kardiolog 16.01.06, 19:09 Musialem wylogowac sie i ponownie zalogowac. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardiolog Re: juz mam. 16.01.06, 19:28 Hmm:) kardiolog Ale forum chodzi dzis bardzooo powoli. Zerkne jeszcze i ide gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: juz mam. 16.01.06, 19:30 kardiolog miło się gada ale ja zmykam miłego wieczorku Odpowiedz Link Zgłoś
yepes-boski Re: juz mam. 17.01.06, 02:02 Jestem boski Yepes.Mam 187cm wzrostu,45 w bicepsie,w spodniach dochodzi do 38cm,kobiety uwielbiają fellatio ze mną,mam juz na koncie 140 kobiet zaliczonych,jestem piękny,każdy mi to mówi,mam sniada cerę,chodzę na pilling,do kosmetyczki,dbam o siebie,ćwicze kravmage-ostatnio uratowałem staruszkę przed groźną bandą,mam niebieskie oczy,kobieta zawsze ma ze mna orgazm,tylko czemu odeszła moja dziewczyna?Powiedziala,że jestem jakis metrosexualny,co to znaczy? zKocham Was kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
yepes-boski Re: juz mam. 17.01.06, 03:10 googoo wykonasz dla mnie taniec go go kochaniutka? Odpowiedz Link Zgłoś