02.02.06, 05:57
to nie tak, że chcę wstawać o tej godzinie (czyli pół godziny temu), muszę. Budzę się kawą. Cześć.
Chciałam tylko powiedzieć, że rozśmieszyła mnie sygnaturka "Mówmy sobie po IP" :)

Miejcie bardzo miły dzień. I ja, i ja.
Obserwuj wątek
    • gosiak_75 Re: Hello, 02.02.06, 08:12
      HEJ
      Ja wstałam o 6-ej, spędziłam godzinę w nagrzanym pociągu :(
      Powoli rozbudzam się pijąc herbatę z dodatkiem soku.
      • villamos Re: Hello, 02.02.06, 08:33
        Melduję się na pozycji, 6.30 i rowerek :)))). Ciepło jest. Kawa też ciepła.
    • queen_sindel Re: Hello, 02.02.06, 10:37
      Znad porannej kawy - cześć.
      (sygnaturka poniżej - może znowu wywoła uśmiech) :)
      • ludzik_ta Hello :) 02.02.06, 10:47

Kawa nr 2, jej IP nie znam :)
        Kubek bez IP, za to z owieczką i diabełkiem (powiedzmy, że wybrany celowo :)
        • litania Re: Hello :) 02.02.06, 10:49
          a ja już też pije drugą kawę:) kubek z seruszkami:) a co!!!
        • queen_sindel Re: Hello :) 02.02.06, 10:52
          o IP zapytaj administratora - będzie na pewno szczęśliwy :))
          Ja się wstydzę swojego firmowego kubka, więc nie opiszę jak wygląda :)
        • beautiful.day.monster No jak pięknie ludzik i litania w jednym wątku :) 02.02.06, 10:52
          CZEŚĆ DZIEWCZYNY ! ! !

Zaraz powysyłam WAM maile :))))
          • litania Re: No jak pięknie ludzik i litania w jednym wątk 02.02.06, 10:55
            a my częst tak razem,nie zauważyłeś,że to pasuje..... Litania do ludzika,ludzik
            odmawiający litanie....:))
            • malmoni20 Re: No jak pięknie ludzik i litania w jednym wątk 02.02.06, 10:58
              ja sie też zaraz napije kawy w moim czarnym kubku, i mam nawet coś słodkiego :)
            • beautiful.day.monster Litania nie zagaduj...:) 02.02.06, 10:59
              bo właśnie piszę litanie do ludzika. :)

Potem będę pisał litanię do litani. :)))
            • ludzik_ta Litanio, pomodlimy się do Villa? :> 02.02.06, 10:59

bo my obie lubimy trąbkę Stańki i już
              • litania Re: Litanio, pomodlimy się do Villa? :> 02.02.06, 11:05
                pomodlimy i stworzymy ludzikową litanie na trąbkę i rower... a może rowerową
                trąbkę?:))
                • gosiak_75 Re: Litanio, pomodlimy się do Villa? :> 02.02.06, 11:07
                  litania napisała:

> pomodlimy i stworzymy ludzikową litanie na trąbkę i rower... a może rowerową
                  > trąbkę?:))

Ciekawe co ma Vill przy rowerze, trąbkę czy dzwonek.
                  Przypomniał mi się mój pierwszy rowerek, made in Rosja, z trąbką :)
                  • villamos Re: Litanio, pomodlimy się do Villa? :> 02.02.06, 11:39
                    ludzikowo litaniowe masło maślane (a może kokosowe) się robi :)))

przy rowerze mam zdekapitowaną trąbkę (ale jakoś działa), na Masę biorę
                    węgierski wynalazek turbulencyjny o dużej sile głosu, a na co dzień posiłkuję
                    się nierzadko słowem [czasem uprzejmym inaczej]
    • ludzik_ta 3 kawa, 02.02.06, 21:33

noc przede mną. Już się wyspałem parę godzin. Teraz będę "mieszkał" :)
      Dobry wieczór, Miły Wieczorze.
      • litania Re: 3 kawa, 02.02.06, 21:44
        dobry wieczór dobry ludziku:)) dlaczego mnie naśladujesz? ja też się już
        przespałam,całkiem spokojnie wypiłam 3 kawę i będę tu siedzieć pól nocy:))
        • ludzik_ta cha cha cha :) 02.02.06, 21:48

Tu? Ja nie...będę oglądać film, pisać, czytać.
          Też tak żyjesz? Noc trzeba hm celebrować (nie znam lepszego słowa)
          • litania Re: cha cha cha :) 02.02.06, 21:52
            ja jestem nocne stworzonko,lubie pospac rano,ale noc mam dla siebie-jest
            cicho,mrocznie i tak jakoś tajemniczo pieknie..... i spacer nocą:))))
            • villamos Re: cha cha cha :) 02.02.06, 21:54
              a przede mną jutro kilka godzin nocnej jazdy... już się cieszę. może nawet śnieg
              będzie padał? muzyka mnie na pewno nie opuści
              • litania Re: cha cha cha :) 02.02.06, 21:55
                zabierz ludzikową litanie ze sobą co? możemy cichutko w bagażniku
                przykucnąć.... co ty na to ludziku?:))
                • ludzik_ta i Vill będzie jechał i łkał... 02.02.06, 21:58

:)

ja bym wolał na dachu, taki...Karlsson z dachu.
                  Dobrze, wrzucamy "Litanię"? Powiesz mi, co lubisz najbardziej
                  • litania Re: i Vill będzie jechał i łkał... 02.02.06, 21:59
                    ok podchodzę i wrzucam płytkę Stańki:)
                • villamos Re: cha cha cha :) 02.02.06, 22:01
                  nie, w bagażniku nie, tam niewygodnie - wyłożony blachą :) ludzikowa litania
                  potłukłaby się i fałszowała
                  • litania Re: cha cha cha :) 02.02.06, 22:03
                    ludzik chce na dachu-niech jej bedzie:) a u mnie właśnie kołysanka leci.... A
                    potem mój ukochany kawałek night-time,Daytime Requiem....... Dędziesz słyszał
                    jak ci z dachu nucimy:)
                    • ludzik_ta kurczę... 02.02.06, 23:02
                      mało oryginalnie, ale prawdziwie:
                      zdecydowanie Sleep Safe And Warm

Masz ochotę na kolację, Litanio?
                      Noc przed nami ;)
                      Jeść!!!

(śniadanie sobie darujemy za to)
                      • litania Re: kurczę... 02.02.06, 23:13
                        ok zaczynamy- ja serwuję dziś pajęcze łapki marynowane w poświacie
                        księżyca...Może być?
                        • ludzik_ta Boże... 02.02.06, 23:17

to brzmi jak oliwki, ktorych nie znoszę :)
                          • litania Re: Boże... 02.02.06, 23:19
                            nie.... oliwki są wytrawne,a to jest danie delikatne rozpływające się w ustach
                            No dobra podam deser- jabłka Hesperyd oblepione czułymi pocałinkami kochanka
                            Reflektujesz?:)
                            • ludzik_ta robię krok do tyłu i wieję ;) 02.02.06, 23:22

pachnie MMusierowicz, którą lubię...

ale ja nie mam kochanka :)
                              • litania Re: robię krok do tyłu i wieję ;) 02.02.06, 23:24
                                ale jabłuszka są oblepione pocałunkami mitycznego kochanka-tego który kocha
                                wszystkie kobiety....:)
                                • ludzik_ta ODPADA 02.02.06, 23:40

(ja chcę jedynego ludzika :)
                                  i tej wersji się będę trzymał :)
                                  • litania Re: ODPADA 02.02.06, 23:41
                                    no trudno... a chciałam dobrze To co masz do jedzenia bo zgłodniałam:)
                                    • ludzik_ta w lodówce? 02.02.06, 23:50

różne fajne rzeczy :) jakieś sery francuskie, bo lubię, kaczuszkę :)
                                      paprykę, ...

nie lubię kroić pieczywa, bo krzywo wychodzi... :)

to ja herbatę może zrobię :) z miodem akacjowym, dobra?
                                      • litania Re: w lodówce? 02.02.06, 23:55
                                        o tak taki serek francuski z pleśnią najlepiej :) rób tą herbatkę,rób a ja może
                                        w tym czasie zrobię serek panierowany i do tego papryczka? co ty na to? i
                                        garbarka przyniosę:)
                                        • ludzik_ta (nie...on ma za wysokie tony... :) 02.02.06, 23:59

kapryszę dziś :)

wow, że się tak wyrażę pretensjonalnie :)
                                          lubię robić jadełko, ale wolę patrzeć, jak ktoś robi :)
                                          mniam...jak to będziesz robić?
                                          • litania Re: (nie...on ma za wysokie tony... :) 03.02.06, 00:04
                                            ser pleśniowy obtaczam w jajku,i potem albo w bułce tartej albo w płatkach
                                            kukurydzianych i na patelnie ale krótko,tak,żeby w środku byłmięciutki
                                            rozpływający się a na zewnątrz chrupiący Do tego świeża papryka..... herbata i
                                            zamiast garbarka -ive mendes Ona może być?:)
                                            • ludzik_ta jedzenie powala... 03.02.06, 00:09

serio...

(ta drugi Eve, wiesz, Cassidy!!!)

Białe wino? Vill? Śpisz? Serwujesz wina :)
                                              • litania Re: jedzenie powala... 03.02.06, 00:10
                                                no to się cieszę,że jedzonko ok:) vill już chyba śpi....
                                                • ludzik_ta Obudzimy go? 03.02.06, 00:13

:) wiesz..? wodą :) Na łeb, na łeb :))
                                                  • mumuja przepraszam, że się wtrącę, 03.02.06, 00:17
                                                    ale widzę u L. sadystyczne zapędy.
                                                    ciekawe zjawisko, zawsze mnie fascynowały przyczyny...
                                                  • litania Re: Obudzimy go? 03.02.06, 00:19
                                                    ok a ja wezmę takie talerze blaszane do grania(nie wiem jak się nazywają) i mu
                                                    tak nad uchem przydzwonie:)
                                                  • mumuja Re: Obudzimy go? 03.02.06, 00:23
                                                    widzę sadystyczną siostrę pana Ludzika ....
                                                  • litania Re: Obudzimy go? 03.02.06, 00:27
                                                    bo my niegrzeczne dziewczynki jesteśmy... ale wiesz-grzeczne idą do nieba,a
                                                    niegrzeczne tam gdzie chcą:)
                                                  • ludzik_ta LOVE U, LITANIA!!!! 03.02.06, 00:29

:)))

Nareszcie mogę być sobą :)

• litania Re: LOVE U, LITANIA!!!! 03.02.06, 00:30
                                                    a zapraszam:) przy mnie zawsze:)
                                                  • mumuja Re: LOVE U, LITANIA!!!! 03.02.06, 00:35
                                                    układ sado-sado niekoniecznie wskazany
                                                  • ludzik_ta Ależ 03.02.06, 00:38

to kabaret, seks zostawmy dla dorosłych :)
                                                    L-L, nie S-S (nomen omen :)
                                                  • litania Re: Ależ 03.02.06, 00:40
                                                    co do seksu-próbowałam raz-przereklamowany:) wolę zabawy słowne:)
                                                  • ludzik_ta A ja nie..... 03.02.06, 00:47

wszystko jest miłe :)
                                                  • mumuja Re: Ależ 03.02.06, 00:41
                                                    Lolita?
                                                    przepraszam. Nie chciałam wchodzić tak głęboko w nie swoje sprawy.
                                                    zagalopowałam się
                                                  • ludzik_ta My jesteśmy 03.02.06, 00:48
                                                    dwie niegrzeczne dzeiwczynki w opadających skartepkach :)
                                                    pograsz z nami w gumę? :)
                                                  • litania Re: My jesteśmy 03.02.06, 00:49
                                                    albo w sznura....:) prose(ja nie seplenię to ten lizak) :))
                                                  • mumuja Re: My jesteśmy 03.02.06, 00:53
                                                    poplosę cerwonego lizaka :p
                                                  • litania Re: My jesteśmy 03.02.06, 00:59
                                                    plose "litania do domu dobranocka już była" -cholera dziewczyny to mama mnie
                                                    woła,idę bo będę miała zakaz ogłądania dobranocek....
                                                  • ludzik_ta ups... 03.02.06, 00:59

:) uciekam, dobranoc Paniom :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka