drzejms-buond 01.02.06, 09:26 Ja wam powiem jedno... Jeśli Sztefen coś lize , to na pewno nie sa to rany... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond OWCE 01.02.06, 10:33 1.-co tak długo z tymi owcami, zacząłem się niepokoić?- mówi Zaczes a tatko spodnie poprawia :) 2.- kanapka , to jest jednak KANAPKA. - odkrywcze nieprawdaż? 3.-Egon wie jak CZŁOWIEKOWI dogodzić -Nie tylko człowiekowi..KOBICIE TEŻ... (czy tylko ja tu zauważyłem hedone?) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: OWCE 01.02.06, 10:38 dawno mówiłam, że tam sie sodomia i gomoria dzieje w tej oborze:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: OWCE 01.02.06, 10:45 drzejms-buond napisał: > 1.-co tak długo z tymi owcami, zacząłem się niepokoić?- mówi Zaczes > a tatko spodnie poprawia > :) > 2.- kanapka , to jest jednak KANAPKA. - odkrywcze nieprawdaż? > 3.-Egon wie jak CZŁOWIEKOWI dogodzić > -Nie tylko człowiekowi..KOBICIE TEŻ... (czy tylko ja tu zauważyłem hedone?) nie tylko ty zauważyłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond KREM POD OCZY 01.02.06, 10:52 1.TELESFOROWI SKOŃCZYŁ SIĘ KREM POD OCZY??????????????? bożżżż 2.-Czy mógłbym pani mówić MAMO? -tak..KOCHANIE!!!!!!!!! :-D)))))))))))))) dżizas, kto im te dialogi pisze? chciałoby się krzyknąć AŁŁŁŁŁ TOR!!! AŁŁŁŁŁ TOR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: KREM POD OCZY 01.02.06, 10:56 Ałtor.... ko!! Pani Łepkoska weź się kobito do roboty. Miałbyć wyższy poziom przez 2 odcinki w tygodniu. To ja juz wolałam 3 ale tamten gorszy poziom :) Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: KREM POD OCZY 01.02.06, 10:58 może nie dialog to był, ale mnie rozsierdziła Madzia przygotowująca śniadanie wspólokatorowi. ja wiem, że patrzę na to przez pryzmat mojego niezbyt dobranego, ale to już było wszystkim! a on się jeszcze na nią wścieka, bo do kogoś jego służąca esa śmiała wysłać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Do JURATY albo na HEL 01.02.06, 11:13 pfpfpfp: 1.TO DZIE TA JURATA pytam? nie na Helu? boja w ub.r.byłem W JURACIE NA HELU? 2.i jeszcze... CO W NIEJ JEST TAKIEGO, ŻE ZAWRÓCIŁA NAM W GŁOWACH ... -no ja też nie wiem...? bożżżżżżżż 3.KINGA JEST LEPSZA W TE KLOCKI- to co oni LEGO w tej brytanii układają? 4,KO KIE TU JĘ ! :-D) oj, kokietka , kokietka... Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: KREM POD OCZY 01.02.06, 11:39 aha na śniadanie były parówki. najpierw Madzia zapytała, czy wersja light, czy hard, Pawełek nie zrozumiał, więc wytłumaczyła jogurt i otręby, albo parówki z musztardą. Młodzian był wybrał wersję, jak on to powiedział, cięższą(ale pamięć może mnie mylić). Na to Madzia mu te parówy w opakowaniu jeszcze buch przed nos. Myślę sobie: fajno, niech chłopak się nie łudzi, że ktoś mu będzie parówy grzał. A tu Madzia nagle: hehe, to był żart, oczywiście ja ci zrobię. Wiem, że mało wyluzowana jestem w kwestiach wspólokatorskich, ale jak oni to robią, że mają wspólne jedzenie? panie dzejms-buond, przepraszam za psucie wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: KREM POD OCZY 01.02.06, 15:29 oneka napisała: > aha na śniadanie były parówki. najpierw Madzia zapytała, czy wersja light, czy > hard, Pawełek nie zrozumiał, więc wytłumaczyła jogurt i otręby, albo parówki z > musztardą. Młodzian był wybrał wersję, jak on to powiedział, cięższą(ale pamięć > może mnie mylić). Na to Madzia mu te parówy w opakowaniu jeszcze buch przed nos > . > Myślę sobie: fajno, niech chłopak się nie łudzi, że ktoś mu będzie parówy grzał > . > A tu Madzia nagle: hehe, to był żart, oczywiście ja ci zrobię. > Wiem, że mało wyluzowana jestem w kwestiach wspólokatorskich, ale jak oni to > robią, że mają wspólne jedzenie? > panie dzejms-buond, przepraszam za psucie wątku! PANIE DŻEJMS BŁĄD... he, he....:-D Jakie psucie? toż to samo miodzio??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 11:26 A ja Wam powiem drugie: przez Was znowu zacznę oglądać MjM, a już prawie wyrwawszy się ze szpon nałogóóó. A i trzecie też Wam powiem: można przez Was zejść :-D)))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 11:34 będziem mieć zgon na sumieniu- to ci powiem po pierwsze, a po wtóre...że miesiąc temu RZUCIŁEM W CHOLERE TE SERIALOWE MIŁOŚCI aż 2 miechy wytrzymałem!!!!(na głodzie :-D )...a tu znowu, paczpani.... ...no bo już szafki skręciłem, to co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 12:07 Dialogi to w tym serialu zawsze były na najwyższym poziomie :) A co do tej szafeczki, to drzejms nie bądź gorszy od Toledo i też napraw komuś dzwonek do drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 15:31 BA! jakbymn umiał sam bym sobie naprawił...ale ja z elektryko to na bakier! paniszanowna Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 15:34 spróbuj, ja "naprawiłam" wczoraj sprzęt to i ty światełka może przypasujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 15:59 każdy umie przypasować światełka Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 16:31 to proste : popatrz na światełka i je przypasuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 16:35 aga_ata, ja się z tymi światełkami wygłupiałam, sorry, znowu wprowadziłam troche prywaty. Zauważ że moje określenie że naprawiłam sprzęt ujęte jest w cudzysłow. Po "naprawie" została kupka złomu. Wiem, że dżejms światełek nie podłączy i troszke mu dokuczam. Jeśli to komus przeszkadza, to sypta ten groch do kąta. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 16:43 i ja w tym forum TO lubię najbardziej! Piszesz coś, piszesz, a potem nagle sie okazuje, że w ogóle nie na temat :) Pozdrawiam Cię erałndko :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 16:45 ja Ciebie tez pozdrawiam, na tym chyba polega swoisty klimat tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 17:01 i żadna tam szynszyla coś czy insza konwalia nie będzie nam w kaszę dmuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 01.02.06, 17:03 ani kwitnąca ani tym bardziej uwiędnięta, o! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 09:53 a nie mówiłem?????????????????? mówiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond KLYĘT WALCZAK :-) 07.02.06, 09:55 -boskie to było!! 1.MAM SPOTKANIE Z KLYĘTEM.. W A L C Z A K I E M !!!! bedę pod komórką???????? Przepraszam, to czym się ona zajmuje, ze pod komórka klientów zgarnia? :-D))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: KLYĘT WALCZAK :-) 07.02.06, 09:59 2. AJMSOSORY wchodzi do języka mego na stałe!!!(uprzedzam jowialnie) 3. Zmiany w projekcie..he, he... "A JEZIORO DAMY TUUU" jak w "poszukiwany, poszukiwana" 4. A TA MYSZKA W PAJĘCZEJ SIECI..bossssssssssssskie ujęcie... że niby sztefen wyjechał i dom przez to zarósł...COŻ ZA SKRÓT MYSŁOWY, JAKA GŁĘBIA...OSKAR! OSKAR! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: KLYĘT WALCZAK :-) 07.02.06, 10:44 a jak , za przeprszeneim, Glonojad wcisnął swe wargi w wargi Elki to aż mi sie niedobrze chwilowo zrobiło. , tym bardziej ze sekunde potem wyraźnie sie oblizywali Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: KLYĘT WALCZAK :-) 07.02.06, 10:47 no mówiłem,że rany liże??? ale jak pięknie-przypadkowo-całkiem-wszyscy-zgrali-się-w-czasie... cóż za prawdziwy przypadek...tyle osób z całego świata w jednym miejscu, podgląda sie na wzajem...genialne! (drugi oskar dla scenarzysty) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: KLYĘT WALCZAK :-) 07.02.06, 10:53 i Gosza w oknie , w tyłu czaszke jej oświetlał chyba reaktor atomowy Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: KLYĘT WALCZAK :-) 07.02.06, 10:59 A dlaczego Magosza jak weszła do domu, to światła były zapalone? A po wtóre - dlaczego Glonojad z Elką nie zauważyli jak weszli do domu,że światła były zapalone? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: KLYĘT WALCZAK :-) 07.02.06, 11:09 ODPOWIEDŹ: zostawili zapalone=> jak przyszła Gosza było zapalone zostawili zapalone=> nie zdziwili się że było zapalone Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: KLYĘT WALCZAK :-) 07.02.06, 12:48 tw_muza napisała: > ODPOWIEDŹ: > zostawili zapalone=> jak przyszła Gosza było zapalone > zostawili zapalone=> nie zdziwili się że było zapalone Senks za odpowiedź. Ona wiele wyjaśnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: KLYĘT WALCZAK :-) 14.02.06, 18:54 mozambique napisała: > i Gosza w oknie , w tyłu czaszke jej oświetlał chyba reaktor atomowy Boże popłakałam się ze śmiechu:D I dalej się śmieję Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 10:51 Nic nie wiem, nie widziałam, ssssttrrrrrrrraaaaaata niepowetowana. Kiedy powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 11:05 oooooooooo1 źwignęło się biedactwo..nie oglądała..bo niby to taka ta CIOTKA Z LONDYNU PRZYJECHAŁA... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 11:09 ci streszczam: gosia wraca żeby stefanowi powiedzieć ARIWEDERCZI HAZBENT chochoł z londona wrócił ,bo "nie chciał jeść własnych sakrpetek" a mały papug ma całe pole kapusty do obrobienia w ramach TERAPII PRACĄ w myśl zasady "NA ZMĘCZENIE PSYCHICZNE NIE MA JAK FIZYCZNE" w czasie wolnym - chęęędorzy owce a drugi chochoł pogodził GAZELĘ Z MATKĄ ( chyba bierze potajemne kursy psychologii) koniec łodcinka Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 11:10 na koniec odcinka była Gosza patrząca jak komornik na Sztefena i Elkę Tirówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 11:15 Gosza nakryła tirówkę ze sztefenem? w domu? co robili? gadajcież jaśniej. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 11:11 Dzięki piękne. Mam pytanie, moge mieć? Kto kazał Chochołu skarpetki jeść? To taka moda wewtem Londonie czyjak? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 11:23 Chcochoł krajowy putał Chochołą Londynskiec paciemu tak szybko do chałupy wrócił wtedy chcochoł londycski narzekał na nisemaczna kuchnię bytyjska słowami : "wydaje ci sie ze jesz własną skarpetę", zdegustowany brakiem przypraw i reginalny delicji spakował sie i w progi Łowickei znowu zagościł Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 11:40 aaaaaa! to ja już wiem dlaczego angolowi tak wszystko tutaj smakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 11:41 to chochoł już nazad spowrotem jest? Boszzz, jeden odcinek a tyle człowiek stracił! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 11:45 drzejms-buond napisał: > a drugi chochoł pogodził GAZELĘ Z MATKĄ ( chyba bierze potajemne kursy > psychologii) To czyli gazela pogodzony ze santom maryjom zejdzie śmiertelnie? czy nie zejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 12:55 zejdzie . ale z usmiechem na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 12:58 to będzie pierwszy uśmiech wewcałym serialu chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 13:12 around_the_sun napisała: > to będzie pierwszy uśmiech wewcałym serialu chyba... pierwszy gazelowy uśmiech ma sie rozumieć, boć on przeca wiecznie skwaszony Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 11:09 dzie z Londynu? Z końca świata przecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 11:51 Telepatia, ale żebyś Ty słyszała jak Pavulon naprowadzał Gazelę na właściwą drogę! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 13:11 Around, ty ogladaj na drugi raz, bo z Mjm jest jak z pudełkiem czekoladek- nigdy nie wiesz co ci się trafi. I mam jeszcze jedną filozofię( jaka mąąądra, he, he); z Mjm jest jak z papierosami- wiesz, że trujące a palisz, a Mjm wiesz,że durnota a oglądasz. Tak ze mną jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 13:13 że mną dzidzia też tak jest. Ten wczorajszy odcinek to wypadek był, żem przegapiła. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZTEFEN rany liże :-) 07.02.06, 13:41 żaden tam wypadek ...... a DULARY PRZYWIÓZŁ??????????/ :-D)))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond PLOTKARZE :-) 07.02.06, 13:44 przez przypadek to ty co najwyżej.... BABCIĄ ZOSTAĆ MOŻESZ :-D))) ------------------------------- bo Eraundowa ma w dopmu BILLY ELLIOTA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PLOTKARZE :-) 07.02.06, 15:04 dżejm sik ...pfpfpfpfpfpf No!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: PLOTKARZE :-) 07.02.06, 18:04 Pfpfpf - to było najlepsze :-) I teraz pomyślcie, jak ktos normalny, stojący z boku, może zrozumieć te nasze wypociny, przecież za cholery naszych dialogów nie załapie :P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PLOTKARZE :-) 08.02.06, 09:31 no ale przecież tu carno na białym napisane jest..to ten z boku to jakiś gooooooooopi cy co? no gość do niej przyjechał , no! z krainy ELLIOTA BILLA, tylko tańczyć na ulicach Muszyny nie chce , łajza... ale spagetti za friko to proszę bardzo, źre! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PLOTKARZE :-) 08.02.06, 10:29 NO PACZPANI.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=36307068 Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PLOTKARZE :-) 08.02.06, 11:00 a wieszpan, żem to wczoraj czytała? :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond PADŁEM !!! :-D) 14.02.06, 09:08 "madziu, skończył mi się proszek.CZY MASZ COŚ NA STANIE"???????????? :-D))))))))))))) bożżżżżżżż a ja już do końca filmu zastanawiałem się czy jemu NIE CHCE STANĄĆ, czy STOI NIEPOTRZEBNIE????????????? :-D))))))))))))) wczorajszy tekst wpisuję na mój twardy dysk emjotyczny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PADŁEM !!! :-D) 14.02.06, 09:10 no i fakt, że Madzia proszek miała. ...pod łóżkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: PADŁEM !!! :-D) 14.02.06, 09:59 a szukała go najpierw ... ... na parawanie z wywleczonymi i porozwieszanymi ciuszkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PADŁEM !!! :-D) 14.02.06, 10:40 Sądząc po zachowaniu Rydża raczej brom. Natomiast tatuś bezwzględnie po viagrze. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond KREM pod OCZY part tu! :-D) 15.02.06, 09:17 O! następny!co oni z tym kremem pod oczy? trynd siakiś? Muszę nadrobić zaległosci Jaki ja mam sobie kupić? doradźcie, bo w tej materii tom prawiczek? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: KREM pod OCZY part tu! :-D) 15.02.06, 09:22 drzejms-buond napisał: > O! następny!co oni z tym kremem pod oczy? trynd siakiś? > Muszę nadrobić zaległosci > Jaki ja mam sobie kupić? doradźcie, bo w tej materii tom prawiczek? o, nawet ci miałam pisać o tym kremie pod oczy ale se zapomniała. Kupuj koniecznie. Nie doradzę jaki bo nie stosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: KREM pod OCZY part tu! :-D) 15.02.06, 10:58 jak to NIE STOSUJESZ??????????? to ty trędi nie jesteś!!!! czeba być tredi!!! ale własciwie to czemu POD oczy a nie NAD? ja poprosze o taki: hypppoalerggczny roślinny i koniecznie NIE TESTOWANY NA ŹWIERZĘTACH, najlepiej polski! i żeby nie śmierdział!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: KREM pod OCZY part tu! :-D) 15.02.06, 11:05 kup se ze świetlika. jak ci dobrze zrobi to też se kupię. coby trędi być. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: KREM pod OCZY part tu! :-D) 15.02.06, 11:20 A rumianek i bławatek to co? Od macochy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: KREM pod OCZY part tu! :-D) 15.02.06, 11:29 ale to jest NA oczu piękność! a to POD ..ma być? bożżżżżżż jakie to bycie trędi skomplikowanym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: KREM pod OCZY part tu! :-D) 15.02.06, 11:39 Pod to ewentualnie maczankę herbacianą połóż :) Albo <cmok> wyfasuj od kogoś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: KREM pod OCZY part tu! :-D) 15.02.06, 16:01 a właśnie.."wyfasowałem" wczoraj..idealnie na taki CMOK nadaje sie LÓD!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś