ludzik_ta 02.02.06, 05:57 to nie tak, że chcę wstawać o tej godzinie (czyli pół godziny temu), muszę. Budzę się kawą. Cześć. Chciałam tylko powiedzieć, że rozśmieszyła mnie sygnaturka "Mówmy sobie po IP" :) Miejcie bardzo miły dzień. I ja, i ja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiak_75 Re: Hello, 02.02.06, 08:12 HEJ Ja wstałam o 6-ej, spędziłam godzinę w nagrzanym pociągu :( Powoli rozbudzam się pijąc herbatę z dodatkiem soku. Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: Hello, 02.02.06, 08:33 Melduję się na pozycji, 6.30 i rowerek :)))). Ciepło jest. Kawa też ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Re: Hello, 02.02.06, 10:37 Znad porannej kawy - cześć. (sygnaturka poniżej - może znowu wywoła uśmiech) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Hello :) 02.02.06, 10:47 Kawa nr 2, jej IP nie znam :) Kubek bez IP, za to z owieczką i diabełkiem (powiedzmy, że wybrany celowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: Hello :) 02.02.06, 10:49 a ja już też pije drugą kawę:) kubek z seruszkami:) a co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
queen_sindel Re: Hello :) 02.02.06, 10:52 o IP zapytaj administratora - będzie na pewno szczęśliwy :)) Ja się wstydzę swojego firmowego kubka, więc nie opiszę jak wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster No jak pięknie ludzik i litania w jednym wątku :) 02.02.06, 10:52 CZEŚĆ DZIEWCZYNY ! ! ! Zaraz powysyłam WAM maile :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: No jak pięknie ludzik i litania w jednym wątk 02.02.06, 10:55 a my częst tak razem,nie zauważyłeś,że to pasuje..... Litania do ludzika,ludzik odmawiający litanie....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: No jak pięknie ludzik i litania w jednym wątk 02.02.06, 10:58 ja sie też zaraz napije kawy w moim czarnym kubku, i mam nawet coś słodkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster Litania nie zagaduj...:) 02.02.06, 10:59 bo właśnie piszę litanie do ludzika. :) Potem będę pisał litanię do litani. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Litanio, pomodlimy się do Villa? :> 02.02.06, 10:59 bo my obie lubimy trąbkę Stańki i już Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: Litanio, pomodlimy się do Villa? :> 02.02.06, 11:05 pomodlimy i stworzymy ludzikową litanie na trąbkę i rower... a może rowerową trąbkę?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: Litanio, pomodlimy się do Villa? :> 02.02.06, 11:07 litania napisała: > pomodlimy i stworzymy ludzikową litanie na trąbkę i rower... a może rowerową > trąbkę?:)) Ciekawe co ma Vill przy rowerze, trąbkę czy dzwonek. Przypomniał mi się mój pierwszy rowerek, made in Rosja, z trąbką :) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: Litanio, pomodlimy się do Villa? :> 02.02.06, 11:39 ludzikowo litaniowe masło maślane (a może kokosowe) się robi :))) przy rowerze mam zdekapitowaną trąbkę (ale jakoś działa), na Masę biorę węgierski wynalazek turbulencyjny o dużej sile głosu, a na co dzień posiłkuję się nierzadko słowem [czasem uprzejmym inaczej] Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta 3 kawa, 02.02.06, 21:33 noc przede mną. Już się wyspałem parę godzin. Teraz będę "mieszkał" :) Dobry wieczór, Miły Wieczorze. Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: 3 kawa, 02.02.06, 21:44 dobry wieczór dobry ludziku:)) dlaczego mnie naśladujesz? ja też się już przespałam,całkiem spokojnie wypiłam 3 kawę i będę tu siedzieć pól nocy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta cha cha cha :) 02.02.06, 21:48 Tu? Ja nie...będę oglądać film, pisać, czytać. Też tak żyjesz? Noc trzeba hm celebrować (nie znam lepszego słowa) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: cha cha cha :) 02.02.06, 21:52 ja jestem nocne stworzonko,lubie pospac rano,ale noc mam dla siebie-jest cicho,mrocznie i tak jakoś tajemniczo pieknie..... i spacer nocą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: cha cha cha :) 02.02.06, 21:54 a przede mną jutro kilka godzin nocnej jazdy... już się cieszę. może nawet śnieg będzie padał? muzyka mnie na pewno nie opuści Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: cha cha cha :) 02.02.06, 21:55 zabierz ludzikową litanie ze sobą co? możemy cichutko w bagażniku przykucnąć.... co ty na to ludziku?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta i Vill będzie jechał i łkał... 02.02.06, 21:58 :) ja bym wolał na dachu, taki...Karlsson z dachu. Dobrze, wrzucamy "Litanię"? Powiesz mi, co lubisz najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: i Vill będzie jechał i łkał... 02.02.06, 21:59 ok podchodzę i wrzucam płytkę Stańki:) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: cha cha cha :) 02.02.06, 22:01 nie, w bagażniku nie, tam niewygodnie - wyłożony blachą :) ludzikowa litania potłukłaby się i fałszowała Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: cha cha cha :) 02.02.06, 22:03 ludzik chce na dachu-niech jej bedzie:) a u mnie właśnie kołysanka leci.... A potem mój ukochany kawałek night-time,Daytime Requiem....... Dędziesz słyszał jak ci z dachu nucimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta kurczę... 02.02.06, 23:02 mało oryginalnie, ale prawdziwie: zdecydowanie Sleep Safe And Warm :) Masz ochotę na kolację, Litanio? Noc przed nami ;) Jeść!!! (śniadanie sobie darujemy za to) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: kurczę... 02.02.06, 23:13 ok zaczynamy- ja serwuję dziś pajęcze łapki marynowane w poświacie księżyca...Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: Boże... 02.02.06, 23:19 nie.... oliwki są wytrawne,a to jest danie delikatne rozpływające się w ustach No dobra podam deser- jabłka Hesperyd oblepione czułymi pocałinkami kochanka Reflektujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta robię krok do tyłu i wieję ;) 02.02.06, 23:22 pachnie MMusierowicz, którą lubię... ale ja nie mam kochanka :) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: robię krok do tyłu i wieję ;) 02.02.06, 23:24 ale jabłuszka są oblepione pocałunkami mitycznego kochanka-tego który kocha wszystkie kobiety....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta ODPADA 02.02.06, 23:40 (ja chcę jedynego ludzika :) i tej wersji się będę trzymał :) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: ODPADA 02.02.06, 23:41 no trudno... a chciałam dobrze To co masz do jedzenia bo zgłodniałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta w lodówce? 02.02.06, 23:50 różne fajne rzeczy :) jakieś sery francuskie, bo lubię, kaczuszkę :) paprykę, ... nie lubię kroić pieczywa, bo krzywo wychodzi... :) to ja herbatę może zrobię :) z miodem akacjowym, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: w lodówce? 02.02.06, 23:55 o tak taki serek francuski z pleśnią najlepiej :) rób tą herbatkę,rób a ja może w tym czasie zrobię serek panierowany i do tego papryczka? co ty na to? i garbarka przyniosę:) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta (nie...on ma za wysokie tony... :) 02.02.06, 23:59 kapryszę dziś :) wow, że się tak wyrażę pretensjonalnie :) lubię robić jadełko, ale wolę patrzeć, jak ktoś robi :) mniam...jak to będziesz robić? Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: (nie...on ma za wysokie tony... :) 03.02.06, 00:04 ser pleśniowy obtaczam w jajku,i potem albo w bułce tartej albo w płatkach kukurydzianych i na patelnie ale krótko,tak,żeby w środku byłmięciutki rozpływający się a na zewnątrz chrupiący Do tego świeża papryka..... herbata i zamiast garbarka -ive mendes Ona może być?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta jedzenie powala... 03.02.06, 00:09 serio... (ta drugi Eve, wiesz, Cassidy!!!) Białe wino? Vill? Śpisz? Serwujesz wina :) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: jedzenie powala... 03.02.06, 00:10 no to się cieszę,że jedzonko ok:) vill już chyba śpi.... Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja przepraszam, że się wtrącę, 03.02.06, 00:17 ale widzę u L. sadystyczne zapędy. ciekawe zjawisko, zawsze mnie fascynowały przyczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: Obudzimy go? 03.02.06, 00:19 ok a ja wezmę takie talerze blaszane do grania(nie wiem jak się nazywają) i mu tak nad uchem przydzwonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Obudzimy go? 03.02.06, 00:23 widzę sadystyczną siostrę pana Ludzika .... Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: Obudzimy go? 03.02.06, 00:27 bo my niegrzeczne dziewczynki jesteśmy... ale wiesz-grzeczne idą do nieba,a niegrzeczne tam gdzie chcą:) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: LOVE U, LITANIA!!!! 03.02.06, 00:30 a zapraszam:) przy mnie zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: LOVE U, LITANIA!!!! 03.02.06, 00:35 układ sado-sado niekoniecznie wskazany Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Ależ 03.02.06, 00:38 to kabaret, seks zostawmy dla dorosłych :) L-L, nie S-S (nomen omen :) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: Ależ 03.02.06, 00:40 co do seksu-próbowałam raz-przereklamowany:) wolę zabawy słowne:) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Ależ 03.02.06, 00:41 Lolita? przepraszam. Nie chciałam wchodzić tak głęboko w nie swoje sprawy. zagalopowałam się Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta My jesteśmy 03.02.06, 00:48 dwie niegrzeczne dzeiwczynki w opadających skartepkach :) pograsz z nami w gumę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: My jesteśmy 03.02.06, 00:49 albo w sznura....:) prose(ja nie seplenię to ten lizak) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
litania Re: My jesteśmy 03.02.06, 00:59 plose "litania do domu dobranocka już była" -cholera dziewczyny to mama mnie woła,idę bo będę miała zakaz ogłądania dobranocek.... Odpowiedz Link Zgłoś