szarywilk 07.11.02, 08:46 Witajcie... nikogo nie znam, jam Szary Wilk:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik bagno jak bagno 07.11.02, 10:56 jakie jest, kazdy widzi. albo mu sie wydaje. kwik wita i pozdrawia lud pracujacy miast i wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: bagno jak bagno 07.11.02, 11:00 kwik napisała: > jakie jest, kazdy widzi. albo mu sie wydaje. > > kwik wita i pozdrawia lud pracujacy miast i wsi. > Wiklku!!Czesc!Dlaczego Cie nigdy nie ma jak jestes potrzebny.Pisalam Ci juz kiedys,ze wilki sa pozyteczne a Ty gdzies lazisz i pozytku z Ciebie nie ma.Mam jedna ofiare do pozarcia.Chcesz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia jako osoba tylko miarkująca pracę 07.11.02, 11:02 ... czuję się niepozdrowiona :( w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik waska 07.11.02, 11:05 gdzie twoja zdolnosc do czytania miedzy wierszami? pod biurkiem? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia zdolności i umiejętności 07.11.02, 11:18 odleciały za morze i uwiozły ze sobą mój biedny, wysuszony mózg... spałam dzisiaj 2 godziny i nie wiem, co jest co, a czytać nie umiem do odwołania ;P A moje biurko widuję tylko i wyłącznie od dołu ;P pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ o popacz wasia! 07.11.02, 15:21 Ty tez dzisiaj bardziej śpisz niz nie śpisz?:-)) ale pon(cenzura) jest wolny! hura! a. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia byle do urodzin, byle do urodzin... (n/txt) 07.11.02, 15:41 kwik napisała: > piatek tez:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Wasia urodziła się 13-11-1978, czyli środa :D (nt) 07.11.02, 15:58 aise_ napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ czynastego w środe? 07.11.02, 16:01 no fajowo... a jakieś balangowanie przewidujesz w związku z powyższym? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia balanga :D 07.11.02, 16:06 No więc planuję wirtualną balangę bagienną (oczywiście jak tylko wstanę, bo środa dzień wolny :), a potem idę upić się, potem planuję zasnąć gdzieś na powietrzu i zamarznąć, najlepiej na śmierć :) to będą urodziny :D w. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ kurna waś 07.11.02, 16:12 co wy wszyscy z tymi dniami wolnymi? nie żebym wam żałowała, ale nie przesadzacie troche? ty ostatecznie, ze względu na urodziny, jestes usprawiedliwiona ale kwik bedzie musiała przynieść usprawiedliwienie od rodziców... a jeśli chodzi o plany balangowe to w środę bedzie za ciepło na zamarzanie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia progoza pogody 07.11.02, 16:17 No więc ja mam *zawsze* wolne środy :D inaczej już bym daawno temu umarła, a tak umrę w moje urodziny, bo mróz na pewno będzie siarczysty ;P pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ to postąpimy jak kwik radzi 07.11.02, 16:24 i zrobimy Ci super stypę cieszysz się? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik waska 07.11.02, 16:16 nie zapomnij o podaniu nam adresu zalegiwania. zabierzemy cie stamtad i wyprawimy stype. to dopiero beda urodziny. nie zapomnisz ich do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia stypa 07.11.02, 16:26 Chcecie się bawić z zamarzniętym na kość sztywniakiem? Coś nie wierzę ;P w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: stypa 07.11.02, 16:30 nie "z" tylko "nad" (duszą). wszak bedize to TWOJA stypa. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: stypa 07.11.02, 16:31 poza tym zawsze mozemy Cie gdzies przenieśc i rozmrozić :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia żadnych Zdrowasiek nie będzie ;P (n/txt) 07.11.02, 16:36 kwik napisała: > czytalas "antka"? > :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Kwiś, czy ty chcesz mojej zguby? 07.11.02, 16:40 Starczy mi moje własne, prywatne "death wish". Cudzym się brzydzę ;P w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a co, krokodyla sie zachciewa? :)) 07.11.02, 16:44 o nie, nie, moja droga. to byl twoj pomysl. u chwala ci..upss. twoje zdrowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ o popacz kwik 07.11.02, 15:50 jaki kurde piatek???? czy jest na tym świecie sprawiedliwość??? (odpowiedz przewidywana - "nie ma") :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no popacz popacz 07.11.02, 15:52 jutrzejszy:)) dzis sprawiedliwosc spoznia sie troche... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no popacz popaczu 07.11.02, 15:56 może trzeba kupić sprawiedliwości zegarek? albo klepsydre? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no popacz popaczu popacza 07.11.02, 16:00 ona nie umie zegarka :)) opaske ma na oczach tez, co jej po zegarku, popaczu...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no popacz kopaczu 07.11.02, 16:03 jak to nie umie zegarka? alfabetka jakaś?:-)) jak nie widzi to czeba jej albo przepaskie zdjąć albo dać wypukły zegarek, żeby wyczuwała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no popacz szopie praczu 07.11.02, 16:13 nie alfabetka tylko pokolenie "nic" :)) co do zdjecia przepaski...hm..moze zdelegujemy na ciebie, bagienny bramkarzu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no popacz apaczu 07.11.02, 16:22 moge jej zdjąć a co mi tam tylko, zeby potem nie było na mnie jak sie okaże, że ma buzię niewyjściową albo że ma sześć par oczu dookoła głowy to może lepiej juz ten wypukły zegarek dać, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no popacz apaczu 07.11.02, 16:27 a moze waska przezyje reinkarnacje po stypie i przybierze postac sprawiedliwosci? nie wiadomo, co jej pisane....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: no popacz apaczu 07.11.02, 16:33 to wtedy powiem jej żeby se sama zdjęła opaskę i sie nie wygłupiala a my musimy trzymać kciuki, żeby sie nie odrodziła w postaci ś.p. chomika bukiego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no popacz apaczu 07.11.02, 16:37 a skad wiesz, moze bedzie zadowolona? taki chomik to ma dopiero zycie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia cholerni nekrofile ;P 07.11.02, 16:44 Jeszcze jeden sęp się znalazł. Paskudna hiena cmentarna. Parszywy truteń ;P Co do reszty królestwa zwierzęcego: chomikowi mówimy wyraźne *NIE*. I proszę mi nie planować mojej reinkarnacji beze mnie ;P w. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ależ wasiu... 07.11.02, 16:46 my ci po prostu podpowiadamy rozwiązania najbardziej optymalne:-P... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ czesc gutek 07.11.02, 16:44 dostałbyś zaproszenie, nie bój żaby... ale to jeszcze trochę czasu waśka calkiem żywo wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik waska, gadaj 07.11.02, 16:46 do ktorego parku mamy udac sie w srode? wiesz, trzeba poczynic pewne przygotowania, zablokowac drogi dojazdowe, w koncu taka stypa moze odbyc sie raz w zyciu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: waska, gadaj 07.11.02, 16:48 chcesz pchowac waske w parku?? no nie wiem... dzieci sie bawia w parkach... kwik napisała: > do ktorego parku mamy udac sie w srode? wiesz, trzeba poczynic pewne > przygotowania, zablokowac drogi dojazdowe, w koncu taka stypa moze odbyc sie > raz w zyciu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia kwik, po śmierci będę cię nawiedzać ;p (n/txt) 07.11.02, 16:50 amor_latino napisał: > chcesz pchowac waske w parku?? no nie wiem... dzieci sie bawia w parkach... > > kwik napisała: > > > do ktorego parku mamy udac sie w srode? wiesz, trzeba poczynic pewne > > przygotowania, zablokowac drogi dojazdowe, w koncu taka stypa moze odbyc s > ie > > raz w zyciu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik prosba o awizacje;P (n/txt) 07.11.02, 16:57 musze sie przygotowac, zeby rezyseria ci wyszla :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: waska, gadaj 07.11.02, 16:50 nie bedzei pochowku w parku. waska zamierza uupic sie i zamarznac na smierc. to juz w srode. usiluje poznac szczegoly nt. lokalizacji. obiecalam jej stype, ktorej nie zapomni do konca zycia. w koncu dwudziestektorestam urodziny sa raz. i nie wroca juz. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia dwudziestektóreśtam są DZIEWIĘĆ RAZY ;P (n/txt) 07.11.02, 17:00 kwik napisała: > nie bedzei pochowku w parku. waska zamierza uupic sie i zamarznac na smierc. to > > juz w srode. usiluje poznac szczegoly nt. lokalizacji. obiecalam jej stype, > ktorej nie zapomni do konca zycia. w koncu dwudziestektorestam urodziny sa raz. > > i nie wroca juz. > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik hehehhehe 07.11.02, 17:03 jezeli twoj plan doczeka sie realizacji to beda tylko raz:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
wasia co ty wiesz o Waśce, aise ;P (n/txt) 07.11.02, 16:46 aise_ napisała: > dostałbyś zaproszenie, nie bój żaby... > ale to jeszcze trochę czasu > waśka calkiem żywo wygląda... > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik w sumie nic nie wiemy 07.11.02, 16:47 ale chetnie sie dowiemy. to zaczynaj. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no nie mów waś, że już zza grobu stukasz! 07.11.02, 16:48 doprawdy jestem zgorszona...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia zombie waśka strikes back 07.11.02, 16:49 nawet jeśli nie zza grobu, to na pewno spod biurka ;P w. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ eeeetam spod biurka 07.11.02, 16:50 spod biurka to nawet chomik potrafi stukać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia nie jestem chomikiem; am a HELLCAT ;P (n/txt) 07.11.02, 17:03 aise_ napisała: > spod biurka > to nawet chomik potrafi stukać > :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: czesc gutek 07.11.02, 16:46 to moze trzeba ja dobic? szepnijcie ino slowko a bedzie uzdrowiona waskowa dusza aise_ napisała: > dostałbyś zaproszenie, nie bój żaby... > ale to jeszcze trochę czasu > waśka calkiem żywo wygląda... > Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: czesc gutek 07.11.02, 16:49 szepniemy ale na osobności nie można jej ostrzegać bo jeszcze stype zepsuje... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: czesc gutek 07.11.02, 16:51 super. z tej okazji to nawet calvadosa otworze i powiem "szkoda, ze waska tego nie dozyla" aise_ napisała: > szepniemy ale na osobności > nie można jej ostrzegać bo jeszcze stype zepsuje... > Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: czesc gutek 07.11.02, 16:53 no widzisz jak sie dobrze impreza zapowiada? a waśka protestuje nie wiedzieć czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: czesc gutek 07.11.02, 16:55 ona przeciez zawsze protestowala nie wiedziec czemu i sie czepiala tyz. fajna z niej byla kobita w sumie (o umarlakach nie mowi sie zle, nie?;) aise_ napisała: > no widzisz jak sie dobrze impreza zapowiada? > a waśka protestuje nie wiedzieć czemu... > > Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: czesc gutek 07.11.02, 16:56 i widzisz co jej przyszło z tych protestów? i tak zostanie chomikiem... fajna była, no fajna...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: czesc gutek 07.11.02, 16:58 tak sobie mysle, ze bedzie szczesliwa wsrod chomikow szalonych rozplodowcow:) aise_ napisała: > i widzisz co jej przyszło z tych protestów? i tak zostanie chomikiem... > fajna była, no fajna...:-)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia aise & gu, jesteście 1 w kolejce do spankju ;P (nt 07.11.02, 17:14 aise_ napisała: > czy chomiki tez spankju? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no moja droga,, chyba sie obraze :P (ntxt)_ 07.11.02, 17:17 wasia napisała: > aise_ napisała: > > > czy chomiki tez spankju? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no moja droga,, chyba sie obraze :P (ntxt)_ 07.11.02, 17:17 wasia napisała: > aise_ napisała: > > > czy chomiki tez spankju? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia powtarzasz się, Kwiku :P (ntxt) 07.11.02, 17:20 kwik napisała: > wasia napisała: > > > aise_ napisała: > > > > > czy chomiki tez spankju? > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino a jak ty spank jou zzagrobuu? n/t 07.11.02, 17:17 wasia napisała: > aise_ napisała: > > > czy chomiki tez spankju? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia zza grobu, spod biurka, wirtualnie-full option :P 07.11.02, 17:19 amor_latino napisał: > wasia napisała: > > > aise_ napisała: > > > > > czy chomiki tez spankju? > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino masz kilme w full o ? przyda ci sie pod ziemia n/t 07.11.02, 17:26 wasia napisała: > amor_latino napisał: > > > wasia napisała: > > > > > aise_ napisała: > > > > > > > czy chomiki tez spankju? > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino uuuu, to jednak bedzie ci zimno:))) n/t 07.11.02, 17:29 wasia napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino swintuszysz dzis bardziej niz zwykle wasik:)) n/t 07.11.02, 17:33 wasia napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: no popacz apaczu 07.11.02, 16:42 no chyba, że znów trafi na bukiego... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no popacz apaczu 07.11.02, 16:54 z opaska na oczach zaden chomik nie ma szans. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik chce wam powiedziec, ze milo sie znow spotkac 07.11.02, 17:05 i rozmawiac o milych rzeczach. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: chce wam powiedziec, ze milo sie znow spotkac 07.11.02, 17:08 czy o wasi? zawsze jest milo rozmawiac o wasi w kontekscie stypy:)) kwik napisała: > i rozmawiac o milych rzeczach. > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: chce wam powiedziec, ze milo sie znow spotkac 07.11.02, 17:10 > czy o wasi? zawsze jest milo rozmawiac o wasi w kontekscie stypy:)) > i w kontekście chomika:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia moja śmierć nie jest "miłą" rzeczą... 07.11.02, 17:09 to bardzo tragiczne wydarzenie, które zaważy na losach świata ;P w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik masz racje wasik 07.11.02, 17:13 > to bardzo tragiczne wydarzenie, które zaważy na losach świata ;P moze popelnimy ten czyn zbiorowo? bedziemy notowani jako "sekta bagno force one"... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino zbiorowo mowisz? fiu fiu n/t 07.11.02, 17:16 kwik napisała: > > to bardzo tragiczne wydarzenie, które zaważy na losach świata ;P > > moze popelnimy ten czyn zbiorowo? bedziemy notowani jako "sekta bagno force > one"... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia tak, możemy zamarznąc grupowo :) (n/txt) 07.11.02, 17:18 kwik napisała: > > to bardzo tragiczne wydarzenie, które zaważy na losach świata ;P > > moze popelnimy ten czyn zbiorowo? bedziemy notowani jako "sekta bagno force > one"... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:20 w szeregu, czy dwuszeregu? na lezaco, czy na stojaco? rozumie sie samo przez sie, ze ty zaczynasz..:) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:27 wiadomo, ze stojaco. sie mamy pokladac w parku zima?? kwik napisała: > w szeregu, czy dwuszeregu? > na lezaco, czy na stojaco? > > rozumie sie samo przez sie, ze ty zaczynasz..:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:29 amor_latino napisał: > wiadomo, ze stojaco. sie mamy pokladac w parku zima?? co jest lepsze: zamarznac i upasc czy zamarznac lezac? oto jest pytanie, poddaje pod dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
kwik robisz dzis probe generalna? gdzie?;P (n/txt 07.11.02, 17:31 wasia napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:31 generalnie to zdecydowanie lepiej jest upasc na dno przynajmniej raz zanim sie zamarznie. ale kto tu mowi o zamarzaniu? calvados + zajecia sprawnosciowe na stojaco i jakos to przezyjemy. kwik napisała: > amor_latino napisał: > > > wiadomo, ze stojaco. sie mamy pokladac w parku zima?? > > > co jest lepsze: zamarznac i upasc > czy zamarznac lezac? oto jest pytanie, poddaje pod dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:33 chodzi ci o zbieranie lisci? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:39 bynajmniej nie! kwik napisała: > chodzi ci o zbieranie lisci? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:45 amor_latino napisał: > bynajmniej nie! to dobrze, martwilam sie, ze bynajwiecej tak! Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:46 tosmy sie dogadali w szczegolach technicznych. czy jeszcze jakies sprawy do omowienia bo musze uciekac? kwik napisała: > amor_latino napisał: > > > bynajmniej nie! > > to dobrze, martwilam sie, ze bynajwiecej tak! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:51 jeszcze najwazniejsze sprawa - testament waski. co sie odwlecze, to nie uciecze. zajmiemy sie tym w przyszlym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:53 to zajmijcie sie tym kolezanko kwik i dajcie znac w srode jak truten wroci z miejsca rozgladania:) kwik napisała: > jeszcze najwazniejsze sprawa - testament waski. co sie odwlecze, to nie > uciecze. zajmiemy sie tym w przyszlym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:55 radzilabym nie liczyc na sprawiedliwy podzial lupow po zamarznietej:) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:57 kwis, jakich lupow? zostana po niej 1) wspomnienie, 2) czerne lakierki i 3) co jeszcze nie wiem. kwik napisała: > radzilabym nie liczyc na sprawiedliwy podzial lupow po zamarznietej:) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 17:59 gutek, urodziles sie wczoraj? :)) waska ma rozne fajne akcesoria. ps. dzisiaj ukazala sie errata nt. rozgladania: tuz przed zachodem slonca. mam nadzieje, ze to ci pomoze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 18:04 o jakich akcesoriach mowisz kochana? pejcz juz mam. ps dzieki za wskazowke. slyszalem, ze tam leje. zmien wrozke. kwik napisała: > gutek, urodziles sie wczoraj? :)) waska ma rozne fajne akcesoria. > > ps. dzisiaj ukazala sie errata nt. rozgladania: tuz przed zachodem slonca. mam > nadzieje, ze to ci pomoze:)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 18:08 nie wiesz o wszystkim. ostatnio waska kupila full set z katalogu na 2003 - kolekcja wiosenno-letnia. ps. nie bylo mowy o warunkach pogodowych. pomieszaly ci sie horoskopy. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 18:11 ciuchy mozecie brac jak leci. jesli juz sie przebieram to tylko w lateks a wasia ma same kolczatki i rzemyki (wyszly z mody w 1987). ps. skad bede wiedzial kiedy jest zachod slonca jeslinie bede widzial slonca? kwik napisała: > nie wiesz o wszystkim. ostatnio waska kupila full set z katalogu na 2003 - > kolekcja wiosenno-letnia. > > ps. nie bylo mowy o warunkach pogodowych. pomieszaly ci sie horoskopy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 18:15 ciuchy? moze armia zbawienia bedzie zainteresowana. nam niepotrzebne. ps. to sie nazywa intuicja ewentualnie tzw. meski instynkt:) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 18:16 a jak meski instynkt to trzeba bylo tak od razu. czymaj sie cieplo - spadam. milego weekendu kwik napisała: > ciuchy? moze armia zbawienia bedzie zainteresowana. nam niepotrzebne. > > ps. to sie nazywa intuicja ewentualnie tzw. meski instynkt:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pozostaja do ustalenia szczegoly techniczne 07.11.02, 18:17 pozdrawiam i zycze przyjemnego rozgladania sie:) Odpowiedz Link Zgłoś