proces7 30.01.06, 15:20 Zapraszam Państwa do przepięknegomiejsca w wirtualnym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzes_wies Re: Zaproszenie 30.01.06, 16:30 Rzczywiście urocze ..... Trochę za mało pasteli i różu ..... ale urzekające, dodałem do ulubionych! Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaproszenie 30.01.06, 19:26 Grzesiu wiesiu, odwiedź ich pokoik. Naprawdę są to sympatyczni i wspaniali ludzie. Powołaj się na mnie, gdy tam będziesz. Polubią Cię od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: Zaproszenie 30.01.06, 19:56 Nie lubię siedzieć tam gdzie mnie lubią :) To nudne , posiedzę sobie tutaj i to wcale nie ciuchutko:) Są sympatyni i wspanieali?? Ciebie już polubili? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaproszenie 30.01.06, 20:01 Mnie tam uwielbiają, grzesiu_wiesiu. Jestem ukochaną maskotką tamtejszych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: Zaproszenie 30.01.06, 20:06 Heh procesie , nie chcę być kolejną maskotką, przytulałem się kiedyś , teraz wolę się porzadnie rżnąć. Myślę ,że jednak posiedzę sobie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Zaproszenie 30.01.06, 20:43 grzes_wies napisał: > Heh procesie , nie chcę być kolejną maskotką, przytulałem się kiedyś , teraz > wolę się porzadnie rżnąć. Myślę ,że jednak posiedzę sobie tutaj. Grześ, fajnie to zabrzmiało. Jakbyś tutaj - na tym forum - miał możliwość porządnego (ze)rżnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: Zaproszenie 30.01.06, 21:16 Nie napisałem o rżnięciu tutaj, a o siedzeniu tutaj. Zresztą nie chce mi sie tłumaczyc rzeczy oczywistych , nie sądzę żeby to co napisałem było niezrozumiałe. A jeśli było to trudno. Jeśli mamy być tak drobiazgowi ,to powiem ,ze tak samo nie mozna sie rżnąć na forum jak i przytulać się na czacie :) Pozdrawiam Nadzizejko Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaproszenie 31.01.06, 02:24 Żeby się rżnąć na forum, to trzeba być porąbanym najpierw. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Zaproszenie 30.01.06, 23:40 grzes_wies napisał: > Heh procesie , nie chcę być kolejną maskotką, przytulałem się kiedyś .Myślę ,że jednak posiedzę sobie tutaj. Grzesiu i masz rację, przecież nie będziesz "przechodnią" maskotką. A miejsce urocze, czuję się tam taką sympatię i słodycz, może przez ten róż? Odpowiedz Link Zgłoś
sosna1111 Re: Zaproszenie 31.01.06, 14:11 proces, nie gadaj bzdur! Masz u nas zawsze bana, ktorego dam ci wlasnorecznie! Jestes chorym czlowiekiem. I nie zyczymy sobie ciebie u nas! I odczep sie w koncu od anki. To dzielna kobieta dzielnie walczaca ze swoimi slabosciami, nalogiem i nadwaga. Dzieki czatowi anka nie jest samotna, stracila 20kg i przestala pic. A Termitek pomogl jej wyjsc z alkoholizmu i ja za anke trzymam kciuki! Nie pozdrawiam Joleczka Odpowiedz Link Zgłoś
anka_pisanka Re: Zaproszenie 31.01.06, 14:32 Komentować nawet nie wypada więc tego nie zrobię .. baw się procek dalej .. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaproszenie 31.01.06, 17:26 anka Nie ściągajcie mi tu Waszych pokojowych brudów, dobrze? Nie mają dla mnie żadnego znaczenia Wasze prywatne sprawy. Dość mam już wysłuchiwania tego, żebym był wyrozumiały dla Termitka, za to, że mnie u Was kopie. Gówno mnie obchodzą jego problemy z dzieciństwa i to, że ma lęki, kumasz to? W dupie mam Wasze kompleksy i wcale mnie nie interesuje to, że chlasz, to Twoja sprawa. Macie swój pokój, kiedy już skończyło się wywalanie mnie z publicznych "40-tek" to sobie róbcie co chcecie. Bo szarm zakończył to Wasze idiotyczne panowanie w publicznym pokoju, bo było to skandalem. Ale nie wymagaj ode mnie wyrozumiałości, że snick vel smutas1 wyzywa kobiety od "kurw" w publicznym pokoju i ja