ryszardo43 31.01.06, 20:49 Przecież są i tacy nasi BLIŹNIACY. Co dobrego lub złego o nich macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta979 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 08.02.06, 16:54 moje szefostwo to blizniaki (mam ich dwoje- tzn dwoch szefow) dogaduje sie z nimi rewelacyjnie wrecz bardzo dobrze (tfu, tfu niechce zapeszac), normalni zyciowi ludzie kontakt ze soba mamy rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 08.02.06, 17:47 Szef Bliźniak to człowiek nieco humorzasty.Jego kwalifikacje są jak zawsze wspaniałe.Ponieważ nie znosi żmudnych analiz,gdzie wymagana jest cierpliwośc, dobiera sobie bardzo starannie fachowców i współpracowników. Główeczka pracuje,świetna orientacja,zdrowe,logiczne podejście do róznych zagadnień.Ale w środku go ponosi.Jego intelekt w ciągłym zagrożeniu - nie wyżycia się.Raczej Bliźniak nie wytrzymuje za długo na tym stołku,ale zawsze są wyjatki. Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 08.02.06, 17:57 U mnie w firmie jestem jedynym bliźniakiem (ok. 60 osób!) i nie żadnym szefem, ani dyrektorem... W większości barany :)))))) Hi hi - dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 08.02.06, 22:07 Jak masz takie stado,to chociaż się wyżyjesz,nagadasz.Tobie może pomoże,ale baranom,wątpliwe.I zapewne jutro od nowa.Ciężki żywot z zakutymi łbami. Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 09.02.06, 09:08 No, niestety :((( Czasami marzę o jakiejś broni palnej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 13.02.06, 10:11 Dyrektor Bliźniak to lubiany człowiek.Sam lubi dobry dowcip,więc tym mu zaimponujesz,ale nie ten ostatniej kategorii.Jak chcemy go sobie zjednać to nie trujmy mu głowy o swoich bolączkach,niepowodzeniach,użaleniem się.On nie przeżywa zagadnień pracy.Lubi zajmować się ważnymi, ale nie/najważniejszymi i uciążliwymi sprawami.Jest to człowiek - kopalnia wiadomości,pełen harmonii, zgodny, potrafiący gdy trzeba wszystko ułagodzić i uspokoić. Jeżeli lubi polowania na pewno ustrzeli barany. Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 13.02.06, 21:45 rysiu Ty to jestes kopalnia wiedzy astrologicznej, jestem pelna uznania Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 13.02.06, 23:44 A skąd?Jestem zielony zwłaszcza z astrologii jak.....Robię to tylko na użytek forum,grzebię po różnych materiałach,by nasi goście częściej tu zaglądali i swoimi uwagami których niestety mało coś dokładali.Chciałem poprzez różne opisy integrować Bliźniaków i powoli tworzyć jakiś trzon,zaczyn przyszłych zlotowiczów. Mogłoby być ciekawie.Być może jest nas więcej ,ale się nie ujawniają.Czy czytaja nasze wypociny ,dobrze by było coś wiedzieć.Chociaż słowo.Zdarzają się sporadycznie odwiedziny coraz to nowych ,a o tych co juz byli nic nie słychać.Mamy niecałe 4 m-ce do spotkania a jest nas stała, trójka, piątka.Trochę za mało.Pomęczymy się jeszcze trochę.A jak nic się nie zmieni to zostawimy pewnie to jak zwykli czynić Bliźniacy.Tak patrząc na cała historię powstawania tego forum,gdzies chyba od lipca ub.roku nabierało to powolnego rozpędu i ze tak powiem ruszyło tak lepiej od początku Nowego 2006r,sądziłem że sie rozwinie ,ale niezmiernie to ciężki poród.Zobaczymy co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 14.02.06, 09:16 Zbierze się grupka, zbierze! Bliźniaki uwielbiają zabawę, więc chętnych nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 17.02.06, 13:06 Dyrektor Bliźniak nie chce trzymać swoich wspópracowników "za twarz",nie znosi nie swoich spraw.Ruch,kontakty,zmieniający się świat,sytuacje,ciągły napływ czegoś nowego to arena Dyrektora Bliźniaka.Te same stałe czynności usypiają go,dlategoteż niejednokrotnie sam szuka różnych rozwiązań.Jest bezstronnym obserwatorem.Kontakt z ludźmi i postępowanie wobec nich to majstersztyk Bliźniaka.Inni pełni jadu, nienawiści i uprzedzeń,zazdroszczą mu tej niebywałej zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 17.02.06, 15:12 tez tak mysle ze sie zbierze grupa a jak sie juz zbierze to 2 dni przed zletem beda do mnie wysylac smsy "sorry niemozemy" (hahahahaha, hihihihihi), a wtedy to juz nie wybacze Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardo43 Re: PREZESI,WŁAŚCICIELE,DYREKTORZY - BLIŹNIACY 13.08.06, 18:19 Dawno nie ruszany temat,może coś nowego dodamy o szefach Bliźniakach.Wielu spośród nas ma do tego swój szefowski stosunek. Odpowiedz Link Zgłoś