zs11 04.01.06, 18:30 wygląda na to, że wszyscy piszecie o tym samym.... jacy jesteście samotni i jak z tym źle... a teraz będzie oczywiście, że to szkodliwe uogólnienia...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraiss Re: co za straszne forum.....;-) 10.01.06, 01:17 zs11 napisała: > wygląda na to, że wszyscy piszecie o tym samym.... jacy jesteście samotni i > jak z tym źle... moze juz czas zmienić nazwe forum? forum 20/30 latki na forum jęczydup:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: co za straszne forum.....;-) 11.01.06, 00:14 ts2 napisał: > jęczydup? :DD chyba moje autorskie słowo:D zlepek 2 wyrazów- jęczeć + dupa czyli jęczydupa:) forum jeczydup (liczba mnoga) Odpowiedz Link Zgłoś
vatazhka Re: co za straszne forum.....;-) 13.01.06, 20:29 W mojej rodzinie funkcjonuje od kiedy pamiętam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: co za straszne forum.....;-) 10.01.06, 23:14 oj... jan ie jestem samotna i nie jest mi aż tak źle:) nie uogólniaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
seerena Re: co za straszne forum.....;-) 15.01.06, 12:00 Ja też nie jestem chociaż jestem "sama" od 1,5 roku (a właściwie to większość życia):)) Ale mi tam dobrze. Mam wielu znajomych i dobrych przyjaciół poza tym masę pracy, która lubię i nawet nie mam czasu zastanawiac się nad tym czy jestem samotna czy nie. Czuję się po prostu dobrze. Czy coś jest ze mną nie tak??;) Odpowiedz Link Zgłoś