mam na to przymykać oko. To samo robi puzon. Banujcie sobie, bądźcie obrzydliwi ale w swoim pokoju. Tam się znęcajcie nad frajerami. Ale Waszego zlotowo- pokoikowego gnoju mi to nie znoście! Zrozumiano? Ja nikogo nie wywalam, nigdy nie wywalałem, w przeciwieństie do Was. Ale rozmumiem, że debilna sosna z Termitkiem tylko tak umie się bawić. A staruszce koci to się priv z panelem do banowania myli. Ja omijam Wasz pokoik. Zajrzałem tam niedawno pierwszy raz od kilku miesięcy, myślałem, że coś pojęliście. Głupi byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
snickvelsmutas1 Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:13 jemu jush nic nie pomoze sosenko. to glab nad glaby:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sosna_joleczka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:17 Bawi sie chłopina jak może, inaczej nie potrafi, to pewnie jakas dawka adrenaliny na niego, hihi. Koncze pisanie na temat tego ...powiedziałbym faceta ale nie chce obrażać innych mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
sosna_joleczka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:20 Jeszcze jedno proces, na kompleksy i frustracje poszukaj sobie pomocy fachowca, te wypociny na forum nie pozwola ci odreagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaproszenie 31.01.06, 17:47 sosna1111 napisał: > To dzielna kobieta dzielnie walczaca ze swoimi > slabosciami, nalogiem i nadwaga. Dzieki czatowi anka nie jest samotna, stracila To Wy jej wmówiliście, że jest gruba. Moim zdaniem jest tylko zwyczajnie "przy kości". Ja w takich nie gustuję, ale większość facetów owszem. Tylko Ty zazdrośnico banujesz każdego faceta, który się do anki zbliża. A potem udajesz współczucie, dwulicowy babsztylu. Odpowiedz Link Zgłoś
snickvelsmutas1 Re: Zaproszenie 31.01.06, 14:38 nawet zmiana lekarza jush nie pomoze a tabletek takich jeshcze nie produkujom:))))) Kopiesz procka kop go rowno chociaz wiesh ze kopiesh gowno!!!! Jakbym mial taka morde jak ty to bym na niej siedzial!!! Baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
sosna_joleczka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:00 Snick, jak zwykle masz racje. Ten sfrustrowany facet bardzo poszukuje podniety, szkoda tylko, ze robi to w taki niewyszukany i sposob, ale widac inaczej nie potrafi. Pozdrawiam, sosna1 z pokoju I znowu 40stki Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:19 czy ktoś mi potrafi wytłumaczyć tą zbiorową histerie i zmasowany atak na Procka? Procek napisał jedno zdanie , zapewne odczytane jako krytyka i pewnie w tym zdaniu jest sporo ironii.Procek jest złośliwy ok , może to się nie podobać niektórym ludziom , mogę to zrozumieć , ale co ma ironiczne (?) zaproszenie na blog ,do zycia realnego anki pisanki ? czy Proces wysmiewa się z nadwagi , czy wyszydza z alkoholizmu ? ludzie reagujecie nadmiarem emocji i kompletnie nie potraficie "odciąć" sie Prockowi.Wasza obrona to jedynie atak a może tak odrobinkę humoru ? nawet autoironii , przecież nawet jesli smiejemy sie z bloga Termitka to chyba nie jest koniec świata ? i chyba samemu Termitkowi az tak bardzo nie ujmuje zalet ? Sosna licze na Ciebie , przeciez wiem, że masz poczucie humoru i wcale nie mniej "ostry" języczek;) Odpowiedz Link Zgłoś
sosna_joleczka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:20 Justyna nie bądź żenująca, tyle Ci powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:24 sosna_ joleczka nie bądź taka realna w tym wirtualu , tyle Ci powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sosna_joleczka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:29 Przeczytaj sobie wpis z moim podrobionym nickiem, i powodzenia w uwielbianiu procesa, widac bardzo go meczy niemoznosc odwiedzania naszego pokoju albo ma chłop obsesje. Odpowiedz Link Zgłoś
sosna_joleczka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:30 Przewaznie mam dystans i poczucie humoru, ale wszystko ma swoje granice, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:37 sądzę , ale nie wiem w czym tutaj Proces przekroczył granice ? i dlaczego wyciągacie na forum osobiste sprawy ? Ty wielbisz smutasa ja Procka widać nie mamy podobnych gustów.Jesli Proces wysmiewa Wasz blog zrób to samo z jego blogiem . Sądzisz ,że kontratak z wyciąganiem spraw osobistych Ani jest ok? bo dla mnie to uderzenie poniżej brzucha ,a te jak wiadomo są na liście zabronionych . Odpowiedz Link Zgłoś
sosna_joleczka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:59 Justys my chyba o czym innym myslimy, ja nie mowie o blogu, ja mowie o zwyczaju procka dokuczaniu ludziom pod innymi nickami i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sosna_joleczka Re: Zaproszenie 31.01.06, 16:00 I ja w przecieiwnstwie do procesa nie mam zwyczaju wyciagac zadnych osobistych spraw na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
anoli43 Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:40 Masz racje Jolu. Tak jak Justys nie była łaskawa zauwazyc jak proces na czacie nazwał mnie per smetna cipa i to bedac opem!!!!A ty proces anki nie czepiaj bo sam tez lubisz wypic i jestes chamem do tego! I dziwkarz z ciebie tez niezly tak samo jak ten matol bollard anoli z pokoju I znowu 40-tki Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:34 justysiu... nie irytuj się... przejdź nad tym po prostu... tyle Ci powiem;) P.S. Sprawy ironii , aluzji, dystansu i takich tam... już chyba przerabialiśmy wielokrotnie, prawda?:> Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:36 Na razie jako osoba zupełnie postronna zrozumiałam tyle, że: prockowi podoba się pokoik, grześ się lubi rżnąć, smutas jest smutny, proces jest be, anka jest szczupłą alkoholiczką, która ma wielu przyjaciół, sosna lubi kopać, justyś jest miła jak zwykle, ironia jest be na równi z procesem, a jolka ma problem z realem. PS. A miejsce faktycznie urocze, szczególnie ten "pociąg życia"... ostatnio jakoś tematy kolejowe się przewijają przez forum. Mnie jako ciufci w to graj;) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:43 Siostro wiem ,że przerabialismy , ale kurcze jeszcze sama nie potrafie tej lekcji jak widac;)) ale czuwaj :) za co Ci dziękuję:) miiija fatalnie odczytałas wszystko :))Proces to kompletny degenerat ,psychopata i spalic go na stosie .Ja jestem obłąkaną zakochaną w nim , żenującą kobietą. Termitek jest Aniołem i lubi różowy kolor , a ten jak wiemy odstrasza pająki. Sosna ma poczucie humoru ale w granicach , Ani tylko gratuluję i nie mam zwyczaju omawiac spraw osobistych , wiec nic więcej na ten temat nie napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
anoli43 Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:44 lepiej zrobisz jak zamilkniesz hipokrytko. anoli Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:52 a teraz to już nic nie łapię poza tym, że muszę czuwać nad stanem ducha Justysi... miia... namieszałaś... to grześ się rżnie... proc się przytula... a "różowym" nie podpadaj... będzie trzeba im zrobić jakieś logo;) czy inne godło...oczyma wyobraźni już widzę projekty: barbie(odchudzona anka p) w różowej sukni w złoconej karocy ciągnionej przez rączego rumaka pod czerwoną derką w serduszka... z tyłu siedzi ken(termitek w srebrnej liberii)...wokół widać rozszumiane sosny... słodko ...mniam....budyniowo i soczkowo;) i takie tam...tak sobie dywaguję tylko...;) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Zaproszenie 31.01.06, 15:57 "smętna cipa " hmmmmm faktycznie chyba się pomylił :-/ agresywna bardziej pasowałoby;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaproszenie 31.01.06, 17:53 miia1 napisała: > Mnie jako ciufci w to graj;) Stoi na stacji lokomotywa i pot z niej spływa bananowa oliwa. Tam są dopiero ciufcie, miia. Im się myli ten panel administracyjny z privem. Taka sosna albo kocia, chce sobie faceta na priv i jej się przyciski pieprzą. Zamiast gościowi obraz z kamerki wysłać, to go kop w dupsko;-). Czarownice. Odpowiedz Link Zgłoś
sosna_joleczka Re: Zaproszenie 31.01.06, 19:40 Jednak mialam racjeproces ze bardzo cierpisz z powodu gasnacego zainteresowania swoja osoba, hihi. No coz zycie kazdego błazna kiedys sie konczy. Robisz co mozesz zeby to zainteresowanie soba podsycać, ale bardzo prosze nie wykorzystuj do tej swojej brudnej gierki mojego nicku, masz jeszcze troche sympatykow to baw sie z nimi a ode mnie raz na zawsze sie odczep Panie Proces. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_pisanka Re: Zaproszenie 31.01.06, 20:01 Ludzie .. dajcie spokój, to przecież smieszne. Procek z całym szacunkiem znajdź sobie nowy temat bo za 3 tygodnie mija rok jak nas nie ma w starym pokoju. Siedzimy u siebie i jest nam całkiem fajnie. Mogę być chudą alkoholiczką lub spasioną abstynentką, nikomu nic do tego. To, że tu się pojawiają wpisy to zasługa Twoja lub Twoich znajomych, którzy specjalnie dla prowokacji podrzucają nam link do pokoju. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sosna_joleczka Re: Zaproszenie 31.01.06, 20:13 Masz racje i tak wykazalismy az za duze zainteresowanie. Trochę nawet współczuję tego braku innych tematów do rozmów w grupie Pana Procesa. Ja bez pozdrowień sie pożegnam z tym jakże zajmującym forum, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_wies Re: Zaproszenie 31.01.06, 21:36 sosna_joleczka napisała: z tym jakże zajmującym forum, hihi. A co nie jest??? popatrz jak cię zajęło! to jeden z prężniejszych wątków! Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaproszenie 01.02.06, 00:37 sosna_joleczka napisała: > Ja bez > pozdrowień sie pożegnam z tym jakże zajmującym forum, hihi. Zawsze byłaś niekulturalna. Mimo wszystko sporo Ci brakuje do kultury anki. Prowincjonalna suwnicowa z PGR. GS- owska przekupa. Choć banowałyście obie zawsze jak ostatnie chamki. Ale zawsze są gorsi, tacy jak Termitek, czy smutas1 vel snick, co to się za Tobą kryją. Tchórzliwe dupki. Macie w ekipie takich gnojków i głabów, na jakich sobie dokładnie zasłużyłyście. Kumasz to głupia gąsko, że ja Cię nigdy nie zbanowałem? Nawet w swoim pokoju Cię opem zrobiłem, żeby Cię nikt nie tykał. To potem innych banowałaś. Chamstwo i tyle. Babsztylu aseksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaproszenie 01.02.06, 00:26 anka_pisanka napisała: > za 3 tygodnie mija rok jak nas nie ma w starym pokoju. > Siedzimy u siebie i jest nam całkiem fajnie. Zaprosisz mnie na uroczystości rocznicowe pokoiku, aniu? Tylko trzymaj na wodzy Termitka i sosnę, wierzgają jak narowiste konie. Przyjdę ze znajomymi. Dlaczego usunęłas mnie z kontaktów? Wiesz jaką ja mam teraz złą passę? Mam 17 loginów pod napisem "Brak autoryzacji". Zdajesz sobie sprawę z tego, że zadałaś mi ból, kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś
joponka13 Re: Zaproszenie 31.01.06, 21:25 Lecz nie poradzisz nic bracie mój, z tego procka wielki .....uj Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaproszenie 06.10.06, 14:02 Zupełnie zapomnielibyśmy o tym uroczym, wirtualnym zakątku. Proszę: 40-tki.blog.onet.pl/2,ID64847581,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
zakamuflowany1 Re: Zaproszenie 06.10.06, 15:00 Najbardziej nieczytelny blog, jaki widziałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś