Dodaj do ulubionych

nuuuda!!! pogadamy???

IP: 212.244.254.* 28.10.02, 12:02
no właśnie...może komuś się nudzi tak jak mi, mo i chce trochę pogadać, to zapraszam:)))
Obserwuj wątek
    • barthezz Re: nuuuda!!! pogadamy??? 28.10.02, 12:29
      Czesc, mozemy porozmawiac?
      • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 12:55
        i co, Jolcia narobila nadziei i poszla sobie w diably ? to ja sie tak nie bawie :))
        • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 13:19
          jestem, jestem:)))
          tylko coś tu dzisiaj wszystko powoli idzie, niestety:(((

fajnie, ze sie odezwaliście, co u Was??? też ciężko pracujecie???:)))
          • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 13:40
            ogolnie mam duzo do roboty, dzis wyjatkowo mam wolne
            popoludnie, wiec siedze w necie to tu, to tam. tak
            naprawde to powinnam nadrabiac zaleglosci w robocie, ale
            kiedys musze miec czas na odpoczynek, pozdrwiam :))))))))))
            p.s. mi tez sie net dzis jakos chrzani, w ogole wolno
            jakos chodzi :(((
            • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 13:49
              to tak jak u mnie:)
              nieraz roboty od zawalenia, a dzis zupełny luzik:))))
              i też skacze po necie, to tu to tam, i zaczynam mieć wrażenie, ze już wszędzie byłam!
              straszne takie nudzenie sie...a jeszcze ze 2 godzinki!
              • barthezz Re: nuuuda!!! pogadamy??? 28.10.02, 13:53
                hehe, kobiety co wy wiecie o zabijaniu:)))))
                • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 13:56
                  przyznaje sie bez bicia, o zabijaniu czasu nic nie wiem, bo go nie mam :)))))
              • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 13:54
                to wspolczuje, ja przynajmniej siedze w domciu, nigdzie dzis sie nie wybieram, pogoda wsteretna, wiec za drzwi
                nosa juz nie wystawie dzisiaj :)))
              • grzmotnik Re: nuuuda!!! pogadamy??? 28.10.02, 13:56
                Hm dzisiaj faktycznie jest fajny dzień . Nic do roboty !! mam na to jednak
                rozwiązanie ! należy pić kawę zakawą. Zrobiłem sobie już dzisiaj 6 kaw ( w
                trakcie zabawy z ekspresem również trochę czasu ucieka) . No i do tego wszyscy
                myślą , że ciężko pracuje - oczy czerwone na wierzchu , telepie mnie totalnie i
                ręce się trzęsą !! i tak wygląda prawdziwy pracuś!!!!
                • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 14:00
                  nooo, ale "nudziarzy" sie zebrało:)))
                  a kawek to juz tez sporo wypiłam....z nudy!
                  Martucha! zazdroszczę siedzenia w domu! jak pomyśle, ze jakiś czas mam wyjsc na to wiatrzycho, to mnie telepie!
                  • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:05
                    kurcze, ten wiatr jest dobijajacy, ale w moim domku zadna wichura mi niestraszna :)) a kawka u mnie juz trzecia pod
                    nosem stoi, ale nie pije z nudow, raczej na relaks :)))
                    • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 14:10
                      a ja zaczynam poważnie obawiać sie tej wichury!
                      siedze nawet na sporej wysokości i mało brakuje, żeby wicher wypchnął moje okno - takie mam wrażenie od rana:(
                      a i droga do pracy też łatwa nie była, bo ... raz na prawo, raz na lewo...no ale jakoś dotarłąm na miejsce dzisiejszej nuuudy!
                      • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:12
                        koszmar, jutro wlosy na cukier uloze, zeby dojsc do pracy z jako takim koltunem :)))
                        • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 14:23
                          no, z tym fryzem to masz racje:)
                          ja, jak zwykle rano, ułożyłąm misternie swoją czuprynę, ale po paru chwilach na wietrze zaczęłam wyglądać jak upiór...ciąg dalszy opowieści....i przy jakimś nowym salonie fryzjerskim stała pani rozdająca coś...i dostałam kupon zniżkowy!!! widocznie pani uznała [na podstawie mego fryzu], że POWINNAM skorzystać z takich usług :)
                          • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:29
                            tiaaaa, chyba bede sama musiala skorzystac, choc licze na zmiane niekorzystnej dla mnie aury, bo jeszcze troche i
                            ludzi bede na ulicy straszyc :)))
                            • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 14:35
                              ale na takie wiatry nie ma sposobu:(((
                              nic nie pomoże, nawet lakier very strong!.....chyba, ze fryz zapałczany!.....ale ja sie raczej nie odważę:(
                              • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:43
                                tia, choc fryz to jeszcze nie jest najgorsza sprawa. w nocy to sie dopiero zaczyna, jak jakies galezie mi sie tluka o
                                szyby i inne takie, spac nie mozna. i chodze niewyspana :(
                                • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 14:46
                                  wiesz co, a ja lubię takie klimaty - jak w horrorze!!!
                                  wtedy mogę spać a spać!
                                  • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:50
                                    i mozesz tak poprostu spac, jak wokol potworne dzwieki? nie to, ze sie boje, ale mnie to irytuje i nie daje zasnac :(
                                    • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 14:54
                                      noo! wtedy spie jak zabita:)
                                      a znów nie lubię takiej głuchej ciszy, bo jak z nienacka coś stuknie, trzaśnie, alarm zawyje, lub tp.,......to wtedy mam noc z głowy.....no a jak tak szumi jednym rytmem przez całą noc - dla mnie rewelacja! :)))
                                      • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 15:05
                                        ok, lepsze to niz jacys durnie jezdzacy na pelnym gazie po ulicach na motorach w srodku nocy, to jest dretwe
                                        • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 15:09
                                          no, racja!
                                          kurde, dmucha chyba coraz bardziej, a za niecałą godzinę wyłażę stąd.....brrr!!!!
                                          • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 15:14
                                            wspolczuje i zycze sily, zeby wichurze stawic czola i spokojnie dotrzec do domu :)))
                                            • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 15:19
                                              dzięki wielkie!
                                              powoli muszę zacząć sie psychicznie do tego przygotowywać:)))
                                              hmmm, a może zostanę .....do jutra, bo i tak rano znów muszę stawić czoła tym podmuchom :)))
                                              cholerka, co za pogoda!!!!!!!!!wyć się chce!!!
                                              • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 15:24
                                                wiesz co, lepiej posiedziec przez noc w pracy, rozloz sobie lezanke i bedzie spoko :)
                                                • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 15:31
                                                  na pewno byloby lepiej:)
                                                  tylko z tych nudów to chyba bym zawału dostała, no ale zawsze można załączyć forum i od razu lepiej:))))))

hm, tylko leżanki niet!
                                                  • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 15:34
                                                    forum jest fajne, bardzo lubie tu przebywac, ludzie sa mili, zawsze z toba pogadaja :)))
                                                  • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 15:38
                                                    dokladnie!!!
                                                    dobrze, ze takie cos istnieje, bo ciezko byloby wytrzymać!
                                                    no! zaraz zamykam interes!
                                                    jednak zdecydowalam sie wyjsc:)
                                                  • grzmotnik Re: nuuuda!!! pogadamy??? 28.10.02, 15:42
                                                    No ale oczywiście najfajniejsze jest to , że raz na jakiś czas można spotkać
                                                    milutkiego grzmotnika!?
                                                  • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 15:44
                                                    Jolcia - zycze szczescia w docieraniu do Twojej stanicy :)))
                                                    Grzmotnik - nie znam Cie, nie wiem czy milo, to sie dopiero okaze ;)))
                                                  • Gość: jolcia Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: 212.244.254.* 28.10.02, 15:45
                                                    heja wszystkim!
                                                    mam nadzieje, ze jutro tez bede sie mogla ponudzić:)

pozdrowionka!-szczególnie dla Martuchy, Grzmotnika i innych!
                                                  • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 15:51
                                                    to do zgadania!
                                                  • grzmotnik Re: nuuuda!!! pogadamy??? 28.10.02, 15:56
                                                    to na razie drogie Panie. ja niestety muszę jeszcze ciężko popracować(hahaah -
                                                    jeszcze kawka i do domciu) .
                                                    I zapewniam was , że miło jest poznać grzmotnika - cytuje za moją mamusią!!
                                                  • Gość: martucha Re: nuuuda!!! pogadamy??? IP: *.chello.pl 28.10.02, 16:12
                                                    to mama Cie tak nazwala? :)))))) podziwiam ja za odwage :))))
                                                  • grzmotnik Re: nuuuda!!! pogadamy??? 28.10.02, 16:31
                                                    mamusia to mówiła do mnie mój ty GRZMOTOWŁADNY - wszyscy zreszta tak do mnie
                                                    mówią . No ale się pomyliłem i wyszło grzmotnik!!
                                                    Nic to maleńka liczy się tylko uczucie!!
                • szaruga Re: nuuuda!!! pogadamy??? 28.10.02, 14:52
                  grzmotniku!
                  gdzie sie podziewales jak cie nie bylo????
                  troszke ckni mi sie za toba
                  • grzmotnik Re: nuuuda!!! pogadamy??? 28.10.02, 15:39
                    oj szarugo . gdziem ja bywał a gdzie nie !! Ckniło Ci się??? A o czym tak
                    rozmyslałaś samotnie??
    • goraca_kicia Re: nuuuda!!! pogadamy??? 28.10.02, 14:13
      fju fju, nudzi sie PAnstwu? a moge dostac telefony do Waszych szefow? szybko
      Wam sie odnudzi, hehehe;))

ps. dobra dobra, tel do mojego szefa nie potrzeba, juz mnie rano przydybal na
      romansowaniu by fon;)))
    • _grucha az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 14:13
      nuda... nic sie nie dzieje
      Patrze, patrze na to... No i az mi sie chce wyjsc z... forum...
      I wychodzę...

gruszek znudzony
      • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:18
        cholera, Grucha, wracaj pod pierzynke, bo zabije jak nic!!! :))))))
        • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 14:33
          Kobieta mnie bije! Poddaje sie!
          To ja juz bede grzeczny:)))
          • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:35
            wlasnie, nie zmuszaj mnie do tego, lepiej badz grzeczny i poddaj sie..... mojemu wdziekowi :)))
            • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 14:49
              Ja nie jestem agresywny. Agreswnosc jeden:)). A dzis szczegolnie uleglym
              jest;)))

gruszek spolegliwy
              • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 14:52
                ja tez do pacyfistow sie zaliczam, masz jakies propozycje warte rozwazenia? :))))
                • Gość: jolcia Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: 212.244.254.* 28.10.02, 15:00
                  tak bardzo chciał wyjść tan grucha.....a jeszcze siedzi!
                  ...zmiana planów???
                • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 15:00
                  Rownolegle pracuej nad dwiema kwestiami: z komputerami, co dwa sie ze soba nie
                  chca polaczyc (komunikat: permission denied) i forumowa kolezanka (i nawet nie
                  probuj mnie wytracicz ronwowagi podobnym mesydzem) :))). Teraz spadam na
                  godzine - ostatnia prezentacja i jutro wyjazd stad. wreszcie:)
                  • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 15:11
                    czy to niby ja Cie tu trzymam? hihi, wroc wroc, bede czekac :))) a gdzie potem wybywasz? :)))) pod moja kolderke
                    niby? :)))
                    • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 15:59
                      To zem nawijal jak nakrecony, by szybciej do Ciebie, najslodsza powrocic. JAk
                      ten, co go nie pamietam z imienia, ale penelopa na niego czekala:)))
                      • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 16:09
                        to dobrze ze nie zginales po drodze :))) i co teraz, czy moja cierpliwosc bedzie jakos nagrodzona? :)))))
                        • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 16:12
                          No jasne, ale tak tutaj, na towarzyskim?:))))
                          • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 16:14
                            jak wolisz, to na privie :)))) to ma byc az tak milo? :)))))
                            • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 16:17
                              Gość portalu: martucha napisał(a):

> jak wolisz, to na privie :)))) to ma byc az tak milo? :)))))

No ba, w koncu musimy sie doglebnie poznac, cokolwiek by to nie znaczylo:)))
                              • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 16:18
                                jak doglebnie? czy moglbys to bardziej konkretnie sprecyzowac? :)))))
                                • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 16:22
                                  Heh, wspolczesna kobieto, zadnych niedomowien:)) Co to siem porobilo:)).
                                  • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 16:26
                                    musze wiedziec, klade na szale moja reputacje :))))))))
                                    • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 16:31

> musze wiedziec, klade na szale moja reputacje :))))))))

Lol, gra warta swieczki:))). Ale ja dobry chlopak jestem, co to moze przez
                                      wielu potwierdzona tu byc zaraz:)). Wienc nie obawiaj sie - zamknij oczy i
                                      wsluchaj sie w cisze...
                                      • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 16:34
                                        wobec tego wiatr szepcze mi duzo milych rzeczy ............. szzzzzzzzzzzzzzz :)))))))))))
                                        • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 16:38

To nie wiatr, to wierzba nas podsluchuje:))).
                                          Czujesz, jak powiew staje sie co raz cieplejszy...
                                          • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 16:41
                                            heh, Wierzba, znam Ci ja taka jedna miluska Wierzbe, ale jak sie przysluchuje to nie wiem czy mam dalej sie ujawniac z
                                            zamiarami :)))))))))))
                                            • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 16:45

> heh, Wierzba, znam Ci ja taka jedna miluska Wierzbe, ale jak sie przysluchuje
                                              t
                                              > o nie wiem czy mam dalej sie ujawniac z
                                              > zamiarami :)))))))))))

Zbliz sie wiec do mnie, policzek do policzka, usta do ucha, szepcz, szepcz, i
                                              nie przejmuja sie nia - toz to teraz moja mamusia, i chowa mnie bezstresowo:)
                                              • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 16:46
                                                moje szepty beda zalezaly od Twoich czynnosci :)))))))), chwilowo stac mnie na mrrrrrrrrrrrruuuuuuuu :)))
                                                • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 16:54
                                                  Mozesz mruczec - to jest tu calkiem popularny dzwiek wsrod forumowiczow:). a ja
                                                  bede dalej masowal Twoje zmeczone stopy...

"Pod twe bose stopy,
                                                  ma czulosc niose Tobie dzis"
                                                  T. Nalepa, dla tych co siem blusem nie ciekawia:)
                                                  • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 17:00
                                                    hmmmmmmmmm........ i co dalej? zaczyna sie robic ciekawie............
                                                  • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 17:11

> hmmmmmmmmm........ i co dalej? zaczyna sie robic ciekawie............

Nie wiem - piosenka sie skonczyla;))). Opuszki Twoich palcow - torturowane w
                                                    szpilkach przez wiele godzin...

"Ty chlebem, ptakiem, słońcem możesz być,
                                                    więc kamieniem nie bądź mi"
                                                    autor ten sam...
                                                  • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 17:14
                                                    szkoda, ze sie skonczyla..... wszystko co dobre szybko sie konczy :)))
                                                    ale szeptac moge dalej .......... :))))))
                                                  • Gość: _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.daimler-benz.com 28.10.02, 18:00

> szkoda, ze sie skonczyla..... wszystko co dobre szybko sie konczy :)))
                                                    > ale szeptac moge dalej .......... :))))))

"szeptem do mnie mow, mow szeptem" - alez ja dzis sie muzykalny zrobilem. To
                                                    chyba przez ten krawat, co nie jest dla mnie typowy:)))
                                                  • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 28.10.02, 18:18
                                                    Widzem, ze juz dzis do mnie nieworcisz:(((.Szkoda, prawie zaczalem czuc, ze
                                                    "spiekota lata, pachna stopy Twe,
                                                    spiekota lata pachna piersi Twe,
                                                    (...)
                                                    I ty mi dajesz lata zar"

wciaz Nalepa:)

gruszek czekajacy
                                                  • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 19:17
                                                    jestem cala Twoja, ale pewnie teraz Ciebie tu nie ma :)))) zaraz cos zanuce odpowiedniego, moze myslami Cie tu
                                                    sciagne :)))
                                                  • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 28.10.02, 19:25
                                                    no to jak obiecalam, to masz, spiewane w troche zmodyfikowanej wersji:
                                                    "Nie placz kiedy odjade, wroce, bede przy Tobie"
                                                    albo
                                                    "Come back, baby, come back"
                                                  • Gość: leziox Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.arcor-ip.net 28.10.02, 22:28
                                                    To niby do której godziny wy pracujecie,jak jeszcze wysyłacie o tej porze wasze
                                                    porypane komunikaty?Stachanowcy jacyś?Psychopaci pracowici?
                                                    Czy już wszystko podomkach pochowane i tylko udają że ono to z pracy?He?
                                                  • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:07
                                                    Leziu, nie irytuj sie, ja rozumiem, ze na to wplywa brak
                                                    kontaktow z moja skromna osoba, ale przyjedziesz, to
                                                    pogadamy i wszystkie frustracje mina :))) poza tym
                                                    nakazuje Ci nie przepracowywac sie. praca jest od tego by
                                                    sie w niej obijac :))
                                                  • Gość: jolcia Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: 212.244.254.* 29.10.02, 09:10
                                                    hej wszystkim!
                                                    Martucha! dziś doszłam bez kłopotów! nareszcie mniej wiejeeeee!!! :)))
                                                  • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 29.10.02, 08:22
                                                    Wrocilem. Dzien dybry:)). I chyba dzis bendem mocno zajenty:((
                                                  • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 29.10.02, 11:48
                                                    Cze Jolcia, ja tylko na chwile, ale pewnie wroce tutaj gdzies ok 14.30, mnogo spraw do zalatwiena :(
                                                    tez udalo mi sie dotrzec do roboty bez utrarty glowy i fryzury

Gruszeczku, wczuwam sie w Twoja sytuacje i zaluje, rzecz jasna :)
                                                  • Gość: jolcia Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: 212.244.254.* 29.10.02, 12:23
                                                    no hej martucha, ja tez niestety dzis troszke zalatana:(
                                                    ale pojawiac sie bede:)
                                                    moj fryz dzis jako taki, nie narzekam!

milego pracowania!
                                                  • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 29.10.02, 17:37
                                                    no i niestety po przyjsciu z pracy padlam jak niezywa, dopierp wstalam, wiec rozmowe trzeba bedzie du jutra odlozyc
                                                    :)))
                                                  • _grucha Re: az mi sie chce wyjsc z... 29.10.02, 17:41
                                                    a nawet do czwartku:((
                                                    cmok
                                                  • Gość: martucha Re: az mi sie chce wyjsc z... IP: *.chello.pl 29.10.02, 17:46
                                                    buuuuuuuu :(((((( ale w kraju bedzie Ci lepiej, no i ten masz stop staje sie bardziej realny :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka