Dodaj do ulubionych

SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET

18.01.06, 10:36
Witam;

SZUKAM DO PROGRAMU " MIASTO KOBIET" MĘŻCZYZN KTÓRZY MAJĄ SWOJE ULUBIONE
SERIALE ( NAJLEPIEJ POLSKIE)

WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT POD ADRESEM;

b.karkoszka@tvn.pl

Pozdrawiam Basia
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 10:41
      zaczyna się:)
      • mozambique Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 10:57
        DZEEEJMS !!! zadzieraj kiece i leeć!!!
        • nioma Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 11:22
          moja kolezanka pracuje przy tym programie
          moja kuzynka rowniez
          musze je wziac na przeszpiegi hi hi
          • drzejms-buond Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 11:24
            nioma napisała:

> moja kolezanka pracuje przy tym programie
            > moja kuzynka rowniez
            > musze je wziac na przeszpiegi hi hi
            szpieguj, szpieguj...muszę sie dowiedzieć czy mam być TŁEM czy mówić LUCCKIEM
            GŁOSEM?
        • drzejms-buond Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 11:23
          ojej , to ja będę musiał KIECE KUPIĆ????

ale ja taki mało twarzowy jestem...
          a może ten program ma swój odpowiednik w radio?
          a czy Giertych też będzie? i co to wogóle jest MIASTO KOBIET I NA JAKIM, za
          przeproszeniem, KANALE?

jak forumowicz pójdzie to i ja sie zastanowię... :-/
          • invicta1 Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 11:24
            to jest w kanale:) tvn style
            takie pitu pitu uwaga: tam pracuje starsza Młynarska:))))a jakże:)
            • nioma Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 11:32
              ale strasznie fajna jest mlynarska w tym programie
              kiedys za nia nie przepadalam a teraz jak ogladam jej rozmowy ( z taka druga
              fajna ale nie pamietam nazwiska) to wylazi z niej fajna babka.
              • invicta1 Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 11:36
                z Marzena Rogalską
                no kwestia gustu z tym Młynarskim klanem:)
            • mameluch Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 11:37
              to ta, eeee, Paulina (?) jest starsza od Agatki?
              • around_the_sun Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:08
                taaa, Paulina.
                Ja Rogalską lubię, śmisznota taka.
                • nioma Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:11
                  obydwie sa fajne
                  nie wiem jak wy, ale ja ogladam z przyjemnoscia i nie mam wrazenia ze kazdy
                  usmiech czy zart jest efektem wyuczonego scenariusza
                  kobitki sa fajne
                  i mlynarska tez
                  bez wzgledu na rodzine
                  w koncu rodziny sie nie wybiera, prawda?
                  • around_the_sun Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:17
                    Kiedyś był odcinek z tzw. "wpadkami".
                    Miały takie głupawki ze śmiechu, że nie mogły prowadzić rozmowy.
                    Najlepsze było zapowiadanie Piaska, co zaczynały to się myliły.
                    I tak apjać od nowa.
                    • aga_ata Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:24
                      Dżemjsie drogi, jak pójdziesz to rozreklamujesz to już i tak słynne forum! wezmą
                      nas do Sejmu!
                      • drzejms-buond Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:29
                        bój sie boga kobieto> KAJNE SEJME!!!
                        ty wiesz jakie oni tam diety mają???
                        mało tego, cały czas człowiek pod kamerami siedzi i w nosie podłubać nie można
                        no a poza tym JAK WTEDY BEDZIEMY EDUKACJĘ FORUMOWĄ PODTRZYMYWAĆ? NO jak?
                        a i jeszcze głosować trzeba, ty wiesz jaki to stressss? te trzy guziczki:
                        TAK,NIE ,WSTRZYMUJE SIĘ , to odcisków na paluchu można dostać...
                        nieeeeeeeee to ja już wolę MIASZTO KOBIET, nawet TVN STYLE..
                        O! to może JACYKOWA spotkam...moze doradzi jak mam sie ubrać
                        :)
                      • nioma Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:29
                        jak nas wezma do sejmu to proponuje nast ustanowienia:

1. delegalizacja LPR /moze przeszloby tez przymusowe wysiedlenie na koniec
                        swiata?/
                        2. kara wiezienia za wszystkie zalegle wyroki dla czlonkow samoobrony
                        3. mjm przynajmniej 5 razy w tygodniu zeby bylo o czym pisac
                        • aga_ata Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:36
                          Jak my bylibysmy w sejmie, to Polska była wiodącym krajem na świecie! Pod
                          głosowanie poddawalibyśmy tylko sprawy związane z MjM, np. Czy Marysia będzie
                          miała czas na wypicie herbaty w Renią, bo ma pacjenta DOPIERO za cztery godziny?
                          I co wtedy? Miasto Kobiet swoją drogą, PiS ma Trwam, a my TVN Style :)
                          • drzejms-buond Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:37
                            aga_ata napisała:

> Jak my bylibysmy w sejmie, to Polska była wiodącym krajem na świecie! Pod
                            > głosowanie poddawalibyśmy tylko sprawy związane z MjM, np. Czy Marysia będzie
                            > miała czas na wypicie herbaty w Renią, bo ma pacjenta DOPIERO za cztery
                            godziny
                            > ?
                            > I co wtedy? Miasto Kobiet swoją drogą, PiS ma Trwam, a my TVN Style :)

o! to piękne jest...
                            czyli co szykuje nam się zmiana nazwy na TV OTTEK STYLE?
                        • drzejms-buond Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:36
                          nioma napisała:

> jak nas wezma do sejmu to proponuje nast ustanowienia:
                          >
                          > 1. delegalizacja LPR /moze przeszloby tez przymusowe wysiedlenie na koniec
                          > swiata?/
                          > 2. kara wiezienia za wszystkie zalegle wyroki dla czlonkow samoobrony
                          > 3. mjm przynajmniej 5 razy w tygodniu zeby bylo o czym pisac

MÓWISZ I MASZ:
                          1. Ziemia jest okrągła więc koniec świata moze być równie dobrze w POZNANIU
                          2.jesli posadzimy wszystkich z samoobrony to kto będzie jeździł do Chin?
                          i kto nas będzie BRONIŁ PRZED ŁOBUZAMI (vide Detektyw)
                          3.przecież jest i to 7 razy w tygodniu, do tego jeszcze wersja dla słyszących
                          i druga wersja dla tych ze sklerozą
    • mnietka.kokietka Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:37
      przepraszam ale to jakaś dyskryminacja i sexizm!

idę się poskarżyć Kazi!!!!
      • aga_ata Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:37
        Kazia na prezydenta!
      • drzejms-buond Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:38
        mnietka.kokietka napisała:

> przepraszam ale to jakaś dyskryminacja i sexizm!
        >
        > idę się poskarżyć Kazi!!!!
        ale że co?
        • nioma Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 12:52
          no ze szukaja chlopow a nie bab
          ale mysle ze sie wyrowna: chłopy beda jako goscie a baby beda prowadzace
          rownowaga zostanie zachowana
          • drzejms-buond Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 13:11
            ...no bo przecież z babami nie da się poważnie pogadać ;-)
            • romy_sznajder Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 15:11
              jesuuuu! idzcie chlopaki, bedziemy ogladac i bic brawo i dzwonic do studia i
              wysylac sms i uczestniczyc w audiotele i co tylko chcecie!
              • around_the_sun Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 15:14
                i każda po jednej zwrotce hymnu MjM odśpiewa...
                • aga_ata Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 15:15
                  i powie, że to jej wina...
                  • drzejms-buond Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 15:51
                    no dobra idę...tylko pryszcza na gębie dostałem...
                    myślicie że mogę się dać przypudrować czy to nie męskie będzie?
                    • drzejms-buond Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 15:52
                      niemęskie ...znaczy
                      • aga_ata Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 15:57
                        niemęskie? Na Chochołów popatrz i kompleksów nie miej! Never ever, jak to
                        powiedział Grzegorz from juesej
                        • bialamamba Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 18.01.06, 18:42
                          łorajussssa ! dlaczego tylko mężczyzn szukają ?? dżejms, czy mogę się przebrać
                          za ciebie ? ja też chcę do miasta kobiet, ja mogę dużo ciekawych rzeczy
                          opowiedzieć :))))))
                          • drzejms-buond Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 19.01.06, 09:43
                            bialamamba napisał:

> łorajussssa ! dlaczego tylko mężczyzn szukają ?? dżejms, czy mogę się
                            przebrać
                            > za ciebie ? ja też chcę do miasta kobiet, ja mogę dużo ciekawych rzeczy
                            > opowiedzieć :))))))
                            >
                            chcesz się przebierać za mnie? a skąd wiesz ,że ja nie wygladam JAK TY? :)
    • aankaa taka jedna też szuka 18.01.06, 20:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35747&w=35175569
      • aga_ata Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 12:09
        Aaaaaaaaaaaaaaaa!
        • drzejms-buond Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 12:10
          beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
          • aga_ata Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 12:40
            Dokładnie to miałam na mysli:)
            • drzejms-buond Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 12:41
              czyżbym rozumiał KOBIETY?
              ;-)
              • drzejms-buond Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 12:42
                p.s.
                znaczy...nadaję się do miasta kobiet....

lece kupić kiece
                • aga_ata Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 12:48
                  Wszystko przesądza o tym, że nadajesz się na tą fuchę.. Kongratulejszyn!
                  • drzejms-buond Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 13:50
                    fuchę?????????? myślisz że zapłacą? czyli jak zainwestuję w kiecę to możemy
                    mówić o AMORTYZACJI?
                    • around_the_sun Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 13:52
                      o podkolanówkach i kokardach nie zapomnij
                      • drzejms-buond Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 13:56
                        a co z krawatką , pytam? to po co ja uczyłem się wiązać?

ta..o podkolanówkach pamiętam ale wg.jacykowa to one jesienią miały byc modne
                        tera to już chyba deeemooodeee będzie?
                        • around_the_sun Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 14:01
                          krawatka tysz może być,
                          nawet i do kiecki, a co?
                          a Jacyków ?
                          ... będzie zachwycony ale podkolanówki musisz mieć koniecznie niebieskie.
                          • aga_ata Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 14:21
                            A krawat to mam nadzieje, wiesz jaki?
                            • drzejms-buond Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 15:17
                              mam tylko jeden..w simpsony. nie będzie problemu ale te niebiessssssskie
                              podkolanówy...??????????może PAN CHARAKTERYZATOR Z TIWI pożyczy?
                              • around_the_sun Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 15:23
                                Simpsony obowiązkowo, do T-shirta pasowały to i do kiecki bedom.
                                Podkolanówy kombinuj, w Mieście Kobiet często na nogi pan kamerzysta najeżdża.
                                • drzejms-buond Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 15:26
                                  jak to NAJEŻDŻA>>> to tam stać trzeba? ja z racji wieku swego o krzesełko
                                  poproszę to i nóżki w górę potrzymac będzie łatwiej :)

no i podkolanówki będzie widać:)
                                  • around_the_sun Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 15:33
                                    dzie tam stać, siedzi sie, na kanapie.
                                    Ale tak, że nóżki ma być widać.
                                    Może zamiast podkolanówek kozaczki w panterkę?
                                    • aga_ata Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 15:46
                                      z Dajśmana :)
                                      • drzejms-buond Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 16:27
                                        :-D)))))))))))
                                        kozaczki? eee, wszystkie lalunie wewtym mieście śniegiem natre!
                                        • aga_ata Re: taka jedna też szuka 19.01.06, 17:03
                                          aż tak? taki hardcor?
                                          • drzejms-buond AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 20.01.06, 14:45
                                            uffffffffff...nie wiem czy mnie zatkało ze stego mrozu, mejkapu czy na widok
                                            kaaamer? bożżż
                                            ja nic o ANI NIE WSPOMNIAŁEM? i o KULTOWEJ "PODRÓZY ZA JEDEN USMIECH" i "DREAM
                                            ON"...ja chcę powtórki!!!!
                                            zagadało mnie takich dwóch co nie jeden księżyc ukradli...
                                            SZYBKO POSZŁO! ale jak ssssssssssssstrassssssssno było bożetymooooj...
                                            jeszcze mię się ręce trzęsą...
                                            kazali rzucić cytatem z jakigoś serialu- jak tak , to wygadany CHOERA, a tu
                                            nagle AMBA..co ja tam wooooooooogole gadałem...nie pamiętam...
                                            w życiu do telewizora nie pójdę..
                                            CO "ONI FREONCZEWSKIEGO CHCĄ ZE MNIE ZROBIĆ"?? ALBO MINISTRA?
                                            "GŁUPI BYM BYŁ GDYBYM SIĘ DAŁ WZIĄĄĄĄŚĆ NA MINISTRA"
                                            właśnie , może z naszymi politykami jest tak samo...może oni wszyscy jak jeden
                                            mąż dobrze chcą a jak kawałek kamery zobaczą to GADAJĄ TE DUBY SMALONE, jako i
                                            ja?
                                            • around_the_sun Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 20.01.06, 14:50
                                              a ty tu kurna skąd???
                                              oddychaj głęboko!!!
                                              • around_the_sun Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 20.01.06, 14:51
                                                a błyszczyk ładny ci dali?
                                                gadaj tu zaraz.
                                            • aga_ata Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 20.01.06, 14:51
                                              Jesteś po prostu do tego stworzony :)
                                              • drzejms-buond Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 20.01.06, 14:58
                                                wole radio! nie widać - mniejszy wstyd. ZAŻĄDAŁEM takiej OPASKI CZARNEJ NA
                                                OCZY , żeby nie było wiadomo kto ja jestem...:-)
                                                chciałem załozyć papierową torbę na łeb coby te, no INKOGNITO ZACHOWAĆ ale nie
                                                pozwolili. teraz moja agentura niepewną pozostaje...bożżżżżżżz znowu operacja
                                                plastyczna...

nawijam z CENTRA HANDLOWEGO wileńskiego całkiem...ale już ZA KAŃ CZAM bo mięu
                                                się czas kończy...
                                                wiecie co? własciwie to ja głównie o FORUM GADAŁEM..
                                                no cóż reklama źwignią tego, no...bożżż jak to sie nazywa? co ja mówię? JAK JA
                                                SIE NAZYWAM..oj, dobrze że w międzytrakcie , dzisiaj, odebrałem SWÓJ NOWY DOWÓD
                                                barrrrrrrrrdzo osobisty...trzeba będzie się uczyć nowych danych...
                                                Pa!
                                                • aga_ata Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 20.01.06, 15:06
                                                  Ja Wam tych dowodów zazdroszczę...to musi byc tak fajnie: mieć dowód :-D Poza
                                                  tem, to dobrze, że forum rozreklamowałeś, teraz tylko czekać na propozyję
                                                  zewsząd idące :)
                                                • around_the_sun Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 20.01.06, 15:09
                                                  ...no i dobrze że o forum, a o czym miałbyś gadać?
                                                  O kamizeli czy Luckowych owcach? :)

Nowy dowód, nowy dowód, tylko kto mięu zawlecze do fotografisty???
                                                  Bo wniosek z Urzędu już mam...
                                                  • aga_ata Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 20.01.06, 15:37
                                                    No, kochany, jak o owcach zapomniałeś, to wybacz...
                                                  • dzidzia_bojowa Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 20.01.06, 18:44
                                                    Drzejms, a kiedy cię puszczą na tv bo chciałabym oblukać:))
                                                  • drzejms-buond Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 23.01.06, 10:43
                                                    nie powiem, bo sie wstydzem... :(
                                                  • nioma Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 23.01.06, 10:56
                                                    siem nie wstydz bo siem i tak dowiemy
                                                  • drzejms-buond Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 23.01.06, 11:21
                                                    to jak siem dowiecie to nie mówcie nikomu

a ja sie pociuchu powstydzem :)
                                                  • aga_ata Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 23.01.06, 12:09
                                                    Nie bądź taki, trzy dni Cię nie było, jakaś rekompensata się należy :)
                                                  • drzejms-buond Re: AFTOGRAFY ROZDAJE SIĘ... 23.01.06, 14:06
                                                    rekompensata za co? To ja z siebie głupa zrobiłem :)
                                                    mało tego napchali mi alergicznego pudra w ucz mych błękit..tak że błękit
                                                    zamienił się w cerwień i prawie nic nie widziałem przez pół dnia!
                                                    Zycie Gwiadz letkim nie jest :-D
                                                  • drzejms-buond BASIA czy KASIA ? 01.02.06, 09:34
                                                    Blondwłose niewieście..echhhhhhhhh żebym ja był młodszy 10 lat...
                                                  • kasia999920 Miasto Kobiet 01.02.06, 11:38
                                                    Witam wszystkich fanów seriali !!:)

Powtórka programu z udziałem drzejms - a Buonda w sobotę o 14:00!!!!!!!!!

Pozdrawiam; Basia
                                                  • mnietka.kokietka Re: Miasto Kobiet 01.02.06, 12:45
                                                    Baśka,

ty nie gadaj, ino zapraszaj nasze forum i już:)
                                                    to dopiero będzieta mieli program.
                                                    fszytskite prezenterki walter wywali:)
                                                  • drzejms-buond Re: Miasto Kobiet 01.02.06, 15:17
                                                    kasia999920 napisała:

> Witam wszystkich fanów seriali !!:)
                                                    >
                                                    > Powtórka programu z udziałem drzejms - a Buonda w sobotę o 14:00!!!!!!!!!
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam; Basia

BASIA!!! SŁONECKO MOJE!!!
                                                    Wam oglądalność wzrozła o 100% a mnie spadła o tylez samo CZYTELNOŚĆ
                                                    :)
    • mnietka.kokietka Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 01.02.06, 15:49
      Basiu

My tu mamy do CIEBIE taki to postulat. Znaczy się, chyba nie JA jedna
      zauważyłam że te prowadzące, to nie dają nikomu dojść do słowa.

Mówię to nie dlatego iż dzejms nie zdążył nas pozdrowić na ekranie bo zagadały
      ALE
      widać za każdym razem że one zagadują wszystkich na amen i nie dają dojść do
      słowa.

Jaki sens ma taka dyskusja? Może więc, za dużo na raz? po co te 3 bloki w tak
      krótkim programie? Nie lepiej się skupić na jednej rzeczy?

dziękuję.
      mnieć
      • drzejms-buond Re: SZUKAM MĘŻCZYZN DO MIASTA KOBIET 02.02.06, 15:26
        JA MAM inny POSTULAT
        WIĘCEJ BASI NA EKRANIE!!!!!!!!!!!!
        WIĘCEJ!!!!!!!!!

ach! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka