Dodaj do ulubionych

PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY

31.01.06, 20:49
Przecież są i tacy nasi BLIŹNIACY.
Co dobrego lub złego o nich macie?
Obserwuj wątek
    • marta979 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 08.02.06, 16:54
      moje szefostwo to blizniaki (mam ich dwoje- tzn dwoch szefow) dogaduje sie z
      nimi rewelacyjnie wrecz bardzo dobrze (tfu, tfu niechce zapeszac), normalni
      zyciowi ludzie kontakt ze soba mamy rewelacyjny
      • ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 08.02.06, 17:47
        Szef Bliźniak to człowiek nieco humorzasty.Jego kwalifikacje są jak zawsze
        wspaniałe.Ponieważ nie znosi żmudnych analiz,gdzie wymagana jest cierpliwośc,
        dobiera sobie bardzo starannie fachowców i współpracowników.
        Główeczka pracuje,świetna orientacja,zdrowe,logiczne podejście do róznych
        zagadnień.Ale w środku go ponosi.Jego intelekt w ciągłym zagrożeniu - nie
        wyżycia się.Raczej Bliźniak nie wytrzymuje za długo na tym stołku,ale zawsze są
        wyjatki.
    • imlardis2 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 08.02.06, 17:57
      U mnie w firmie jestem jedynym bliźniakiem (ok. 60 osób!) i nie żadnym szefem,
      ani dyrektorem... W większości barany :)))))) Hi hi - dosłownie.
      • ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 08.02.06, 22:07
        Jak masz takie stado,to chociaż się wyżyjesz,nagadasz.Tobie może pomoże,ale
        baranom,wątpliwe.I zapewne jutro od nowa.Ciężki żywot z zakutymi łbami.
        • imlardis2 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 09.02.06, 09:08
          No, niestety :(((
          Czasami marzę o jakiejś broni palnej...
          :)
          • ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 13.02.06, 10:11
            Dyrektor Bliźniak to lubiany człowiek.Sam lubi dobry dowcip,więc tym mu
            zaimponujesz,ale nie ten ostatniej kategorii.Jak chcemy go sobie zjednać to nie
            trujmy mu głowy o swoich bolączkach,niepowodzeniach,użaleniem się.On nie
            przeżywa zagadnień pracy.Lubi zajmować się ważnymi, ale nie/najważniejszymi i
            uciążliwymi sprawami.Jest to człowiek - kopalnia wiadomości,pełen harmonii,
            zgodny, potrafiący gdy trzeba wszystko ułagodzić i uspokoić.
            Jeżeli lubi polowania na pewno ustrzeli barany.
            • marta979 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 13.02.06, 21:45
              rysiu Ty to jestes kopalnia wiedzy astrologicznej, jestem pelna uznania
              • ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 13.02.06, 23:44
                A skąd?Jestem zielony zwłaszcza z astrologii jak.....Robię to tylko na użytek
                forum,grzebię po różnych materiałach,by nasi goście częściej tu zaglądali i
                swoimi uwagami których niestety mało coś dokładali.Chciałem poprzez różne opisy
                integrować Bliźniaków i powoli tworzyć jakiś trzon,zaczyn przyszłych
                zlotowiczów. Mogłoby być ciekawie.Być może jest nas więcej ,ale się nie
                ujawniają.Czy czytaja nasze wypociny ,dobrze by było coś wiedzieć.Chociaż
                słowo.Zdarzają się sporadycznie odwiedziny coraz to nowych ,a o tych co juz
                byli nic nie słychać.Mamy niecałe 4 m-ce do spotkania a jest nas stała, trójka,
                piątka.Trochę za mało.Pomęczymy się jeszcze trochę.A jak nic się nie zmieni to
                zostawimy pewnie to jak zwykli czynić Bliźniacy.Tak patrząc na cała historię
                powstawania tego forum,gdzies chyba od lipca ub.roku nabierało to powolnego
                rozpędu i ze tak powiem ruszyło tak lepiej od początku Nowego 2006r,sądziłem że
                sie rozwinie ,ale niezmiernie to ciężki poród.Zobaczymy co dalej?
                • imlardis2 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 14.02.06, 09:16
                  Zbierze się grupka, zbierze! Bliźniaki uwielbiają zabawę, więc chętnych nie
                  zabraknie.
                  • ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 17.02.06, 13:06
                    Dyrektor Bliźniak nie chce trzymać swoich wspópracowników "za twarz",nie znosi
                    nie swoich spraw.Ruch,kontakty,zmieniający się świat,sytuacje,ciągły napływ
                    czegoś nowego to arena Dyrektora Bliźniaka.Te same stałe czynności usypiają
                    go,dlategoteż niejednokrotnie sam szuka różnych rozwiązań.Jest bezstronnym
                    obserwatorem.Kontakt z ludźmi i postępowanie wobec nich to majstersztyk
                    Bliźniaka.Inni pełni jadu, nienawiści i uprzedzeń,zazdroszczą mu tej niebywałej
                    zalety.
                  • marta979 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 17.02.06, 15:12
                    tez tak mysle ze sie zbierze grupa a jak sie juz zbierze to 2 dni przed zletem beda do mnie wysylac
                    smsy "sorry niemozemy" (hahahahaha, hihihihihi), a wtedy to juz nie wybacze
                    • ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 13.08.06, 18:19
                      Dawno nie ruszany temat,może coś nowego dodamy o szefach Bliźniakach.Wielu
                      spośród nas ma do tego swój szefowski stosunek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka