? ;))))))))))))
                            Mawyr
                            M.W.
                            Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)Makary Makarowicz W.
                            • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 15:11
                              Zawsze daję rade :)))))
                              Sny całkiem, całkiem :)))))
                              • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 22.10.02, 15:17
                                randia napisała:

> Zawsze daję rade :)))))
                                > Sny całkiem, całkiem :)))))

to do jutra , może opowiesz co Cisię śniło;))))
                                pa
                                Mawyr
                                M.W.
                                • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:29
                                  No więc chcesz wiedziec co Mi się śniło ????? :))))))
                                  HMMMMMMM, że tak powiem :))))
                                  • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:32
                                    Z głębokiego pomruku sądzę że napewno nie flecik ;))))
                                    • dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:38
                                      kochanie... znowu flirtujesz za moimi plecami...
                                      a właściwie wprost na moich oczach... :(((
                                      nieładnie... nieładnie...
                                      • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:44
                                        dr_mengele napisała:

> kochanie... znowu flirtujesz za moimi plecami...
                                        > a właściwie wprost na moich oczach... :(((
                                        > nieładnie... nieładnie...
                                        >
                                        coś ciekawego u Ciebie zobaczyłem, oczy i to gdzie ;) coś jak rak,
                                        było takie powiedzonko: Obdarował Pan Bóg raka dał mu oczy tam gdzie sraka ;)))
                                        • dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:58
                                          ja mam oczy dookoła głowy...
                                          a przepraszam... nie przedstawiłem się...
                                          światowid jestem...
                                          :)))
                                      • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:06
                                        Od razu flirtujesz :((((
                                        Brak zaufanie!!!!! Rozmawiam jedynie, pogłębiem znajomość :))))
                                        • dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:15
                                          no jasne... i pewnie jeszcze mam nie być zazdrosny kiedy ciebie będą
                                          pogłębiać...???
                                          :))
                                          • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:40
                                            Nikt niczego pogębiał mi nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!
                                    • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:39
                                      Oj fecik to to nie był, i żaden inny instrunent :)))
                                      Dziś w nocy poświęcałam sie swojej pasji, galopowałam brzegiem morza, konno
                                      oczywiście..................mmmmmmmmmmmmm, cudo :))))
                                      • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:48
                                        i na oklep ;)))) cudo ;)))
                                        • dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 10:52
                                          tak... na oklep... bez gumki...
                                        • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:00
                                          ...i pływanie na koniku, w jeziorku :))))
                                          Praktykowałam to tego lata................odlot :))))))
                                          • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:11
                                            randia napisała:

> ...i pływanie na koniku, w jeziorku :))))
                                            > Praktykowałam to tego lata................odlot :))))))

Jak Ty strasznie tego konia męczyłaś, musiałaś go dobrze karmić lub obiecać
                                            nakarmić, a co na to panie z opieki nad koniami ? :)))
                                            Mawyr
                                            M.W.
                                            • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:24
                                              Panie z opieki utopiłam w jeziorku :)))))
                                              A konika nakarmiłam, napoiłam, pogłaskałam i utuliłam na
                                              koniec.................kocham koniki :))))))
                                              --
                                              ......głupie myśli ma każdy, lecz mądry je przemilcza....
                                              • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:28
                                                i-haha, i-HAha, ii-haha ;)))
                                                no i ja tego konia teraz nie mogę utrzymać;))
                                                • dr_mengele poczekaj... 23.10.02, 11:38
                                                  ... ja ci z nim pomogę... tylko skalpel wezmę do ręki... podetnę mu pęcinki...
                                                  i wierzgać przestanie...
                                                  • mawyr Re: poczekaj... 23.10.02, 11:58
                                                    dr_mengele napisała:

> ... ja ci z nim pomogę... tylko skalpel wezmę do ręki... podetnę mu
                                                    pęcinki...
                                                    > i wierzgać przestanie...
                                                    > :)))

BRUTAL ;)))
                                                    Mawyr
                                                    M.W.
                                                • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:42
                                                  To Ty go teraz masz przy sobie ???? Chętnie bym go zobaczyła, nadal tak dobrze
                                                  pływa ???? :)))))))
                                                  • dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:50
                                                    skalpel nie pływa... tylko tonie...
                                                  • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 11:54
                                                    A Ja mówię o koniku, a nie o skalpelu :))))
                                                    Przecież to wptost logiczne..............
                                                  • dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:00
                                                    wptost niebardzo...
                                                    :))
                                                  • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:06
                                                    Nie masz za co łapać, to za słówka łapiesz ??? :)))))
                                                  • dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:09
                                                    a za co mam cię łapać... ???
                                                  • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:34
                                                    A tam od razu Mnie, Magdzie złap :)))))))
                                                  • mawyr Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:01
                                                    randia napisała:

> A Ja mówię o koniku, a nie o skalpelu :))))
                                                    > Przecież to wptost logiczne..............

Jeszcze trochę i konik może dostać się do sieczkarni :)))))
                                                    A ja tak do niego się przyzwyczaiłem ;)))))))
                                                    Mawyr
                                                    M.W.
                                                  • randia Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:09
                                                    Ja też go już polubiłam i w jeździesie do niego dopasowałam i pływać
                                                    nauczyłam.............. :)))))))
                                                  • dr_mengele Re: hej, nie przesadzaj, Randyjka:)) 23.10.02, 12:46
                                                    takie świństwa z innymi facetami... hmmmm... i jak to rzutuje na nas... ???
    • polar Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:03
      A wpuścisz mnie na swoje forum??? pleaaaaaaaase
      • randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:09
        Iwa Ty będziesz moim zastępcą :)))))Tylko szukaj sobie pomocników :))))

Polar oszywiście, możesz być moim gościem honorowym :)))))
        • Gość: martucha Re: Wiecie co ????? IP: *.chello.pl 22.10.02, 14:11
          to ja chce wystapic w zaszczytnej roli mikrofonu :)))
          • randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:15
            Ok. mam bujną wyobraźnię, ale tego nie mogę sobie wyobrazić !!!!!
            Jak to będzie wyglądać???? :)))))))))))))
            • Gość: martucha Re: Wiecie co ????? IP: *.chello.pl 22.10.02, 14:21
              nio, plotkara randyjkowa bede :))) rozglosze wszem i
              wobec kazda przekazana przeze mnie informacje :)))))))
              • randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:25
                Ok. więc zaczynamy mieć już komplet :))))))
                • Gość: martucha Re: Wiecie co ????? IP: *.chello.pl 22.10.02, 14:28
                  jeszcze dj brakuje!!!!! :)))))))))
                  • randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:49
                    Dj...................hmmmmmmmmmmm.............mam tajger byłby niezły :)))))
                    Albo kto inny, to randjo jest już i tak dziwne :)))))
        • polar Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:14
          Interesuje mnie tylko stanowisko prezesa d/s żadnych:)))
          • randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:22
            Jest jeszcze wolne stanowisko "Derektora ds. zbendnych i nie potrzebnych" :))))
            Reflektujesz???? :))))
            • polar Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:28
              Chcę być Twoim osobistym , kieszonkowym asystentem ,
              oczywiście posiadającym specjalne prawa:))), żadnych
              obowiązków:)))
              • randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:48
                Acha, same prawa ???? A jakie jeśli można wiedzieć :)))))
                Bo nie wiem czy udzielić pełnomocnictw :))))))
                A co do obowiązków, jedyny i bardzo ważny do spełnienia, to bycie blisko w
                razie potrzeby :))))))
                Cokolwiek miałoby to oznaczać :))))
                • polar Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 15:31
                  Wszystko zależy od .....potrzeb:)))) Ale postaram się
                  • randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 15:40
                    Powinieneś się starać skoro same prawa Sobie życzysz :))))))
                    • polar Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 15:46
                      Nie jest ze mną ąż tak żle. Brak obowiązków nie wpływa
                      zbyt dobrze na psychikę , a ja nie chcę żeby mi już
                      odbijało. Tak więc możesz mnie czymś obarczyć:))
                      • randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 16:12
                        Jeden zobowiązków już znasz, bycie blisko.Jako asystent musisz być gotowy do
                        działania o każdej porze dnia i nocy.
                        Przedewszystkim dyspozycyjność :)))))
                        A resztę wymyślę i spiszę jako zakres obowiązków :))))
        • Gość: robsonick Re: Wiecie co ????? IP: *.net 22.10.02, 14:19
          randia napisała:

> Iwa Ty będziesz moim zastępcą :)))))Tylko szukaj sobie pomocników :))))
          >
          > Polar oszywiście, możesz być moim gościem honorowym :)))))
          A czy dla mnie znajdzie sie jakies ciekawy cichy kacik w godzinach
          najmniejszej "ogladalności" ops "czytalności" ??
          • randia Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:24
            Najmniejszej ????Dlaczego ????
            Zawsze masz coś do powiedzenia, czasami do śmiechu, czasami
            nie.......................więc może ok. 20 ??? :)))))))
      • Gość: leziox Re: propozycje dla wszystkich IP: *.dialo.tiscali.de 22.10.02, 14:13
        Idąc za ciosem mam parę propozycji kontr-for:

Psycho forum-dla totalnie pojebanych psychicznie i przez życie
        Zbok forum-dla zboczeńców,co chcieliby mówić o tym,co przeżywają,ale nie mają
        gdzie
        Lolitka forum-dla lolitek szukających nowego wujka z kasą
        Burdel forum-forum do wymiany informacji na temat kosztów kurew męskich
        i żeńskich w poszczególnych miastach kraju
        Paserskie forum-dla ludzi parających się szczytnym zawodem pasera,którzy mają
        coś do sprzedania albo szukają czegoś do kupienia
        PKP forum-dla ludzi,co coś przeżyli w pociągach
        Azyl forum-dla ludzi zza granicy,co szukają sposobu na kupienie
        papierów,załatwienia pobytu,dodatkowa giełda kosztów przekupienia wszystkich
        potrzebnych organów
        Pała forum-dla wypalonych psychicznie panów i pań z policji

I jeszcze wiele innych mam pomysłów,ale że mnie nikt za to nie płaci,to
        poprzestaję na tych paru propozycjach.

• cnotka pijackie forum dla Lezia 22.10.02, 14:18
          wiecznie napitego wirtualnie :(0
        • randia Re: propozycje dla wszystkich 22.10.02, 14:22
          to ja bym się mogła zapisać do kilku naraz, ale fajnie :)))))
        • Gość: robsonick Re: propozycje dla wszystkich IP: *.net 22.10.02, 14:36
          Qde Leziox ja rozumiem ze fora dla wszystkich ludzi ales dopasowal wszystko do
          mnie tak ze ja juz nic innego robic nie bede mogl tylko z jednego na drugie
          skakac i siem udzielac :) Ja mysle ze nasze forum dla pojeboof akim jest to
          nieszczesne FT wystarczy o komu siem tu nie podoba? .... hym nie trzymamy sila

---
          rob@ :)
    • cnotka Re: Wiecie co ????? 22.10.02, 14:15
      z mądrymi tak,tylko omijaj kretynka Mario2:(0
      • Gość: leziox Re: Wiecie co ????? IP: *.dialo.tiscali.de 22.10.02, 14:21
        Cnotka,forum dla naszego kłócenia się leży gdzie indziej,chyba pomyliłaś adresy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka