Dodaj do ulubionych

moje ulubione nicki na ft

06.01.06, 21:19
lezio---wiadomo;
only----wiadomo;
bebiczko- za bezprecedensowy polot:)))
piszczie swoje typy:)
Obserwuj wątek
    • zlodziej_czasu Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 21:25
      Konrado80
      wesola_kicia vel smutna_kicia
      devila
    • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 21:32
      Schizo !!!!!!!!!! Do forum !!!!!!!!!!
      • trzpiot_1 Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 21:34
        Cicho, Bajka, on się tu rozwija!
        • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 21:35
          A ja zwijam ;-)
          Boże ale my do siebie pasimy ;-)
          • schizoo Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 21:36
            inna-bajka napisała:

> A ja zwijam ;-)
            > Boże ale my do siebie pasimy ;-)

więc kiedy i gdzie ???:)))
            • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 21:37
              Co i z kim ?
              • leziox Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 21:58
                Ja sie nie bede narazal.Jak o kims napisze a o kim nie,to moze byc potem problem
                z rzeczami...no ,wiadomymi,hehe...
                • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:07
                  Największy prowokator ???? Nie chce sie narazać ??? Kokietujesz ;-)
                  • leziox Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:08
                    No a o kokietowaniu klienteli to ty slyszala bajeczko kiedykolwiek? :-)
                    Zreszta czasami trzeba pojsc tez z kims do wyrka...
                    • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:15
                      Oj powiem Ci, że jesli chodzi o bajerowanie, to jestem największą bajerantką na
                      wschód od Missisipi ;-)
                      • leziox Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:23
                        No i o to chodzi.Bajerowanie itd,a jak o zwykly,ludzki seks polaczony z
                        wydawaniem ryków zwierzecych chodzi to juz nie zawsze jest wszystko tak oczywiste.
                        • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:25
                          Oczywiście, że nie ma rzeczy oczywistych wsród bajerantów ;-)
                          Oprócz rachunków do zapłacenia ;-)
                          • schizoo Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:26
                            inna-bajka napisała:

> Oczywiście, że nie ma rzeczy oczywistych wsród bajerantów ;-)
                            > Oprócz rachunków do zapłacenia ;-)

nie jesteś na bieżąco,rachunki płacą się same;
                            • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:29
                              Naprawdę ? Niech zgadnę, Ty o mnie zadbasz jak się zgodze ;-)
                              • schizoo Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:31
                                a niech tam....gdzieś te koszty trzeba generować;)
                                • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:36
                                  Ale ulgi budowlane się skończyły, a ja potrzebuję dużo szpachli ;-)
                                  • schizoo Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:37
                                    inna-bajka napisała:

> Ale ulgi budowlane się skończyły, a ja potrzebuję dużo szpachli ;-)

będę się starał:)))
                                    • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:40
                                      A oco bedziesz się starał, jak o moją ręke,
                                      to możesz wpaść w dziure budżetową ;-)
                                      • schizoo Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:42
                                        inna-bajka napisała:

> A oco bedziesz się starał, jak o moją ręke,
                                        > to możesz wpaść w dziure budżetową ;-)
                                        a po cholere mi twoja ręka,co ja zboczeniec jakiś....ale jeśli mowa o
                                        dziurze....to i owszem:)
                                        • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:44
                                          Podobnie przesada jest całowanie w reke nagiej kobiety, ale żeby odrazu tak ...
                                          • schizoo Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:45
                                            inna-bajka napisała:

> Podobnie przesada jest całowanie w reke nagiej kobiety, ale żeby odrazu
                                            tak ...
                                            lubię ,to co najlepsze:)
                                            • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 06.01.06, 22:48
                                              A je lubie filmy Hitchcock'a, więc sobie jeszcze poczekaj w tym napieciu ;-)
                                              • wredna.suka Re: moje ulubione nicki na ft 07.01.06, 06:10
                                                Patrzcie państwo kto się pojawił :)
                                                • inna-bajka Re: moje ulubione nicki na ft 07.01.06, 09:14
                                                  Taaaaraaaaaammmmm ;-) Witaj
    • zosia500 Re: moje ulubione nicki na ft 07.01.06, 15:55
      zosia500 - wiadomo:)
    • pazerny Re: moje ulubione nicki na ft 07.01.06, 16:02
      chu.ju, nawet mi sie niue chce gadac
    • szefu13 Re: moje ulubione nicki na ft 07.01.06, 20:06
      No nie przypomnę sobie wszystkich, ale np. didi83 za absurd, purnonsens,
      fantazję, prowokację i megalomanię :))))))).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka