men_ 31.10.02, 17:28 na forum, hę ? - nawet gazetka nie wytrzymała i padła na chwile o północy, ech, to były czasy .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi pamietamy rowniez tych... 31.10.02, 17:34 ... co to na gazetke ups klawiaturke padali :)))))))))))) men_ napisał: > na forum, hę ? - nawet gazetka nie wytrzymała i padła na chwile o północy, > ech, to były czasy .. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Nie wiem o kogo Ci chodzi, ja tam tylko 31.10.02, 17:47 padłem nad rankiem od przejedzenia pizzą :)) jasmina_tdi napisała: > ... co to na gazetke ups klawiaturke padali :)))))))))))) > > men_ napisał: > > > na forum, hę ? - nawet gazetka nie wytrzymała i padła na chwile o północy, > > > ech, to były czasy .. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Nie wiem o kogo Ci chodzi, ja tam tylko 31.10.02, 17:52 No dokladnie to chcialam napisac! Wiedzialam ze cos na "p" tylko na chwile zapomnialam :))) men_ napisał: > padłem nad rankiem od przejedzenia pizzą :)) > > jasmina_tdi napisała: > > > ... co to na gazetke ups klawiaturke padali :)))))))))))) > > > > men_ napisał: > > > > > na forum, hę ? - nawet gazetka nie wytrzymała i padła na chwile o pół > nocy, > > > > > ech, to były czasy .. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No pewnie, taksówkarz mi chyba z trzy razy dowoził 31.10.02, 17:55 tę pizzę, juz nie mogłem na nia patrzeć :) jasmina_tdi napisała: > No dokladnie to chcialam napisac! Wiedzialam ze cos na "p" tylko na chwile zapo > mnialam :))) > > men_ napisał: > > > padłem nad rankiem od przejedzenia pizzą :)) > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > ... co to na gazetke ups klawiaturke padali :)))))))))))) > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > na forum, hę ? - nawet gazetka nie wytrzymała i padła na chwile > o pół > > nocy, > > > > > > > ech, to były czasy .. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: No pewnie, taksówkarz mi chyba z trzy razy do 31.10.02, 17:59 no no slyszalam, ze jak korporacja sprawna to na moment mozna nawet oslepnac z przezarcia :))) men_ napisał: > tę pizzę, juz nie mogłem na nia patrzeć :) > > jasmina_tdi napisała: > > > No dokladnie to chcialam napisac! Wiedzialam ze cos na "p" tylko na chwile > > zapo > > mnialam :))) > > > > men_ napisał: > > > > > padłem nad rankiem od przejedzenia pizzą :)) > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > ... co to na gazetke ups klawiaturke padali :)))))))))))) > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > na forum, hę ? - nawet gazetka nie wytrzymała i padła na ch > wile > > o pół > > > nocy, > > > > > > > > > ech, to były czasy .. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Qrde, wypraszam sobie to !!!:) 31.10.02, 18:01 To nie była pizza domowej roboty, tylko prawdziwa, z akcyzą, O !:) jasmina_tdi napisała: > no no slyszalam, ze jak korporacja sprawna to na moment mozna nawet oslepnac z > przezarcia :))) > > men_ napisał: > > > tę pizzę, juz nie mogłem na nia patrzeć :) > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > No dokladnie to chcialam napisac! Wiedzialam ze cos na "p" tylko na c > hwile > > > > zapo > > > mnialam :))) > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > padłem nad rankiem od przejedzenia pizzą :)) > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > ... co to na gazetke ups klawiaturke padali :)))))))))))) > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > na forum, hę ? - nawet gazetka nie wytrzymała i padła > na ch > > wile > > > o pół > > > > nocy, > > > > > > > > > > > ech, to były czasy .. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Qrde, wypraszam sobie to !!!:) 31.10.02, 18:03 Z grzybkami tez nie? :))))) men_ napisał: > To nie była pizza domowej roboty, tylko prawdziwa, z akcyzą, O !:) > > jasmina_tdi napisała: > > > no no slyszalam, ze jak korporacja sprawna to na moment mozna nawet oslepn > ac > z > > przezarcia :))) > > > > men_ napisał: > > > > > tę pizzę, juz nie mogłem na nia patrzeć :) > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > No dokladnie to chcialam napisac! Wiedzialam ze cos na "p" tylko > na c > > hwile > > > > > > zapo > > > > mnialam :))) > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > padłem nad rankiem od przejedzenia pizzą :)) > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > ... co to na gazetke ups klawiaturke padali :))))))))) > ))) > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > na forum, hę ? - nawet gazetka nie wytrzymała i p > adła > > na ch > > > wile > > > > o pół > > > > > nocy, > > > > > > > > > > > > > ech, to były czasy .. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Tfu, ja tam starej daty, grzybki to 31.10.02, 18:06 w menu dzisiejszej młodzieży :) jasmina_tdi napisała: > Z grzybkami tez nie? :))))) > > men_ napisał: > > > To nie była pizza domowej roboty, tylko prawdziwa, z akcyzą, O !:) > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > no no slyszalam, ze jak korporacja sprawna to na moment mozna nawet o > slepn > > ac > > z > > > przezarcia :))) > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > tę pizzę, juz nie mogłem na nia patrzeć :) > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > No dokladnie to chcialam napisac! Wiedzialam ze cos na "p" > tylko > > na c > > > hwile > > > > > > > > zapo > > > > > mnialam :))) > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > padłem nad rankiem od przejedzenia pizzą :)) > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > ... co to na gazetke ups klawiaturke padali :)))) > ))))) > > ))) > > > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > > > na forum, hę ? - nawet gazetka nie wytrzymał > a i p > > adła > > > na ch > > > > wile > > > > > o pół > > > > > > nocy, > > > > > > > > > > > > > > > ech, to były czasy .. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tfu, ja tam starej daty, grzybki to 31.10.02, 18:08 Ja tam wole hawajska :))) men_ napisał: > w menu dzisiejszej młodzieży :) > > jasmina_tdi napisała: > > > Z grzybkami tez nie? :))))) > > > > men_ napisał: > > > > > To nie była pizza domowej roboty, tylko prawdziwa, z akcyzą, O !:) > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > no no slyszalam, ze jak korporacja sprawna to na moment mozna na > wet o > > slepn > > > ac > > > z > > > > przezarcia :))) > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > tę pizzę, juz nie mogłem na nia patrzeć :) > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > No dokladnie to chcialam napisac! Wiedzialam ze cos na > "p" > > tylko > > > na c > > > > hwile > > > > > > > > > > zapo > > > > > > mnialam :))) > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > padłem nad rankiem od przejedzenia pizzą :)) > > > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > > > ... co to na gazetke ups klawiaturke padali > :)))) > > ))))) > > > ))) > > > > > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > na forum, hę ? - nawet gazetka nie wytr > zymał > > a i p > > > adła > > > > na ch > > > > > wile > > > > > > o pół > > > > > > > nocy, > > > > > > > > > > > > > > > > > ech, to były czasy .. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Znaczy sie kręcą Ciebie 31.10.02, 18:10 Ananasy ?:) jasmina_tdi napisała: > Ja tam wole hawajska :))) > > men_ napisał: > > > w menu dzisiejszej młodzieży :) > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > Z grzybkami tez nie? :))))) > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > To nie była pizza domowej roboty, tylko prawdziwa, z akcyzą, O ! > :) > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > no no slyszalam, ze jak korporacja sprawna to na moment moz > na na > > wet o > > > slepn > > > > ac > > > > z > > > > > przezarcia :))) > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > tę pizzę, juz nie mogłem na nia patrzeć :) > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > No dokladnie to chcialam napisac! Wiedzialam ze c > os na > > "p" > > > tylko > > > > na c > > > > > hwile > > > > > > > > > > > > zapo > > > > > > > mnialam :))) > > > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > > > padłem nad rankiem od przejedzenia pizzą :)) > > > > > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > ... co to na gazetke ups klawiaturke pa > dali > > :)))) > > > ))))) > > > > ))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > na forum, hę ? - nawet gazetka nie > wytr > > zymał > > > a i p > > > > adła > > > > > na ch > > > > > > wile > > > > > > > o pół > > > > > > > > nocy, > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ech, to były czasy .. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Znaczy sie kręcą Ciebie 31.10.02, 18:13 Raczej wlasciciele plantacji :)))) Ale kilmacik ten sam... :) men_ napisał: > Ananasy ?:) > > > jasmina_tdi napisała: > > > Ja tam wole hawajska :))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ To rozumiem, że Kokosy też Ciebie 31.10.02, 18:15 kręcą, hę ?:) jasmina_tdi napisała: > Raczej wlasciciele plantacji :)))) Ale kilmacik ten sam... :) > > men_ napisał: > > > Ananasy ?:) > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > Ja tam wole hawajska :))) > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: To rozumiem, że Kokosy też Ciebie 31.10.02, 18:16 ostatnio mam kulinarna slabosc do Salaty :))) men_ napisał: > kręcą, hę ?:) > > jasmina_tdi napisała: > > > Raczej wlasciciele plantacji :)))) Ale kilmacik ten sam... :) > > > > men_ napisał: > > > > > Ananasy ?:) > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > Ja tam wole hawajska :))) > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ I do długich, wielkich 31.10.02, 18:25 bryk na czterech kółkach ?:) jasmina_tdi napisała: > ostatnio mam kulinarna slabosc do Salaty :))) > > men_ napisał: > > > kręcą, hę ?:) > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > Raczej wlasciciele plantacji :)))) Ale kilmacik ten sam... :) > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > Ananasy ?:) > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > Ja tam wole hawajska :))) > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: I do długich, wielkich 31.10.02, 18:27 jak to na czterech??? ;) men_ napisał: > bryk na czterech kółkach ?:) > > jasmina_tdi napisała: > > > ostatnio mam kulinarna slabosc do Salaty :))) > > > > men_ napisał: > > > > > kręcą, hę ?:) > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > Raczej wlasciciele plantacji :)))) Ale kilmacik ten sam... :) > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > Ananasy ?:) > > > > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > Ja tam wole hawajska :))) > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No dobra, na pięciu, piąte zapasowe 31.10.02, 18:33 w bagazniku :) jasmina_tdi napisała: > jak to na czterech??? ;) > > men_ napisał: > > > bryk na czterech kółkach ?:) > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > ostatnio mam kulinarna slabosc do Salaty :))) > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > kręcą, hę ?:) > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > Raczej wlasciciele plantacji :)))) Ale kilmacik ten sam... > :) > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > Ananasy ?:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > Ja tam wole hawajska :))) > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi slabostki 31.10.02, 18:35 Teraz mam inne slabosci! Kobieta zmienna jest, wy - mezczyzni macie nadazac za tymi zmianami :) men_ napisał: > w bagazniku :) > > jasmina_tdi napisała: > > > jak to na czterech??? ;) > > > > men_ napisał: > > > > > bryk na czterech kółkach ?:) > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > ostatnio mam kulinarna slabosc do Salaty :))) > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > kręcą, hę ?:) > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > Raczej wlasciciele plantacji :)))) Ale kilmacik ten sa > m... > > :) > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > Ananasy ?:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > > > Ja tam wole hawajska :))) > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Znaczy się, teraz wolisz studiować globus 31.10.02, 18:39 ziemski, czy tylko mape europy ?:) jasmina_tdi napisała: > Teraz mam inne slabosci! Kobieta zmienna jest, wy - mezczyzni macie nadazac za > tymi zmianami :) > > > men_ napisał: > > > w bagazniku :) > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > jak to na czterech??? ;) > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > bryk na czterech kółkach ?:) > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > ostatnio mam kulinarna slabosc do Salaty :))) > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > kręcą, hę ?:) > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > Raczej wlasciciele plantacji :)))) Ale kilmacik t > en sa > > m... > > > :) > > > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Ananasy ?:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja tam wole hawajska :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Znaczy się, teraz wolisz studiować globus 31.10.02, 18:41 co do globusa to faktycznie czasem go miewam :))) men_ napisał: > ziemski, czy tylko mape europy ?:) > > jasmina_tdi napisała: > > > Teraz mam inne slabosci! Kobieta zmienna jest, wy - mezczyzni macie nadaza > c > za > > tymi zmianami :) > > > > > > men_ napisał: > > > > > w bagazniku :) > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > jak to na czterech??? ;) > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > bryk na czterech kółkach ?:) > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > ostatnio mam kulinarna slabosc do Salaty :))) > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > kręcą, hę ?:) > > > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > > > Raczej wlasciciele plantacji :)))) Ale kilma > cik t > > en sa > > > m... > > > > :) > > > > > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > Ananasy ?:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja tam wole hawajska :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ I czasami kręcisz tym globusem 31.10.02, 18:46 wokoło ?:) jasmina_tdi napisała: > co do globusa to faktycznie czasem go miewam :))) > > men_ napisał: > > > ziemski, czy tylko mape europy ?:) > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > Teraz mam inne slabosci! Kobieta zmienna jest, wy - mezczyzni macie n > adaza > > c > > za > > > tymi zmianami :) > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > w bagazniku :) > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > jak to na czterech??? ;) > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > bryk na czterech kółkach ?:) > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > ostatnio mam kulinarna slabosc do Salaty :))) > > > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > > > kręcą, hę ?:) > > > > > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > Raczej wlasciciele plantacji :)))) Ale > kilma > > cik t > > > en sa > > > > m... > > > > > :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ananasy ?:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja tam wole hawajska :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: I czasami kręcisz tym globusem 31.10.02, 18:47 zazwyczaj na "nie" :) men_ napisał: > wokoło ?:) > > jasmina_tdi napisała: > > > co do globusa to faktycznie czasem go miewam :))) > > > > men_ napisał: > > > > > ziemski, czy tylko mape europy ?:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ zazwyczaj "nie" w temacie 31.10.02, 18:52 "tak" ?:) jasmina_tdi napisała: > zazwyczaj na "nie" :) > > > men_ napisał: > > > wokoło ?:) > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > co do globusa to faktycznie czasem go miewam :))) > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > ziemski, czy tylko mape europy ?:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: zazwyczaj 'nie' w temacie 31.10.02, 18:53 "nie" :) men_ napisał: > "tak" ?:) > > jasmina_tdi napisała: > > > zazwyczaj na "nie" :) > > > > > > men_ napisał: > > > > > wokoło ?:) > > > > > > jasmina_tdi napisała: > > > > > > > co do globusa to faktycznie czasem go miewam :))) > > > > > > > > men_ napisał: > > > > > > > > > ziemski, czy tylko mape europy ?:) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: A pamiętacie tę noc (31.X/01.XI) rok temu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 17:40 ja nie pamiętam,bo nie mam prawa pamietać, ciekawe jak wyglądał halloween na FT....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 szkoda ze stare watki poligwidowali:(((((((((((((( 31.10.02, 17:44 a moja siostrzyczka akurat do menika sie wybierala:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Fakt Kitek, ta małolata sie wtedy tak 31.10.02, 17:46 rozbrykała i rwałna siłe :) kitek1 napisał: > a moja siostrzyczka akurat do menika sie wybierala:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Rewelacja, miód malina, tylko ta 31.10.02, 17:49 siostrzyczka Kitka była strasznie natrętna i namolna, nie mogłem sie od niej opędzić :)) p.s.: młodziez niestey tego nie moze pamiętać :)) Gość portalu: oona napisał(a): > ja nie pamiętam,bo nie mam prawa pamietać, > ciekawe jak wyglądał halloween na FT....:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele noc to ja pamiętam... 31.10.02, 17:56 ...ale mnie tutaj również nie było... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: noc to ja pamiętam... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 19:30 Ja pamietam,he,he,he:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ A pamietasz matuś, kto wołał, 31.10.02, 20:04 kyo jest najpiękniejsza ?:) Gość portalu: samanta napisał(a): > Ja pamietam,he,he,he:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nawet samantka z okazji hallowinu.............. 31.10.02, 20:07 nam sie pokazala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nawet samantka z okazji hallowinu............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 20:39 a jak...noc duchow ni?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: A pamietasz matuś, kto wołał, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 20:38 Nie ja!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A pamietasz matuś, kto wołał, IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 20:42 nie ja :) Gość portalu: samanta napisał(a): > Nie ja!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: A pamiętacie tę noc (31.X/01.XI) rok temu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 19:47 A ja chcialem juz Menikowi "Memento z banalnym tryptykiem" napisac :o) Odpowiedz Link Zgłoś